Marco de Wit 6 helmikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti on erikoistunut vihafaktojen esittämisiin. Yksi suurimmista vihafaktoista on kuitenkin saanut myös monet Laittoman Lehden lukijat raivoihinsa. Tämä vihafakta on monien tavallisten ihmisten typeryys. Tätä vihafaktaa se tavallinen kansa ei tietysti halua kuulla, vaikka se selittää tyranniaa vähintään yhtä paljon kuin valtaeliitin juonet. Tässä asia selitetään paremmin.

 

 

Voiko Suomen pelastaa parlamentaarisesti? Illuminati-teoria vs. Unkarin malli!

 

 

Selitys massojen suunnattomalle typeryydellä löytyy tietysti evoluutiopsykologista: Geenit ovat ohjanneet betat seuraamaan aivottomasti alfoja. Betat siis nimenomaan haluavat tulla aivopestyiksi. Niinpä on usein mahdotonta herättää ihmisiä vastustamaan tyranniaa.

 

Punapilleristä takaisin sinipilleriin -sarjakuva

 

 

Betat eli massat nimenomaan haluavat alistua tyrannialle, koska kaikissa eläinryhmissä on ryhmän etu, että älykkäämmät ja pätevämmät johtavat tyhmempiä. Ihmisryhmissä tilanne on kuitenkin muuttunut erilaiseksi, koska johtoon on päässyt VIERAITA ryhmiä. Eli vähän saman tapaan kuin käki huijaa lintuja elättämään ja tottelemaan vierasta lajia.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa XI: Putin

 

 

Parhaiten massojen suunnattoman typeryyden huomaa siitä, että useimmat tavalliset ihmiset ovat valmiita piikittämään itseään myrkkypiikeillä. Siis vaikka valtaeliitin hallitsemat viranomaiset eivät suostu kertomaan rokotettujen kuolinmääriä!!!

 

Mietipä sitä.

 

Miksei kansanedustaja Ano Turtiainen vaadi viranomaisilta kuolleiden rokotestatustilastoja? Supoilee?

 

 

Onneksi miljonääri Steva Kirsch upean asiantuntijoita täynnä olevan verkostonsa kanssa painostaa viranomaisia luovuttamaan rokotettujen kuolintilastot.

 

 

 

 

Nyt näyttää siltä, että ainakin Thaimaa on häräämässä. Paljon valtaa omaava Thaimaan kuningas on nimittäin suuttunut lääkäreihin, jotka eivät osaa selittää miksi hänen ennen niin terve tytär jonkin aikaa rokotuksen jälkeen yhtäkkiä luhistui koiriaan ulkoiluttaessaan ja meni koomaan.

 

 

Linkki juttuun

 

 

 

Thaimaa on nyt alkanut epäilemään Phizerin-rokotteita ja on poistamassa niiltä immuniteetin. Alla olevassa videossa kerrotaan tarkemmin prinsessan tilanteesta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

16 thoughts on “Rokotettu Thai-prinsessa koomassa! Mikseivät viranomaiset suostu paljastamaan rokotettujen kuolleisuusmääriä?

 1. Nol­laa­ko Thai­maa kaik­ki ko­ro­na-so­pi­muk­set?
  –    Thai Prin­cess in a Co­ma Fol­lo­wing Pfi­zer Jabs Could Prompt Na­ti­on to Nul­li­fy «Vac­ci­ne» Ag­ree­ment
  –    https://archive.is/UrNS8

  … suu­ret lää­ke­teh­taat edel­lyt­ti­vät val­ti­oi­den pant­taa­van kai­ken ul­ko­mail­la ole­van omai­suu­ten­sa, lä­he­tys­töt, ym, sen va­ral­ta, et­tä ne jät­täi­si­vät toi­mi­tuk­set mak­sa­mat­ta tai vaa­ti­si­vat va­hin­gon­kor­vauk­sia.
  –    Luon­nol­li­ses­ti­kin pan­tit siir­ret­tiin «kes­kus­pank­kien» hal­tuun ja nii­den pe­rus­teel­la tul­laan siir­tä­mään omai­suus «maa­il­man­hal­li­tuk­sel­le», kos­ka maa­il­man yk­si ja ai­noa hal­li­tus ei tu­le tar­vit­se­maan ul­ko­mail­la ole­vaa omai­suut­ta, kos­ka sil­loin ei edes ole ole­mas­sa ul­ko­mai­ta.

