Marco de Wit 10 helmikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti pyrkii ymmärtämään miten maailma toimii. Tämän se pyrkii tekemään käyttämällä lähteenä monia tieteellisiä teorioita ja tutkimuksia.

 

Persujen sensuroima TOP 10 vihaprofessorin lista!

 

 

Pankkiteoriaa ja maailmanhistoriaa katsomalla on helppo nähdä ketkä maailmaa hallitsevat: Rothschildien, Rockefellerien ja Windsorien johtama valtaeliitti, joiden valta perustuu heidän luomaansa rahakoneeseen. Eli tieteellisemmin sanottuna petrodollarijärjestelmän tukemaan FEDin ja Cityn Bank of England johtamaan vähimmäisvarantopankkijärjestelmään.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa XI: Putin

 

 

Suomen historiaa puolestaan katsomalla on helppo nähdä miten tuo valtaeliitti pyrkii saamaan Suomen sillanpääsemaksi ja sijaistaistelijaksi Venäjää vastaan.

 

TOP 3 Suomensyöjää: Niinistö, Lipponen, Putkonen myyneet Suomen globalisteille! Osa I. Niinistö

 

 

Tämän takia Nato ja Israel ovat juutalaisoligarkkien avustuksella ottaneet Suomen suurpuolueet haltuunsa. Tämä ei kuitenkaan riitä, koska aina on vaarana kansan herääminen. Niinpä tuo valtaeliitti loi valeoppositioksi vasemmalle Vasemmistoliiton, vihreille Vihreän puolueen ja kansallismielisille Perussuomalaisen puolueen.

 

Tämäkään ei kuitenkaan riittänyt, koska aina on vaarana aitojen vapaus- ja aitokansallismielisten nousu eduskuntaan vaaliliiton avulla. Niinpä Nato ja Israel ovat kymmeniä vuosia sabotoineet vapaus- ja kansallismielistä kenttää lukuisilla vasikoilla, provokaattoreilla ja myyrillä estäen Suuren vaaliliiton syntymisen.

 

Myyrien valtakunnan aikajana: Onko VKK-puoluekin persujen ja keskustan johtama valeoppositio?

 

 

Kaiken kukkuraksi nämä myyrät ovat saaneet tärkeää taustatukea hyödyllisistä idiooteista ja nollaihmisistä.

 

Myyrien valtakunta. Osa 7: Miksei Kansalaisliitto-puolue suostu vaaliliittoon?

 

 

Yksi tehokkaimmista myyristä/hyödyllisistä idiooteista on tietysti persujen ex-kansanedustaja James Hirvisaari. Saatuaan 10 vuotta sitten potkut persuista käsittämättömien sabotaasinomaisten sekoilujensa takia hän on käytännössä johtanut 10 viime vuoden aikana eduskunnan ulkopuolista vapaus- ja aitokansallismielistä liikettä vaaleihin kolme kertaa:

 

1. Muutos-puolue

Muutos-puolueen johtohahmona 2015 eduskuntavaaleissa kärsien murskaavan tappion.

 

2. Reformi-liike

Sitten 2017 Hirvisaari perusti täysin älyttömän häviöön tuomitun valitsijayhdistyksiin perustuvan Reformi-liikkeen mm. yhdessä arkkisabotöörien, Juha Korhosen ja Panu Huuhtasen kanssa. Hirvisaari sitten johti Reformi-liikettä 2019 eduskuntavaaleihin kärsien vieläkin murskaavamman vaalitappion kuin Muutos-puolueen kanssa.

 

3. VKK-puolue

Sitten lopulta 2021 Hirvisaari perusti ex-persukansanedustaja Ano Turtiaisen kanssa VKK-puolueen toimien sen sääntöjen kirjoittajana, eduskuntaryhmän sihteerinä ja lopulta myös vaalijohtajana 2022 aluevaaleissa. Nyt oli koronatyrannian takia vuosisadan tilaisuus, mutta jytky jäi saamatta, koska Hirvisaari ei suostunut Anon kanssa ehdolle eivät myöskään järjestäneet minkäänlaista vaalikampanjaa. Näin Hirvisaari taas pelasti persut murskatappiolta.

