Marco de Wit 10 helmikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Puoli vuotta sitten Laiton Lehti syytti USA:aa ja Natoa Venäjän Nordstream-kaasuputkien räjäyttämisestä.

 

Kuka räjäytti Nordstream-kaasuputket? Venäjä, USA, Ukraina vai Puola?

 

 

Suomessa valtamedia tietysti alkoi täysin älyttömällä tavalla heti syyttämään Venäjää. Nyt kuukausien tutkimusten jälkeen mitään todisteita ei (tietystikään) ole Venäjän syyllisyydestä. Sen sijaan on valtavasti todisteita löytynyt USA:n ja muutaman Natomaan syyllisyydestä.

 

Nämä todisteet on nyt julkaissut loistavassa artikkelissaan legendaarinen toimittaja Seymour Hersh.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

 

Tucker kertoo asiasta. Videoon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

 

RT:llä on vielä yksityiskohtaisempi selitys.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

23 thoughts on “Todisteet: Nato räjäytti Nordstream-kaasuputket!

 1. North Atlantic Terrorist Organization. Jokaiselle täysillä valoilla ajelevalle syyllinen on ollut selvä heti terroristioperaation tapahduttua.

  Kovin synkissä vesissä sukeltelevat ne joille upposi täysin käsittämätön ja yhtään mihinkään perustumaton väite että Venäjä olisi pamautellut OMIA kaasuputkiaan paskaksi.

  Vaan niitäkin oli -ja on edelleen. Näiden hörhöjen kanssa sitten pitäisi lähteä oikeisiin sotahommiin? 😂

  Ei helvetissä!

 2. Ei kai kukaan täysjärkinen ole kuvitellutkaan, eträ jollakin muulla olisi ollut syytä räjäyttää venäläisiä kaasuputkia.

 3. On täysin selvää että USA ne räjäytti.
  Venäjä on tehnyt paljon pahaa, mutta tästä ei hyödy kun USA, ja niiden seniili presidentti myönsi asian tammikuussa 2022.

 4. Amerikkalaiset ja britit ovat sairaimpia, rikollisimpia ja sadistisimpia eläimiä mitä on olemassa. Moraaliposeeraamisen ohessa he myyvät pikkulapsia lastenraiskaajille, kiduttavat ja massamurhaavat miljoonia lapsia JA ovat siitä vielä avoimen ylpeitä. He ihan oikeasti kehuvat kaikella tällä täysin avoimesti ja kertovat kuinka ylpeitä he ovat rikollisesta sotakoneestaan, joka raiskaa pikkulapsia ja hallitsee maailman huumekauppaa.

 5. Surullista on, että tämä ei tule kääntämään ihmisten mieliä, jos olen päättänyt, että Venäjä on syyllinen, voin kyllä sanoa, että ohhoh, ai se olikin JOKU MUU. Usan osuutta he eivät myönnä, koska ”länsi on aina parempi kuin itä”. Viikon päästä he ovat unohtaneet, että tämä energiasotku Suomessakin oli Usan aiheuttama. Ihmisten päättelykyky on kadonnut kokonaan. Lisäksi he eivät muista asioita, joita eivät halua muistaa. Tätä vahvistetaan päivittäisellä valtamedia-annoksella. Piikeilläkin on sanottu olevan osuutta ihmisten ”unohteluun”.

  1. Harva enää edes muistaa, että sähkön ja polttoaineiden hinnat lähti nousuun jo hyvissä ajoin ennen denazifikaation alkua.

   Mu..mu..mutta se oli Putin, jonka takia hinnat nousi!

   Tosiasia on, että meidän päättäjät ovat epäonnistuneet täydellisesti, mutta jostain syystä se on Venäjän vika.

   1. 2020 kesällä pokttoaineet oli järkevän hintaisia. Elokuussa nostettiin polttoaineveroja ja hallitustytöt ryyditti sitä sanomalla, että edullisten polttoaineiden aika on pian ohi niin kuin olikin. Mistäköhän tiesivät.

  2. Hyvin todennäköisesti ”älykkäiden” pakottamilla myrkyillä ja piikeillä on ollut vaikutusta. Älä koskaan luota heihin ja usko mitään mitä he sanovat. Kaikki on valhetta, mädätystä ja petosta.

 6. Saksa haluttiin saada lopullisesti irti Venäjän kaasuverkosta eikä silloin ole muuta vaihtoehtoa kuin terrori-iskulla tuhota putket. Aivan päivänselvää.

