Marco de Wit 5 helmikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti julkaisi aiemmin päivällä tämän selostuksen VKK:n sisällissodasta.

 

VKK-puolueessa täysi sisällissota: Hirttoköysiuhkaus ja kuvakaappaukset!

 

Jutussa oli useita kuvakaappauksia, joiden lähteenä oli VKK:n varapuheenjohtajan, Ilkka Tiaisen piilotettuna julkaistu vastinevideo. Sen katsominen siis edellytti oikean linkin saamista. Tästä syystä Laiton Lehti ei sitä halunnut julkaista.

 

Nyt kuitenkin VKK:n ex-vaalijohtaja levittää videolinkkiä, joten ei se ole enää mikään puolisalaisuuskaan. Tässä siis kyseinen video.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

9 thoughts on “VKK:n sisällissota: Varapuheenjohtaja Ilkka Tiaisen vastinevideossa kovia syytöksiä!

 1. No,jos tuohon vkk säännöstöön ja yleisiin toimintaehtoihin jo alussa tutustui niin hönökin huomasi kuinka väsynyt oli jo valmiiksi koko roska. Ihan huikee sketsi. Ja puheenjohtaja vielä kansanedustaja? Naurettavaa sontaa. Kyllä täytyy ihmetellä mimmoista pelleä tuolla politiikassa pyörii. Ei järjen häivää,toinen toistaan suurempaa selittäjää. Ihan egorunkkareita lähes kaikki. Näi o. Laittakaa edes perusasiat kuntoon ja sitten alatte puuhata la elvvistellä. Muuten äänestäkää vaikka jotain Syskowitsiä,se sopii koko naurettavan ”skenen” pelleille ihan hyvin.

  1. No ei ole sinunkaan maailmankuvassa kadehtimista. Ano Turtiainen on niin kovan maalituksen ja suun tukkimisyritysten kohteena ollut Vehviläisen ym puolelta eduskunnassa, mutta on pitänyt suunsa salissa ahkerasti auki niin koronahulluuden kuin Ukrainapsykoosin suhteen, että kyllä on palkkansa eteen töitä tehnyt kiitettävästi.

   1. Heh…nooh,voit Anos kanssa vaikka yhdessä rukoilla. En nyt pidä kovana suorituksena muutaman puheen pitämistä,josta muut ei salissa pidä Vaatimatonta suomipuuhaa. Poliittiset aikaanssaannokset meillä menee tasan,tosin itselle ei vielä ole mokomasta mukamas kansanedustamisesta mitän maksettu. Ja vielä kerran : v a a t i m a t o n t a p u u h a i l u a .

 2. Politiikka kerää mukaan vilpittömiä maailmanparantajia sekä niitä joutilaita, jotka eivät osaa solmia edes omia kengännauhojaan.

 3. VKK:lla käytännössä eduskuntapuolueena olisi ollut täysin ylivoimainen mahdollisuus ja näkyvyys kasata ympärilleen paljon voimaa ja kuten tuo Ilkka sanoi heillä oli pääsy esim. eduskunnan tietopalveluihin. Ilkalla ehkä henkilökohtaset ongelmat kultissa alkoi puolisen vuotta sitten, mutta todellisuudessahan ne alkoi jo vuosi sitten viimeistään heti aluevaalien jälkeen ja jo ennen sitä jos yhtään oli perillä tilanteesta.

  Vihdoin tuossa myös VKK:n johdosta myönnetään että ovat menettäneet valtavasti (kannatus)jäseniä ja valtuutettuja siinä mukana, mutta Hirvisaaren puuhasteluille annetaan kuitenkin edelleen täysi tuki eikä vieläkään mistään käy ilmi kannattaako edes tuo Ilkka vaaliliittoa tai onko hänellä tai muulla johdolla halua asettua edes ehdolle. Ilmeisesti Ano ei ainakaan halua tehdä juuri mitään.

  1. Loistava tiivistelmä. Kiitos. Kertoo todella paljon kansallismielisen kentän idiotismista, ettei kovinkaan moni ihmettele miksei VKK:n johto ole VIELÄKÄÄN ilmoittanut olevansa eduskuntavaaliehdokkaana. Niinpä tietysti heille ei voi vaalikampanjaakaan olla.

   Mietipä tätä idiotismin tasoa: Puolue ilmoittaa lähtevänsä erittäin tärkeisiin eduskuntavaaleihin, mutta KOKO puoluejohto ja puolueen kuuluisimmat tyypit Levelin pojat mukaanlukien eivät eivät ole asettuneet ehdolle eivätkä tee mitään vaalityötä.

   Kaiken kukkuraksi VKK-puolue ei suostu järjestämään mielenosoituksia, katutapahtumia eikä varsinkaan suostu minkäänlaiseen yhteistyöhön ja vaaliliittoon muiden puolueiden kanssa, vaikka se on EHDOTON edellytys, jotta olisi vaaleissa edes jotain mahdollisuuksia.

   No, toisaalta ihan sama kuvio oli ennen 2019 eduskuntavaaleja ja 2022 aluevaaleja. Silloinkaan kukaan ei huomannut mitään. Paitsi tietysti Laiton Lehti, jonka ansiosta edes muutama ihminen ja ehdokas on nyt vihdoin tajunnut vaaliehdokkuuden, vaalikampanjan ja varsinkin vaaliliiton välttämättömyyden.

 4. Ei tuo ole oikea ihminen. Kuvassa on selvästikin sulanut lateksimaski. Ei kellään voi noin isoa nenää olla!

 5. Ilkka Tiainen notkui jossain kuvissa punaisissa kengissä. Et sillai. Löytäkää red shoe club netistä. Että sellainen Ilkka. Joopa joo. Ei mitään tekemistä minkään kanssa. Iso nenä näyttää kuitenkin kasvavan kuin sisäänrullattu pinollionekku. Ei mulla muuta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*