Marco de Wit 5 helmikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

 

Ainoana mediana Laiton Lehti kertoo vihafaktoja myös pienpuolueista. Tosin pienpuolueen pitää käyttäytyä todella törkeästi ennen kuin Laiton Lehti mitään julkaisee.

 

VKK on kuitenkin tehnyt jotain todella älytöntä: Kieltäytynyt yhteistyöstä ja Suuresta vaaliliitosta muiden pienpuolueiden kanssa. Ihan kuin VKK:n ideana olisi nimenomaan estää realistisen vaihtoehdon syntyminen valeoppositio persuille ja keskustapuolueelle. Eli ihan sama juttu kuin ennen 2019 eduskuntavaaleja, jolloin myöskin ”ex”-persu James Hirvisaaren johdolla estettiin Suuri vaaliliitto.

 

Todisteet: Ano Turtiainen sabotoinut VKK:n vaalikampanjaa!

 

 

Ikävä kyllä Laiton Lehti ei ole saanut selville ketkä kaikki VKK:ssa vaaliliittoa vastustavat. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että koko puoluejohto on vastustanut vaaliliittoa!

 

Niinpä Laiton Lehti ei ole osannut ottaa puolia VKK:n sisällissodassa. Kyllä. Siellä on käynnissä täysi sisällissota. Tässä muutamia kuvakaappauksia, jotka on lähetetty Laittomalle Lehdelle. Päätelkää itse kuka on pahis vai ovatko kaikki.

 

 

1. Puolueen lopettaminen

Laiton Lehti on jo pitkään väittänyt, että kansanedustaja ja VKK:n puheenjohtaja Ano Turtiainen on joko hullu tai myyrä. Perusteena tälle väitteelle on ollut se, että Ano on toistuvasti estänyt puolueen vaalikampanjan ja kaiken lisäksi vielä puhunut puolueen lopettamisesta. Moni ei ole tätä kuitenkaan uskonut, joten tässä jälleen yksi todiste.

 

 

 

 

2. Ano uhannut hirttää Hirvisaaren?

Alla olevan kuvakaappauksen perusteella näyttäisi siltä, että puolueen puheenjohtaja Ano Turtiainen on uhannut hirttää VKK-puolueen vaalipäällikkönä ja eduskuntaryhmän sihteerinä toimineen ex-persukansanedustaja James Hirvisaaren.

 

 

 

 

Tämä selittäisi miksi Hirvisaari viime syksyllä yhtäkkiä erosi kaikista luottamustehtävistään ja vieläpä koko puolueen jäsenyydestä. (Tosin se ei selitä miksi hän alkoi fanittamaan persuja eikä esim. Vapauden Liittoa)

 

Miksi James Hirvisaari erosi VKK:sta ja auttaa persuja? Sekopää vai persumyyrä?

 

 

3. VKK:n puoluehallitus ei ole kokoontunut noin puolueen vuoteen.

Anon tekemä hirttouhkaus näyttää raivostuttaneen varapuheenjohtaja Ilkka Tiaisen, joka pyrki kutsumaan hallituksen kokoon puhumaan laillisuusasioista. Nähtävästi tämä sitten puolestaan raivostutti Anon. Tämä välien poikki meno selittäisi sen miksi puoluehallitus ei ole kokoontunut kuukausiin. Siis vaikka normaalisti pitäisi varsinkin ennen vaaleja kokoontua parin viikon välein!

 

 

 

 

4. Kolmas vpj. ja puoluesihteeri Suvi Ahonen (salaa) eronnut puoluehallituksesta.

Hirvisaaren erottua puolueesta Suvi Ahonen sai tietysti entistä enemmän töitä, mutta jostain syystä Ano ei ollut häneen tyytyväinen. Huhujen mukaan Ano herjasi Suvia erittäin törkeillä ja alatyylisillä ilmaisuilla. Niinpä nyt sitten myös Suvi erosi Hirvisaaren tavoin kaikista tehtävistä ja myös puolueen jäsenyydestä.

 

 

 

 

 

Ahonen näyttää kuitenkin peruneen puolueesta eroamisensa. Puoluehallituksesta hän on kuitenkin eronnut, vaikka VKK:n sivut EDELLEEN näyttävät hänen olevan hallituksessa ja sekä 3. vpj. että puoluesihteeri. Tämä on törkeää puoluejäsenten ja kannattajien harhauttamista.

