Marco de Wit 8 helmikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Suomi on geopoliittisesti äärimmäisen tärkeällä paikalla eli Pietarin porteilla. Tämän vuoksi Suomen politiikka on täynnä sekä idän että lännen vasikoita ja myyriä. Jostain syystä historioitsijat puhuvat vain idän agenteista, muttei yhtään mitään lännen agenteista. Niinpä tässä lännestä tulleen manipulaation aikajana:

 

Lännen eli Naton ja Israelin tärkeimpänä päämääränä on tietysti tehdä Suomesta sillanpääasema NATO-jäsenyydellä. Tämän takia se loi 90-luvulla valeoppositioksi vasemmistolaisille Vasemmistoliiton ja oikeistolaisille Perussuomalaisen puolueen. Molemmat solutettiin pian myös natottavilla ruotsinkielisten hienostosukujen edustajilla, kuten Li Anderssonilla ja Jussi Bergroth-Halla-aholla.

 

2010

Erityisen tärkeää Natolle oli saada haltuunsa perussuomalaiset, koska sen avulla olisi mahdollista luoda porvarihallitus, joka hyväksyy Suomeen myös Naton taistelujoukot ja ydinaseet. Niinpä 2010 demareista lähetettiin persuja johtamaan Suomen EU:n, euroon ja Natokumppanuuteen vienyt Paavo Lipposen oikea käsi, Matti Putkonen.

 

Persujen ”työmies/vapaaherra” Matti Putkosella CIA-yhteyksiä?

 

 

2013

Ensitöikseen Putkonen toi äänestyskoneet persuihin vuonna 2013. Tämä oli ehdottoman tärkeää, koska persuilla oli hyvät mahdollisuudet nousta Suomen suurimmaksi puolueeksi. Se olisi voinut muodostua todelliseksi oppositiovoimaksi varsinkin, kun päinvastoin kuin muissa puolueissa persujen puoluekokouksessa on suora puheenjohtajavaali. Aitokansallismielisten nousu puolueen johtoon oli siis pakko estää äänestyskoneilla.

 

 

Matti Putkonen persujen sähköisen pj-äänestyksen takana? Miksei kukaan vastusta?

 

 

2015-17

Putkosen ja hänen äänestyskoneiden kesytettyä persut sallittiin heidän päästä 2015 hallitukseen. Pian Timo Soini kuitenkin vaaransi persujen kannatuksen ja vaalimenestyksen päästämällä matuaallon aikana maahan valtavasti islamisteja. Vuoden 2017 alun kunnallisvaaleissa persut kärsikin murskatappion. Niinpä äänestyskoneita johtava Putkonen siirsi kannatuksensa Soinilta Bergroth-Halla-aholle, joka oli natokiimaisempi ja luonut Soinin vastaisen koalition yhdistämällä sekä liberaalit että maahanmuuttokriitikot islam-kriittiseksi liikkeeksi. Näin Naton, koalitionsa ja Putkosen tuella Bergroth-Halla-aho pääsi 2017 persujen puheenjohtajaksi.

 

 

2018 terrorikampanja

Tässä vaiheessa persujen kannatusta oli kuitenkin jo vuotanut itsenäisiin kansalaisliikkeisiin ja uusiin kansallismielisiin puolueisiin. Nämä oli pakko tuhota keinolla jos toisella. Se olikin aika helppoa, koska esim. Rajat Kiinni- ja Fixit-kansanliikkeissä polpolla ja persuilla oli monia persuilevia myyriä, jotka tuhosivat liikkeet sisältä käsin.

 

Lisäksi tuhottiin Suomen Kansa Ensin -puolue laajalla mm. Juha Korhosen, Panu Huuhtasen ja Matti Loimupalon johtamilla operaatioilla, joihin kuului puoluekaappaus, terroria, valepuoluekokouksia ja pöytäkirjojen omituisia muokkauksia. Kaiken kukkuraksi nämä sabotäärit ihan avoimesti pyrkivät estämään SKE:n menon eduskuntavaaleihin.

 

Mukana sabotaasiyhteistyössä tietysti myös polpo ja pari Demla-tuomaria, koska nämä halusivat estää SKE:n puheenjohtajan, Marco de Witin johtamia suorasanaisia islam-, korona- ja polpovastaisia mielenosoituksia. Kaupan päälle Marco saatiin mustamaalattua ja jopa muutamaksi päiväksi vangittua Panu Huuhtasen yllyttämillä perättömillä raiskaussyytöksillä.

 

2018 reformihuijaus

Tämäkään sabotaasi ei kuitenkaan riittänyt Natolle ja persuille. Niinpä persujen ex-kansanedustaja James Hirvisaari yhdessä Juha Korhosen ja Panu Huuhtasen kanssa loivat 2018 Reformiliikkeen, jotta Marcon johtama SKE ja muut aitokansallismieliset puolueet eivät voisi luoda Suurta vaaliliittoa. Reformi-liike nimittäin perustui täysin älyttömään ajatukseen valitsijayhdistysten eduskuntavaaliehdokkaista, VAIKKA vanhana poliitikkona Hirvisaari taatusti tiesi vaalilainsäädännön automaattisesti estävän valitsijayhdistysten vaalimenestyksen eduskuntavaaleissa. Koko Reformi-liikkeen perusajatus on absurdi huijaus.

 

Hirvisaari, Korhonen ja Huuhtanen siis ihan tietoisesti vuosien ajan tekivät kaikkensa estääkseen kansallis- ja vapausmielisten vaaliteknisesti ainoan mahdollisuuden nousta 2019 eduskuntaan eli Suuren vaaliliiton.

 

Kansakunnan tila -kanava vs. Panu Huuhtasen Reformi-kanava

 

 

2019 eduskuntavaalit

Osasyy Hirvisaaren, Korhosen, Huuhtasen ja Loimupalon harjoittamaan sabotaasiin oli varmasti myös opportunismi. Tässä vaiheessa kaikki neljä haaveilivat saavansa palkinnon sabotaasioperaatioistaan pääsemällä tulevaisuudessa persuihin ja jopa kansanedustajaehdokkaaksi varsinkin, jos Laura Huhtasaari ja Leena Meri pääsevät persuissa valtaan. Niinpä 2019 eduskuntavaaleissa Korhonen fanitti ja jopa äänesti Leena Merta. Panu Huuhtanen puolestaan nuoleskeli Bergroth-Halla-ahoa ja suorastaan rukoillen mateli anoen pääsyä persuihin.