 

 

Eroaako Suomen epäpätevin vaalijohtaja? Vai pelastaako James Hirvisaari taas persut?

 

 

Vaaliliittomörkö

Näissä kaikissa kolmessa vaalissa Hirvisaarella oli yksi yhteinen nimittäjä: Hirvisaari ei ole suostunut järjestämään sitä yhtä ainoaa asiaa, joka voisi mahdollistaa suuren vaalivoiton: Suurta vaaliliittoa.

 

Muutos-sabotaasi

Kansanedustajana ollessaan 2011-15 Hirvisaari olisi voinut nimenomaan eduskunnasta käsin järjestää Muutospuolueen ympärille Suuren vaaliliiton keräten KAIKKI vapaus- ja kansallismieliset ryhmät yhdeksi suureksi voimaksi. Tähän Hirvisaari ei kuitenkaan suostunut, koska ei halunnut tosissaan haastaa suurpuolueita eikä varsinkaan persuja. Erityisesti Hirvisaari piti huolen, ettei vain kritisoitaisi hänen kaveriaan persujen Matti ”CIA” Putkosta ja hänen johtamiaan äänestyskoneita.

 

Reformi-sabotaasi

Reformi-liikkeen aikana tämä sabotaasi oli vieläkin selvämpää, koska jokainen vähänkään vaalimatematiikkaa tunteva tajuaa olevan mahdotonta saada kansallismielisiä eduskuntaan valitsijayhdistysten avulla varsinkaan, kun valitsijayhdistykset eivät voi tehdä vaaliliittoa puolueiden kanssa. Näin Hirvisaari, Korhonen ja Huuhtanen varmistivat, ettei myöskään 2019 eduskuntavaaleissa nähty Suurta vaaliliittoa.

 

Taaskaan Hirvisaari apupoikiensa Korhosen ja Huuhtasen kanssa eivät hyväksyneet persujen kovaa kritisointia eikä varsinkaan persujen äänestyskoneista puhumista. Syynä tähän sabotaasiin oli tietysti se, ettei persuja saa tosissaan haastaa. Niinpä vaalien jälkeen Hirvisaari ei ollut surullinen Reformin katastrofaalisesta vaalituloksesta, vaan riemuitsi persujen hyvästä vaalimenestyksestä.

 

 

VKK-sabotaasi

Kaksi vuotta myöhemmin Hirvisaari sitten perusti VKK-puolueen persuista pois potkitun kansanedustaja Ano Turtiaisen kanssa. Samalla Hirvisaaresta tuli VKK:n eduskuntaryhmän sihteeri, joka sai eduskunnalta palkkaa ja monia tärkeitä etuja. Tälläkin kerralla Hirvisaarella olisi ollut mahtava tilaisuus eduskunnasta käsin ja nimenomaan eduskuntaryhmän resursseilla järjestää SUURI VAALILIITTO, joka olisi kerännyt yhteen kaikki vapaus- ja kansallismieliset puolueet, liikkeet, yhdistykset ja aktivistit YHDELLE ja samalle listalle sekä alue- että eduskuntavaaleissa.

 

Varmuuden vuoksi Hirvisaarelle nimenomaan ehdotettiin tätä kirjallisesti ja selitettiin kuinka vaalilain takia ainoastaan Suurella vaaliliitolla on mahdollista haastaa suuret puolueet ja päästä eduskuntaan. Hirvisaarta ei kuitenkaan kiinnostanut. Edelleenkään persuja ei saanut haastaa eikä varsinkaan persujen törkeistä takinkäännöistä ja äänestyskoneista puhumalla. Kaiken kukkuraksi VKK:n johto sitten vielä kieltäytyi vaaliehdokkuudesta aluevaaleissa sabotoiden totaalisesti koko vaalikampanjan.