 

Kuvassa linkki puolueen sivuille

 

 

5. Toinen vpj. Jarno Vähäkainu erotettu eduskuntaryhmän kansliasihteerin paikalta

Hirvisaaren ja Ahosen erottua entistä enemmän työtä jäi toiselle varapuheenjohtaja Jarno Vähäkainulle. Jostain syystä Ano oli häneenkin tyytymätön ja poisti tältä monenlaisia eduskuntaryhmän toimintaan liittyviä oikeuksia. Lopulta Ano antoi Vähäkainulle potkut kansliasihteerin virasta.

 

 

 

 

6. Laiton ylimääräinen puoluekokous

Suvi Ahosen erottua puoluehallituksesta se pieneni vain kolmeen jäseneen. Kun Anolla meni sukset ristiin myös Vähäkainun kanssa Ano joutui puoluehallituksessa vähemmistöön. Enää Ano ei ollut yksinvaltias!

 

Niinpä sitten Ano paniikissa päätti kutsua ylimääräisen puoluekokouksen, jotta hän saisi hallitukseen luottomiehiään. Ano kuitenkin kutsui ylimääräisen puoluekokouksen YKSIN ihan oman päänsä mukaan. Näin ei tietysti voi toimia, vaan sen voi kutsua kokoon vain puoluehallitus mahdollisen äänestyksen jälkeen.

 

 

 

Varapuheenjohtaja Ilkka Tiainen on jo ilmoittanut, että hän pitää kokousta laittomana ja tulee nostamaan moitekanteen. Nähtävästi Anolla on siis enemmistö puolueen 8-9 jäsenestä takanaan. Tämä herättää kaksi kysymystä:

 

a) Moitekanne

Tiaisen kannattaa selvittää lakimieheltä kannattaisiko hänen kaikesta huolimatta mennä puoluekokoukseen ainakin protestoimaan. Muuten Turtiainen saa ns. puhtaan pöytäkirjan, joka viranomaisten näkökulmasta näyttää riidattomalta. Moitekanne on nimittäin vuosien projekti eikä se vaikuttaisi mitenkään esim. vaalien järjestämiseen ja mahdollisesta vaaliliitosta päättämiseen.

 

b)  Puolueen jäsenet

Hirvisaari teki aikanaan VKK:n säännöt ja näin teki ns. diktaattoripuolueen. Tämän takia puolueella ei ole kuin 8-9 jäsentä eli käytännössä Anon luottomiehet. Olisi kuitenkin mielenkiintoista tietää ketä nämä jäsenet ovat ja mitä mieltä he ovat tästä kaikesta.

 

c) Vaaleihin osallistuminen

Pystyykö VKK ylipäätään osallistumaan vaaleihin? Vapauden Liiton puheenjohtaja Ossi Tiihonen on jo ilmoittanut, että Vapauden Liitto on valmis tekemään vaaliliiton tai vaihtoehtoisesti ottamaan VKK:n ehdokkaita listoilleen.

 

d) Nico Giasanti

VKK:n kunniajäsen, Levelin Nico ”Junnu” Giasanti on täydessä riidassa varapuheenjohtaja Tiaisen kanssa.

 

 

Tiainen sanoo tehneensä rikosilmoituksen Levelin viime sunnuntain lähetyksestä ja Nico puolestaan on luvannut lisää ”paljastuksia” tänään sunnuntai-illan lähetykseen.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

22 thoughts on “VKK-puolueessa täysi sisällissota: Hirttoköysiuhkaus ja kuvakaappaukset!

 1. Ano taitaa olla tyypillinenn suomalainen pikkupomo, koska on joutunut liian isoihin saappaisiin. Ei osaa johtaa, eikä ole visioita. Junnu on ainakin QAnon luottohenkilö.

  1. Mielestäni kyse on siitä että Ano pelkäsi että VKK vie persujen äänet ja Ano päätti tuhota VKKn keinolla millä hyvänsä. VKK tehtiin vain palvelemaan ja rahoittamaan Anoa ei suomen kansaa, VKKn jäseniä ja äänestäjiä.

