4 thoughts on “Päivän video: Patriarkaatti

  1. Ennen perheenpään mies elätti perheensä Kun yhteiskunta kehittyi, niin elätettävien joukko on kasvanut; – Byrokraatit, poliitikot, pankkiirit, mielipidevaikuttajat, marxilainen koulutus ja yliopistolaitos, media, maahanmuuttajat, eläkeläiset jne joutoväki.

    Marxin olisi pitänyt esittää mies sorrettuna eikä työläiset. Eläisimme kuin paratiisissa, jos marxilaiset olisivat lähteneet miehen asialle.

    Yhteiskuntien ja elintaso tarkoittaa sitä, että elätettävä joutoväki kasvaa. Poliitikkojen, varsinkin vihervassudemarien elämäntehtävänä on lisätä byrokratiaa Nyg ne kiertävät toreilla mankumassa kahvin ja makkaran avulla ääniä, että pääsevät kurittamaan kansa taas seuraavat neljä vuotta. Älyvapaata touhua, jos noiden houkutuksiin ja lupauksiin sortuu. ” Vqppusatanen”.
    Kaikki puolueet ovat nyt ”sinun ja kansan asialla”, hallituksen on jälleen kohta ”sinun lompakolla”.

  2. Uusi translaki: kun henkilö haluaa mennä naisten pukutiloihin ja hän ilmoittaa olevansa nainen, vaikka ei näyttäisi ulkoisesti naiselta, hänen pitää päästä sisälle, koska sukupuoli on aina se minkä ihminen ilmoittaa, eikä ketään saa syrjiä sukupuolen perusteella. Mielenkiintoista. Tästä eteenpäin tuolla voi alkaa tehdä bisnestä. Todisteet syrjinnästä, niin oikeus määrää syyllisen maksamaan uhrille kärsimyskorvauksia.

  3. Maailmassa on paljon NÖSSÖ miehiäkin, jotka vain ”nössöttävät” VALLAN KAHVASSA römisevällä ännellä kuten Ukrainastakin tänne kantautuu…

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*