9 thoughts on “Supertransu -sarjakuva

 1. Kyllä, tytöistä 15% tuntee vetoa muuhunkin kuin omaan sukupuoleen ja pojista vain 7%. Varmaan feminismihulluuden takia.

  1. Tytöt ovat geneettisesti lähes kaikki hieman biseksuaaleja. Pojat taas lähes kaikki joko täysin heteroja tai selkeästi homoja (tietenkin äärimmäisen harvoin jälkimmäisiä). Tytöt on luultavasti ”tehty” moniavioisuuteen sopiviksi.

 2. Onko kaikki Norjan kirkon polttajien musiikki kiellettyä? Vai saako vain salakuunnella? Saako Saatanaa palvoa julkisesti? Saako sen vuoksi aamujumalanpalveluksesta olla pois? Entä uskonnon tunti, korvataanko Saatanan palvonnalla?

 3. Suomessa ollaan hyvin onnekkaassa asemassa,
  kun täällä on lähes jokapaikassa alunperin
  vammaisille suunnitellut WC-tilat,
  jota voivat käyttää kaikki luojan luomat
  suku1/64:stä riippumatta.

 4. Mietin tässä että kun normaalisti synnärillä lapsi saa isän sukunimen niin kummanko nimi laitetan papereihin jos molemmat ovat ”muunsukupuolisia”? Tuleeko papereihin esim. ”Kumma”?? Ja kun lasta ei saa kirjata tytöksi tai pojaksi niin kai se sitten kirjataan lapseksi: ”Kumma lapsi”.

  Mutta tämä nyt on tällaista ”akateemista pohdiskelua”. Eihän nuo lisäänny koska eivät osaa käyttää värkkejää kun eivät tiedä miten urokset ja naaraat toimivat. Ne vissiin lisääntyy neitseelisesti, eli ovat yksineuvoisia.

  1. Helppoa kuin heinänuha.
   Annetaan sukupuoliriippumaton nimi,
   esim. Sävel Äänis-Sointu Laulumaa-Torvinen,
   Aurinko Helle-Toive Toivola-Kuumola

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*