   1. Onko Levelin junnusta on tullut VKKn hajottaja? Mahtaa olla hienoa väittää muita vapaamuurareiksi kun itse kuuluu samaan joukkoon… ei ne maltan ritaritkaan ole kaukana lasten verenjuojista.. Junnu ei sitä tosin vielä tiedä, kun on ritari veljissä vielä keltanokka.. Anon touhu ei nyt kyllä näytä hyvältä, ei tuollainen käytös kyllä kovin kristilliseltäkään vaikuta. oma eduskuntaavustaja ja . 3 VKKn perustajajäsentä on raivattu tieltä vuodessa..
    Tilalle on otettu vaimo ja ritari ”lahjus” kultahammas..

 2. Uskoisin juuri samasta syystä Persujen harjaavan puolueesta ulos kaiken yhtenäisyyttä hajoittavan, esim. juuri vaikka Katteluksen. Kuten Purra on sanonut puolueen poliittisesta pääomasta. Ei sitä ole varaa pelata hukkaan, jos yleinen konsensus nykyisessä mädässä tilanteessa on mikä on. Maahanmuutto on se suurin uhka, eli Matut. Sellaiset ulkomaalaiset jotka rapauttavat taloutemme. Nyt ei ole enää varaa jatkaa oleskelusuomalaisten lisäämisellä ja entistenkin elättämisellä. Pitää keskittyä suomalaisiin.
  VKK:sta vielä, niin Turtiainenhan puhui jostain Appsista vaalityöhön, myös Etyjin vaalitarkkailijoista puhui. Vaikealta näyttää yhteisymmärryksen ylläpitämisen olevan.

  1. Ajatukset pääsivät aika pitkälle edellä, mutta syyttänen vaikka Juha Korhosta, joka vaaleihin ja yleensäkin politiikkaan liittyen puhuu aina heti ensimmäisessä lauseessa Persuista oli asia mikä tahansa. Ei siis Kokoomuksesta ja vihervasemmistosta koskaan mitään. Pitäisi jokaisen ymmärtää, että nykyisen jatkona sellainen hallitus on Suomen turma. Mutta ei… ne saavat olla rauhassa kunhan persuista vain löytyy aina jotain negatiivista. Peteliukseksi peteliuksen paikalle tuntuu noilla puheillaan pyrkivän.

   Onko Tiaisellakin jotain pohjalaistaustaa. Hyvä mies omalla tavallaan mutta mikä tässä nyt saa sukset ristiin? Liittyikö se vaaliAPPsi, joka ei nyt toteutunekaan jotenkin siihen vaalivilpin tarkkailuun? Siksikö vaaliliittokaan ei sovi kuvioon?
   Täytyy tunnustaa. En ymmärrä , joten pitää vaan odotella, jotain.

  2. Persut ovat Suomen kansallismielisten suurin uhka petturuudellaan. Ovat olleet jo 27 vuotta!

  3. Maahanmuutto ei ole ongelma, vaan ne jotka tuovat niitä tänne elätettäviksi. Löytyykö yhtään ek-puoluetta joka ei ole tuossa ihmiskaupassa mukana? Persutkin toivat niitä B. 2015. Samoin ovat mukana natottamassa ja EU:n jatkuvissa tukipaketeissa.

   1. Voihan sen noin sanoa yhtä lailla. Hallituskoalitio on kompromissi. Ei se, että Persut Soinin johdolla sen saavuttivat niin mikään tae ole. Kokoomus piti sisäministeriön hallussaan koko vaalikauden Orpo- Riusikko- Mykkänen. Risikko ehkä sittenkin se järjellisin, koska taisi siellä Helsingin Maidanillakin käydä. Itse näin sen niin, että yritti edes ymmärtää sitäkin puolta asiassa.

    Stubbihan Sipilän hallituksen muodostumisessa oli se vastarannan neiti. Soinista ei ollut sitten aikaisemmista rehvakkaista palopuheista huolimatta vastukseksi. Kerrotaanhan Valtioneuvoston linnassa Sipilän ja Soinin neuvotelleen pitkin yötä, kun neiti Stubb oli vätäytynyt johonkin toiseen huoneeseen ehkäpä vain pelaamaan tai mitä, ja välillä niskoja nakellen käynyt ovella kurkistamassa ” joko täällä on valmista”.
    Menihän se Persujen homma jotenkin vinksalleen, kun Soini ottikin ulkoministerin pestin. Sitten vielä sos. ministerinä oli se Persunainen Mäntylä, joka jollain kepulikonstein syrjäytettiin, vai oliko sen toimissa oikeasti jotain väärin? Jos joku muistaa lonkalta kertoa, niin ollaan kuulolla.