  Bloom­be­rin uu­ti­nen – Ja­nu­ary 8, 2023, 3:50 AM UTC
  –    Thai Prin­cess Re­mains Un­cons­ci­ous From Se­ve­re Arr­hyth­mia
  –    https://archive.today/XUzVG

 2. Mätä konsensus, yliholhottu sossupoliisivaltio. Isoveli valvoo painajainen 24h. Arkadian 200 mätisäkkiä. Nuori vallanhimoinen narttu pääministeri joka haluaa olla Kekkonen steroideilla mutta on vain kehno huulipunamainos. sanoo:

  Pakko pistää tämä ajatus ja ajoitus tänne:

  Maailmalla ihmisiä kuolee massoittain koronapiikkiin. Samaan aikaan kiinalainen ilmapallo on pudotettu ja kuten George Carlin sanoisi: its flying in fartcircles. Valtionpäämies pyörittelee päätään ja toteaa että puolet attaseasalkkuni tavaroista on naisia.

  Poikani, jos tietäisit miten vähällä järjellä maailmaa hallitaan. Vankiloissa ei koskaan ole miljardöörejä. He kun ovat poliisin ja viranomaisten suosikkeja.

 3. Hyvin yksinkertaista, älä koskaan luota ”älykkäinä” esiintyviin ja luule heidän tietävän sinua paremmin ja millään lailla luule heidän olevan sinun ja sinun kanssasi puolella. He ovat kaikki pettureita, vihollisia ja mädättäjiä. Kaikki mätä ja pahuus on aina lähtenyt heistä oikeaa kansaa vastaan.

 4. Tähän alkuun muutamia kirosanoja. Edes kuninkaalliset eivät ole suojassa lääketehtaiden myrkytysoperaatioilta.
  Puhumattakaan elintarviketeollisuuden ”valmiseineksistä” mihin piilotetaan mitä sattuu sekä saasteesta joilla muokataan aivoja ja mieltä tuhoisalla tavalla.

 5. Hmm. Olisiko kuningas muuten piitannut asiasta? Jos vaikka miljoona tavallista thaimaan kansalaista olisi vammautunut tai kuollut, olisiko hän suuttunut lääkäreille tai pfizerille?

 6. Lääketeollisuus lobbasi itselleen immuniteetin juuri sen takia kun tiesivät lääkkeidensä ja piikkiensä olevan vaarallisia ja näin he pääsivät myös tekemään rahaa yhä vaarallisemmilla aineilla ja myrkyllä. Juuri tämä olikin se annetun immuniteetin tarkoitus. Todellisuudessa et voi millään sopimuksella väistää vastuutasi kansanmurhasta ja ihmiskokeista.

 7. Olen monesti kertonut että Thaimaan uutisia kannattaisi seurata, koska siellä ne on paljon totuutenmukaisemmat kuin oma korruptiomedia suomessa. Monelle kuitenkin tuottaa ongelmia lukea Thaimaan ”aakkosilla” kirjoitettua tekstiä, mutta monista lehdistä löytyy myös englannin kielinen sivusto. Toinen vaihtoehto on hankkia Thaimaalainen tyttöystävä tai vaimo joka lukee uutiset puolestasi. Tämä tietysti voi tuoda väliaikaisia kuluja, mutta ne yleensä tasottuu nopeasti koska muista kansallisuuksista poiketen he ovat ahkeria tekemään töitä. Suositeltavin vaihtoehto on jättää uppoava laiva ja paeta Thaimaahan kun vielä voit, eli pois suomesta ennenkuin tämä maa syöksyy niin syvään diktatuuriin että täältä ei ole ulospääsyä. Thaimaassa ei tapahtuisi ikinä samanlaisia asioita kuin suomessa ja siksi Thaimaassa onkin sotilasjuntta vallassa. Thaimaa ei myöskään valehtele maiden korrupiota mittaavissa kyselyissä ja onkin jossain yli sadannella sialla, koska se tehdään itsearviointiin perustuen ja rehellisin maa saa silloin huonoimmat pisteet.