 

Eikä siinä kaikki: Aluevaalit osoittivat jälleen kuinka paljon parempi tulos olisi ollut Suuren vaaliliiton tuella. Tästä huolimatta VKK ei vieläkään halunnut puhua mitään Suuresta vaaliliitosta. Päinvastoin. Hirvisaari selitti muille puolueille, että VKK tulee entistä voimakkaammin vastustamaan Suurta vaaliliittoa. Niinpä sitten onneksi Ossi Tiihonen ja moni muu VKK:n jäsen päätti erota puolueesta ja perustaa Vapauden Liitto -puolueen ja sen johdolla mahdollisimman suuren vaaliliiton.

 

Vapausmielisen jytkyn resepti: Vaaliliitto + sitoutumattomat + (-RKP) + Tiihonen

 

 

Tässä vaiheessa Hirvisaaren ja Turtaisen vaaliliittosabotaasi oli niin päivänselvää, että Laiton Lehti julkaisi lähes joka kuukausi lisää todisteita VKK:n harjoittamasta sabotaasista. Lopullinen todiste tuli, kun Hirvisaarella meni puolueen johtamisessa sukset ristiin Turtiaisen kanssa. Tällöin Hirvisaari sitten erosi kaikista asemistaan ja jopa koko VKK-puolueen jäsenyydestä!

 

Nyt sitten kaikki naivistit olettivat, että Hirvisaari olisi vihdoin myöntänyt omat virheensä, liittyisi Vapauden Liittoon, ryhtyisi eduskuntavaaliehdokkaaksi ja auttaisi Suuren vaaliliiton luomisessa. Hirvisaari ei kuitenkaan tehnyt mitään tällaista, vaan alkoi – arvaat varmaan jo – fanittamaan sotahulluja koronatyranneja ja myrkkypiikkien levittäjiä eli PERSUJA ja Kristillisdemokraatteja!

 

 

Miksi James Hirvisaari erosi VKK:sta ja auttaa persuja? Sekopää vai persumyyrä?

 

 

Monet ovat kuitenkin olleet kiukkuisia Laittomalle Lehdelle Hirvisaaren sabotaasioperaatioiden paljastamisesta. Kuulemma Hirvisaari on niin mukava mies, ettei koskaan vahingoittaisi vapaus- ja kansallismielistä liikettä millään tavalla. Hirvisaari on vain vähän hömppä ja kaikki on vain yhtä suurta väärinkäsitystä!

 

No, onneksi eilen Hirvisaari julkaisi Facebookissa oman selityksensä VKK:sta eroamiselle. Hirvisaari jopa teki listan eroamissyistä. Lista on monella tavalla paljastava. Ensinnäkin se näyttää kuinka sekavasti Hirvisaari ajattelee tekemällä mössömäisen jatkuvasti samoja pointteja toistavan listan. Toiseksi, listan voi hyvin tiivistää kahteen syyhyn:

 

1. Erimielisyyksiä eduskuntavaaliehdokasasettelussa

2. Ano on liian diktaattori

 

Tämä siis henkilöltä, joka ITSE laati säännöt ja näin teki itse Anosta diktaattorin, vaikka taatusti tiesi hänen olevan ääri-ääriuskovainen sekopää. (Tuolloin Hirvisaari piti tätä varmasti hyvänä juttuna, koska on itsekin profetioista jatkuvasti puhuva ja maailmanloppua ennusteleva ääriuskovainen.)

 

 

 

 

Listassa on myös yksi erittäin paljastava asia: Siinä ei – yllätys, yllätys – puhuta sanaakaan VAALILIITOSTA ja sen tarpeesta.

 

Kaiken kukkuraksi Hirvisaari VIHDOIN myönsi, että Ano selvästi tahallaan pyrkii tuhoamaan puolueen.

 

 

Tästä kaikesta herää yksi tärkeä kysymys: Miksei Hirvisaari ole jo kauan sitten siirtynyt Vapauden Liittoon korjaamaan tekemiään virheitä? Eli vihdoin auttamaan Suuren vaaliliiton luomisessa.

 

No se ei vaan ole Hirvisaarelle ikinä mikään vaihtoehto. Sen sijaan Hirvisaari oli jo viime kesänä ehdottanut Anon siirtyvän pois puheenjohtajan paikalta ja koko puolueen lopettamista fuusioitumalla toiseen puolueeseen juuri ennen vaaleja!

