14 thoughts on “Päivän video: Satanismi

 1. Lopettakaa Hulluwood- viihdesaastan tukeminen. Perukqa tilaukset. Menkää ulos, POIS RUUDULTA, alkakaa elää OMAA ELÄMÄÄ. Samalla häviää läskilöllöä kehostanne ja MIELIALA ja oma aivotoiminta PALAUTUU NORMAALIKSI.

  EIkä maksa mitään, mutta rahaa säästyy. Karsikaa ekana pois viihdesaata, kun vedätte vyötä kireämmälle.

  Kasvakaa vastuullisiksi aikuisiksi. Aikuinen ei syö tikkareita eikä ole ruutusaasteen orja. Isossa mittakaavassa sähkönsäästö on sitä luokkaa, että ei tarvita lisää ydinvoimaa ja tuulimyllyjä. Yksilötasolla ei tarvitse ostaa diabetes- eikä kolesteroli- ja mielialalääkkeitä. Se on kuin vallankumous ja vallansiirto takaisin ihmiselle itselleen.

  1. Mielenkiintoista. Kiitos linkeistä. Jotkut ovat muuten pyytäneet paljastusjuttua Kerosesta, joka kuulemma nykyään kehuu olevansa ”liberaalisti” sekä satanisti että natottava sionisti. Hän on kuitenkin niin avoimesti farssi, ettei se ole ehkä tarpeen. Hän kyllä paljastaa itsensä ihan itse. Ja samalla tietysti nykypersujen tason.

   Btw, joku Jiri Keronen -nimimerkki välillä kirjoittelee Laittoman Lehden kommentteihin jotain herjoja puolustellen jauhojengi-femakkohallitusta satanismisyytöksiltä, mutta modet ovat tainneet estää hänen kommentit. Oletin kyseessä olevan feikkki-Keronen, mutta ehkei ollutkaan. Pitääkin seurata vähän tarkemmin.

     1. Jiri Keronen on selvästi ”älykäs” valkoinen, kuten kaikki muut ”älykkäät” valkoiset.

  1. ”vapaus, onnellisuus ja rauha”. Silloin oli vielä nykyistäkin hullumpaa menoa. Nyt tekevät samaa piilossa. Sama pahan henki villitsee kansoja edelleen.

 2. NOIN se ON! Mutta perusjuntit eivät tuota TIEDÄ. SAATIKA, että heille se KERROTTAISIIN! Eikä tuo KETLE amerikoissa PYSY! SE on jo TÄÄLLÄKIN WEF:n HUORAN laihassa muodossa!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*