Marco de Wit 11 helmikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

 

Laiton Lehti kertoi miten verkko kiristyy

 

Ukrainalaisten lapsisotilaat viimeinen yritys estää Bakhmutin ja Siverskin kaatuminen?

 

 

 

Wagnerit etenevät merkittävästi joka ikinen päivä. Nyt he ovat jo Bakhmutin pohjoispuolella läpäisseet Ukrainan puolustuslinjan ja päässet katkaisemaan pohjoisen Slavianskiin vievän huoltotien.

 

 

 

 

Eikä siinä kaikki. Samaan aikaan Wagnerit yrittävät katkoa Bakhmutin huoltotiet myös etelästä käsin!

 

 

 

 

Lähellä on, että Bakhmut joutuu tuplasaarrostukseen.

 

 

 

Lähes kaikkien analyytikkojen mukaan kestäisi ainakin pari viikkoa toteuttaa tämä operaatio ja varsinkin ylittää pohjoinen Slavianskiin vievä tie ja saada kunnon sillanpääasema sen eteläpuolelle.

 

Wagnerit kuitenkin yllättivät jälleen ja OVAT JO YLITTÄNEET TIEN!!

 

Eikä vain ylittäneet, vaan luoneet todellisen sillanpääaseman, jossa voivat luoda hyvän puolustuslinjan estääkseen pohjoisesta tulevat vahvistukset samalla, kun hyökkäävät etelään eli Bakhmutiin ja sen länsipuolella olevaan kaupunkiin, Chasiv Yariin!!

 

 

 

 

Monet epäilevät ukrainalaisten nyt epätoivoissaan käyttävän viimeistä ”valttikorttiaan” eli kemiallisia aseita. Tässä yksi mahdollinen esimerkki. Joka tapauksessa se on myös esimerkki monien ukrainalaisten sairaasta raakuudesta eli ilakoivat jopa venäläisen sotilaan kitumisesta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Näihin videoihin on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

19 thoughts on “Ukrainalaiset yrittävät estää rintamansa romahduksen kemiallisilla aseilla?

  1. Se jatkuu vielä satoja vuosia. Itärajalle rakennetaan betonimuuri koko matkalle. Uusi Kiinan muuri ja se on matkailunähtävyys.

 1. Eihän sen nyt näin pitänyt mennä . Vastahan PT-media(psykoosimedia)uhosi rintamalinjojen pysyvän paikoillaan eikä mitään ole tapahtunut. Eräs Paavon palstalle väärennetyn nimen ja ja kuvan kera kirjoittelevan henkilön(lainaus sivustolta: Itse aion mennä ”sign my grenade” – sivustolle ja lähettää ryssälle terveisiä. Vielä pitää keksiä jokin naseva lause jonka saavat kirjoittaa kranaattiin) fantasioista päätellen sivuston lukijakunta koostuu lähinnä sairaasta väkivallasta nauttivista fasisteista. Tiesittekö että Paavo Tajukangas on istunut Kakolan vankilassa jossa oli lähinnä väkivaltarikoksista tuomittuja sekä pedofiileja, lapsimurhaajia ja huumekuriireja. Minkähän takia Paavo istui siellä? Onko Paavolla haku päällä kun piti lähteä viranomaisia karkuun lahden toiselle puolelle agitoimaan ja vaihtaa nimensä?

 2. Ainakin kommentointi PT:hen on romahtanut, kun pitää rekisteröityä nimimerkiksi johonkin systeemiin, minkä tietoja PT ei muka näkisi. En rekisteröitynyt. Liekö PT itsekin yksi tai kaksi nimerkkiä, että saisi keskustelua aikaiseksi. Menee PT valtamedian kanssa samaan kattilaan nykyisin, vain rekisteröinneet voivat kirjoittaa ja ovat samaa mieltä sodankulusta. Mihin tarvitaan vaihtoehtomediaa enää, kun esim. mielipiteet sodankulusta eivät ole vaihtoehtoisia?

 3. Tässä sen taas näkee. Sotakiimaiset ukrainalaiset ja länsimaat, etenkin Amerikka ovat demonisia. Demoneja maan päällä. Selvästikin samoihin piruihin kuuluvat myös persut ja muut ed.k. puolueet ja etenkin valheiden kuningas Saul I Niinistö.