 

Haloo! On ihan selvää, että tuollainen ehdotus synnyttää puolueeseen totaalisen sisällissodan. Ei ihme, että Ano alkoi puhua Hirvisaarelle hirttohommista!

 

 

Jälleen sama kysymys: Miksei Hirvisaari vain ehdottanut VKK:n osallistumista Suureen vaaliliittoon?? Se olisi ratkaissut kaikki ongelmat. Jos VKK ei olisi siihen suostunut, niin sitten Hirvisaari olisi vain siirtynyt Vapauden Liittoon rakentamaan Suurta vaaliliittoa. Näin ei oltaisi tarvittu mitään draamaa ja VKK-puolueen sisällissotaa.

 

Mutta hetkinen! Ensinnäkin Hirvisaari oli jo kymmenisen vuotta sabotoinut kaikkia Suuri vaaliliitto -yrityksiä. Toiseksi, Hirvisaari näyttää jollain perverssillä tavalla nauttivan kaaoksen luomisesta. Kolmanneksi, Hirvisaari sai hyvää palkkaa ja etuja toimiessaan VKK:n eduskuntaryhmän sihteerinä. Niinpä hän pysyi VKK:ssa, kunnes vihdoin viime syksynä pääsi eläkkeelle!

 

Nykyään Hirvisaari ilmoittaakin viettävänsä makoisia eläkevuosia. Häntä ei ollenkaan hävetä, että juuri LOPPUSUORALLA muutama kuukausi ennen vaaleja jätti pulaan sekä VKK- että Vapauden Liitto -puolueet.

 

Toisaalta mikä on loikatessa loppusuoralla eläkkeelle, kun on saanut 10 vuoden aikana ajettua vapaus- ja kansallismielisen liikkeen totaaliseen kaaokseen ja järjestettyä itselle rahakkaat eläkepäivät.

 

Sekä polpo että persut kiittää!

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

21 thoughts on “Myyrien valtakunta. Osa 8: James Hirvisaaren kootut selitykset

 1. Marco itse myös rapauttaa uskomusta uussiin kansallisiin liittoihin ja puolueisiin.

  Henkilökohtasesti voin sanoa että äänestäsin vain KD:ta.
  Mutta tommonen muiden haukkuminen ei ole mistään kotosin.

  1. Aijettä! Niin! Kyllä esimerkiksi natoon ja blackrock-velkaorjuuteen tai koronapassiin ja pakkopiikityksiin ajaminen on ihan hyväksyttävää. Ja rokotevastaisten tai venäläisten demonisoiminen tai tappamiseen yllyttäminen. Mutta e-ei saa haukkua! Se ei ole mistään kotosin ja lisäksi ei kovin, kilttiä!

   1. Heh, kiitos Mika, että väänsit rautalangasta, mutta taitaa olla turhaa. Ihan oikeasti suurin osa suomalaisista miehistä on totaalisia nössöjä, jotka eivät suostu kritisoimaan edes poliitikkoja. Ei herroja saa kritisoida ja epäillä. Luottakaa poliitikkoihin. Kyllä he tekevät parhaansa.

 2. ”Niinpä tuo valtaeliitti loi valeoppositioksi vasemmalle Vasemmistoliiton, vihreille Vihreän puolueen ja kansallismielisille Perussuomalaisen puolueen.”
  Yksi paikka jossa nämä vale(oppositio)puolueet ovat löyneet käsittämättömän hyvin läpi on Ylilauta, sen käyttäjäkunta kirjaimellisesti elää kuplassa jossa suomessa on persujen ja vasemmistoliiton muodostama kaksipuolue, ihmiset todella uskovat että näillä puolueilla on merkitystä ja valtaa oikeassa maailmassa sen sijaan että ne olisivat vain kokoomuksen ja demarien farmiliigat/apupuolueet joiden avulla voidaan ohjata ääniä/kannatusta haluttuun suuntaan silloin kun joku asia ei täysin passaa emopuolueen imagoon. Varsinkin tuo ylilautalaisten sokea luottamus persuihin jonkinlaisena vaihtoehtona globalistihallituksellemme vielä kaikkien persujen takinkääntöjen ja petosten jälkeenkin on jotain jota en pysty enää ymmärtämään.

