Free speech 12 helmikuun, 2023

 

Evoluutiopsykologia on osoittanut tieteellisillä tutkimuksilla, että miesten pahimmat pelot ovat totta. Keskimäärin naisille kelpaa vain 20% miehistä eli alfat ja muut sosiaalisesti suositut miehet. Kaikki muut ovat naisten silmissä häirikköjä ja suorastaan geenijätettä.

 

Naiset: 80% miehistä on epäkiinnostavia

 

 

Mutta mitäs jos tilanne on vieläkin pahempi? Se nimittäin on. Naisille kelpaa se 20% vain pitkin hampain. Todellisuudessa naiset ovat kiinnostuneet vain 5% miehistä. Useimmat naiset käyttävätkin nuoruutensa jahdatakseen noita alfamiehiä ja vasta kolmikymppisinä sitten ovat pakotettuja pitkin hampain ottamaan miehekseen jonkun heikomman miehen.

 

Ei ihme, että sitten niin helposti ottavat eron varsinkin, kun saavat samalla lapset, talon ja miehen rahat.

 

 

Liioitteleeko Laiton Lehti? Päinvastoin. Tilanne on vieläkin pahempi. Katso vaikka itse:

 

Kuvassa linkki tutkimukseen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

32 thoughts on “Treffien 80/20-laki virheellinen? Naiset vieläkin kriittisempiä? 95/5-laki?

 1. Täälläkin on monesti jotain materialistisia valkoisia huoria puolustavia betamiehiä, jotka itkevät, että ei naisia saa haukkua, ei naisia saa kritisoida, eivät naiset ole niin vaativia ja häikäilemättömiä. Yhyy yhyy.

  Kaikki suomalaiset miehet tietävät tasan tarkkaan minkälaisia materialistisia ja uskottomia huoria suomalaiset naiset ovat. He ovat valkoisten naisten pahinta pohjasaastaa, jotka ovat kaikkein eniten vain rahan perään ja ottavat kaikkein varmimmin avioeron miehestä ottaakseen lapset ja rahat itselleen. Ongelma ei ole miehissä, vaan siinä, että suomalaiset naiset ovat oikeasti melkein kaikki pelkkiä uskottomia huoria ja kaikki suomalaiset miehet tietävät tämän!

  1. Nyt on naisten vuoro tehä mitä huvittaa valkoisten miesten kustannuksella.
   Maksamme velkaa myös henkisesti ja fyysisesti, eli nuolemaan saapaspohjat, antamaan rahat ja pyytämään anteeksi jonkunlaista olemassaoloaan.

 2. Miehetkin on alkaneet vähän hom…turhautum…vaativammiksi.

  Miehien ei pidä olla hiljaa vaan sanoa suoraan kaikesta tai sitten kun täyttää 40-v, ottaa vain neljä kymmenestä, ainakin ählämi. Mitä helv. suomennoksia nuo kaksi alhaalla olevaa punaista meinaa?

 3. Oikein nautimme sivusta seuraamisesta kun nyt matut raiskaavat likaisia, vihaavia ja materialistisia suomalaisia huoria.

  1. Jep..suominaiset ihan itse kerjää keppostelua.Kemboi voi mun puolesta polkea noita lösöpalloja ihan surutta,ovat äijille ihan turhakkeita.Pesää saa näteiltä suomiportoilta kahden miljoonan pankkitilillä,hienolla autolla ja jollain statusviralla yms. Nuorison edustajille vihjeeksi ,polkekaa kaikkia morseimia nuorena niin paljon kuin jaksatte, ei niillä kalkkunoilla vanhempana mitään käyttöä ole.Lihavia kitisijöitä kaikki. Silloin alkavat yleensä hyveSuvakeiksi.

   1. Se pitää aloittaa hyvin aikasin eli ala-asteella, koska yläasteella tulee Setan opinnot vastaan.

 4. Miehetkin on alkaneet vähän hom…turhautum…vaativammiksi.

  Miehien ei pidä olla hiljaa vaan sanoa suoraan kaikesta tai sitten kun täyttää 40-v, ottaa jo kuusi kymmenestä, ainakin ählämi. Mitä helv. suomennoksia nuo kaksi alhaalla olevaa punaista meinaa?

 5. Samat valkoiset suomalaiset huorat vikisevät ja valittavat kun matut raiskaavat heidät kaikki. Siinähän valittavat ja vikisevät. Maailma on täynnä paljon parempia valkoisia naisia. Älkää tyytykö pelkkiin suomalaisiin huoriin, vaan etsikää paljon parempia valkoisia naisia muualta. Heitä kyllä löytyy. Älkää alistuko ja tyytykö suomalaiseen huoraan.

 6. Älä koskaan kunnioita valkoisia huoria. Hekään eivät kunnioita sinua, vaan he halveksivat sinua. Olet heille pelkkää jätettä, kuten artikkelissakin mainittiin.

   1. Käänny, vedä housut alas, mene polvillesi ja sano: Tee sitä mitä aina 95%:n miehen nähtyäsi haluat! Jos ei tule patukalla päin toistakin poskea kaksin käsin, sanot: Kappas, hyvin kävi, mutta olet miesten alalla ja en ole kiinnostunut transuista, hyvästi patukkahuora!

 7. Suomalaisella valkoisella huoralla ei ole paskan vertaa arvoa, eikä ole koskaan ollut.

  1. Isänmaa on hyljätty.
   Äitimaakin on hyljätty, se soi enää feministihuora Vessalan bliisusa.

 8. Mielestäni oikeus tussun saamiseen pitäisi kirjata perustuslain 1 pykälään.

  Uskon että 85 % miehistä äänestäisi sen puolesta.