 

Huuhtanen ja Bergroth

 

 

Tästä persujohtoisesta aitokansallismielisten puolueiden sabotoinnista huolimatta persut kuitenkin edelleen pelkäsivät niin paljon SKE:tä ja varsinkin Paavo Väyrysen Seitsemän Tähden puoluetta, että ennen eduskuntavaaleja persujohto vetosi kansallismielisiin olemaan äänestämättä uusia puolueita. Samaan aikaan valtamedia hehkutti päivästä toiseen persuja antaen ymmärtää persujen muka eniten vastustaneen matutusta, pakkoruotsia, Natoa, EU:ta ja euroa. Niinpä sitten persut saivat 2019 eduskuntavaaleissa torjuntavoiton palauttaen vanhan kannatuksensa ja nousten takaisin suurimpien puolueiden joukkoon.

 

 

2019 persujen takinkääntöjen sarja

Tuhottuaan aidon vapaus- ja kansallismielisen opposition ja saatuaan 2019 vaaleissa torjuntavoiton Putkosen ja Bergroth-Halla-ahon johtama valeoppositio persut päätti ottaa seuraavan askeleen: Tulla hinnalla millä hyvänsä hallituskelpoiseksi eli kokoomusyhteensopivaksi. Tämä oli kuitenkin vaikeaa, koska sekä Kokoomuksen liberaalisiipi että varsinkin Suomen vaikutusvaltaisin puolue, RKP eivät hyväksyneet Bergroth-Halla-ahoa tämän nuoruuden aikaisten islam-vastaisten vihapuheiden takia.

 

Niinpä Putkonen ja Bergroth-Halla-aho käänsivät täysin persujen takin kahdella tavalla: Ensinnäkin valta keskitettiin täysin Putkosen ja Bergroth-Halla-ahon käsiin. Eli tehtiin juuri päinvastoin kuin mitä oli luvattu. Itse asiassa valta keskitettiin paljon enemmän kuin mitä Soinin aikana. Soini sentään oli sallinut sisäisen opposition, mutta ei Putkonen ja Bergroth-Halla-aho.

 

Toiseksi, persujohto liittoutui persujen liberaalisiiven kanssa samalla, kun lemppasi kansallismielisen siiven. Itse asiassa kansallismielistä siipeä alettiin vainoamaan persujen sisäisellä terrorilla. Näin Bergroth-Halla-aho pystyi luopumaan aiemmin puheenjohtajavaaleissa lupaamastaan EU-vastaisuudesta ja sitten pian myös euron ja pakkoruotsin vastaisuudesta.

 

Ai miksikö? No, EU:n tai edes euron ja pakkoruotsin vastustaminen nyt vaan ei ole realismia. Ei ole myöskään realismia järjestää niitä vastaan mitään tiedotuskampanjoita persujen miljoonien puoluetuella. Niinpä Bergroth-Halla-aho teki Suomen nopeimman takinkääntosarjan.

 

Tässä hieman ennen persujen 2017 puheenjohtajavaaleja.

 

Kuvassa linkki Iltalehden juttuun

 

 

Ja tässä päästyään persujen puheenjohtajaksi.

 

Kuvassa linkki Uuden Suomen juttuun

 

 

Lopulta Bergroth-Halla-aho korosti valtamedialle, ettei hänellä ole periaatteellisella tasolla mitään EU:ta vastaan. Persut on siis EU-kriittinen eikä EU-vastainen puolue. Pitää vain saada EU toimimaan tehokkaasti.

 

Ei itsenäisyyden menettäminen ja velkaunioni ole niin vakava juttu, kunhan ollaan yhteisessä EU-rintamassa pahaa Venäjää vastaan.

 

Halla-aho puolustaa edelleen velkaunionia

 

 

Bergroth-Halla-aho meni jopa niin pitkälle, että selitti RKP:n hallitsemalle svenska Ylelle persujen muuttuneen liberaalimmaksi puolueeksi. Suorastaan anelevasti hän pyysi anteeksiantoa RKP:ltä vakuuttaen puolueen liberalisoituneen.

 

Kuvassa linkki Svenka Ylen juttuun

 

 

Bergroth-Halla-ahon takinkääntö liberalismiin ei ollut yllätys myöskään sen takia, että hän on äitinsä puolelta ruotsinkielistä Bergroth-hienostosukua. Lisäksi hän on aina ollut erittäin arvoliberaali, vaikka onkin sitä yrittänyt pimittää vertaamalla itseään ääri-ääri-liberaaleihin vihreihin.

 

 

Kuvassa linkki Karjalainen-lehteen

 

 

 

Nämäkään arvoliberalismin osoitukset eivät kuitenkaan riittäneet RKP:lle ja Kokoomukselle, joten Bergroth-Halla-aho alkoi seuraavaksi selittämään kuinka pelkää valtavasti ilmastokatastrofia. Tämän takia hän kuulemma niin paljon pyöräileekin! Lopulta Bergroth-Halla-aho sitten vielä alkoi kannattamaan vihreää siirtymääkin, jotta punavihreiden kanssa voidaan seisoa yhteisessä rintamassa fossiilista suurvaltaa, Venäjää vastaan.

 

 

Persujen takinkääntö. Osa 8: Ilmastokatastrofi tulossa

 

 

2020 Purran liberaalihovi

Kaikki nämä takinkäännöt eivät kuitenkaan riittäneet Kokoomukselle ja RKP:lle. Niinpä sitten oli pakko puskista nostaa maailmanennätysvauhtia persujen johtoon ensin varapuheenjohtajaksi ja sitten puoluejohtajaksi pakkoruotsia ja vihreää siirtymää kannattanut punavihreä feministi, Riikka Purra.

 

Miksi Riikka Purra on autovastainen?

 

 

Putkosen, Bergroth-Halla-ahon ja Purran johdolla Suomen itsenäisyyteen ja puolueettomuuteen uskovat, uutta liberaali-imagoa likaavat vanhat puolueen jäsenet siirrettiin sivuun johtopaikoilta ja tilalle tuotiin nuoria natofanaatikkoja. Ei haitannut, että nämä nuoret olivat myös kulttuurimarxisteja, koska se vain lisäsi heidän lojaalisuuttaan homoja, transuja ja pedoja suojelevalle Natolle.