  Ovat nuo ylilautalaiset kuitenkin siinä oikeassa että suomessa ON kaksipuoluejärjestelmä jostain syystä he eivät vain pysty näkemään että sekä persut että vasemmistoliitto ovat demarien, keskustan, kokoomuksen, virheiden, RKP:n ja KD:n kanssa samalla puolella. Pitääkseni ylisteeman yllä kutsun tätä tällä hetkellä vallassa olevaa liitoumaa jonka edellä mainitut puolueet muodostavat sammakonkeittopuolueeksi jonka tavoitteena on keittää kattilassa oleva sammakko hengiltä nostamalla kattilan lämpötilaa pikku hiljaa mutta ei niin nopeasti että kattilassa oleva sammakko huomaisi olevansa vaarassa ja loikkaisi sieltä pois.

  Vastavoimana tälle on sammakonpelastustiimi jonka muodostavat ”aitokansallismieliset” pienpuolueet, valitettavasti tämän gallupeissa ”muut” nimellä näkyvän toisen puolueen kannatus on parhaimmillakin vain 5% paikkeilla. Mikäli tämä jälkimmäinen onnistuisi tekemään vaalilliiton suomen suurimman puolueen, nukkuvien puolueen, kanssa muutos olisi mahdollinen ja sammakko eli suomen kansa olisi pelastettavissa.

  1. Saman huomannut yliksellä. Vuonna 2020 siellä puhuttiin vielä totta, mitä maailmalla on tapahtumassa. Siellä tiedettiin kertoa, mitä Usassa oikeasti tapahtuu, siellä paljastettiin globalistit ja heitä myötäilevät suomalaiset poliitikot. Alusta leimattiin salaliittoteorioita viljeleväksi huuhaa-sivustoksi. Siellä kyllä meuhkattiin Trumpin puolesta, joka sekin on nyt paljastunut huijariksi. Sitä kautta monet suomalaisetkin alkoivat fanittaa Trumppia. Jotain tapahtui tuolla alustalla sen vastaamo-keissin jälkeen. Sieltähän pyydettiin apua niiden vuotojen jäljittämiseen, ja apua annettiin, ja jostain luin, että ylilauden modet toimisivat tällä hetkellä Espanjassa?

   Mutta itse tästä aiheesta, niin ylälaudalla persuja tuntuu tukevan samat tahot, jotka vuonna 2020 alkoivat puolustaa Marinia ja hänen hallitustaan. Luulen, että kuuluvat johonkin tällaiseen Marinin kannatusrinkiin. Persuillehan luvattiin hallituspaikka, kun peruuttivat siinä elvytyspaketin vastustamisessa, ja ovat tukeneet Natoon liittymistä. Eli Marinin tukijoukot todennäköisesti tämän persujen hehkutuksen takana. Viimeksi Marinin joukot tukivat keskustaa, kun se äänesti elvytyspaketin puolesta.

  2. Vain Uudeltamaalta voi pienpuolueiden ehdokas päästä läpi. Äänikynnys noin 3%.

   Tieto sotkee ääniä silti.

  1. Niinpä. Kyllä sitä voi politiikkaa harrastaa eläkepäivilläänkin.

   Tiihonen muuten Facebookissa eilen jälleen ystävällisesti pyysi Hirvisaarta vaaliliittoon eduskuntavaaliehdokkaaksi. Arvaas mitä Hirvisaari vastasi? Ei taaskaan suostunut, vaan alkoi ihmettelemään miksei koronatyrannisia ja sotahulluja Suur-Suomen kannattajia eli Sinimustia ole otettu mukaan vaaliliittoon!!

   Eli sabotaasia loppuun asti. Onhan se nyt selvä, että sodanhimoisten Suur-Suomi-tyyppien mukaan ottaminen vaaliliittoon tuhoaisi sen ja lisäksi valtamedian olisi erittäin helppo (ja ansaitusti) leimata vaaliliitto sotahulluiksi sekopäiksi. Lisäksi ainakin Kristallipuolue lähtisi pois vaaliliitosta, jos sinne otetaan Sinimustat.

