Marco de Wit 9 helmikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti on jo yli 4 vuotta toitottanut, ettei pienpuolueilla ole mitään mahdollisuutta, jos eivät muodosta vaaliliittoa. Kansallismielisten vaaliliitosta ei ole mitään haittaa, mutta massiivinen hyöty.

 

Vapausmielisen jytkyn resepti: Vaaliliitto + sitoutumattomat + (-RKP) + Tiihonen

 

 

Tästä kaikesta huolimatta moni pienpuolue on niin ääliömäinen, ettei suostu vaaliliittoon. Pahimpana esimerkkinä VVK-puolue ja sen johtaja kansanedustaja Ano Turtiainen.

 

Todisteet: Ano Turtiainen sabotoinut VKK:n vaalikampanjaa!

 

 

Laiton Lehti on myös todistellut, ettei kyse ole vain kansallismielisten riitelystä, vaan Naton johtamasta systemaattisesta kymmeniä vuosia kestäneestä kansallismielisen kentän hajoitusoperaatiosta. Ideana on nimenomaan estää Suuren kansallismielisen vaaliliiton syntyminen, koska se on ainoa asia mikä voisi uhata Naton ja sionistien johtamia kartellipuolueita.

 

Tämä selittää miksi kansallismielinen kenttä joutuu totaaliseen kaaokseen AINA neljän vuoden välein juuri ennen eduskuntavaaleja. Yksi kerta voisi olla sattuma, muttei kymmenen kertaa peräkkäin.

 

Myyrien valtakunnan aikajana: Onko VKK-puoluekin persujen ja keskustan johtama valeoppositio?

 

 

Toisaalta ei Naton ja Israelin operaatiot kaikkea selitä. Ne nimittäin saavat valtavasti apua kansallismielisessä kentässä rellestävistä hyödyllisistä idiooteista. Nämä tyypit ovat ihan oikeasti idiootteja tai nollaihmisiä.

 

Idiootti on helppo tunnistaa, mutta mistä tunnistaa nollaihmisen? Helppoa. Esimerkiksi siitä, että haluaa kovasti perustaa puolueen ja olla sen johtopaikalla, mutta EI halua tehdä vaalityötä tai edes olla vaaliehdokkaana!

 

 

Siis ihan oikeasti näille nollaihmisille tärkeintä on TITTELI. He oikeasti ovat ylpeitä siitä, että saavat olla jonkun nollapuolueen puheenjohtaja, hallituksen jäsen tai puoluesihteeri. Miksikö? Koska se kuulostaa niin hyvältä!

 

Toisaalta nämä nollat siis haluavat olla mieluummin ”iso kala” nollapuolueessa, kuin jäsen suuressa puolueessa. He ovat äärimmäisen ylpeitä puheenjohtajan, varapuheenjohtajan tai hallituksen jäsenen tittelistään. Kuulostavathan puolue ja hallitus niin hienoilta sanoilta! Naapurin mummokin saattaa vaikuttua.

 

 

Toisaalta juuri tämän ylpeytensä takia nollat sitten eivät halua olla vaaliehdokkaina, koska silloinhan voisi paljastua, ettei kukaan äänestä heitä! Sittenhän jotkut voisivat naureskella ”puolueen puheenjohtajalle”, joka on saanut 7 ääntä. Parempi siis kieltäytyä vaaliehdokkuudesta jollain tekosyyllä.

 

Ai, Laiton Lehti liioittelee taas? Hah. Suomessa on USEITA tällaisia nollapuolueita, jotka tekevät kovan työn hankkiessaan 5000 allekirjoitusta rekisteröityäkseen viralliseksi puolueeksi, mutta joiden puoluejohto ei suostu vaaliehdokkaiksi!

 

Mietipä sitä.