 

Puheenjohtaja Purran hovista tulikin suorastaan räikeän liberaali. Lähimmäksi eduskunta-avustajakseen Purra valitsi ruotsinkielisen kulttuurimarxistin.

 

Riikka Purran vasen käsi Marika Sorja fanittaa dildoilevaa arvoliberalismia!

 

 

Puoluesihteerinä puolestaan toimi Purran läheinen ystävä Simo Grönroos.

 

Persujen puoluesihteeri Simo Grönroos: Riikka Purran homottava oikea käsi

 

 

2020 Persunuorten puhdistaminen

Purran liberaalihovi ei ihan riittänyt puolueen imagon puhdistamiseen juntti-imagosta, joten persujohto päätti myös eliminoida Tuukka Kurun johtamat liian kansallismieliset Persunuoret. Bergroth-Halla-aho oli kyllä kasvattanut oppipoikansa Kurun ja muut persunuoret hyvin natomielisiksi Venäjävihaajiksi ja Suur-Suomi fanaatikoiksi, mutta nuoruutensa takia he eivät tajunneet käskystä kääntää takkiaan liberaaleiksi. Kuru on tietysti valmis tekemään oppi-isänsä, Bergrothin puolesta melkein mitä tahansa, mutta liberaaliksi hän ei sentään suostunut muuttumaan. Se vaan oli liikaa pyydetty.

 

 

Jussi Bergroth-Halla-aho ja Tuukka Kuru

 

 

Nuorten puhdistusoperaatiota johti housuihinsa julkisesti ulostanut neekerin kanssa homosuhteessa oleva Sebastian Tynkkynen. Puoluejohdon, valtamedian, valtakunnanvainoajan ja mahdollisesti myös Supon tuella hän sai häädettyä Tuukka Kurun johtamat nuoret ulos persunuorista.

 

Pian tämän jälkeen Kuru perusti Sinimustat-puolueen, jotka VKK:n tavoin eivät ikinä suostu kritisoimaan persujen äänestyskoneita, Putkosta, tusinaa takinkääntöä tai edes pedoafgaanien kuskaamista. Nyt Kurun johtamat Sinimustat ovatkin jälleen täydessä liitossa Bergoth-Halla-ahon himonatottavien liberaalipersujen kanssa saadakseen Suomen sotaan Venäjää vastaan Israelin ja USA:n puolesta.

 

Sinimustien puheenjohtaja Tuukka Kuru luopunut sionismista!

 

 

Päästyään eroon Kurun porukasta Tynkkynen kutsui homopiireistään väkeä uusiin ja uljaisiin persunuoriin. Näin Tynkkynen sai persunuorista niin liberaaleja ja värikkäitä, että ne kelpaisisivat myös Kokoomukselle.

 

Persunuoret Soinin jalanjäljillä: Eivät myy persettään!

 

 

Kiitokseksi persunuorten puhdistuksesta Tynkkynen nostettiin persujen puoluehallitukseen ja 3. varapuheenjohtajaksi. Tätä helpotti, että islam-kriittisistä vihapuhetuomioistaan huolimatta sen enempää valtamedia kuin sosiaalinenkaan media ei häntä sensuroi, vaan päinvastoin promoaa mm. Youtuben kautta. Näin Tynkkynen on myös voinut helpommin kääntää takkinsa sekä EU:n että Naton suhteen. Nykyään Tynkkynen on kova Natofanaatikko, joka näkee sekä EU:n että Naton homojen suojelijana Venäjän kauheaa patriarkaattia vastaan.

 

Äärihomottava Sebastian Tynkkynen persujen 3. vpj-ehdokkaaksi

 

 

Samaan aikaan persujohto päätti nuorentaa myös Bergroth-Halla-ahon oman vaalipiirin eli Helsingin persuyhdistyksen. Niinpä sen johtoon nostettiin nuori pepputyttö. Hänellä ei ollut yhtään mitään pätevyyttä, mutta sillä ei ollut merkitystä, koska ainoa millä on nykyään merkitystä persuissa on äärimmäinen kiima. Siis ainakin liberalismi- ja natokiima.

 

(Tosin Laittomalle Lehdelle lähetettyjen tietojen mukaan on kolmaskin tekijä, mutta Laiton Lehti ei ole saanut siitä kiistämättömiä todisteita, vaikka Bergroth-Halla-ahon ja Purran kuviot ovatkin tunnetusti omituiset.)

 

Helsingin persuissa ”kaikki päin pers****”: Laura ”Peppu” Jokela eliminoi kaikki vähänkin Natokriittiset vaaleista!

 

 

Tämän kaiken ”liberalisoinnin” jälkeen oli myös helppo lopullisesti kuopata Fixit-projekti.

 

Kysymys Riikka Purraa fanittaville: Miksi Purra sabotoi Fixit-projektin?

 

 

 

Perusteluna liberalisoinnille ja Fixitin hylkäämiselle tietysti tarve kuulua läntiseen ”arvoyhteisöön”, jotta yhdessä rintamassa voidaan lähettää Ukrainaan Suomen rahat ja aseet.

 

Persut kuhisee Natoagentteja? Jussi Halla-ahon ja Riikka Purran linja voitti: Nato ja Ukraina ensin!

 

 

 

2021 VKK-varaventtiili

Tässä vaiheessa persuilla oli kuitenkin jo suuri ongelma: Moni kansallismielisempi persu ei hyväksynyt persujen globalismia, arvoliberalismia ja natokiimaa. Konservatiivisemmat persut, kuten Ossi Tiihonen, Ano Turtiainen ja Piia Kattelus-Kilpeläinen alkoivat saada yhä enemmän kannatusta persujen sisällä. Lisäksi yhä useampi rivipersukin alkoi vihaamaan Purran liberaalihovia.

 

Valtamedia: Riikka Purra pelkää kotikuntansa Kirkkonummen persuja!

