Marco de Wit 11 helmikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Näyttää aidolta. Joka tapauksessa tämän tapaisia videoita uskallettiin tehdä vielä kymmenisen vuotta sitten. Viimeisin ja pahin kulttuurivallankumous alkoi vasta joskus 2013 eli Obaman toisella kaudella.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Päivän video: Phizer-pizza

  1. Viisari-pizza, sopii Marcon suusta ulos tulevaksi.
   🇮🇱👺💉🤢🤮🤑 Jää pysyvä rahan himo-tauti.
   Rahan himo on kaiken pahan juuri; sitä haluten monet ovat eksyneet pois uskosta ja lävistäneet itsensä monella tuskalla.
   Ovatko rikkaudet JUMALASTA vai paholaisesta? Älkää kootko itsellenne aarteita maan päälle, missä koi (islam) ja ruoste (matu) raiskaa ja missä varkaat (samat) verottavat omaisuuttasi. Äläkä anna terveyttäsi ja henkeä noiden viedä vaan päästä heidät pahasta.

 1. Niin… Kielsihän se Ronald Regankin Soap-sarjan koska ”Amerikassa ei oe homoja”. Ööö… Mitäs muuta sielä nykyään on??

 2. Satanisti Donald Trump itse pisti täyden vauhdin kokeellisille injektioille Operaatio Warp Speedillä. Muistaako Marco? Se oli juurikin Republikaanit, jotka alkoivat täysillä ajamaan poliisivaltiota koko maailmaan ja jotka ovat kaikkein voimakkaimmin ajaneet poliisivaltiokehitystä. Ihmiset ovat vain niin tyhmiä ja naiiveja, etteivät tajua.

 3. WEF KIELTÄÄ kananmunat, koska ne ovat ” VAARALLISIA ”???!!! SYY: OIKEAT tutkijat ovat saaneet selville, että kananmunat HOITAVAT luonnollisella tavalla KORONAA!!! USA:ssa on ollut PULA kaksi kuukautta kananmunista ja hinta on NOUSSUT pilviin. Todennäköisesti BILL GATES on ”ostanut” POIS markkinoilta kananmunat, sillä MYRKKYPIIKKI BISNESS!!! Lisälksi KANOJA myrkyttetty ympäri MAAILMAA kuten KARJAAKIN. USA:ssa TUHOPOLTETTU kymmenittäin RUUANJALOSTUSTEHTAITA ja VARASTOJA Jo viime vuonna FARMAREILLE maksettiin liitovaltion taholta ENEMMÄN satonsa tuhoamiseta kuin sen MYYMISESTÄ. Pellot eli orastava VILJA pakotetaan POLTTAMAAN. Ellei farmari SUOSTU niin liittovaltio MYRKYTTÄÄ l,entokoneella KOKO pellon samalla MYRKYLLÄ, jota käytettiiin TUHOAMAAN Vietnamin sodassa viidakkoja etteivät ne muodostaisi näkösuojaa Vietkongille!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*