Free speech 9 helmikuun, 2023

 

Useamman kuukauden ajan venäläiset ovat väittäneet ukrainalaisten käyttävän teinipoikia sotilaina. Ja mikä vielä tärkeämpää: Myös Laittoman Lehden tärkein päälähde sota-analyyseissä eli eversti Douglas MacCregor on väittänyt samaa.

 

 

 

 

 

Toisaalta asiaa on vaikea todistaa, koska Ukraina tietysti kiistää kaiken. Tällaiset videot kuitenkin vaikuttavat melko aidoilta.

 

 

 

 

Sinänsä ei olisi ihme, jos ukrainalaiset teinipoikia rintamalla käyttäisivät. Ukrainan rintama on nimittäin romahdustilassa ja ukrainalaisia sotilaita kuolee useita satoja päivässä.

 

 

Ehtivätkö ukrainalaiset vetäytyä Siverskin alueelta vai joutuvatko 20 000 miehen jättimottiin?

 

 

Lähes joka päivä venäläiset ja varsinkin wagnerit valtaavat jonkun kylän tai esikaupunkialueen. Viimeisin valloitus on Bakhmutin pohjoinen esikaupunki Krasna Hora.

 

Wagnerit ovat myös jo edenneet Paraskoviivkaan ja ovat lähes saartaneet sen!

 

 

 

Verkko kiristyy!

 

 

 

 

 

 

 

 

Mitenköhän natottajien mielenterveydelle käy, kun Bakhmut romahtaa? Ehkä natottajatkin romahtavat. He ovat nimittäin koko ajan uskoneet Ukrainan ja länsimedian puppua Ukrainan tulevasta voitosta.

 

Erityisen voimakkaasti natottajat ovat uskoneet sionistipäämajan, ISW-instituutin valheellisia karttoja. Katsoppas tätä BBC:n julkaisemaa ISW:N karttaa, jonka mukaan wagnerit eivät ole vielä vallanneet edes Bakhutin pohjoispuolta!

 

 

Samaan aikaan BBC:n jutussa kuitenkin myönnetään, että Bakhmut on lähes saarrettu ja tulee kohta kaatumaan.

 

Toisaalta eihän juutalaisten kartat voi olla väärässä, vaikka näyttäisivätkin ihan väärin.

 

Kuvassa linkki BBC:n juttuun

 

 

Wagnerit ovat täydessä vauhdissa!

 

 

35 thoughts on “Ukrainalaisten lapsisotilaat viimeinen yritys estää Bakhmutin ja Siverskin kaatuminen?

 1. Lapsisotilaiden käyttäminen Ukrainan sodassa on monella tapaa törkeää ja täysin turhaa. Itse asiassa koko sota on ollut täysin turha. Loppujen lopuksi lapsisotilaillakaan ei ole merkittävää vaikutusta turhan sodan lopputulokseen, mutta tällä romutetaan koko Ukraina totaalisesti.

  1. On sillä Venäläisille. Jos lapsisotilaat kuolevat taisteluissa niin ei ole seuraavaa sukupolvea syntymässä. Se on tehokasta rajanrahan turvaamista seuraavaksi 30 vuodeksi.

 2. Juutalaiset eivät valehtele koskaan ja tekevät kaiken aina täysin oikein. Juutalaiset ovat täydellisiä ihmisiä!

   1. Sekunda – eli apukoulu. Apukoulut pitää perustaa uudelleen kansakoulun rinnalle. Elän ajassa ennen peruskoulua. Olen siis terve.

   2. Ählämeitä antiseminoimassa judeja tuolla. Valkoisia kristittyjä länsimaissa antisoimassa, kuten myös blm.

   1. Ja vaikka valkoinen olisi kuin täydellinen, olemme viallisen heikkoja lampaita ja uhraudumme tummemmille, koska maksamme kaikkien velkaa mitä he ovat meille, hullua. Plus muuttunut miinukseksi, näppäilyvirhe. Olemme rahallisesti kyllä velassa, kiitos siitäkin matujen ja päättäjien jotka mahdollistavat.

