Marco de Wit 10 helmikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

On niitä suht järkeviäkin homoja, jotka vastustavat lasten seksualisointia. Amerikassa heidän järjestö pyrkii pride-marsseille näiden lippujen kanssa, mutta jostain syystä heidän kimppuun hyökkäillään ja lopulta heidät häädetään pois.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

19 thoughts on “Päivän kuva: GAG

 1. Ru­mat ih­mi­set käyt­tä­vät mas­kia use­am­min kuin muut
  –    Ug­ly Pe­op­le Mo­re Li­ke­ly to We­ar Co­ro­na­vi­rus Fa­ce Masks, The Scien­ce Re­ve­als
  –    https://archive.is/HpTT1

  It­se tun­nen usei­ta­kin hen­ki­löi­tä, jot­ka yrit­tä­vät kai­ken­lai­sil­la kas­vo­maa­lauk­sil­la ja kos­meet­ti­sil­la tem­puil­la kor­ja­ta Luo­jan töi­tä. Niin mik­sei sit­ten naa­mi­oi­tu­mal­la­kin.

  1. Omista ei-suomalaisista tutuista ainoa, joka tykkää maskista, on yksi tyttö jolla on kaikki b-ryhmän persoonallisuussairaudet.

 2. Kun tar­kas­te­lee vä­es­tön suh­tau­tu­mis­ta pros­ti­tuu­ti­oon ja suh­tau­tu­mis­ta ih­mi­siin koh­dis­tu­vaan vä­ki­val­taan ja jul­muuk­siin (eli: mi­kä on ih­mi­sen hin­ta) niin on ha­vait­ta­vis­sa sel­vä kor­re­laa­tio:
  –    niis­sä po­pu­laa­ti­ois­sa, jois­sa pros­ti­tuu­tio on nor­maa­li ja so­si­aa­li­ses­ti hy­väk­syt­ty il­miö, on ih­mis­hen­ki kaik­kein vä­hi­ten ar­vos­tet­tu.

  On­ko pros­ti­tuu­ti­on kiel­to yli­pää­tään mah­dol­li­nen vain va­rak­kais­sa yh­tei­söis­sä,
  –    köy­his­sä mais­sa ih­mi­sil­lä ei yk­sin­ker­tai­ses­ti ole va­raa kiel­täy­tyä pros­ti­tuu­ti­os­ta.

    1. Suomalaiselle on aivan sama miten rautalangasta vääntää, eivät kuitenkaan tajua yhtään mitään ja siirtävät vain maalitolppien paikkoja ollakseen oikeassa. Täysiä auktoriteettisokeita ja nöyristeleviä idiootteja.

 3. Pedofilian vastustaminen on nykymaailmassa hengenvaarallista hommaa. Erityisesti silloin jos olet päässyt eliittipedareiden (joita on VALTAVA määrä.myös Suomessa) jäljille.

  Sairas maailma.

 4. Yhtään järkevää ei ole kahdeksan miljoonan joukossa. Kaikki olemme hulluja idiootteja. Se nyt vaan on tyhmää luulla liikaa.

 5. On olemassa niinkin ”SÄÄLLISIÄ” homoja, jotka eivät voi SIETÄÄ PRIDE IRSTAILUA keskellä kirkasta päivää keskellä pikku-lapsia ”MAAN ÄIDIN” erityissuojelmuksessa! Kyseiset ORGIAT ärsyttävät tavan homoja, sillä tuo LIHAMASSOJEN ja RAUTAKETUJEN kavalkaadi heidän mielestään on MAINEHAITTA enemmänkin kuin jotain MUUTA, jota EN voi KOSKAAN tietää!!!

  HOMOT ja PEDOFILIA ovat keskenään kuin ************ ********** VASTENMIELISTEN tapausten perusteella, että se on jo ******. Eikä siitä ****** ********* tuolla DIKTATUURI -vähemmistöllä ole enää edes mahdollista EIVÄTKÄ pahimpien KURAPERSEIDEN vallassa oleva ”liike” sitä edes YRITÄKKÄÄN. *********** se on siinä ,missä SARVIPÄÄKIN!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*