Marco de Wit 6 helmikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Nykyään monet Kummeli-sketsit on sensuroitu.

 

 

Sensuroitu viha-Kummeli

 

 

Nähtävästi Kummelin Kultakuume-elokuvaa ei kuitenkaan vielä ole sensuroitu, vaikka siinä puhutaan ”kullanhimon riivamasta homosta” ja ”korealaisista neekereistä”.

 

Elokuvan virallinen johdanto:

Mielisairaalaan suljettu Elmeri tietää että Lapissa odottaa hänen isänsä sodan aikana kätkemä kulta-aarre. Elmeri huokuttelee mukaan pakomatkalle hoitajansa Janne-Petteri Bromanin, joka on kullanhimon riivaama homo.

 

Matkalla parivaljakko törmää kahteen raggariin, Dilleen ja Jönssiin sekä häijyyn natsiin, Peter Northiin, joka on myös kulta-aarteen jäljillä. Kyseessä on selvästikin soppa, jota pystyy hämmentämään ainoastaan maan suosituin koomikkoryhmä.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “Kummelin kullanhimoinen homo edelleen sensuroimaton!

  1. Selitys: Mediapoolin muka-suomalaiset Nato-suvakit eivät ole katsoneet. Hyi helvetti, mitä vihapuhetta!

  2. onneksi alkuperäiset on tuola DVD-hyllyssä. Niitä ei mikään vie pois. Ja aina uudestaan ja uudestaan ne voi katsoa. Kuten Reinikaisetkin ja Tankki Täyteen sarjat. Niitäkin tultaneen jatkossa sensuroimaan,

  3. Mitäs Marco lähtisi sensuroimaan ”kullanriivaamasta homosta”? Onko homo mielestäsi haukkumasana? Tai transu? Tai k____nimijä? Eikö ole jännä että Mikko Alatalon, Kake Singersin, Juicen ja Eppu Normaalin biisejä yhä soitetaan, vaikka kaikki viljelivät neekeri-sanaa? Tai se että ruotsalainen Ace of Base -yhtye soi yhä, vaikka sen erään jäsenen historiasta löytyy jänniä juttuja.

    1. Melkein voisin lyödä vetoa että yhdenkään mainitsemasi kotimaisen artistin ommilla keikoilla ei enää neekeri sanaa sanota. No kaikki eivät ole enää esiintymässä, joten ehkä joku coverin esittäjä riittävän hämyisellä klubilla vielä uskaltaa… tai karaokessa, mutta ei muuten.

  4. Huuda Jadea, ex-Jereä korkeushypyssä hänen vuorollaan: HOMO! HOMO! Identiteetti transuuuu! Ja sitten kun on muuttamassa sukupuolta naiseksi huuda: Tulossa oleva transunainen! Anna mennä! Hyppäää taivaisiin naiseksi tuleva transvestiitti! Transu teki kyllä historiaa olemalla Suomen ykkönen 17-vuotiaiden kisoissakin, mutta en usko miehissä enää pärjäävän vaikkei vetäisi naishormoneja. Pieni laji, isot nuorten tulossattumat. https://www.iltalehti.fi/yleisurheilu/a/e4e7b0a3-4220-4858-8f63-584e7b044e6f kyllä ihmistä nimissä kutsutaan. Eihän kukaan sano se hetero mies.

    1. Ei saa häiritä urheilijaa suorituksessaan. Ilkeä olet. Hauska ajatus kuitenkin: heilutella yleisössä Pekka Siitoin -lippua ja huudella anti-hqbl-iskusanoja. Hqbl. Miettikää missä suossa olemme. Luulin tuon ensi kertaa nähdessäni, että se tarkoittaa Hufvudstadsbladetia. Onko tuo Jere transvestiitti/drag queen tai joku sellainen vai ihan ehta hinuri? Tuli Ylen sivulla silmiini vastaan pyytämättä joku otsikko tuosta Jerestä ja tuntuu hänelle urheilua tärkeämpää olevan viinanjuonti ja julkisuus. Eihän tuollaisesta MT-tapauksesta huipulle ole tässä elämässä. Pakko nostaa kuitenkin hattua näille, jotka alkavat lähempänä kahtakymppiä kiskomaan noita myrkkyjä. Samalla tavalla siis, kuten nostan hattua miehelle, joka hyppää ladalla peräkärryä hinaten viiden koulubussin yli. Hermafrodiitit ovat sitten ihan toinen asia ja ne vetävät mies- tai naishormonia ~syntymästä asti. Näistä tulee sitten tyttöjä tai poikia, miehiä ja naisia, eikä mitään julkisuudenkipeitä, kovaäänisiä tbhqli-ihmisiä vai miten se nyt menikään se koko rimpsu… Ei terve ihminen muista tuollaisia. Jännä muuten miten todellakaan kenestäkään ei sanota esim. ”Hei, tuolla menee hetero-Jyri”, mutta esim. ”homo-Pekka” on aivan tavallinen, jokapäiväinen sanontatapa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*