 

 

Niinpä oli luotava varaventtiili. Tähän hommaan suostui taloussotkuista kärsinyt persujen uskovainen kansanedustaja Ano Turtiainen yhdessä uskovaisen ex-persukansanedustaja James Hirvisaaren kanssa. Molemmat ajattelivat, että luomalla VKK-puolueen he voivat olla ikäänkuin kasvamassa korkoa ja sitten uskovaisen Laura Huhtasaaren noustua persujen puheenjohtajaksi he voisivat PALATA takaisin persuihin ja kansanedustajan hommiin.

 

Vähentääkseen VKK:n persumaisuutta sen varapuheenjohtajaksi otettiin Keskustapuolueen puheenjohtajakilpailussa 2020 syksyllä hävinnyt Ilkka Tiainen. Ehkäpä hänkin uskoi kasvavansa korkoa VKK:n varapuheenjohtajana ja voivansa tulevaisuudessa palata keskustaan, kun sen feministijohto olisi menettänyt valtansa esim. Paavo Väyryselle.

 

Kuvassa linkki Suomenmaa-lehteen

 

 

2021 VKK pimittää persujen takinkäännöt

Tämän takia VKK ei ole kovasti protestoinut, kun sekä persut että keskusta liberalisoituivat vauhdilla ja käänsivät takkiaan lukuisia kertoja. VKK ei kritisoinut persuja ja keskustaa edes silloin, kun ne 2021 auttoivat hallitusta ajamaan läpi velkaunionin luoneen EU-tukipaketin.

 

Persut pettivät jälleen

 

 

VKK on myös ollut hiirenhiljaa myös siitä, että sekä persut että keskusta ovat ottaneet puoluekokouksiinsa äänestyskoneet. Tiainen on hiljaa keskustan äänestyskoneista ja Turtiainen puolestaan persujen äänestyskoneista.

 

VKK ei myöskään halunnut joidenkin persujen jäsenten nostavan kannetta selvästi laitonta persujen 2021 puoluekokousta vastaan. Sen sijaan Turtiainen onnitteli Purraa tämän noustua persujen puheenjohtajaksi. Siis vaikka valtamediakin ihmetteli persujen puheenjohtajavaalien äänimääriä.

 

Valtamediakin kysyy: Mihin katosi persujen pj-kisan 700 ääntä?

 

 

Äänestyskoneita Turtainen ja Tiainen eivät millään suostuneet kritisoimaan. Tällöin myös Laiton Lehti alkoi ensimmäistä kertaa kritisoimaan Turtiaista julkisesti.

 

Onko Ano Turtiainen patologisen naivi?

 

 

Kaiken kukkuraksi Turtiainen ja Tiainen eivät suostuneet kritisoimaan persuja ja keskustaa, kun nämä heti 2021 puoluekokouksen jälkeen hyväksyivät pedoafgaanien hakemisen Suomeen. Tosin hyvin epäilyttävästi KAIKKI muutkin ns. kansallismieliset olivat hiirenhiljaa tästä persujen massiivisesta petturuudesta.

 

Perussääntönä Suomen kansallismielisessä kentässä onkin, että mitä enemmän persut pettää sitä hiljempaa ovat kaikki kansallismieliset ”aktivistit” varsinkin, kun on kyse Naton edusta. Hyvänä esimerkkinä tietysti muuten aina niin suuna päänä olevat James Hirvisaari, Juha Korhonen ja Panu Huuhtanen.

 

Miksi persut haluavat pedoafgaaneja Suomeen? Nato käskee!

 

 

Tämä omituinen hiljaisuus nähtiin myös koronatyrannian aikana. Turtiainen ja Tiainen eikä edes perustuslakivaliokunnan persujäsenet hyvin tunteva VKK:n eduskuntaryhmän sihteerinä toiminut ex-kansanedustaja James Hirvisaari eivät suostuneet kritisoimaan persuja näiden päästäessä perustuslakivaliokunnassa protestitta läpi koronatyrannialait.

 

Laiton Lehti yritti epätoivoisesti saada VKK:ta kritisoimaan persujen petturuutta, mutta VKK ei tähän suostunut kirveelläkään. Sama juttu myös Sinimustien kanssa. Ei saa ”huudella vieraisiin pöytiin”, kuten myös Sinimustien puheenjohtaja Tuukka Kurukin on opettanut sekä äänestyskoneisiin että koronatyranniaan liittyen.

 

Riikka Purra: Korona- eli natsipassi ei loukkaa perusoikeuksiasi!

 

 

Erikoista tässä kuviossa oli myös se, että samalla kun VKK, Sinimustat ja koko vaihtoehtomedia toistuvasti kieltäytyivät kritisoimasta persujen törkeimpiäkään takinkääntöjä, niin persujen sisällä Ossi Tiihonen rohkeasti kritisoi persujohtoa. Vuoden 2021 puoluekokouksessa Tiihonen saikin sitten yllättävän suuren äänipotin, vaikka oudosti ei ollut juuri yhtään kampanjoinut. Kostoksi hyvästä pj-vaalimenestyksestä Tiihonen eristettiin, estettiin pääsemästä aluevaaliehdokkaaksi ja lopulta savustettiin ulos puolueesta.

 

Purrapersut voitti: Ossi Tiihonen erosi persuista!

 

 

Tässä vaiheessa Laittomassa Lehdessä olivat hälytyskellot jo pitkään soineet VKK:n suhteen, mutta tästä huolimatta ei haluttu VKK:ta suoraan kritisoida, koska toivoa toi Tiihosen loikkaus VKK-puolueeseen. Tosin VKK:ssakin Tiihonen ja monet muut persukriittiset aktivistit eristettiin, mutta ainakin retorisella tasolla VKK vastusti koronatyranniaa eduskuntapuheissaan ja 2022 alun aluevaalit olivat tulossa.

 

 

2022 VKK sabotoi omaa vaalikampanjaansa

Laittoman Lehden yllätykseksi VKK-puolueen johto meni kuitenkin sabotaasissaan vieläkin pidemmälle: VKK:n johto tahallaan sabotoi OMAN vaalikampanjansa estääkseen jytkyn eli suuren vaalivoittonsa! Kansallismielinen kenttä on kuitenkin niin täynnä äärimmäisen naiveja ja tietämättömiä ihmisiä, ettei juuri kukaan tajunnut sabotaasia. Siis vaikka lähes koko VKK:n johto ei ollut edes ehdokkaana!

 

Koko vaihtoehtomedia oli jälleen tästäkin absurdita petturuudesta hiljaa, joten Laiton Lehti kirjoitti asiasta paljastusjutun.

