9 thoughts on “Päivän video: Luontokurssi

 1. Oli vielä liian eläimen tasolla reagoidakseen eli käyttäytyivät luonnollisesti tai luulivat esitysnumeroksi jos liikaa hulluwuud taikatemppuja katsoneet, showpaininkin takia kuoli kun vahti nuorempaa ja teki tv:ssä nähtyjä liikkeitä ajatellen ettei käy mitenkään kun ei siinäkään.

  1. Aasi ja hevonen. Aasi on tyhmä ja hevonen on pelkuri. Ristisiitoksen tuloksena syntyy tyhmä ja sisukas työjuhta muuli.

   Muulista tuleekin mieleen eräs tyhmä ja pelokas pohjoinen metsästäjä-keräilijäkansa.

 2. Turkin maanjäristyksen uhreja on moni maa jo rientänyt auttamaan, esim. Ruotsi mukana, mutta Suomi ei. Mikähän tähän on syynä? Luulisi nyt Nato-fanaatikkojen näkevän tilaisuutensa tulleen ja saada Erdogan näin myötämieliseksi Suomen Nato-liittymiselle. Onko sittenkin niin, että joku Suomen päättäjistä pidättää liittymistä Natoon. Karmeaa on myös, että Syyrian uhreja ei mennä auttamaan. Ketä autetaan, on täysin poliittista. Näin jossain kuvan, missä Turkin taivaalla vilisi lentokoneita (kenen?), Syyrian yläpuolella niitä ei näkynyt.

 3. Söikö se Punahilkan? Siksi heikossa hapessa.

  Punahilkka-satu on muuten satu pedofiliasta. Susi on pedofiili, jolla on pitkä nenä, suippo kuono ja iso kieli. J-lauta mitä antisemitismiä taas!

 4. Pitäisihän se olla yleisessä tiedossa että ne puree pääsääntöisesti sivulle. Ei koskaan kättä sivulle.

 5. Olisi ollut aivan oikein, että kroko olisi syönyt nuo kaikki kusipäät, jotka villieläintä pitävät vankinaan.

 6. Noin sitä KERMAPERSEITÄ tehdään. VAAVIT viedään TULIPALOKIIRETTÄ varmaankin TRANSUN ”satutunnille” ihmettelemään JORTIKKAA ja ”MINNE” se LAITETAAN. Ennen MUINOIN maatalossa kersat KATSOIVAT viressä kun SIKA TEURASTETTIIN joulupöytään ja LAMMASTA lyötiin kirveen hamaralla ”OTSALUUHUN” VapahtajaMME KÄRSIMYSJUHLAN kunniaksi. Kanalta lyötiin PÄÄ pokki KIRVEELLÄ pölkkyllä ja kana juoksi NAVETAN ympäri vielä ”kunniakierroksen” viime töikseen tai LENSI katolle istumaan kiireemmäksi aikaa. Kersana oltiin MATO-ONGELLA ja laitettiin uutta matoa koukkuun ilman VATSAN tyhjennystä ja perattiin HUOLTA vailla körmyniskat. Jos kärryn pyörä kitisi. Ei lähdetty TEBOILILLE vaan SAMMAKKO iskettiin pyörän pesään ja se JURSKAUTETTIIN paikoilleen ja kitinä6t loppuivat kuin entisen pojan juoksut kun tuli OMA RAJA vastaan SUURHYÖKKÄYKSESSÄ!!! Nyt nämä SOTAHULLUT KERMAPERSEET haluavat verta kentälle, vaikka jo langan vieminen PARSINNEULAN silmän LÄPI tietää HENKISIÄ kärsimyksiä ja VIHERTÄVÄÄ RIPULIA. Mutta eihän RYSSÄ ole IHMINEN!!!

Comments are closed.