 4. Nythän Suomen nykyinen eduskunta tekee kaikkensa että saisi Nato-jäsenyyden Suomelle ennen vaaleja ettei siitä vain tulisi vaaliteemaa tai kukaan voisi enää asialle mitään.

 5. Mistä tossa videossa tiedetään ettei ollut vain tavallinen kranaatti, mies on sitten halvaantunut ja pyristelee ettei huku

 6. BAKHMUT IST ESINAHATONFREI!

  220 vuoden mädätyksen aikakausi Bakhmutissa on tullut päätökseen. Nyt esinahattomat ovat hyvin raivoissaan!

  Mitä tekee valenatsit? Ottaa tietenkin käyttöön kemialliset aseet!

  Jos valenatsit saavat käsiinsä zyklon-b:tä, on täysin selvää, että he rakentavat välittömästi kaasukammion ja suvakit ulvoo ”SLAVA ESINAHATTOMUUS!!!!”

 7. Miksi Laiton Lehti ei kerro lukijoilleen kuinka amerikkalaiset ja brittiläiset ovat tuhansia vuosia olleet nimenomaan ihmisiä hyväksikäyttäviä ja riistäviä orjakauppiaita ja terroristeja? Heillä on aina ollut sairas, rikollinen ja epärehellinen orja -ja huumekauppiaiden kulttuuri.

  Ne olivat amerikkalaisten ja brittien esi-idät, jotka ottivat welshejä ja slaaveja jne. orjikseen ja elivät heidän työstään. Welshiläinen oli keskiajalla kirottu synonyymi orjalle! Samoin slaavi tarkoittaa orjaa. Myöhemmin he aloittivat myös huumekaupan, jonka he myöhemmin laajensivat maailmanlaajuiseksi. Arvaatko mille ryhmälle he möivät valkoisia orjiksi Kiovan orjamarkkinoille? Myöskin irlantilaisia otettiin orjiksi ja he pakottivat neekerit vasten tahtoaan raiskaamaan irlantilaisia naisia, koska irlantilaisten naisten lapset olivat halvempia orjia!

 8. Ihmiset ovat niin hölmöjä, etteivät he huomaa miten ne ovat sairaat ja rikolliset amerikkalaiset ja britit, jotka rakentavat näitä laittomia aseita ja sitten antavat niitä ukrainalaisille käytettäväksi! He ovat tehneet tätä samaa jo Syyrian sodassakin, jossa tekivät aivan samaa!

 9. Nyt amerikkalainen ja brittiläinen vihollisemme on keksinyt valheellisen narratiivin kiinalaisista vakoilupalloista. Meidän pitää aloittaa sota Kiinaa vastaan, koska Kiina hyökkää, vakoilee ja lähettelee vakoilupalloja jne. Yhdysvaltoihin.

  Amerikkalaiset ja brittiläiset ovat aina olleet surkeita käymään oikeaa sotaa. He ovat todellisuudessa sairaita ja rikollisia orja -ja huumekauppiaita, terroristeja ja varkaita. He ovat aina myyneet VALKOISIA orjiksi lähi-itäläisille kansoille ja ottaneet valkoisia omiksi orjikseen. Amerikkalaiset ja britit EIVÄT OLE valkoisia, vaan sekarotuisia, joissa on vain osa valkoista!

  1. Nyt puhutaankin täysin sairaista, rikollisista ja sadistisista amerikkalaisista ja brittiläisistä eläimistä, joilla ei ole koskaan ollut mitään edes teoreettista moraalikäsitystä minkään suhteen. On helppo nousta valtaan, jos olet täysin moraaliton ja häikäilemätön eläin, joka elää helpossa ympäristössä muiden selkänahasta ja muiden työllä.

 10. Se oli juurikin Republikaanit ja nimenomaan Donald Trump joka vaati kokeellisia injektioita pikavauhdilla ihmisten suoniin, sekä ovat ajaneet poliisivaltiota kaikkein kovimmin.

 11. Imperialistiset ja koloanilistiset orjuuttajapaskakansat:
  Britit ja ranskalaiset. Samoin Belgia.
  Amerikka harrastaa nykyajan tuhopolitiikkaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*