 3. Imperialistiset amerikkalaiset ja britit ovat oikeasti aina olleet pelkkiä sairaita, rikollisia, sadistisia ja laiskoja orja -ja huumekauppiaita. Amerikkalaisten, brittien ja sionistien imperiumin pian kaaduttua he tulevat maksamaan kaikki tuhansien vuosien rikoksensa ja korvaamaan orjuuttamilleen kansoille. Mikään muu kansa ei ole pyörittänyt orja -ja huumekauppaa niin paljon kuin amerikkalaiset ja britit, sekä yksi ryhmä. He tulevat vielä maksamaan muiden ihmisten selkänahasta ja työstä elämisestä. Yksin he eivät ole koskaan osanneet yhtään mitään, vaan muut ovat aina elättäneet heidän lihavaa elämäänsä. Amerikkalaisilla ja briteillä onkin sairas, rikollinen, sadistinen ja epärehellinen orja -ja huumekauppiaiden kulttuuri.

 4. Meiltäkin voisi lähettää lapset tuonne sotimaan eli kaikki alle 30-vuotiaat matut!

  1. Kosher-Pekka(Toveri) olisi erinomainen sotapäälikkö johtamaan partalapsien hyökkäystä!

   Myös homot(etenkin Jani Toivola ja Pekka Haavisto!) olisi hyvä lähettää Donbassiin. Näin pystyisimme kontrolloimaan ehkä myös apinaruton leviämistä!

   1. Entä Antonio? Sehän ei meinaa pysyä Pekan kanssa kotona. Kumpi niistä on vaimo ja kumpi mies? Onko Antonio menossa itsenäisyyspäivän vastaanotolle v. 2024? Kuinka toimittaja voi nauruaan pidättämättä haastatella maan äitiä vai mikä titteli Antoniolla on.

    Homoasteikolla onko Antonio on komeampi kuin Zelenski? Sehän on jo kulahtanut. Onko homoilla salaliitto, valtaavatko kaikki presidentin virat? Kuinka meidän heteroiden käy?

 5. Imperialistiset amerikkalaiset ja britit ovat aina olleet todella sairaita, rikollisia, sadistisia, epärehellisiä ja laiskoja eläimiä, jotka tarvitsevat aina loiseläimen josta loisia lihavaa elintasoa helpossa ympäristössä.

 6. Entäs esinahattomien mielenterveys, kun Bakhmut kaatuu?!!

  Bakhmut on esinahattomille erityinen paikka. Jo juutalaisbolshevistisen maailmanvihollisen suorittaman vallankumouksen aikaan esinahattomien osuus oli 25% Bakhmutin väestöstä. Nyt tilanne on heikko, koska kaikki esinahattomille tärkeät paikat on tuhottu ja niitä ei voi jälleenrakentaa. Bakhmut on historiallista kasaarien aluetta. Kannattaa aina muistaa, että Donbassin liittäminen Ukrainaan oli murhaaja-Leninin syytä!

  Tässä on hieno artikkeli kasaarien historiasta! http://novahierosolyma.fi/JUUTALAISET***************

  Artikkeli on ollut jo vuosia netissä, joten se on täysin laillinen ja siinä on paljon hyödyllistä tietoa mm. kasaarien kostonhimosta jne… Ehkä Laiton Lehti voisi tehdä oman artikkelin sen pohjalta?

  1. Ei voi. Ensin Suomi pitää tyhjentää aseista ja ajaa Puolustusvoimat alas. Eniten niitä vituttaa maailman luonnollinen alkuperäiskansa, suomaalaiset.

   1. Amerikkalaisia, brittiläisiä ja yhtä ryhmää on aina oksettanut kaikki luonnollinen ja normali.

 7. Yhdysvalloissa on pitkään vaadittu amerikkalaisia ja brittejä korvaamaan orjuuttamiensa kansojen, kuten neekereiden orjuuttamisen ja heistä elämisen. Kuvottavasti ja jatkuvasti valehtelevat rikolliset amerikkalaiset ja britit ovat kuitenkin valehdelleet, että he eivät käyneet orjakauppaa, vaan ne olivat jotkut muut. Haha. Miten röyhkeää. Pitää ilmeisesti tuoda enemmänkin esille kuinka kaikki amerikkalaisten ja brittien elintaso perustuu nimenomaan orja -ja huumekauppaan, sekä muilta varastamiseen helpossa ympäristössään. Jos asiasta ei aleta puhumaan suoraan, niin amerikkalaiset ja brittiläiset sairaat eläimet eivät tule koskaan makaamaan rikoksistaan ja rikollisesta helposta elämästään.