   2. Ei PS ollut maahantunketujavyörystä päättäneessä hallituksessa. Päätöksen teki sitä edellinen hallitus. Mutta ihan samaa sontaa PS on kaikki muutkin. Ei eroa mitenkään vaikkapa SDP:stä tai Kokoomukesta.

    1. Totta kai Persut eroaa muista. Kukaan muu ei maahanmuuton kustannuksista puhu eduskunnassa. Kyllä Persujen ääni eteenpäin menee samoin kuin Sinimustienkin ja Vapaudenliitto vaalikumppaneineen. Jälkimmäiset vain eivät valtamediassa pääse paljon tolkun suomalaisten näkyville, esim tv uutisissa. Ei perheellisillä töissä käyvillä tuntuviakin matkakustannuksia ja nyt vielä energian kalleuttakin kärvistelevillä tolkun naiiveilla tavallisilla lakia kunnioittavilla ihmisillä ole voimia ja aikaa paljon muuhun kuin äkkiä sitä virallista tuubaa imeä tajuntaansa. Toki tilanne koko ajan muuttuu paremmaksi. Lokkakin kolmisen viikkoa sitten tuskaili kiva monoviha jättilähetyksessään ”muuttuuko tämä koskaan”. Itse sanoisin, että käänne on jo tapahtunut. Se näkyy hyvin huonosti vielä, mutta toivoa on.

 3. https://twitter.com/JHirvisaari/status/1621106565653889025?cxt=HHwWgoDUzaP1qf8sAAAA
  Onko tämä täyspäisen ihmisen unelma?
  Ainakin Maltan Ritaria leikkivä Junnu taitaa kuulua Anon henkivartiokaartiin. Lisäksi tunnustanut fanittavansa jenkkilää ja Suomeen pitäisi saada oma ydinase. No huh huh. Viime Levelin lähetyksessä Polvianderin tietyt puheet särähti aika pahasti korvaan joten eipä siellä puolueessa kovin varteenotettavia ehdokkaita enää ole. Puolue on käytännöllisesti katsoen kuin hollitupa jossa ihmiset odottavat keisarin napsauttavan sormia jolloin saa luvan liikkua. Ja kuollut sisältä.

 4. Jaaha. Luotettava tietolähde on nykyään paskaa suoltava Leveli.

  Tuli muuten just sopivasti vastaan kanava joka kertoo karua totuutta Ivermektiinistä jota Junnu mainosti aikanaan into piukkana. Hänellä kun oli ”korona” -flunssa ja auttoi siihen. Hänellä ei taatusti pullasorsana ole mitään muuta syytä sairastua ja saada flunssaa, elintavat kun ovat selkeesti superterveellisiä.

  Ivermektiini on depopulaation Plan B, räätälöity ovelasti anti-vaxxereille ja mainos- ja pr-miehiksi on valjastattu koko (kontrolloitu) vaihtoehtomedia niin meillä kuin muualla;

  MASS IVERMECTIN GENOCIDE; WHO, UN, MERCK, WORLD BANK, ROCKEFELLERS, GATES & DEPOPULATION

  https://www.bitchute.com/video/4zOMDExzqHa2/

  (Samalla kanavalla monta Ivermektiiniä koskevaa videota joissa todella on nähty vaivaa ja kaivettu tutkimuksia aiheesta, ei siis mitään hatusta vedettyä höttöä)

  Tiesitkö että Bill and Melinda Gates Foundation, WHO, Unicef ja suunnilleen kaikki Big Pharman edustajat höystettynä World Bankilla & Co ovat miljarditolkulla toimittaneet vuosikausia jo 70-luvulta asti Ivermektiiniä Afrikkaan? Pelastaakseen ihmishenkiä, eikö?

   1. Virallisiin lukuihin ei ole mitään uskomista. Depopulaatio on ollut menossa vuosikymmeniä, se on satavarma että tuloksiakin on saatu. Väestönkasvusta valehteleminen on kaiken aa ja oo, pöljät aivopestyt jotka piikittävät itseään hokevat myös usein että ”meitä on liikaa”. Heille depopulaatio käy oikein hyvin, mutta eivät vaan reppanat tajua että ovat itsekin eliminoitavien listalla.

