8 thoughts on “Päivän mies-sarjakuva

  1. On.

   ORJANA TEEMU huolehtii siitä, että hänen kumppaninsa saa seksuaalista tyydytystä niin paljon kuin mahdollista, ja sivuuttaa omat tarpeensa.

   – Itsekkyys ei ole suotavaa minun kaltaisilleni beta-miehille. Beta-miehet pitävät pippelinsä siveysvyössä.

   Toisin oli suhteen alussa ennen valta-asetelmaa. Silloin Teemu masturboi jopa useita kertoja päivässä. Seksiä kumppanin kanssa hän ei aina siksi edes jaksanut, mutta jos jaksoi, oman orgasmin saaminen oli itsestäänselvyys.

  2. Nuolee paskasia kengänpohjia eli vakava sairausuhka ja ei saa masturboida jota miehet tekee eturauhassyövän vähentämiseen ja koska testosteronisempana (naiselläkin vähän testoa) haluaa enemmän. Kyllä se fetismi naiselle syntyy väkivaltaisesta lapsuudesta kuten oli iltalehdessä vasta. Kyltymättömyys seksin harrastamiseen hyväksikäytöstä lapsena. Tietenkin on naisia jotka haluavat usein seksiä, mutta sairaus, aina kun mahdollista tyydyttyä, tyydyttää itsensä, eikä muuta mielessä. Oli Japanilainen tositapahtumiin perustuva elokuva semmoisesta jonka katsoin joskus 90-luvun alussa. Aina kun mies tuli töistä pampampam ja yöt miehen päällä. Kun mies sikeästi nukkui eikä seissyt, meni niin pitkälle että hirtti sitä narulla kun seisoi ettei veret pääse ja voi tyydyttää itseä. Leikkasi irti lopulta kun kuolio tuli ja lähti sekopäisenä ulos yleiseltä paikalta löydettiin alasti tyydyttämästä ja mies kuolleena kotoa. Vankila odotti. Tunnen yhden, ex-”pano”tyttöystävän, jota oli isoisä käyttänyt hyväksi pienenä. Jätti opiskelun että voi harrastaa seksiä. En kerro tarkemmin ettei tule ongelmia.

 1. Myrkyllinen feministisyys on vain ääriaatemaailma, jota puskemalla miehistä koitetaan luoda munattomia ja naisellisia samalla kun taas naisista miehisiä ja valtaapitäviä. Se sotii juuri ihmisen biologiaa ja kaikkea evoluutiota vastaan. Oikea feministisyys on juurikin sitä oman naisellisuuden ja naisen asemansa korostamista eikä jotain sukupuolten luonnottoman vallankumousten ajamista. Naisen kuuluu tarvittaessa puskea miestä olemaan vahvempi eikä olemaan itse miestä vahvempi ja miehen taas puskea naista olemaan vanhempi, muttei itse heikompi.
  Kuten jopa eräs suosittu räppäri on juuri sanonut niin haluaa kotitöistä huolehtivan naisen ja sellaisiakin on vielä olemassa, vaikka kuinka yritetään muuta väittää. Miehiä ei voi pakottaa olemaan jostain kotitöistä tai neulomisesta kiinnostuneita tai naisia autoista ja remonttihommista sen varjolla että se kuuluu johonkin itsekeksittyyn nykyaikaan. Se on täysin luonnotonta. Pojat ja tytöt sekä miehet ja naiset osaavat ihan itse päättää luontaisesti mihin se kiinnostus vie ja tytöillä se on yleensä nuket ja pojilla autot. Se on luonnollista ja muu taas on poikkeavuutta. Aivan kuten heterous on luonnollista ja homous poikkeavuuttaa. Jos heteroita ja homoja olisi maailmassa yhtä paljon niin homouden voisi sanoa olevan luonnollista aivan kuten naiseksi syntymisen voi sanoa olevan luonnolista kun heitä lähes saman verran kuin miehiä ja tietenkin myös ihmiset tarvitsevat heteroseksuaaleja miehiä ja naisia lisääntyäkseen. Se on luonnollista.
  Seksuaalivähemmistöjen/poikkeavien tai sukupuolimielisairaiden/poikkeavien ehdoilla leikkiminen taas on luonnotonta.

  1. Nykyään on Seta kouluissa ihmisen biologia- ja seksuaalisuustunneilla. Bongasin tämmöistä seksuaalisanastosta:
   Yksilö, joka voi kokea olevansa muuta kuin cis, ei välttämättä määritä itseään transihmiseksi. Transihmiselle on tärkeää, että hänet kohdataan sukupuoli-identiteettinsä mukaisesti. Translapsi on lapsi, jonka sukupuoli ei vastaa hänelle syntymässä määriteltyä sukupuolta. Translapsen kokemus sukupuolestaan on perustavanlaatuinen ja pysyvä. Transnuori-sanaa käytetään usein kuvaamaan nuoria, joiden sukupuoli-identiteetti voi olla esimerkiksi muunsukupuolinen, transsukupuolinen tai transvestiitti.

   Transmaskuliini voi olla identiteetti tai jonkin toisen identiteetin lisämääre.

   Myös jotkut ei-binäärisesti eli muutoin kuin naisiksi tai miehiksi identifioituvat määrittelevät itsensä heteroiksi.

   Monoseksuaalinen ihminen tuntee seksuaalista ja/tai emotionaalista vetoa yhtä tiettyä sukupuolta olevia ihmisiä kohtaan. Homot, lesbot ja heterot ovat määritelmällisesti monoseksuaaleja.

   Eli jos olet vain mies eli cis ja tunteet ja seksuaalinen suuntautuminen on naisiin eli hetero niin on määritelmäsi yksilöitynä, ei ryhmänä muitakin on… jaa ei sitä löydy. No se on kun yhdistää mono- ja heteroseksuaalisuuden eli monohetero! Kirjoitettuna esim. kyselyssä siis mies ja monohetero! Vittu melkeen pää sekos kokonaan äkkiä pois!

   https://seta.fi/sateenkaaritieto/sateenkaarisanasto/

   Ei ihme jos on opiskelu raskasta nykyään!

 2. Valkoiset suomalaiset lehmät ovat melkein kaikki pelkkiä valittavia, vihaavia ja uskottomia huoria. Ei kyse ole mistään luonnonvalinnan loppumisesta, vaan monien suomalaisten naisten huonoista ja virheellisistä geeneistä. Vertaa mihin tahansa valkoisiin naisiin, jotka ovat suomalaisia naisia parempia. Slaavinaisillekaan ei tulisi mieleenkään nussia varsinkaan kehitysmaalaisia miehiä, mutta suomalaiselle huoralle tämä ei ole mikään ongelma!

 3. NYKYMIEHEN ei PIDÄ ottaa MITÄÄN VASTUUTA nykyisestä AKKA – MAAILMASTSTA tapahtui siinä MITÄ HYVÄNSÄ!!!
  Koska NAINEN = MIES niin kantakoot KAIKKI ne MIEHUUTENSA taakat!!!

 4. NYKYMIEHEN ei PIDÄ ottaa MITÄÄN VASTUUTA nykyisestä AKKA – MAAILMASTSTA tapahtui siinä MITÄ HYVÄNSÄ!!!
  Koska NAINEN = MIES niin kantakoot KAIKKI ne MIEHUUTENSA taakat!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*