 

 

Eroaako Suomen epäpätevin vaalijohtaja? Vai pelastaako James Hirvisaari taas persut?

 

 

VKK:n johto siis ihan avoimesti pyrki estämään VKK:n vaalimenestyksen. Miksikö? No, koska näin VKK esti persujen ja keskustan totaalisen vaaliromahduksen. Lisäksi valtamedia yritti epätoivoisesti vähätellä keskustan ja persujen vaalitappiota. Eihän natottajat saa koskaan hävitä vaaleissa.

 

 

Miksei Riikka Purra eroa murskatappion jälkeen? Nato kieltää ja toimittaja Mika Koskinen puudeloi!

 

 

2022 VKK sabotoi Convoy-mielenosoitusta

VKK:n yhteistyö persujen ja keskustan kanssa ei kuitenkaan loppunut tähän. Päinvastoin. Seuraavaksi Turtiainen ja Tiainen tekivät kaikkensa estääkseen koronatyranniaa vastustavan 2022 talven Convoy-mielenosoituksen rantautumisen Suomeen ja Eurooppaan.

 

Nato ja muut tiedustelupalvelut pelkäsivät valtavasti, että jos Suomessa Convoy-mielenosoitus olisi onnistunut yhtä hyvin kuin Kanadassa, niin se olisi voinut käynnistää Convoy-mielenosoitusten dominoefektin myös Euroopassa. Tämän takia polpo. Supo ja muut tiedustelupalvelut mobilisoivat kaikki vasikat ja myyrät estämään ja sabotoimaan Convoy-mielenosoitus.

 

Mielenosoituksen estämisoperaation suorittivat Turtiainen ja Tiainen yhdessä polpon kanssa.

 

Miksi Ano Turtiainen liittoutui Jari Taposen ja polpon kanssa Convoy-vapauskulkuetta vastaan?

 

 

Turtiainen ei kuitenkaan pystynyt täysin estämään mielenosoitusta, joten sen sabotaasin puolestaan suorittivat sisältä päin tuolloin VKK:ssa toimineet Panu Huuhtanen ja Juha Korhonen yhdessä persujen varapuheenjohtaja Mauri Peltokankaan kanssa.

 

Miksi persujen vpj. Mauri Peltokangas ja VKK:n Panu Huuhtanen auttoivat polpoa murtamaan Convoy-muurin?

 

 

2022 VKK sabotoi Suurta vaaliliittoa

Estettyään näin vapausmielisten voiton sekä kabineteissa että kaduilla VKK alkoi seuraavaksi sabotoimaan tulevia eduskuntavaaleja kieltäytymällä kaikesta yhteistyöstä ja vaaliliitosta muiden pienpuolueiden kanssa. Tämä oli täysin käsittämätöntä, koska vaalilainsäädäntö tekee pienpuolueille mahdottomaksi nousta eduskuntaan ilman Suurta vaaliliittoa. Niinpä Laiton Lehti yritti vääntää tämän faktan rautalangasta, että aktivistit asian tajuaisivat.

 

Vapausmielisen jytkyn resepti: Vaaliliitto + sitoutumattomat + (-RKP) + Tiihonen

 

 

Onneksi Ossi Tiihosen johdolla vapausmieliset saivat luotua uuden puolueen, Vapauden Liiton ja rakennettua ainakin jonkinlaisen vaaliliiton. Tosin nyt Juha Korhonen loikkasi VKK:sta ”sitoutumattomaksi aktivistiksi”. Tästä ”sitoutumattomuudestaan” huolimatta Putkosen kaltaisen arkkisabotäärin maineessa oleva Korhonen päästettiin jatkuvasti johtamaan ja likaamaan Vapauden Liiton toimintaa. Tosin Vapauden Liitto taisi vihdoin herätä, kun Korhonen ihan avoimesti jatkoi myös mielenosoitusten sabotoimista.

 

 

Joko alkaa riittää? -mielenosoitus lässähti! Miksi Juha Korhonen? (Myyrien vai sekopäiden valtakunta?)

 

 

Onneksi Vapauden Liitto ei ole luovuttanut, vaan on pyrkinyt pitämään vaaliliittoa kasassa ja tekemään vaalityötä. Tosin nyt täytyy toivoa, että Vapauden Liitto yrittäisi ohittaa valtamedian kannustamalla eduskuntavaaliehdokkaitaan ja niiden tukitiimejä jakamaan postilaatikkoihin vaalilehtiä tai edes minivaalilehtiä eli taitettuja A4-vaalilehtisiä. Näin ihmisiä voisi edes hiukan varoittaa esim. jauhojengistä ja persujen ja keskustan takinkäännöistä ja äänestyskoneista, joista tavalliset ihmiset eivät tiedä mitään valtamedian hiljaisuuden takia.

 

Eikä siinä kaikki. Samaan aikaan, kun Vapauden Liitto yritti eduskuntavaalikauden alettua täysillä luoda Suurta vaaliliittoa, niin James Hirvisaari teki jälleen parhaansa sabotoidakseen vaaliliittoa. Tällä kertaa VKK:n ulkopuolelta. Siis hän erosi VKK:sta, mutta sen sijaan, että olisi vihdoin alkanut tukemaan Vapauden Liittoa, niin Hirvisaari alkoikin jälleen fanittamaan persuja. Jos tämä tuplaselkäänpuukotus ei ole irstailevaa persuilua, niin mikä sitten?

 

 

Miksi James Hirvisaari erosi VKK:sta ja auttaa persuja? Sekopää vai persumyyrä?

 

 

2023 sabotaasi kiihtyy

Samaan aikaan Hirvisaaren myyräntyön aikana VKK on puolestaan tehnyt kaikkensa sabotoidakseen myös omat eduskuntavaalinsa toistamalla aluevaalien kuvion. Eli sabotoivat omaa puoluettaan monella kuuhun asti haisevalla tavalla:

 

1. VKK:n puoluejohto ei taaskaan ehdolla

Tämä on Suomen historian ensimmäinen kerta, kun eduskunnassa oleva eduskuntavaaleihin osallistuvan puolueen johto EI ole ehdokkaana, vaikka vaaleihin on jäljellä vain vähän yli kuukausi. Siis ehdokkaana ei ole yksikään puoluehallituksen jäsen puhumattakaan puolueen puheenjohtajasta, kansanedustaja Ano Turtiaisesta. Jos et ymmärrä kuinka älytöntä tämä on, niin mitään ei ole tehtävissä.