    Meitä ei todellakaan ole liikaa. Illuusiota liikaväestöstä luo myös se että suuret massat on sullottu megametropoleihin ja slummeihin samalla kun muualla olisi yllinkyllin tilaa.

    Kaikki maailman ihmiset mahtuisivat Teksasiin ja jokaiselle jäisi vielä 100 neliötä tilaakin.

 5. Katsoin leveli jaksoa mutta ei kyllä pysty enää seuraamaan. On menny touhut niin sakeaksi. Siansaanti mässyttää burgeria ja sössöttää jostain serveristä, eiköhän ihmisiä olis kiinnostanu että miksei sitä vaalityötä tehdä ja miksi se Ano piileksii jossain Juvalla eikä johda puoluetta? Mikseivät Siansaanti ja Slimmi ole edes ehdokkaina jos kiinnostaa puolueen asiat niin?

  Joko nämä ovat täysin imbesillejä tai sitten tuo levelinkin sekoilu touhu on tahallista. Tapsa ja Siansaanti ainakin ovat aika heikosti kartalla yleisestiottaen ihan kaikesta.

 6. Onko Tiaisen tuotantoyhtiö edelleen Bad Husband Productions? Siinähän on logossa piirros, missä mies polttaa savuketta ja toinen käsi menee takin alle, mielenkiintoinen piirros.

 7. Tulipa niin sopivasti ennen eduskuntavaaleja. En ihmettelisi, jos VKK olisi perustettu kansallismielisten voimavarojen sitomiseksi ja sitten sopivalla hetkellä upotetaan koko purkki. Siinä menee taas kova työ hukkaan.

  Mietin myös sitä, mikä erottaa oikean poliitikon ja pyrkyrit. Minusta se on kyky kohdata erilaiset ihmiset niin oman puolueen sisällä kuin vaalikentällä. Puhutaan karismasta ja henkisesti muita päätä pidemmistä ihmisistä. Yleensä ihmiset vaistomaisesti luottavat tällaisiin ja heitä äänestetään yli puoluerajojen. Ikävä kyllä karismaattiset henkilöt ovat harvassa ja kansallismielinen kenttä hajautettu niin, että harvat mahdolliset eivät saa koottua taakseen tukijoukkoja.

  1. Tulee mieleen Johannes Virolainen, Veikko Vennamo ja Paavo Väyrynen. Eivät tarvinneet mainostoimistoja ja puhekoulutusta. Eihän nämä nykybroilerit osaa tehdä mitään itse ilman konsulttea, ja neuvonantajia ja imagonhiojia.

  2. Muurarien metkuja taas tämäkin sirkus. Voi ihan hyvin olla niinkin että kaikki ovat kimpassa ja uskovaisilta kansallismielisiltä vedetään, taas kerran, matto jalkojen alta.

   Jos edes puolet tästä energiasta mitä näihin toinen toistaan epäselvempiin puolue kiemuroihin on käytetty olisi suunnattu toisin niin tämä maa näyttäisi varsin toisenlaiselta. Järjestelmä on rikki. Rikolliset johtaa maata ja ne ovat määritelleet sodan säännöt niin etteivät voi hävitä. Poliittista ratkaisua Suomen pelastamiseksi ei ole olemassa.

 8. Nyt edes kannattaisi jo ton kultin ehdokkaiden osoittaa edes pientä järjellistä toimintaa vaihtaa tallia. Jos VKK jatkaa sekoiluansa vaaleihin asti niin se on niissä pelkkä roskakori.

 9. Muistan aikoja jolloin pidin LEVELIä hyvin tervetulleena ja raikkaana vaihtoehtomediana. Nyt on hedelmä kuorittu ja alta paljastunut syömäkelvotonta pask++. Junnu on epämiellyttävä ja naurettaviin vaatteisiin pukeutuva öykkäri. En ymmärrä lainkaan Tapsan roolia tuolla. Mikä ihmeen rooli tuolla sotahullulla natottajalla ohjelmassa on? Dehghan istuu ansaitusti keskellä koska on järkevin ja maanläheisin tuosta kolmikosta. Hän on ansainnut hienosti myös valtuustopaikkansa Vantaalla.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*