 

 

Tällöin nämä nollapuolueet siis myös pettävät ne ihmiset, jotka ovat heille ahkerasti allekirjoituksia keränneet. Laiton Lehti suositteleekin kaikille, että muista aina ennen allekirjoituksen antamista KYSYÄ aikooko puoluejohto viedä puolueen vaaleihin. Lisäksi kannattaa vielä tarkemmin kysyä, että aikooko puolueJOHTO asettua myös itse ehdokkaksi.

 

Laiton Lehti tietää useampia puolueita, joiden puoluejohdolla ei ole aikomustakaan asettua ehdolle. Olemme jo kertoneet VKK-tapauksesta ja tulemme näistä muista puolueista vähitellen kertomaan.

 

 

Kerrotaan kuitenkin jo yksi toinen esimerkki. Nimittäin Kansalaisliitto-puolue. Se on kuin joku salapuolue, joka pitää itsestään mahdollisimman vähän ääntä eikä suostu yhteistyöhön muiden kanssa.

 

Tästä huolimatta se pyrkii kuitenkin eduskuntavaaleihin ja nyt etsii ehdokkaita.

 

 

Kuvassa linkki sivustoon

 

 

Omituisinta Kansalaisliitto-puolueen toiminnassa on se, ettei sillä ole mitään vaalikampanjaa eikä edes sen OMA johto ole lähtenyt ehdokkaaksi. Ei edes puolueen puheenjohtaja. Siis vaikka vaaleihin on enää noin kuukausi aikaa.

 

Mietipä sitä.

 

 

Tosin ei tämä ole kovin yllättävää. Ihan oikeasti SUURIMALLA osalla pienpuolueiden puheenjohtajista ja hallitusten jäsenistä tärkeintä on heidän oma titteli. Eli on hienoa sanoa kavereille, että olen puolueen puheenjohtaja, varapuheenjohtaja tai hallituksen jäsen. Niinpä myös monelle riittää tämä titteli eivätkä lähde edes ehdolle vaaleihin.

 

Parempi pieni kala minilammikossa, kuin suuri kala meressä.

 

 

Pari vuotta sitten Laiton Lehti mainosti Ihmisten puolue -sketsivideoita, jossa vitsailtiin pienpuolueiden ääliömäisyydellä. Nyt kuitenkin todellisuus on ohittanut parodiahorisontin. Jopa Ihmisten puolue vaikuttaa valtavasti järkevämmältä kuin mitä oikeat pienpuolueet.

 

 

Uusi puolue: Ihmisten puolue!

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

17 thoughts on “Myyrien valtakunta. Osa 7: Miksei Kansalaisliitto-puolue suostu vaaliliittoon?

 1. Kyllä google oli kovilla kun etsin tietoja puolueesta, mitään et löydä vaikka oot puolueen sivuilla.

  1. Syntyy vahva vaikutelma puolueesta joka on rakennettu jotain tulevaa varten… Kenties vaalit 2027 kaipaavat uutta oppositiota, joka ei missään nimessä ole holtittomasti aitokansallismielisten hallussa.

 2. He jatkavat vain vanhalla IPUn viitoittamalla tiellä eli tekevät kaikkensa ettei kukaan vain tietäisi heistä mitään ja sitten ihmettelevät kun ei tule koskaan menestystä.

 3. ”Tästä kaikesta huolimatta moni pienpuolue on niin ääliömäinen, ettei suostu vaaliliittoon. Pahimpana esimerkkinä VVK-puolue ja sen johtaja kansanedustaja Ano Turtiainen”. Onko esimerkkejä menneestä että eduskunnassa jo istuva puolue on mennyt vaaliliittoon puolueiden kanssa joilla ei ole koskaan ollut yhtään kansanedustajaa? Luultavasti aika harvinaista.

  1. Tarkkaan ottaen VKK ei ole oikea eduskuntapuolue. Se ei ole päässyt vaaleissa eduskuntaan, vaan kyse on vain persuista pois potkittu yksi kansanedustaja, joka sitten loi puolueen. Totta kai tällaisen puolueen kannattaa tehdä vaaliliitto eduskunnan ulkopuolisten puolueiden kanssa. Tämä on päivänselvää jo vaaliteknisestikin eli yhden kansanedustajan puolue ei pysty välttämättä saamaan edes listoja täyteen puhumattakaan täyteen aikaisempaa tai muuten potentiaalista vaalimenestystä omaavilla henkilöillä.