 

VKK-puolueen johto ei vieläkään asettunut ehdolle eduskuntavaaleihin! VKK-listat kuin reikäjuusto!

 

 

2. VKK-puolueen ehdokaslistat kaaottiset

Puolueen sivuilla on hyvin vähän ehdokkaita. Jotkut väittävät olevansa ehdokkaita, mutta puolueen kotisivun ehdokaslistalla heitä ei näy. Toisaalta ehdokaslistalla näyttää olevan henkilöitä, jotka eivät halua enää olla ehdokkaita. Tämä kaaos ei sinänsä ole ihme, koska kukapa lähtisi eduskuntavaaliehdokkaaksi eli uhrilampaaksi häviämään vaalit, jos edes puoluejohto ei suostu lähtemään eduskuntavaaliehdokkaaksi.

 

3. VKK-puolueella ei  ole vaalikampanjaa

Vaalikampanjaa on tietysti vaikea tehdä, jos yksikään puoluejohdosta ei ole vaaliehdokkaana. Eivätkä monet muut kuuluisammat VKK:laiset, kuten Levelin pojat. Nekin harvat, jotka ovat VKK-puolueen virallisia ehdokkaita eivät tee mitään vaalityötä tai ovat loikanneet Vapauden Liiton johtamaan vaaliliittoon.

 

4. VKK-puolue ei suostu vaaliliittoon

On täysin järjetöntä lähteä vaaleihin vajailla listoilla, koska sillon 100% varmasti kukaan ei pääse läpi. Tämän vuoksi on ehdottoman tärkeää tehdä vaaliliitto, jotta listat saadaan vähintäänkin täyteen. Tosin tämäkään ei auta, jos listoilla on suuria tuntemattomuuksia, joilla ei ole mahdollisuuksia saada ääniä.

 

Todisteet: Ano Turtiainen sabotoinut VKK:n vaalikampanjaa!

 

 

5. VKK-puolue on sisällissodassa

Ano Turtiainen ja varapuheenjohtaja Ilkka Tiainen eivät ole sen enempää halunneet asettua ehdokkaaksi kuin tehdä vaaliliittoakaan. Tämä on ennenkuulumatonta. Sen sijaan he lamauttavat puolueen toiminnan taistelemalla puheenjohtajan paikasta JUURI ENNEN vaaleja. Jos tämä kuvio ei sinusta haise, niin onko sinulla hajuaistia?

 

VKK-puolueessa täysi sisällissota: Hirttoköysiuhkaus ja kuvakaappaukset!

 

 

6. Enemmistö VKK:n hallituksen jäsenistä eronnut

Eilen iltapäivällä VKK:n ensimmäinen ja toinen varapuheenjohtaja eli Ilkka Tiainen ja Jarno Vähäkainu ilmoittivat eroavansa hallituksesta ja puolueesta. (3. vpj. Suvi Ahonen erosi jo aiemmin.)

 

Kaiken kukkuraksi Tiainen ilmoitti, ettei mene ehdokkaaksi edes Vapauden Liiton listalle, vaan LOPETTAA kokonaan valtakunnan politiikan. Siis juuri ennen vaaleja, kun oli vuosien ajan saanut tarpeeksi sabotoitua toisten vaalimenestystä eli suurta vaaliliittoa.

 

 

 

7. VKK-puolue luottaa Jeesukseen

Myöskään VKK-puolueen puheenjohtaja ja ainoa kansanedustaja Ano Turtiainen ei ole vieläkään oman puolueensa ehdokkaana. Hän ei myöskään tee vaalityötä edes puolueensa hyväksi lukuunottamatta joitain yksittäisiä ehdokashaastatteluja sekä pilkkivideoitaan. Moni on tästä valittanut, mutta Turtiainen ilmoitti kaiken olevan osa suunnitelmaa. Vaalityötä tärkeämpää on videoida pilkkimistä, olla ”oma itsensä” ja rukoilla Jeesukselta vaalivoittoa.

 

Toisaalta tietysti asian voi tulkita toisinkin. Turtiainen sabotoi oman puolueensa vaalimenestystä yhä avoimemmin, joten joku tekosyy on keksittävä. Tähän käy hyvin sekä keskinäinen syyttely että Jeesuksen ”käsiin asettuminen”.

 

Ja tietysti jälleen sekä polpo että persut kiittää.

 

 

 

 

Lue lisää todisteita siitä miten kansallismieliset johtoaktivistit ovat lähes järjestään myyriä.

 

Kurdit pelastivat Suomen Naton kynsistä? Kritisoivat Turkkia kansallismielisten (=Natomyyrien) tutistessa!

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

21 thoughts on “Myyrien valtakunnan aikajana: Onko VKK-puoluekin persujen ja keskustan johtama valeoppositio?

 1. Onkohan VKK:lla enää muita kannattajia kuin Leveli-lampaat jotka kirjaimellisesti seuraavat Junnua ja Slim Milliä ihan mihin tahansa kaikessa? Nämä nuoret ovat kuitenkin vielä helposti Levelin poikien johdateltavissa vaikka Levelin seuraajina luulevatkin olevansa ”valveutuneita”.

