Marco de Wit 8 helmikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Suomi on Pietarin porteilla, joten tietysti Nato ja Israel ovat tehneet vuosikymmenien aikana työtä saadakseen Suomen suurpuolueet hallintaansa. Tämä on tietysti tehty sionistien, kuten Suomen rikkaimman miehen Poju Zabludowichin johdolla. Pojulla on kuitenkin niin totaalinen immuniteetti, etteivät kansallismieliset uskalla kritisoida häntä sanallaakaan.

 

 

Onko Suomen rikkaimmalla miehellä Poju Zabludowiczillä yhteyksiä Mossadin Epsteiniin ja Ghislainiin?

 

 

Jo puolijuutalainen Leninkin aikanaan sanoi, että paras tapa neutraloida oppositio on itse johtaa sitä. Niinpä lähes kaikki Suomen kansallismielisetkin liikkeet ja puolueet ovat vasikoiden ja myyrien johtamia. Tunnetuimpana tietysti persujen työmies/vapaaherra Matti Putkonen ja VKK:n puheenjohtaja Ano Turtiainen.

 

Vasikoita ja myyriä on kuitenkin paljon enemmän. Käytännössä lähes KAIKKI johtavat kansallismieliset aktivistit ovat joko polpon vasikoita tai myyriä. Tästä on seuraavat todisteet:

 

1. 2019 vastustivat suurta vaaliliittoa

2. Kaappasivat ja passivoivat SKE-puolueen

3. Estäneet islam-, sionisti-, korona-, persu- ja polpovastaisia mielenosoituksia

4. Pojusta puhumisen sijasta puhuvat vapaamuurareista tai jesuiitoista

5. Vastustivat tai sabotoivat Convoy-mielenosoitusta

6. Toistuvasti sabotoineet muitakin mielenosoituksia

7. Pimittivät VKK:n aluevaalisabotaasin

8. Estäneet tai sabotoineet suurta vaaliliittoa

 

 

Näiden sabotaasien tarkoituksena on tietysti estää haastajan syntyminen valeoppositio persuille. Tämän takia käytännössä KAIKKI kansallismieliset aktivistit paljastavat karvansa myös kieltäytymällä järjestämästä persujen vastaisia mielenosoituksia ja ylipäätään eivät halua voimakkaasti kritisoida sotahullun valeoppositio persujen:

 

1. Tusinaa takinkääntöä

2. Vapaaherra Matti ”CIA” Putkosta

3. Persujen ja keskustan änestyskoneita

4. Naton pedoafgaanien hakemista Suomeen

5. Koronatyrannian hyväksyntää perustuslakivaliokunnassa

6. Sotahullua Nato-kansanäänestyksen vastustamista

 

 

Laiton Lehti on aikajanalla tarkemmin selittänyt nuo sabotaasit.

 

 

Aikajana: Onko VKK persujen ja keskustapuolueen perustama valeoppositio?

 

 

Tämän kaiken lisäksi myyrät ovat viime aikana joutuneet vaikeaan tilanteeseen: Nyt olisi mahdollista yhdellä mielenosoituksella estää Suomen Nato-jäsenyys. Ei tarvitse muuta kuin suorasanaisesti nukketeatterilla (ihan laillisesti) kritisoida Turkkia ja sen johtajaa.

 

 

Miten järjestää STOP ERDOGAN -mielenosoitus Turkin suurlähetystön eteen? Anter Yasa aktivoituu?

 

 

Siinä kaikki. Ei paljon vaatisi. Vain yksi suorasanainen nukketeatteri. Tätä yksikään ns. kansallismielinen ei kuitenkaan suostu tekemään, koska Nato kieltää.

 

Onneksi sentään kurdit ovat aloittaneet kritiikin. Suuri kiitos myös Oulun poliisilaitokselle, jota valtakunnanvainoaja ja ylikomissaari Jari ”Pyllytär” Taponen eivät ole vielä saaneet täysin mädätettyä.

 

Huvittavaa, että Twitterkin pelkää näyttää Erdogan-nukkea.

 

 

 

 

Kuvassa linkki Iltalehden juttuun

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

38 thoughts on “Kurdit pelastivat Suomen Naton kynsistä? Kritisoivat Turkkia kansallismielisten (=Natomyyrien) tutistessa!

  1. Niillä on aivot kunnossa, toisin kuin eräällä myrkytetyllä laumalla. Siitä porukasta ei irtoa mitään, siksi tarvitaan ulkomaista aivosiirtoa Suomeen, nimenomaan kurdeja, palestiinalaisia, islamisteja, jotka tekevät hiljaisen vallankumouksen. Tunnen yhteenkuuluvuutta heihin, en suvakki”suomalaisiin”. Suomi on tosi helppo valloittaa juuri nyt.

