19 thoughts on “Päivän kuva: Kenguru

   1. Ohhops, jospa tuokin mysteeri valottuu ja voi olla että tietyt tahot eivät siihen niin valoa haluakaan. Onpa muuten melkein sama kuin Estonian uppoamisen vuosipäivä kun pamahti nuita kaasuputkilinjoja.

 1. Mik­si Eu­roo­pan val­ti­ot lä­het­tä­vät asei­ta Uk­rai­naan?
  –   Kos­ka ne kaik­ki ovat let­kuil­la kyt­ket­ty kes­kus­pank­kiin.
  –   Kos­ka kes­kus­pank­ki no­tee­raa «Uk­rai­nan» al­le­kir­joit­ta­mat vel­ka­kir­jat täy­teen ar­voon ja an­taa nii­tä vas­taan [seit­se­män?] ker­tai­ses­ti lai­naa.

  Vain mie­li­ku­vi­tus on ra­ja­na sil­le hin­nal­le, jon­ka Uk­rai­na suos­tuu mak­sa­maan ul­ko­mai­sis­ta aseis­ta.
  –   Ve­lak­si os­ta­en tie­ten­kin!
  –   Ai­noa edel­ly­tys on tie­ten­kin, et­tä asei­den ohel­la lä­he­te­tään silk­kaa ra­haa «voi­te­lu­ai­nei­den» hank­ki­mi­seen.

  Jää­hän tuol­lai­ses­ta kau­pas­ta jo­pa jon­kun ver­ran val­ti­ol­le­kin ra­haa, kun pääl­tä on otet­tu puo­lu­era­hoi­tus ja muut «pa­kol­li­set ku­lut».
  –   On­ko Suo­mes­sa mu­hi­mas­sa SDP:n vaa­li­ra­hoi­tuk­sen Ma­rin-ga­te, jos­sa Uk­rai­naan lä­he­tet­ty ra­ha on jos­tain kä­sit­tä­mät­tö­mäs­tä syys­tä pää­ty­nyt ta­kai­sin Suo­meen vaa­lien puo­lu­era­hoi­tuk­seen?

 2. Kyllä vaatii nuo ministerinaistenkin koulutus kymmeniä tuhansia ja sitten tulee vaan Marinoitu broileri pääministeriksi, joka osallistuu joka [email protected]#&n ohjelmaan, heiluu alkujauhoissa kuin teini, itselleen ali-ikäisten frendien kanssa, myöhemmin pilaten viralliset tilat, notkuu toisen miehen kanssa baarissa ja kehtaa valittaa maalittamisesta eduskunnassa saaden aikaan siitä lain.

  Ei ihme jos sitä on pienenä jo maalitettu.
  https://m.youtube.com/shorts/WaG3mhdQq7A

  Tykkää itsestä on se niin sairas, itserakas.
  https://m.youtube.com/shorts/WaG3mhdQq7A

 3. Oli­si­ko eu­roop­pa­lai­sen va­sem­mis­ton ai­ka ra­di­kaa­lis­ti uu­dis­tua, hy­lä­tä li­be­ra­lis­mi ont­toi­ne ar­vo­poh­ji­neen ja ot­taa ide­olo­gis­ta mal­lia Kii­nas­ta?
  –   Xi Jinping: Kiina kehittyy ilman länsimaistumista
  –   https://archive.vn/ZyJRN

  Kii­nan hy­vin­voin­tia luo­va, kan­sal­li­nen ke­hi­tys­kul­ku, pe­rus­tuu fi­lo­so­fi Kung­fut­sen yh­tei­sen hy­vän vii­sau­teen, se­kä mar­xi­lai­seen nä­ke­myk­seen.

  On­ko län­nen vai­ku­tus­pii­rin ul­ko­puo­lel­la in­hi­mil­lis­tä elä­mää?,
  –   vai on­ko ky­se hait­ta­eläi­mis­tä, jot­ka ovat pääs­seet lii­ak­si li­sään­ty­mään?
  –   On­ko aloi­tet­ta­va uu­si miek­ka­lä­he­tys, ydin­rä­jäh­dyk­sen voi­mal­la ta­pah­tu­va miek­ka­lä­he­tys, noi­den al­keel­lis­ten ih­mis­ro­tu­jen län­si­mais­ta­mi­sek­si?

  1. Eikun päinvastoin. Käyrillä miekoilla miekkalähetys mätään länteen ja suvakkivassarit köysipuuhun.

  1. a) Uusi rokote, uusi käyttöjärjestelmä.
   b) Koraanikoulu. Siellä opetetaan naisen työ ja tehtävä yhteiskunnassa.

   1. Koraanikoulu on toteutettava. Ne laitetaan suvakkivihervassariyliopistojen tilalle. Kansakunnan hyvinvointi kohenee raketin lailla. Emäntä – ja geishakoulut myös. Vain siten miehet pääsevät elämään hyvin ihmisarvoisella tavalla. Tasa-arvohömpötys sortaa, alistaa ja riistää miehet.

 4. Olen pitkän elämäni aikana tavannut yhden naisen, YHDEN, joka on ymmärtäväinen, joka ei vaadi, joka tekee työtä ja joka haluaa oppia myös miehen työstä. Tämä yksi nainen pitää kodista huolta ja haluaa vielä lisää lapsia. Hän myös luottaa mieheensä ja ymmärtää että joskus kotonakin vedetään perseet. Hän kuntoilee pitääkseen vartalonsa haluttavana ja sivistää itseään. Ja mikä parasta, en ole vielä kaikkina näinä vuosina nähnyt hänellä YHTÄÄN huonoa päivää. Hän hymyilee joka ikinen päivä!!!