   Tämä on nähty myös VKK:n kanssa. Jo syksyllä oli ilmeistä, ettei se pysty saamaan edes listoja täyteen. Näinollen on mielipuolista kieltäytyä vaaliliitosta eli kyse päivänselvästä sabotaasista. Jos tätä ei ymmärrä on joko sekopää, myyrä tai ei vain yhtään ymmärrä vaalimatematiikkaa. (Eikä jostain syystä halua ymmärtää vähän samaan tapaan kuin lapsi ei suostu opiskelemaan jakolaskua.)

   Toki on vielä neljäskin vaihtoehto, kuten tässä jutussa kerrotaan: Ei tosissaan edes pyri saamaan ketään eduskuntaan, koska tärkeintä on vain tärkeillä hienon tittelin kanssa.

   VKK:ssa tämä neljäs vaihtoehto on vielä maukkaampi, koska ovat vuosia saaneet nauttia monista eduskunnan tarjoamista rahoista ja eduista. Varmasti Turtainen ja jonkin verran myös Hirvisaari saivat säästettyä rahaa. Tosi Hirvisaaren ei tarvinnut säästää, koska oli ajoittanut VKK:n eduskuntaryhmän työntekijänä olon juuri niin, että eduskuntakauden lopussa pääsee eläkkeelle hyvillä ansioilla ex-kansanedustajahommansa takia. Osittain sama juttu Turtiaisen kanssa ,joka tulee myös saamaan rahaa vielä jonkin aikaa, vaikak eduskunnasta putoaakin.

   VKK:n rahat näyttävätkin menneen varsinkin Turtiaisen liiveihin, koska vaalikampanjoihin niitä ei ainakaan ole käytetty. Toki moni muukin VKK:n johtoporukan tyyppi varmaan sai oman siivunsa veronmaksajien rahoista. Yksi syy VKK:n omituiseen diktatuuriin olikin varmasti myös se, että näin ulkopuolisten on mahdotonta selvittää mihin kaikki veronmaksajien rahat menivät ja edelleen menevät. Mielenkiintoista nähdä suostuvatko käyttämään yhtään puolueen rahaa vaalikampanjaan vai pistävätkö Levelin Junnun maksamaan. Siinä tapauksessa Junnun kannattaisi pyytää saada selville mihin puolueen rahat menevät ja ovat aiemmin menneet. Eli kysyisi onko puolue säästänyt vaalikampanjaa varten. Eli missä on vaalikassa. Toki jos tuon kysyy, niin saa luultavasti potkut hallituksesta.

   Sinänsä puoluediktatuuri voi olla hyväkin idea väistämättömien sabotaasien estämiseksi. Näinhän Alankomaiden Wildersin Vapauspuolue on tehnyt. Siinä taitaa olla vain yksi jäsen eli hän itse. Tosin hän sentään on ehdokkaana, luo hyvät vaaliehdokaslistat, suostuu vaaliliittoihin ja selvästi käyttää valtavasti puolueen rahoja vaalikampanjoihin.

   Eli ei Laiton Lehti turhaan VKK:sta ja Turtiaisesta valita. Hän nimittäin ei tee edes KOLMEA EHDOTONTA perusasiaa eli 1. puheenjohtajan vaaliehdokkuus jo hyvissä ajoin, 2. puheenjohtaja houkuttelee ja organisoi laajat ehdokaslistat tarvittaessa vaaliliiton tuella ja 3. suuri ja nimenomaan puheenjohtajan vetämä vaalikampanja.

