Marco de Wit 10 helmikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Vapauden Liitolla on loistava ohjelma. Tosin jos haluaa pilkkua viilata, niin kaksi huomiota:

 

1. Tiivistä tekstiä kannattaa välttää

2. Lisää positiivisuutta

 

Eli kannattaisi ensin kertoa minkä puolesta taistelee ja vasta sitten mitä vastaan taistelee. Eli Kyllä-osuus ennen EI-osuutta.

 

Lisäksi vaalilehtistä paljon tehokkaampi olisi vaalilehti tai edes taitettu A4-minivaalilehti. Sellaista en niin helposti heitetä roskiin kuin mitä pelkkää vaalilehtistä.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

27 thoughts on “Vapauden Liiton vaalimainos tykittää!

 1. Miksi tähänkin lehtiseen on tungettu tuo äärimmäisen epäilyttävä MEGAFONI?

  Maailmalta löytyy useita ilmiselviä valeoppositioita, jotka tuota käyttävät tunnuksenaan.

  Ketkä sillä tunnistavat toisensa?

  Kenen idea tuon printtaaminen lehtiseen – siinä taas yksi myyrä.

  1. Minä myös! Olin jo päättänyt etten äänestä enää ketään, mutta jos joku puolue saa kasaan noin selkeän anti-globalistisen ohjelmajulistuksen niin saavat myös minun ääneni.

   1. Mutta huomasikos kukaan noiden maailmoja syleilevien sloganeiden takaa sitä perimmäistä kysymystä että ”Miten”? Ja jos joku noihin osaa vastata että miten, niin toinen kysymys kuuluu että ”Kuka”? Aina pitää olla joku joka sen tekee, ettei kaikki jää odottamaan sitä ”kolmatta persoonaa” joka sitten muka tekee. Jonkun pitää aina tehdä jotain.

    Ei se ”valtio” tai ”komissio” tee yhtään mitään. Ihmiset ne asiat tekevät.

    1. Hyvin on sopeutumlnen onnistunut. Se on SE kuuluisa JOKU MUU, JOKA tekee ja maksaa.
     Eihän sitä itse mitään, kun äiti, kunta ja valtio aina tehnyt kaiken hyvin ja valmiiksi. Napanuora ei ole katkennut.

 2. Ns. rauhanturvaaminen on vain globalistien huijaus, jossa YK:n tarkoitus on toimia lähinnä miehittäjien ja valloittajien miehitysjoukkoina ja kulttuurisena mädätysnyrkkinä. Nato ja Israel eliminoivat ja valloittavat, jonka jälkeen Nato ja YK miehittävät maan ja varmistavat, että he ja heidän vasallihallintonsa pysyvät alueella vallassa. Suomen ei pidä missään nimessä lähteä yhtään mihinkään ”turvaamaan rauhaa”, joka on pelkkää huijausta ja valhetta, jossa suomalaiset joukot estävät valtaa vaihtumasta takaisin, alistavat paikallisia ihmisiä, sekä turvaavat Naton ja Israelin huumekauppaa, sekä pedorinkejä.

 3. Juurikin kun kaikki tyrkkää, tyrkyttää vaan puolueen nimeä ja agendoja lappusella, niin olisi ilmaislehti jossa samalla on mainoksia ja puolueen juttuja vähän kuin aikanaan Magneetti, Kärkkäinen ja politiikkaa, muttei kuitenkaan ihan noin sekavaa. Olisi hyvä olla ”koukutusta” ottaa lehti, joillekin se on ristikko, toisille jutut, monille olen huomannut toimii ihmisten mielipiteet eri asioista esim. koronasta, maahanmuutosta jne, voisi olla huumoria sarjakuvana. Pitäisi olla tuki kuten Kärkkäinen, mainoslehti väliin.

  1. Vihapuhesanaristikko tarvitaan. Johon esim. poliitikoista luonnehdintoja, kuten ”korvapuustiministeri”, ”narkkaripääministeri”. Vihakuvia tarvitaan myös. Sen pitää olla sellainen, että se saa ilmaista julkisuutta, suvakit kauhistelevat ja vaativat sananvapauden ja jopa puolueen lakkauttamista.

 4. Äänelläsi on merkitystä!-slogan on mitäänsanomaton. Mieluummin jotain Pienpuolueelle äänesi on tärkeä!

  Vapauden liittoa!-kohta voisi olla paremminkin maalattu, kaikkihan nyt tietää että on vaalit, ei sitä tarvi maalittaa.

 5. Hyvä lista, onko tietoa, miten aikovat ne toteuttaa? Etteivät jää pelkiksi vaalisloganeiksi. Jos ei ole mitään suunnitelmia näiden asioiden tavoittamiseksi, silloin kyseessä on pelkkä vaalipuhe, joka voidaan unohtaa vaalien jälkeen. Halla-aho on antanut hyvän esimerkin tästä.

 6. Vapaudenliittoa olen pitänyt jo kuukausia parhaana vaihtoehtona.
  Huomauttaisin että Sinimustilta tuli aamulla podcast jossa tarkensivat NATO vastustustaan.
  https://youtu.be/6ECPEKQouHU
  Vaikka ovatkin pääosin nuoria poliittisia märkäkorvia, niin tämä alkaa tuntua myös hyvältä vaihtoehdolta.
  Pyysin videon kommentissa että voisivat tarkentaa myös suursuomi hanketta. Että onko se tulossa vai eikö ole, koska sen mukaan voi sitten tehdä lopulliset päätökset heidän osaltaan.

  1. Ikiteini Mikä Sileoni kannattaa Suur-Suomi hanketta. Mieltä vailla.

   Taustalla tietenkin isommat voimat. Sinimustat kannattavat Azov-natseja ja tuosta porukasta mennyt tapattamaan itseään Ukrainaan.

   1. Tuon takia ottaisin kannatusääneni pois jos saisin. Ei palvele suomalaisten kansallisvaltion etua.

 7. Alkuunpanijana saksalainen Mannerheim oli Suur-Suomen asialla. Harva tietää, että oikeiston lisäksi myös vasemmisto haaveili vuoden 1918 sisällissodan jälkeisessä myllerryksessä Suur-Suomesta ja Itä-Karjalan liittämisestä muuhun Suomeen.

  1. Eiköhän se sosialidemokraattien tavoite ollut liittää Puna-Suomi Neuvostoliittoon. Jos niin olisi käynyt, olisi tapahtunut miljoonia suomalaisuhreja vaatinut kansanmurha. Toinen aikaikkuna suomalaisten kansanmurhalle oli toinen maasilmansota.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*