  Suomalaisista naisista löytyy omia artikkeleita täältä laittomastalehdestä.

 8. Sekin merkittäneen itsemurhaksi koska piikkiä ei ollut pakko ottaa. Ja koska rokotusten aikoihin kyse oli kokeellisesta rokotteesta josta on kenenkää tuhra vaatia mitään korvauksia. Ihmiset osallistuivat siihen vapaaehtoisesti.

 9. Jos joku tuoteselosteen tuosta moskasta löytää niin silloin se some vasta räjähtääkin. Nooh,tuskin ovat edes sellaista väsänneet…pääkallokuvat ei mahtuneet kaikki samalle puolelle paperia .Tämä koko koronaroska on yksi osoitus ihmiskunnan typeryydestä. Tosin pidättäydyn enemmistä arvioista koska minulla on tänään ns.” naispäivä”( Pirjo) ja olen tunteikkaalla tuulella. Höhöö .

 10. KUOLEMA ei SÄÄSTÄ rikasta, RAKASTA eikä köyhääkään!!! Olisi tullut MINULLE emännäksi TEKEMÄÄN lumitöitä niin tuolla TURHAN kauniilla KUOLEVAISELLA oliSI saattanut olla vielä jotain TOIVOA! Mutta PAHOIN pelkään, että MYRKKYPIIKILLE olisi mennyt jo VIIKOSSA!!!

  1. Mikä teitä (perus)suomalaisia ”miehiä” vaivaa, kun tahdotte maamme täyteen näitä pikku******** toppapuvuissaan? Onhan se toki metkaa nähdä ***** toppapuvussa, mutta eikö niitä voisi mennä katsomaan sinne Thaimaahan? Kai siellä joku vuorennyppylä on, jossa voivat kekkaloida toppapuvuissaan ja suomalaiset ”miehet” voivat sitten rahaa vastaan ostaa seksiä niiltä.

 11. Ei Thaimaa tule lopettamaan koronapiikityksiä eikä saamaan mitään korvauksia. Homma menee niin, että jos jotakin yrittävät, niin Thaimaassa tapahtuu jotakin ikävää: joukkoampumisia, muutama kerrostalo sortuu tai tulee maanjäristys tms. Ja lisää tulee jos ei mene viesti perille. Todellakin maanjäristyksiä voidaan manipuloida nykyään syntymään.

  Silloin kun koronarokotteita alettiin jakaa maailman jokaiseen maahan, niin kolmen Afrikan maan presidentit kuolivat kuukauden sisällä, kun eivät suostuneet piikkejä maihinsa ottamaan. Raivattiin pois tieltä siis, vaikka kuolinsyynä oli sydänkohtauksia jne.

  Samoin kävi Japanin entiselle pääministerille, joka ammuttiin viime kesänä. Abe vastusti k-piikkejä, palautti 1,6 miljoonaa rokotetta ja suositteli ivermektiini-hoitoa.

  Valitettavasti kusipää globalisti-saatananpalvoja-eliitillä on niin paljon valtaa ja keinoja, että taitaa peli olla menetetty. Tämä maailma ei tästä mene kuin huonoon suuntaan ja kiihtyvällä vauhdilla. NWO ja yksi maailmanuskonto ja antikristus sekä pedonmerkki, jota ilman ei voi ostaa eikä myydä, ovat kenties vain vuosien päässä.

  Mutta näinhän tämä kuuluukin mennä. Aivan kuten on Raamatussa kerrottu. Kovin moni Raamatun profetia ei ole enää täyttymättä. Niitä on ainakin vielä Damaskoksen kaupungin totaalinen tuho, pedonmerkki, antikristus ja evankeliumin julistaminen kaikille kielille ja kansoille. Jälkimmäinen alkaa olla jo täyttynyt.

  Mutta sitten tulee Jeesus takaisin ja tämä maailma loppuu. Vihdoin ja viimein. Ja jokainen tuomitaan tekemistensä ja tekemättä jättämistensä mukaan. Paitsi jos on tunnustanut eläessään syntisyytensä ja sydämestään halunsa tehdä parannus ja uskonut Jeesukseen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*