    1. Enää ei voi äänestää juuri ketään eli hyvästi vaaliliitto t. Marco
     PS. Ei muuta kuin persuja äänestämään.

    2. Äärioikeisto eli eli ihan eri kuin vasemmisto, no ei! Voi jeesus, kansallismieliset siis haluaa islamia länteen. Mee piirille pyörimään.

     1. Totta kai. Islam tuhoaa vihervassarisuvakit lännessä. Islam ja Kristinusko ovat samaa juurta. Islam ei vaan käännä jatkuvasti toista poskea. Se on maskuliininen uskonto. Suosittelen tippuvat omaan kuoppaansa. Aito kristitty VIHAA suvakismia ja marxilaista ateismia eniten maailmassa. Vihollisen vihollinen on ystävä.

   1. Kurdit on mafioosoja kuten sanoit, nyt sitten eivät olekaan ym. päinvastaista kun Marco herra puhuu.

   2. Islamisteja nyt nuolee, voi terroritisti. Marcokaan ei tykkää. Kuka tykkäisi, meitä vastaan.

    1. Ei meitä vastaan, vaan suvakkeja, jotka ovat vihollisia. Et kai kuvittele että sinimustat valeopposition nössykät pystyvät muuta kuin donitseja mussuttamaan kerrostalon kopissa. Sitä paitsi ne ovat uusnatseja ja Suomen vihollisia.

 1. Aitokansallismielisillä on jo vuosia ollut varmasti tiedossa hyvin monet Supon käyttämät vasikat, joita he ovat myös pyrkineet suojelemaan.

  1. Eli meillä kaikilla, onkohan meitä olemassa vai onko kaikki kuvitelmaa. Ei kansallismielisiä ole olemassa, mutta onkohan ihmisiä edes yleensä? Heräänköhän kohta koomasta ja totean nähneeni unta jossa oli ihmisiä ja…

   1. Ei nyt kaikilla ole tiedossa, mutta tietyllä porukalla on tiedossa nämä poliisien käyttämät vasikat ja sabotäärit, nimineen päivineen.

 2. On Erdogan kyllä ollut siinä mielessä loistava, että hän on toisaalta pakottanut Suomenkin natottajat ja myyrät kaikki paljastamaan itsensä, koska olisi niin helppoa estää Ruotsin ja Suomen Nato-jäsenyydet, mutta nyt kukaan ei teekään yhtään mitään!

 3. Helsinkiläisten pitäisi erota Siomesta. Maakuntien Suomella ei ole mitään yhteistä eikä tarvetta enää elättää käkeä, seko-Helsinkiä.

  Näyttää siltä että vain ISLAM pelastaa Suomen ja palauttaa terveet perhe- ja elämänarvot satanismin tilalle. Suvakit eivät tajua, että tukemalla islamia, HE KAIVAVaT KUOPPAA ITSELLEEN, johon he itse lankeavat.

  1. Itseasiassa olen ehdottanut rajaksi KEHÄ III jo koronasuluista lähtien. Koko muu maa voisi hakea itsenäiseksi valtioksi, jonka Venäjä varmasti tunnustaa ensimmäisenä ja lopulta monet muut maat.
   Nimi asia on sitten toinen. Hell-sinki voisi olla parempi nimi sille EU.n jäävällä pääkaupungilla ihan jo saatanan palvonnan takia. Kehän III liittymiin perustaisin keskitysleirejä jossa hoidettaisiin maahanmuuttoasiat vanhan ja uuden valtion välillä. Loppuosa suomestahan ei kuuluisi chengeniin eikä EU.n joten ne jotka haluavat Helvettiin niin joutuisivat sinne karkoitettuna odottamaan viisumia ja kansallisuutta ja toisin päin. Helvetistä pakenevat joutuisi odottamaan kansallisuuden hyväksyntää joka tulisikin selvittää perusteellisesti ettei muu osa suomesta tulisi mädätetyksi heti synty vaiheessa. Puolustusvoimat jäisi suurimmaksi osaksi tietenkin muun osan maata haltuun ja helvettiin jäisi Santis.
   Mutta kun lampaat eivät kykene, niin syyttäköön itseään.

 4. Vielä kun nousisi otsikoihin Turkissa, mutta valitettavasti siellä on nyt juuri iso katastrofi käynnissä.

 5. Jos Turkki ja Unkari hyväksyy Suomen nato-liittolaiseksi ja taas Ruotsi jää ulkopuolelle, niin mitä käy kuditerroristeille, joista tulee virallisesti myös Suomen vihollisia? Ainakin me Suomessa tarvitsemme suljettuja kokoamiskeskuksia kurditerroristeille!

