Marco de Wit 7 helmikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Kukaan järjellinen olento ei kiistä kuolleisuuden nousseen viimeisen parin vuoden aikana. Eli juuri silloin, kun aloitettiin laajamittaiset koronarokotukset eli kokeelliset geeni-injektiot. Toki tämä ei todista syy-yhteyttä, mutta vähintääkin edellyttää koronarokotettujen ja koronarokottamattomien kuolleisuuden vertailua. Siihen eivät viranomaiset kuitenkaan suostu!

 

Kaiken kukkuraksi yksikään kansanedustaja ei näytä tilastoja vaatineen. Ei edes Ano Turtiainen. Tosin voi olla, että hänet jopa poistettaisiin eduskunnasta, jos niitä uskaltaisi puheessaan vaatia.

 

Miksei kansanedustaja Ano Turtiainen vaadi viranomaisilta kuolleiden rokotestatustilastoja? Supoilee?

 

 

Viranomaisten lisäksi myös YLE ja muu valtamedia estää koronarokotettujen kuolleisuudesta puhumisen. Niinpä on melko varmaa, että myöskään Yle ei tule sallimaan asiasta puhumista Ylen vaalitentissä. Tai jos sallivat, niin hyvin lyhyesti ja keskeyttäen useita kertoja.

 

Niinpä varsinkin Vapauden Liiton puheenjohtajan Ossi Tiihosen on ETUKÄTEEN tarkkaan harkittava miten pystyy kertomaan asiasta mahdollisimman lyhyesti ja ytimekkäästi ennen kuin Ylen haastattelija tai vaalipaneelin puheenjohtaja keskeyttää.

 

Parasta olisi, jos etukäteen voisi myös sopia USEAMMAN puolueen kanssa, että vaalipaneelissa useampi puheenjohtaja tuo asian esiin. Tämä nostaa huomattavasti uskottavuutta ja lisäksi luo psyykkisen ryhmävoiman, joka tekee puheenjohtajat entistä rohkeammiksi.

 

Lisäksi olisi ehkä järkevää luoda koronarokotteiden jakelua kritisoivien professorien lista, johon voi viitata sekä puhuessaan että myös jos Yle yrittää estää koronarokotteiden kritiikin vihapuheena.

 

Tässä muutamia esimerkkejä koronarokotteita kritisoivista lääketieteen huippuammattilaisista.

 

 

John Campbell tuli tunnetuksi D-vitamiinin puolestapuhujana. Alussa hän kuitenkin täysin uskoi koronapandemiaan ja rokotteisiin. Muutama kuukausi sitten hän kuitenkin myönsi olleensa väärässä ja nyt varoittaa koronarokotteiden nostavan kuolleisuutta.

 

 

 

 

Professori Norman Fenton on puolestaan erikoistunut todistamaan miten lääkeyhtiöiden ja viranomaisten tilastot ovat kirjaimellisesti epäpätevästi tehtyjä tai jopa suoranaisia huijauksia.

 

 

 

MIT-huippuyliopiston opettaja vaatii koronarokotusten välitöntä lopettamista niiden päivänselvän vaarallisuuden takia.

 

 

Monet asiantuntijat ovat mukana vaatimassa, että FDA (lääkevirasto) muuttaa koronarokotteiden tuoteselostetta poistaen sieltä väitteet vaarattomuudesta.

 

 

 

Vapauden Liitto ja Ossi Tiihonen varmasti löytävät näitä lähteitä enemmänkin. Tiihosella kannattaa olla lista mukana vaaliväittelyssä sen varalta, että Yle kieltää häntä levittämästä ”ihmisten hengen vaarantavaa rokotteiden vastaista propagandaa”.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

16 thoughts on “Saako Ossi Tiihonen puhua vaalitentissä koronarokotettujen korkeasta kuolleisuudesta? Tarvitsee professorilistan!

 1. ”Kaiken kukkuraksi yksikään kansanedustaja ei näytä tilastoja vaatineen. ”

  Tiainen sanoi siinä videolla että Anon toimien takia vkk ei voinut enää käyttää eduskunnan tietoja koska Ano poisti kaikki sieltä töistä. Nyt menee folion puolelle mutta tuli mieleen olisivatko voineet saada käsiinsä jotain oikeasti merkittävää vaikkapa koronaan liittyen?

  1. Todella tärkeä pointti. Turtaisella on edelleen eduskunnan tietopalvelu käytössä. Onko hän pyytänyt nähdä tilastoa kuolleiden rokotestatuksesta? Voi olla, etteivät viranomaiset sellaista suostu tekemään, mutta sitten he joutuisivat sen kertomaan Anolle mikä itsessään olisi hyvin paljastavaa.

  2. Anoa kiristävät amerikansuomalaiset vapaamuurarit. Tuotemerkkiriita USA:ssa ja Anolle on kertynyt jo iso lasku siitä. Katsokaa Anon su 5.2.2023 youtube-video.