   Uskomatonta, että pitää edes keskustella näin palikkatason asioista. Vielä uskomattomampaa, että suuri osa vapaus- ja kansallimielisistä aktivisteista ei tunnu tajuavan näitä palikkatason asioita. Kertoo aika paljon suomalaisen politiikan tasosta. Toki valtamedia ja suuret puolueet tämän kaiken tajuaa, mutta antavat pienpuolueiden sekoilla samalla, kun halveksien nauravat partaansa kansallismielisten aktivistien suunnatonta typeryyttä ja naiviutta.

    1. Puolue saa paljon muitakin rahoja kuin suori puoluetuki. Pitäisi varmaan kirjoittaa juttu siitä kuinka monella tavalla puolueet ja siis puolueiden eduskuntaryhmät saavat epäsuoraa puoluetukea.

     1. henkilökuva jokaisesta ministeristä ja siitä miten ovat olleet tehtäviensä tasalla menneet neljä vuotta,että tällaista juttua enemmän,jos pienpuolueet eivät ymmärrä omaa parastaan niin miten ne ymärtäisivät kansankaan parasta,turhaa niihin tai johonkin matti pitkosiin on aikaansa tuhlata.

   1. Puolueen tärkeimpiä tehtäviä on asettaa ehdokkaita mukaanlukien puheenjohtaja vaaleihin!

    Jos tämä ei toteudu, niin silloin kyseessä on sabotaasi!

   2. On uskomatonta että jotain keskustelua edes hajottajista vkkn sisällä voidaan käydä.

    Jos olet puolueen puheenjohtaja ja:
    Et asetu ehdolle
    Et järjestä vaaleja
    Estät vaalien järjestämisen
    Potkit pois kaikki vaaleja järjestävät.

    Niin onko tällaisista lähtökohdista edes huonompaa PJtä olemassakaan? Mitä väliä olisi jos jotain hajoittajia olisi edes olemassa , jättäisivätkö nekin järjestämästä vaaleja ollenkaan?

    Näistä lähtökohdista en ymmärrä Giansantia ollenkaan että miten se luulee katsojillensa ja VKK jäsenille mitenkään puolustelevansa Anon tekemisiä saati omiaan jos asettui laittomassa kokouksessa nyt varapuheenjohtajaksi.

  2. Selitä, mitä tarkoittaa äänikynnys ja onko se alueellisesti tasa-arvoinen? Yhdistyslaki myös tuntuu olevan pienpuoluelaisille tuntematon käsite. Mitä tarkoittaa lainkuuliaisuus ja hyvät käytöstavat? Nuo kun osaatte käytännössä niin silloin perusasiat alkaa olla hallinnassa. Muuten pysykää kotonanne ruudun ääressä haaveilemassa.

 4. Itse veikkaan 0.1% kannatusta näille kansallismielisille yhteensä.

  Ei mitään sanomaan, ei näy missään, ei mitään annettavaa

 5. Oliko se Kanadan Freedom convoyn koordinoija Pat King muurari? Näin videon missä hän sormillaan ympyröi paidassaan olevan M-kirjaimen. (Paidassa luki myös Hustle gang). Toisessa kuvassa lukee the real Pat King, kuvassa Kingin takana on suuret valkoiset siivet (mihin viittaa? langennut enkeli?). En puolustele Turtiaisen touhuja, mutta tämä olisi voinut olla yksi syy, miksi käski olemaan osallistumatta Suomen convoyhin? Että oli ansa.

  1. Jep, mutta oliko sitten Kanadankin Convoy ansa? Siis vaikka se lähes sai pääministerin eroamaan. Ja vaikka olisikin mahdollisesti ollut ansa, niin silti jokaisen pitää saada itse tehdä oma valinta ja riskianalyysi. Ano ja VKK olisivat hyvin voineet olla ottamatta osaa Convoyhin, mutta Ano teki kaikkensa, ettei KUKAAN ottaisi osaa siihen. Herjasi osallistujia ja fanitti polpon väkivaltaisuutta.

   1. Joo, olisi voinut selittää asian, mutta oli ylimielinen. Osallistujien herjaaminen kielii kyllä siitä, ettei hän sitten hyvää hyvyyttään estänyt convoyta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*