 7. Kannattaa muistaa, että Ruotsin jätettyä nato-hakemuksen, niin he saivat naton ”turvatakuut” ja miten kävi?

  Nyt Ruotsi on puun ja kuoren välissä, kun Venäjä tulee laittamaan kurin ja järjestyksen Ruotsille, joka ei tällä kertaa pysty piiloutumaan kenenkään selän taakse, kun tie natoon katkesi. Ruotsi ei kestä denazifikaatiota, joten sen on pakko alistua. Ruotsi on muutenkin täydellinen vitsi. Maa on täynnä matuja ja homoja!

  Mitä Venäjä tulee vaatimaan Ruotsilta hyvitykseksi? Gotlannin?!!

  Pakko myöntää, että nyt eletään historiallista ja erittäin mielenkiintoista aikaa!

 8. Bidenhän sanoi jo ennen sotaa tuhoavansa kaasuputket.
  Bidenin seniiliydessä on se hyvä puoli, että hän möläyttelee asioita joista ei saisi puhua.
  Yksikään media Suomessa ei uutisoinut kun Biden ennen vaaleja sanoi tv-kameroiden edessä ”En tarvitse amerikkalaisten ääniä voittaakseni, olemme luoneet historian suurimman organisaation toteuttamaan vaalihuijaus”
  Tämmönen möläytys luulisi olevan ykkösuutinen joka paikassa, mutta sen sijaan media ei mainitse siitä sanaakaan.

 9. Turkin ja Syyrian maanjäristysten jäljiltä tuhoa ja kuolonuhreja tulee olemaan paljon enemmän kuin sodassa Ukrainassa on kuollut siviilejä.

 10. Voit olla Marco varma siitä, että satanistiset ja rikolliset amerikkalaiset ja britit ovat vain avoimempia ylpeitä Ukrainan sodastaan, kuten olivat toisesta maailmansodasta, Kosovosta, Bosniasta, Vietnamista, Koreasta, Afganistanista, Irakista jne. Nämä ovat täysin sairaita, rikollisia ja sadistisia eläimiä, joilla ei ole mitään moraalia, vaan keinolla millä hyvänsä mitä halutaan.

 11. Venäjä ei tietenkään ole mitenkään täydellinen ja varsinainen hyvä, mutta tässä tapauksessa tämä on hyvän sota Saatanan joukkoja amerikkalaisia, brittejä ja Israelia vastaan. Taistelemme Saatanaa vastaan.

   1. Suomalaiset ovat niin säälittäviä betoja, että heille pitää aina erikseen muistuttaa, että meidän ei pidä alistua ja liittyä myöskään Venäjän imperiumiin. On kuitenkin totta, että amerikkalaiser ja brittiläiset ovat aina olleet sairaita ja rikollisia satanisteja ja miljoona kertaa pahempia kuin venäläiset. Käynnissä on yhteinen sota Saatanan joukkoja amerikkalaisia ja brittiläisiä eläimiä, sekä Israelin valtiota vastaan.

  1. Ajatollah Khomeini teki Persiassa islamilaisen vallankumouksen 1979 ja julisti ikuisen sodan Suurta Saatanaa. Se on sama saatana, josta kansallismieliset puhuvat eli USA, brittiläinen imperiumi ja yksi jota ei mainita

 12. SUOMALAISET olivat mukana ”TERRORI-ISKUSSA” eli nk. ”harjoituksessa”. Eli kuten EU:nkin kohdalla myös NATO:ssa SUOMI pääsee TODELLISEN ”SIVISTYKSEN” pariin ”SYYHYSTÄ” nimeltä: IMPIVAARALAISUUS!!!

  RT on PAAAAAALLLLJON parempi MEDIA kuin lännen PELLE-MEDIA (valtamedia), koska se on CIA:N, SYVÄVALTION, WEF:n, NATO:n, LGBTGQ+:n, EU:n, YK:n (WHO), GLOBALISTI – KOMMUNISTIEN, George Soroksen, ”ilmastonmuutoksen”, MATOJEN syönnin, Hiili-humpan, SATANISMIN, MYRKKYPIIKKIEN, monikultilla KANSANMURHAN ja Kristinuskon tuhoamisen PROPAGANDA LUUKKU eli PASKARUUTTA!!!

  RT on Venäjään ”kallellaan” kuin ennen luonnollisesti KAIKKIEN kansallisvaltioiden MEDIAT, jolloin ne 66% sisällöstä oli AITOA UUTISOINTIA ja loput enemmän tai vähemmän vallitsevan VALLAN MANIPULOINTIA ja PEITTELEVÄÄ sepitettä, jossa TAPPIO oli voitto. Kuten ennen vaalien tulosten selvittyä VAALIVALVOJAISISSA TV-studiossa oli puolueita, jotka vain olivat ”VOITTAJIA”. Se ”hännän huippukin”!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*