   Joko alkaa selvitä miksi Ano sabotoi VKK: ta ja kansallismielistä liikettä. Ilmeisesti iso lasku tulossa amerikkalaisilta lakimiehiltä. Selvittäkää nyt mikä on Anon tuotemerkkiriita-asiassa tilanne USA:ssa. Anoa ilmeisesti jotenkin kiristetään nyt liittyen tuohon.

   1. Johan olen vuoden verran sanonut (millä nimimerkillä milloinkin), että Ano on supo/mossad/cia:n kiristyksen alla.

 2. ”Älykkäiksi” itseään kutsuvat ovat kaikki typeriä ja epärehellisiä valehtelijoita ja mädättäjiä.

 3. YLE:llä näyttää olevan tekeillä vaalikoneinen kaveriksi puoluekone jonka tavoitteena on kuulemma auttaa äänestäjiä saamaan lisää tietoa puolueista ja niiden eroista. Pitäisiköhän tuota itsekin kokeilla kun en kirjaimellisesti näe mitään eroa SDP:n, Keskustan, Kokoomuksen, Persujen, Vasemmistoliiton, RKP;n, KD:n ja Virh… eikun siis Vihreiden välillä? Toisaalta en kuulu tekeleen kohderyhmään (nuoret äänestäjät) joten oletan ettei tuossa tule olemaan yhtään kysymystä mistään oikeista asioista kuten taloudesta, geopolitiikasta, tuosta ylikuolleisuudesta puhumattakaan suomen omavaraisuuden ja itsemääräämisoikeuden tilasta vaan näitä paljon tärkeämmistä asioista kuten sukupuolien määrästä, ilmastosta ja muusta wokeroskasta koska YLE on päättänyt että nämä ovat asioita joista nuoriso on kiinnostunut. Koska YLE on tämän projektin takana voimme myös olettaa että se tulee kysymyksineen olemaan täysin puolueeton eikä yritä ohjata kohderyhmäänsä mihinkään suuntaan koska YLE tunnetusti on luotettava ja puolueeton taho kuten kansalaisten pakkoverolla verorahoista rahoitetun tahon tuleekin olla. Ilmeisesti Vapauden Liitolle ja muillekin pienpuolueille on kuitenkin annettu kyselyt tuohon YLE:n puoluekoneeseen vastaamiseksi joten pienen pieni teoreettinen mahdollisuus siihen että joku saisi tuosta puoluekoneesta jonkun ”kansallismielisen” pienpuolueen nimen tulokseksi on olemassa. Jospa se jytky sittenkin sieltä tulee YLE:n ansiosta?

 4. Moni noista viimeisen neljän vuoden aikana tutuksi tulleista hallinnon propagandisteista on nyt yllättäen vaaliehdokkaina mm. Mika Rämet, Lasse Lehtonen, Pekka Toveri…

 5. Tässä onkin suvakeilla selitettävää! Korona ei olekkaan vaarallinen! https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/2c7671f7-e9c2-42be-be11-103509bad06a

  Jos asia on näin, niin mihin sitten kansalaisia kuolee kuin kärpäsiä? Ettei vaan syy ole esinahattomat myrkkypiikit?!!

  Kauhean katseen omaava myrkkypiikkilobbaria Mika Rämet pelotteli aiemmin, että rokottamattomilla on hyvin yksinäinen ja eristäytynyt elämä edessä, kun heidät täytyy sulkea yhteiskunnan ulkopuolelle. Tässä taitaakin käydä niin, että myrkkypiikki-Rämet joutuu itse piilottelemaan koko loppuelämänsä, kun kostoa vaativat piikitysuhrien omaiset etsivät häntä vastuuseen kansanmurhasta!

  1. asia pinssiä rintaan,sitä ne muutkin tekee,siitä vaan myymään ja kasvattamaan vaalikassaa.muuten,mikä on kaikkien valheiden emä=demokratia.

  2. Ehdotan rämetin, nohynekin ja koko eduskunnan tutkimista ja tuomitsemista tarkoituksellisesta rokotehuijauksesta. Täysin laillisesti tietenkin. Donbassissa, jossa on käytössä kuolemantuomio.

 6. Kuka lähtee ajamaan joukkokannetta terveysviranomaisia ja poliittisia päättäjiä vastaan?

  Helppo jakaa kustannukset vaikka olisi kalliimpikin lakimies. 500 henkilöä mukana joukkokanteessa. Lakimiehen lasku 50 000 euroa. Se tekee 100 euroa/ henkilö.

  Toinen vaihtoehto on hakea suoraan oikeutta. Kuten parhaaksi katsoo. Ei vaan taida onnistua päähänpotkituilta, antautuneilta suomalaisilta. Suomalainen tykkää poliisivaltio menosta. Aivopestylle, aivokuolleelle on samantekevää digi id:t, maskit, koronapassit ym.

  Kun menettää terveytensä koronatyrannian takia, luulisi että alkaa tapahtua. Mitä vielä. Suomalaiset tumput suorina itkemässä kun ei piikki ollutkaan sitä mitä sen piti olla.

  Suomalaiset tyhmän ylpeinä esittävät: poliisivaltio steroideilla.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*