  Ikävä kyllä tämä nainen ei ole vaimoni, eikä ole edes suomlainen…

  1. Olen tavannut useampia mutta he olivat syntyneet ja eläneet lapsuutensa 1900-luvun kahdella rnsimmäisellä vuosikymmenellä. Sotien jälkeiset sukupolvet sota ja neukkujen piilopropqgsndq pilasi ja nämä nykyiset pilaa transsuvakismi. Mitä jää tästä jäljelle? Mielenterveysongelmaiset raunioissa.

 5. Sitä puhe mistä puute.

  Hmm… yksi sarvinen juttu tämä tarina ….ulkomaalaisesta naisesta joka ei ole nähnyt yhtään huonoa päivää elämässään ja että hän hymyilee joka päivä. Mihin se toinen sarvi siis jäi?

  Yleensä olemme tuote omien ja muiden ihmisten elämän kokemuksista ja yhteiskunnan opetuksista, sillä synnyimme ilman ohjelmaa planeetta Tellukseen.

  Jos ihminen olisi hymyillen näin onnellinen elämässään joka ikinen päivä, niin puuttuuko henkilöltä, olkoot se sitten nainen, mies tai kenguru, todellisuuden taju ja myötätunto jos jotain huonoa tapahtuu hänen ympärillään?

  Tottakai jokainen haluaisi olla onnellinen ja hymyillä … joka ikinen päivä … jos vain mahdollista ja huumorilla on parantava vaikutus, silloin kun nautinto ei mene toisen sortamiseen, vaan hyvään tarkoittaviin asioihin.

  Elämässä on kuitenkin myös omat vastoinkäymisensä, sairaudet, menetykset, surut, sodat ja kuolemat. Se on osa elämää.

  Ihminen ei koskaan pystyisi erottaan onnea surusta ja kivusta, jos hän vain olisi onnellinen joka päivä … varsinkin tämän hetken maailman kaaoksessa, jos hän on turvallisuudesta välittävä henkilö.

  Toki on olemassa mukavuuden haluisia ihmisiä jotka sulkevat silmänsä ja korvansa todellisuuteen. Valtamedia, heidän työnantajat ja rahoittajat ovat yksi niistä.

  He kuulevat vain sitä mitä he itse haluavat kuulla ja näkevät vain sitä mitä he itse haluavat nähdä tai he tekevät sitä mitä heidät määrätään tehdä ja ilman että he kyseenalaistavat tehtävän laadun tai sen seurauksen.

  Nämä elämästä nautiskelijat antavat muiden hoitaa ns. ”hanttihommat” eturintamalla. Heidän labiili mieli myös muuttuu sitä mukaan missä voittaja on.

  Mukavuuden haluiset elämästä nautiskelevat henkilöt noukkivat panssari vaunussa kakun päältä parhaat palaset ja ottavat sitten hymyillen kunnian itselleen vastaan toisten saavutuksista, kun voitto on viety kotiin!

  Tänään siis pelastus venettä soutaa yksi henkilö ja loput istuvat toimettona veneen toisessa päässä antamassa passiivisesti käskyjä soutajalle … heidän itsensä pelastamiseen. That’$ it.

  1. Ymmärrän pointtisi hyvin. Ja hän on henkilö joka ei välitä maailman menosta. Ei sillä tavalla että ”antaa muiden tehdä minunkin osuus” tai ”mitä minä tälle voin”. Hän on huolissaan maailman menosta ja siksi samaan aikaan hoitaa puutarhaa ja koittaa kasvattaa mahdollisimman paljon omaa ruokaa perheelleen. Jotta mahdollisen konfliktin aikana ei tarvisi kärsiä.

   Mutta että hän uskoo siihen että meidän jokaisen polku on ennalta määrätty ja jos on tarkoitus esim. kuolla tai köyhtyä nyt, niin omilla teoillaan on tehnyt mahdolliseksi muiden selviytymisen.

   Kyse ei myöskään ole uskovaisesta henkilöstä, koska vakaumuksensa ei ole uskonto vaan elämänkatsomus. Itse omaan saman suuntaisen vaikka päässä kiehuu kun katselee politikkojen toimia. Kaikesta huolimatta, hän vain hyräilee, laittaa pyykkiä narulle ja vilkuttaa hymyillen.

   Lisään vielä että hän on valkoinen. Ja varmasti onnellinen elämänsä jokaisena päivänä. Ja minä ihailen häntä mielensä voimasta vastustaa kaaosta ja vihaa. Hän on yksisarvinen.

 6. TOTTA joka SANA! NAINEN on kuin JUOKSUHIEKKAA. Olet AINA jäljessä kun uusi ”VARIANTTI” puhkeaa. MITKÄÄN riskiarviot eivätkä PAHIMMAT kauhuskenaariot eivät TOTEUDU. Sinällään KYLLÄ, mutta toisena päivänä kuin OLISI pitänyt. JUMALA loi atomikellon tarkasti toimivat TÄHTIJÄRJESTELMÄT ym. luonnonilmiöt, mutta NAISEN kohdalla KAIKKI on TOISIN, koska kyse on KAAOSTEORIASTA, jota ei ole paljon, mutta sitä on RAJATTOMASTI. Kuten sanotaan: ”Hevosen voi taluttaa joenrantaan, mutta sitä EI voi PAKOTTAA juomaan”. NAISTA EI voi TALUTTAA minnekkään ellei NAINEN sitä ITSE ei halua. Nythän sitä EI saa katsoakaan ELLEI nainen sitä HALUA!!! LOPUKSI kaikille miehille TIEDOKSI ja VAKUUDEKSI: ”Hevosta EI voi VAIHTAA vastamäessä!” Mutta: MIEHEN VOI!!!!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*