 8. Sairas ja rikollinen amerikkalainen ja brittiläinen verivihollisemme ulos keskuudestamme!

 9. Seuraavaksi sairaat, rikolliset ja satanistiset amerikkalaiset ja brittiläiset eläimet alkavat lähettämään Naton huumeilla narkattuja suomalaisia lapsia kuolemaan Venäjää vastaan. He eivät ole ihmisiä, vaan täysin satanistisia ja sairaita eläimiä.

  1. Laillinen Nurnberg 2.0 on tulossa sairaille ja rikollisille amerikkalaisille ja brittiläisille eläimille. Nämä ovat täysin sairasta imperialistista eläinsaastaa.

 10. Jokainen brittiläinen ja amerikkalainen kirjanpitäjäkin tullaan tuomitsemaan lopulta erittäin ankarasti laillisin keinoin. Tarvitaan vain heidän rikollisen imperiumin romahdus, joka on jo tapahtumassa.

 11. RIKOLLINEN jutku presidentti Israelin ent. pääministerin antamassa HAASTATTELUSSA kertoi saaneensa matkallaan MOSKOVAAN RAUKKA-PASKALTA tehtaväkseen esittää kysymys presidentti Putinille. Aikooko HÄN murhata juutalaisen pellen alkaneessa konfliktissa. VASTAUS oli yksiselitteinen EI!!! Palatessaan Venäjältä pääministeri soitti harlekiinille ja välitti PUTININ vastauksen. Zelesny kysyi: ”Ihanko varmasti”! Kyllä,kyllä vahvisti Iraelin pääministeri. Siitä meni pari tuntia kun PIILO BUNKKERISTAAN viimeinkin pois uskaltautunut pelle laittoi jakoon SANKARI vastineensa siitä kuinka HÄN EI VÄISTY yhtään MINNEKKÄÄN ja aikoo VASTUSTAA Putinin Venäjää VERENMAKU SUUSSA. (ed. oma kielikuva)! Israelin ent. pääministeri EI antamassaan arviossa jo edellisen pellen ”NAHANLUONNIN” itsekin nähtyään HETI. EI ARVOSTANUT pelleä EI ihmisenä, EI valtionpäämiehenä EIKÄ älynlahjojensa Suhteen. RAUKKA, mikä RAUKKA kuten koko ”LÄNNEN VALHEIDEN VALTAKUNTIEN” linnunaivoiset HAME-kenraalit ja vähäälyiset johtajat. Yhden olleessa SENIILI PEDOFIILI!!! Kun KANSAKUNNAT ovat AASIAKIN alapuolella. KAIKKI PASKA uppoaa kuin kivi järven pohjaan!!!

  LASTEN vieminen SOTAAN on SOTARIKOS!!! Adolf Hitlerin naamaa pestään HOHTAVAN puhtaaksi kaikista niistä SYNNEISTÄ, joita hänen päälleen ovat ”sivistysvaltiot” MANANNEET 80-vuotta!!!

 12. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/yhdysvaltain-virkamies-alas-ammutussa-kiinalaispallossa-oli-useita-antenneja-sen-epaillaan-olleen-osa-laajempaa-valvontalaivastoa/8629894#gs.p0rakn

  Rikolliset ja sairaat amerikkalaiset ja britit katsovat aina oikeudekseen vakoilla kaikkia muita, hyökätä kaikkien muiden maihin, sekä sekaantua kaikkien muiden asioihin, mutta sitten he raivostuvat valtavasti, jos joku kehtaa olla alistumatta heille ja vastustaa heitä tai tekee edes hieman samaa takaisin. He ovat aina olleet täysin sairaita, sadistisia ja rikollisia Saatanan joukkoja.

Comments are closed.