   Vaaliliitto edellyttää yhteisiä yleisiä periaatteita eli vapaus (mm. sananvapaus ja koronatyrannian vastustaminen), itsenäisyys (EU:n, euron, BIS/IMF:n, sionistien ja Naton vastustaminen) ja rauha (sotahulluuden vastustaminen.) Eli Hirvisaari ei ihan oikeasti edes tajua miten vaaliliitto pitää rakentaa, vaan on edelleenkin yrittämässä tuhota sitä keinolla millä hyvänsä. Saas nähdä mitä seuraavaksi keksii.

   Ihan oikeasti nyt pitää alkaa jo kyseenalaistamaan Hirvisaaren mielenterveys. Tyyppi kuvittelee olevansa joku masterstrategi, vaikka oikeasti on ihan poukkoileva seinähullu.

   Tosin ikävä kyllä hänen hulluudella näyttää olevan metodi eli persut forever -myyräily. There’s a method in the madness.

   Ja muistakaa: MUISTAKAA, ettei persujen äänestyskoneista saa puhua. Amerikan äänestyskoneet pitää tuomita täysin, mutta persujen äänestyskoneista ei saa puhua, koska se on salaliittoteoriaa!

   1. Juutalaisten imelä mielistely ja puolustelu paljasti james ”potkukelkka” hirvisaaren jo vuosia sitten myyräksi.

    Mikään, korosta MIKÄÄN, ei paljasta kansallismielisen kentän soluttautujia varmemmin kuin mielipide juutalaisista. Jokainen puolustelija on automaattisesti ja 100% varmuudella myyrä.

    Kansallismielisyys ja juutalaisuus ovat kuin tuli ja vesi. Täydelliset toistensa vastakohdat.

    1. Tärkeä pointti tuo suhtautuminen juutalaisiin ja sionisteihin. Selittää aika paljon monien mieletöntä persujen puolustelua. Monesti olen ihmetellyt, että kuinka paljon persujen oikein pitää takkia kääntää, jotta Hirvisaari ja kumppanit täysin tuomitsisivat persut. Rajaa ei vaan näy, mutta ehkä se johtuukin tuosta sinun pointistasi, koska Poju Zablidowich on alusta asti tukenut persuja ja ne ovatkin ehkä eduskunnan sionistisin puolue kristillisdemokraattien ohella. (Joita Hirvisaari muuten myös fanittaa mieluummin kuin Vapauden Liittoa… hmm…)

     Olisiko kuitenkin vielä jotain linkkejä tai muuta faktaa Hirvisaaren väitetystä sionismistä. En ole nähnyt kunnon todisteita. Ehkä koska Hirvisaari on tajunnut olevansa tarkkailun alaisena.

     1. Imelimmät jutut tuli luettua potkukelkan omasta blogista jo joskus 6-7 vuotta sitten. Kyse oli siitä että joku oli kehdannut epäillä että israelilla/juutalaisilla/natolla olisi ollut yhteys 2015-2016 maahantunkeutujien vyöryyn ja tämähän sai potkukelkan varsin runolliselle tuulelle. Sen jälkeen en ole hyypiötä seurannut, meni heti maku koko ukkoon. Jotain satunnaisia juutalais/sionismi hehkutuksia on senkin jälkeen eteen tullut muuta kautta.

 3. Tämähän oli politiikan kannalta hyvin positiivinen juttu: Hyviä eläkepäiviä Hirvisaari.

  Paljon koheltajia ja poukkoilevia paukuttrlijoita on liikkeellä. Minkälainen heitä oikein äänrstää?

  Jäämme siis odottamaan myös Turtiaisen täyttä keskittymistä bisneksiinsä. Nyt se keskittyminen niihin on tainnut olla vain 70-80%.

  1. Mistähän sais Jamekset, kaverilla oli sellaiset, ihan normit, mutta ite oli ylhäältä kusipää ja alhaalla millit.

 4. Kaikki jotka on olleet jollain tavalla tekemisissä persujen kanssa ovat pettureita!!selkee kuvio!!luopio hautomo!!esim:coronarian entinen toimari!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*