11 thoughts on “Päivän video: Nettinarkkari

  1. Ikävä kyllä tuollaisia zombeja suuri osa suomalaisistakin on. Paras tapa herättää nämä ”päinkävelijät” on se kun seisot valopylvään edessä. Ja kun ne luonnostaan kävelevät sinua päin, niin juuri ennen siirry sivuun jolloin ne kävelee päin pylvästä.

    En tiedä mikä siinä on että ihmisten pitää kävellä muita päin, mutta toimii joka kerta. Parhana päivänä näitä päinkävelijitä on saanut narutettua kuusi kertaa.

    1. Veikkaan Helsinkiä, muualla ei ole unessakävelijöitä. Siellä yksikin käveli suojatiellä päin Juha Sipilää ja sai rangaistuksen pahoinpitelystä.

  2. Älypuhelimen orja siinä taas. Itseltäni kun hajoaa nykyinen typeräpuhelin kaivan kaapista vanhan kunnon nokian ja kaikki on taas kuin ennenkin!

  3. Turhan moni liukastuminen ja kaatuminen taitaa olla tuota perua, moottoriliikenteen turmissakin toki myös.

  4. Poliisit -ohjelmassa meinasi kävellä auton alla ja vielä kaksi tyttöä, kavereita, kännyköihinsä tuijottaen. Poliisi pysähty ja ikkunasta huikkas.

  5. Poliisit -ohjelmassa meinasi kävellä auton alle ja vielä kaksi tyttöä, kavereita, kännyköihinsä tuijottaen. Poliisi pysähty ja ikkunasta huikkas.

  6. Älypuhelimen ”käyttö” eli sen 24/7 TUIJOTTAMINEN johtaa lapsilla ja nuorilla SILMÄVAURION kehittymisen, jossa silmien tai toisen silmän kyky tarkentaa kohteeseen terävästi MENETÄÄN. Se näkyy usein oireena, jossa katse kohdistettuna johonkin esim. esineeseen näkyy ”kahtena” eli objektin rajat eivät mene ”päällekkäin”. Silmävaurio on vakava eikä tappiin viety altistus kykene korjaamaan itseään. Apuna vältää kyseinen häikkä on välillä siirtää puhelimen näytöltä pois ja katsoa ”kaukaisuuteen” kohdisten silmänsä ulkopuoliseen objekstiin, jolloin silmän linssi joutuu ”töihin” muuttaen tarkenusta pitkäaikaisesta vakiotilasta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*