  Levelin seuraaja, tässä on pari kysymystä joihin antamiesi vastausten perusteella voit miettiä oletko Leveli-lammas vai itsenäisesti ajatteleva valveutunut ihminen:
  1.) Olitko puolitoista vuotta sitten vielä Perussuomalaisten intohimoinen kannattaja ja olet nyt henkeen ja vereen VKK:lainen joka kirjoittelee ”VKK 4ever” sunnuntai-iltaisin Levelin chattiin? Mikäli Junnu ja Slim Mill hyppäisivät nyt vaalien alle Vihreisiin tai LSDP:n jauhojengiin koska huumeiden laillistaminen nyt vain on tärkeämpää kuin kansallismielisten tahojen yhdistäminen varteenotettavaksi vaihtoehdoksi globalistihallituksellemme seurausitko heitä sokeasti ruveten samalla jomman kumman puolueen suurimmaksi faniksi?
  2.) Mikä on mielipiteesi Tuomas Malisesta ja mihin se perustuu? Onko se tehnyt täyskäännöksen sen mukaan mitä mieltä Levelin porukka Salatut Levelit episodeineen hänestä on ollut? Oleellisin kysymys tässä on se että uskoitko kyseenalaistamatta mitään kaiken mitä Junnu, Neaa ja se Hilkka silloin aikoinaan sanoivat ja nyt Junnun täydellisen takinkäännön jälkeen olet sitä mieltä että tuo Hilkka on aivan sekopää ja Malinen on OK tyyppi vaikka aiemmin olit vaatimassa Maliselle vähintään cancellointia ellei jopa kuolemantuomiota?
  3.) Otitko Junnun ja Ossi Tiihosen jäsentenvälisessä automaattisesti Junnun puolen koska Leveli on aina oikeassa kaikessa vai seurasitko sitä objektiivesti? Oletko nykyään sitä mieltä että Tiihonen vaapaamuurariliittoineen on pahis jonka kanssa edes pirun itsensä pidä olla missään tekemisissä ja että VKK/Leveli ovat ne ainoat hyvikset? Sanotaan että Junnu katollisena elastisen mielen omaavana alfa-kristittynä pystyisi olemaan se suurempi mies, antamaan Tiihosen valtuustonvaltaus yritykset anteeksi ja ehdottamaan Ossille yhteistyön tekemistä muuttuisiko sinunkin kantasi Ossista ja hänen vapaamuurariliitostaan taas sen 180 astetta Junnun ja Levelin kannan mukaiseksi?

 2. Ano on näpertelijä ilman johtajan ominaisuuksia. Nyt kun hän tippuu pois julkisuudesta, hänen kannattaa siirtyä tubettajaksi otsikolla ”Lähiruokaa kotiseudulta” ja jatkaa sitä mitä osaa eli verkkokalastusta ja ruoanlaittoa. Mihinkään sitä vaativampaan älylliseen hommaan ei vaan hänestä ole, ja sellaiseen missä pitää olla ennakointikykyä ja sosiaalisia taitoja.

  Ano on yypillinen metsästäjä-kalastajaerakko-suomalaisen prototyyppi. Itse hän kertoi kuinka joutui huijatuksi suuressa maailmassa, USA:ssa, ”aikuinen mies”. Ottaisitko tuollaisen lapsen ajattelukyvyllä varustetun ison lapsen johtajaksi?

  1. Ano kyllä onkin sen oloinen, että haisee joltain tuntikausia liejuksi paistetuilta kalanperkeiltä. Semmoinen perus suomimiehen haju, kuukausi sitten pestyt vaatteet, kalan ja jonkun hirven teurasjätteen ja paskan leuhka.

 3. VKK:n uudessa puoluehallituksessa Anon kakkosmiehenä ensimmäinen vpj on nyt Junnu ja siellä on mukana myös Anon vaimo.

 4. Uusi puoluehallitus valitsi keskuudestaan puheenjohtajaksi Ano Turtiaisen, 1. varapuheenjohtajaksi Nico Giansantin, 2. varapuheenjohtajaksi Mikko Miettisen ja 3. varapuheenjohtajaksi Minna Turtiaisen.
  Ovatko ainoastaan nämä Anon autotallissa pidetyn laittomaan puoluekokoukseen osallistujat?
  Ei tuo Anon ja Junnun uhoaminen ja kryptolompakko paljon auta puoluetta joka koko olemassaoloajan on ollut yhtä sekoilua. Teston haittavaikutukset selvästi näkyvillä(ja kuuluvilla). Lapsellista käytöstä Junnulta lyödä luuri korvaan suorassa lähetyksessä Keskimäelle, vaikka itse kehuu kuuntelevansa kaikkia osapuolia. Täys feikki koko jätkä. Slimmin kolmas silmä ilmeisesti menossa kaihileikkaukseen kun ei tahdo oikein nähdä asioita vaikka kuinka paljon kannetaan todisteita vatuloinnista nenän eteen, eikä tuo Tapsan(täys NATO/Kepulainen)palaaminen lähetykseen ainakaan minussa mitään aiheuttanut muuta kuin että lopetin kokonaan katsomisen. Joskus aikoinaan nauroin Three Amigos elokuvalle. En enää.

  1. Eii helvata sentäs .. xD Voisi ehkä vielä arvella syystäkin että johtaako koko keissi vielä siihen puhdistavaan ”egon kuolemaan”, joka termi mainittiin joitain aikoja sitten Levelin lähetyksissä, mutta liekö enää, ei tule aina seurattua.

 5. VKK on kaikkien aikojen vedätys! Seuraa johtajaa…seuraavalle stereoidipiikille!

  Jumalakin ja hänen ainoa poikansa nauraa tälle pelleilylle!

 6. VKK:n mielestä heitä kohtasi vallankaappausyritys ja heidät yritettiin sulauttaa toiseen pienpuolueeseen. Tämä on siis ilmeisesti kultin käsitys vaaliliitosta ja se on heille uhka eikä mahdollisuus.

 7. Hah hah…., kyllä nyt VKK:n kannatus lähti hurjaan nousuun kun ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin naurettava klovni Nico Giansanti.

 8. Tuhansia tunteja näitä eri striimejä kuunnelleena ja vaihtoehtomediaa lukeneena niin onhan tämä melko käsittämätöntä sekoilua. Toisaalta suurin osa näistä ehdokkaista ei ole yhtä aktiivisesti serannut kenttää eikä siten itse ymmärrä mikä kaikki liittyy mihinkin.
  Epäilen kuitenkin itse että suurimmaksi osaksi kyseessä on eräänlainen kaaos. En vain jaksa uskoa että puolet vaaliehdokkaista olisi suoraan CIA.n agentteja. Suurin osa voi olla kyllä hyödyllisiä idiootteja, mutta silti olen kaaosteorian kannalla. Ajatella että juuri NATO.n ja CIA.n agentit tekisivät sellaista myyräntyötä että ne syyttäisivät ”kaikkia” omiaankin juuri Putinin agenteiksi. Lopuksi kuitenkin olen ihmetellyt sitä VKK.n sekoilua. Miksi edes jo aluevaaleissa läpi menneitä jäseniä ei arvosteta pätkääkään, kuten Turtiainen sanoi esimerkiksi Tiina Keskimäestä halventavasti että hän ei ole mikään, eikä sillä ole mitään väliä jos jossain vaaleissa pääsee läpi. (Lauri Paavolan haastattelu) Itse minä en lähtisi kehuskelemaan Turtiaisen maineella sen enempää, että turha vähätellä muita jäseniä jotka on vaaleilla valittu. Arvostan kuitenkin Turtiaisen puheita eduskunnassa, mutta onko se osa teatteria, niin en tiedä.