  Meneekö Suomesta kaikki ne monet tuhannet kurditerroristit Ruotsiin vai miten me hoidamme kurdiongelman?

  On sanomattakin selvää, että komea ja älykäs Erdogan ei tule hyväksymään Suomessa rehoittavaa kurditerrorismia. Toivottavasti Turkki lähettää Suomeen harmaitten susien delegaation ratkaisemaan kurdiongelman. Olen valmis osallistumaan talkoisiin ja kurditerroristien kebabpitserioiden sulkemiseen!

  Lässytysten aika on ohi ja nyt on toiminnan aika! Me olemme liittoutuneet ystävällisten turkkilaisten kanssa ja samaan pöytään ei kurditerroristit istu!

  1. Turkin kanssa olemme ikuisia ystäviä. Se on hieno maa ja upea viisas johtaja, aito maanisä. Häneen voi luottaa.

   Tunnen lämpimiä väristyksiä aina kun ajattelen Turkkia. Kietoudumme sen suojaan, vaikka olisi Ankara tuisku ja hyytävä halla aholla.

 6. Chaim Zabludowiczista tuli mieleen, että oletteko jo nähneet valokuvan, jossa Pekka Siitoin ja Poju viettävät iltaa yhdessä? Kyllä, sellainen on olemassa.

  1. Kuva on nähtynä ja sehän hienosti paljastaakin kuinka valeoppositiota on hyödynnetty jo aikaa sitten.

   Siitoin oli pelkkä pelle ja todellinen karikatyyri kansallissosialismista.

 7. Marco, nyt tarvitaan vahvaa poliittista satiiria! Miten olisi sellainen kunnon, vanhan tyylin mukainen kuva, jossa Putin vetää Erdoğania raunioissa takaapäin ja Biden lentää pallolla yli käsi H.A.A.R.P.-koneen vivulla.

  1. Samaan kuvaan vielä nuo Turkin julkaisemat tilastot sodassa haavoittuneista ja kuolleista, niin tuo jenkkien HAARP isku Turkkiin selittyy.

 8. Kurdeilla ja suomalaisilla on se yhteistä että ovat vuosisatoja eläneet ilman omas maata. Koko heidän kansansa on usean maan alueella, mutta heille ei anneta omaa maata. Tietty suomi sai vahingossa venäläiseltä Leninilta itsenäisyyden Venäjän heikkona hetkenä. Kurdeille ei ole sitä heikkoa hetkeä vielä siunattu.
  Tietysti tulisella luonteella varustettujen kurdien olisi voinut olettaa saavan itselleen itsenäisyyden, tosin kuin lammasmainen suomen kansa. Tietysti ympäröivät maat ovat suhteellisen lähellä saman tyyppisiä, joten se selittää tuon asian.
  Pitäisikö ruotsissa asuville kurdeille tehdä joku keräys, jotta he tulisivat tänne suomeen ylläpitämään erdoganin pilkkaa, jotta emme varmasti joudu NATO.n?

  1. Ja sitten sen hyväksi Turkkilaisia harmaita susia tappamaan ne, on aika sekalaista teidän jutut.

  2. Oulun suunta ja pohjoinen on nimenomaan otollinen alue käynnistellä yhteistyötä. Lestadiolaisuus jossakin mielessä on jopa lähimpänä islamilaisuutta kristillisistä yhteisöistä. Meidän pitää kannustaa eri aitojen vanhojen uskontojen elävyyttä Suomessa. Kaikki oikeat uskonnot ovat vaarassa ateismin, natsismin ja kommunistisen ateismin uususkontojen vuoksi.

 9. Eikö yhtään kellot soi kun Valtamedia uutisoi ja suorastaan markkinoi tätä miekkaria? Tällaista näkyvyyttä ei ole saanut yksikään ns. oikealla asialla ollut mielenosoitus, paitsi tietysti silloin jos siellä on tapahtunut joku negatiivista julkisuutta aiheuttava hässäkkä. Usein nämäkin lavastettuja provokaatioita.

  Kurdit ovat selkeästi olleet aina vallanpitäjien suojeluksessa tässä maassa ja syykin on selvä, he pelaavat samaa peliä kuin Israel; pitää saada oma valtio mutta sehän tarkoittaa että se pitää varastaa ensin joltain muulta. Kurdit ovat olleet loistava pelinappula Lähi-idässä ja eritoten Syyrian hajottamisessa.

  Mitä ikinä tämän tempauksen takana onkin, se on tarkasti harkittu provokaatio. Onko Erdoganin lähtölaskenta alkanut? Hänhän on vastoin USA:n tahtoa lähentänyt suhteita Syyriaan, Syyriahan piti pistää nippuun mutta pieleen meni.
  Iraelilla on myös ”salainen”tukikohta Erbilissä Irakissa joka on kurdialuetta. Sieltä käsin Iraniin hyökkääminen on näppärää ja silläkin suunnalla on nyt räjähdysherkkä tilanne.

  Sitä kriittistä ajattelua hiukka kaivattaisiin. Jokainen ”hyvä” asia ei ole aina ihan siltä miltä näyttää. Psykologisia operaatioita tapahtuu alvariinsa ja näiden avulla niitä ihmismieliä ja mielipiteitä muokataan. Onko Erdoganin kohtalo sama kuin Saddamin tai Gaddafin? Vai onko vielä joku täysin muu agenda joka ei vielä aukea mutta selvinnee pian kun Nato arkkuun lyödään viimeinen naula.

  1. ”Eikö yhtään kellot soi kun Valtamedia uutisoi ja suorastaan markkinoi tätä miekkaria? ”

   Tämä on se helpoin indikaattori paljastamaan väärän lipun operaatiot. Silmät auki mitä valtamedia (tai hallittu oppositio) lobbaa, niin tietää varmuudella mitä pitää vastustaa.

 10. Kyllähän oli Allah kovalla päällä maanantaina Turkin kanssa, kaksi yli 7,5 richterin maanjäristystä .. ei semmoista ole Turkissakaan sattunut viimeksi kuin vuonna 1939, toki myös esim. v. 1999 oli pari varsin tuhoisaa järistystä. Kuolonuhrien määrä taitaa olla jo noussut yli 10000 uhrin. Syyriankin puolella tuhoja, taisi samalla jopa päästä isis-ukkojakin pakoon tuhoutuneesta vankilasta. Että semmoinen ”maahyökkäys” tällä kertaa ..

 11. PARAS pitää vain jalat ”tsuhnalassa” ja PELÄTÄ pahinta. Oulun kurdien LARPPAUS oli kesynpuoleista MATKIMISTA, jolla kyllä ”ruotsalaiset” kurdit tyydytetään ja suomi-kurdit voivat mennä Ruotsin serkkuihin kaiketi täydellä asenteella, jossa EI KELA:sta anneta kuin HARKINNANVARAISTA hammastikkuja varten. Suomen tie on mennä sinne minne TYHMYYS sitä vie kädestä pitäen. Sillä Suomen SOTA HULLUT ”pehmeän leivän syöjät” luottavat kuin anopin jalkoihin SEMENTTISOIKOSSA suurten vesien takana olevaan pikku-tyttö hakuiseen NUUHKIMIS-OHJUKSEEN, joka EI edes sateliitteja tarvitse,saatika kiinalaisia SÄÄPALLOJA. Ellei sitten sen kyydissä ole kiinalaisia ”LEFT OVEREITA”, sillä kuten SEKSIPEDOT yleensäkin aivan KAIKKI kelpaa ”hiukopaloiksi”! Eikäpä MAHDOLLISIMMAN kaukana Hitleristä oleva PUTIN pelota YHTÄÄN kunhan vain EI Suomen NATO KYYHKYT joudu samaan ”lakkaan” tuon rauhaa alati TARJONNEEN ja PYYTÄNEEN läntisen JÄRJESTÄYTYNEENRIKOLLISUUDEN ällötykseksi, sillä RAUHA ja TOTUUS ovat kuin PÄIVÄNVALO mustasieluisille itse PÄÄKEHNOLTA saadun ”lähetysKÄSKYN!!! toteuttamiseksi. Tuossa ent NEUVOSTOJENMAASSA, josta kommunismin luhistuttua ja 70-vuotta kestäneiden RAAKUUKSIEN ja JULMUUKSIEN jälkeen Stalin ”lemppari hahmo” joutui etsimään uuden kodin UUDESTA MAAILMASTA, jossa ”olikin jo tultu puolitiuehen vastaan” kuin KEKKONEN sosiaalidemokrattista puoluetta YHTEISTYÖN merkiksi. Mutta tämä EI merkinnyt sitä, että tuo kalamies olisi sieluansa myynyt vaan pysyi ETELLEEN kannassaan: ”ETTEI SOSIALIDEMOKRATIA OLE DEMOKRATIAA!!!”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*