  Kuten olen aiemmin todennut. Äänestäkää nyt edes tämän viimeisen kerran… vaikka suomi onkin jo menetetty ja vaalien jälkeen sitten voi alkaa valmistella tämän maan hylkäämistä, kun/jos kaikki lopullinen toivo on mennyt. Suomi on paska maa ja se johtuu tästä kansasta. Kansa saa sellaiset johtajat kuin se ansaitsee.

  1. On kyllä aika erikoinen asenne Turtiaisella ja junnu-Giansantilla aluevaaleissa läpi mennyttä VKK-ehdokasta kohtaan ? ..

 9. Kummastelen tuon syöttöpossun näköisen ääliön Junnun valintaa puoleen johtoon.
  LEVELIN alkuhuuman johdosta hänet jopa äänestettiin varasijalle Hgin kaupungin valtuustoon. Nyt tuo narsistinen pelle on paljastanut kansalle tyhmyytensä ja kansan syvät rivit saavat inhon puistatuksia nähdessään tuon kuvatuksen laahustelevan ääliömäisissä vetimissään. Kai olette myös kuulleet tuon porsaan räppiesityksiä joilla arveli saavansa suurtakin ihastusta mutta tuloksena oli karmea floppi. Toki voivat nyt yhdessä Anon kanssa väsätä VKK:lle hyvän kappaleen jolla saavat aikaan mahtavan äänivyöryn; häh häh hää….

  1. ”Kummastelen tuon syöttöpossun näköisen ääliön Junnun valintaa puoleen johtoon.”

   Ei puolueiden (taikka suomen, eu:n, jne.) johtoon valita mitään muita kuin mielisairaita, narsisteja, itsehillintään kykenemättömiä läskejä, narkkareita, kusipäitä, alle 80 ÄO:n idiootteja ja israelin perseennuolijoita. Junnu on harvinaisen täydellinen valinta, täyttää kaikki kriteerit.

 10. Tähän voisi odottaa Nico Giansantin puolustuspuheenvuoroa.

  Tämä on harvoja alustoja Suomessa joissa sana on täysin vapaa. En tiedä muita.

  1. Nicon puolustuspuheenvuoro on että lyö luurin korvaan, imee pakonomaisesti äkkiä lisää hormoneja ja hampurilaisia, ja järjestää sitten jossain pimeässä huoneessa israelin merkkien keskellä parin narkkarikaverin kanssa ”striimin” jossa tuhoaa teidät.

 11. mitä enemmän te yritätte pystyttää puolueprojekteja – sitä enempi päin prinkkalaa se menee. Oiskohan aika lopettaa, lopettaa kokonaan?

 12. Jännä miten tuo Tynkkynen on ihan identtinen nälkäisenä tuijottava pallopää kuin yksi toinen selkäänpuukottajahomo eli Kosti Heiskanen. Molemmilla tuollainen pää kuin olisi teräsvanteella pakotettu luonnottomaan muotoon.

  Pitää lukea se Duttonin kirja, ehkä tuo on yleisempikin ulkonäkökorrelaatio.

 13. Tiedän, että Kristillisdemomkraatteja pidetään EU-mielisinä ja eliittiä myötäilevänä, mutta uskon, että ainoastaan siitä porukasta voi lähteä muutos liikkeelle. Tällä hetkellä se on tuskin mahdollista, mutta ajan mittaan. Jos ei joku Unkari pääse irrottautumaan EU:sta, niin ei voi odottaa, että poliitikko, joka ei ole ollut valtapuolueessa, yhtäkkiä aidosti voisi julistaa EU-eroa, vaikka niin aidosti haluaisikin. Se julistettaisiin mediassa populismiksi. Media ei ole myötämielinen Essayhille, ja KD:n täytyy yrittää pysyä nyt vaan pinnalla. Luulen kuitenkin, että näissä vaaleissa KD saa paljon enemmän ääniä, kuin osataan edes odottaa.

  Injektiopiikki teki presidenttikyselyn, minkä Essayah voitti ylivoimaisesti, yli 40 %. Eikä mikään upi-aaltola.

 14. TÄYTTÄ KUSETUSTA alusta loppuun. Tavikset eivät käsitä, että SYVÄVALTIO on joka PAIKASSA maailmassa. Ja NYT jos koskaan maailma on PIENI. Suurten globalistien käsissä. ITSE pirun hoitaessa ”koordinointia” WEF:n sekä EU:n ja muiden paskiaisjärjestöjen kuten PAHIN eli YK. Joka on NOUSEVA todelliseksi HIRMUHALLITSIJAKSI yli valtakuntien YHDESSÄ maanpetturipoliitikkojen kanssa, jotka ovat jo aikaa sitten MYYNEET omat KANSAKUNTANSA orjiksi, joilla EI ole IHMISARVOA sen enempää kuin muovisella kertakäyttöesineellä. Nuo alhaiset MURHAMIEHET perustelevat tekopyhästi väittäen ”PELASTAVANSA” ilmaston, mutta takana EI ole MITÄÄJN muuta kuin SAIRAIDEN MIELTEN rahanhimo, vallanhimo, ylivalta ja lopulta aivan kuten oli ROOMAN KEISARI NERONKIN motiivi polttaa Rooma maantasalle: IKÄVYSTYMINEN / TYLSYYS!!!

 15. Miksi teillä on tarve politikoida? Miksi ylipäätänsä on pakko olla mukana politiikassa?

  Meillä on Suomessa olemassa valtaeliitti ja heidän kaverinsa , viides kolonna, jotka ovat odottaneet pyssy valmiina milloin pääsevät ampumaan tavallisia suomalaisia. Nämä petturi ovat olleet siellä 150 vuotta ja joku vielä kuvittelee, äänestävänsä ne pois. Miten naiveja te oikein olette Marco?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*