  Mielestäni laito lehti voisi järjestää asiasta gallupin.

  Tussun saaminen alentaa verenpainetta.

  1. Kiitos feminismi! Ne jotka oli kahta vaille eivät epäröi enää vaan naisen kans tai jotka vähemmän naisiin alkavat silti naisen kanssa.

  2. Naiset on naisiin päin tuplasti mitä miehet miehiin nykyään, miksiköhän.

 9. Joo-o… Mutta ei se ole helppoa ”komeallakaan”. Minut on elämäni aikana jätetty monta kertaa koska olin kuulemma ”liian komea” ja ”viattoman näköinen”. Naisilla on sellainen kummallinen käsitys että komeat miehet eivät pysy vaan kierrättävät naisia. Piparia olisi ollut tarjolla vaikka kuinka paljon, mutta kun halusin oikean parisuhteen enkä mitään yhden yön juttuja.

  No, nykyään ei varmaan olisi samaa ongemaa ;D mutta tuo naisten epäjatkuvuuskohtia täynnä oleva ajatuksenjuoksi ihmetytti nuorempana. Pitää olla komea muttei saa olla ”liian komea”.

  1. Suomalaiset huorat nyt selittelevät vaikka olisit minkälainen mies. Mikään ei riitä ja ovat täysin uskottomia huoria, jotka ottavat avioerossa puolet miehen omaisuudesta ja vievät lapset mukanaan. Se heitä kiinnostaa. Paljon parempia valkoisia naisia kyllä löytyy Suomen ulkopuolelta, jos olet kunnollinen ja normaali mies. Ei kannata tyytyä suomalaiseen huoraan, vaan katsoa kauempaa kunnon valkoista naista. Suomalainen huora on maailman pahinta saastaa mitä voit löytää.

  2. Kyse oli varmaankin siitä, että yritit saada suomalaista huoraa. Muiden valkoisten naisten kanssa ei ole aivan samanlaista, jos vain jaksaa etsiä kauempaa. Suomalainen huora keksii aina jonkin tekosyyn ja selityksen.

 10. Naiset länsimaissa eivät ymmärrä eivätkä välitä miten fanaattinen tasa-arvo vouhotus on saattanut naiset alennustilaan.

  Tämä asia korjaantuu kun aivot alkavat taas toimia naisilla. Ja kun he huomaavat että tasa arvoinen sinkku elämä on kurjaa.

  Kaikista vaarallisinta on väestön vaihto ja poliisivaltio. Väestönvaihto on poliisivaltion erityisessä suojelussa.

  Poliisivaltio meno on suomalaisten mieleen. Suomalaiset olisivat sopeutuneet hyvin Itäsaksan Stasiin. Vasikoita ja vakoilijoita olisi ollut jonoksi asti.

  Nyt poliisivaltiolla on helpompi kun se lukee suoraan sähköpostit ja tekstiviestit. Ei tarvitse höyryttää auki kirjeitä.

  Katsokaa elokuva The lives of others.

  1. Kyse ei ole mistään alennustilasta, vaan varsinkin monilla suomalaisilla naisilla on huonot ja köyhät geenit. Kaikki voivat nähdä tämän itse kun vertailevat valkoisia naisia keskenään. Suomalainen huora on sekä henkisesti, että fyysisesti helvetin ruma verrattuna muihin valkoisiin naisiin. Heissä ei ole mitään naisellista millään tasolla.

 11. Kohta on tulossa suuri talousromahdus, sekä valkoisten suomalaisten naisten luoma etninen sisällissota, jolloin valkoiset suomalaiset huorat sekä kuolevat hitaasti nälkään, että matut raiskaavat heidät kaikki.

 12. Eivät nämä ole mitään pelkoja, vaan miehet ovat tietäneet tämän jo kymmeniä vuosia varsinkin valkoisista suomalaisista huorista. Ei tämä ole mitään uutta tietoa. Tämän sijaan miehiä yritettiin vuosia syyllistää ties mistä, mutta nyt asiaa ei ainakaan voi enää kiistää. Suomalaista huoraa kiinnostaa myös erittäin älykkäät neekerit ja erittäin älykkäät lähi-itäläiset miehet.

 13. No en voi ihan täysin syyttääkään naisia. Itse en piittaa vähääkään noin 99.99% naisista (ei ole hatusta vedetty luku – asun miljoonakaupungissa ja näen metrossa päivittäin tuhansia ihmisiä, mutta kovin monta kertaa kuukaudessa ei tule vastaan sellaista, johon ihastuisin), joten annettakoon heillekin oikeutensa olla valikoiva. Lisäksi tykkään valita itseäni puolet nuorempia naisia. Onneksi se ei heitä haittaa, taitaa pikemmin innostaa. Tosin yleensä luulevat samanikäiseksi elleivät kysy.

  Jokin ihmisissä on kuitenkin vialla. Leffoissa joskus viidenkymmenen vuoden takaa on sellaisia kaunottaria ja komeuksia, että nykyään moisia ei vain meinaa löytää. Ei ihme, että suurin osa kummastakaan sukupuolesta ei ole kiinnostunut juuri kenestäkään. Luonnonvalinta ja geneettinen valinta on loppunut jo ajat sitten (ensimmäinen hygienian paranemisen ansiosta, toinen siksi, että yhteiskunta elättää ihan minkälaisia biologisesti lähes tuhoutuneita paskakasoja tahansa, ja kannustaa niitä vielä lisääntymään). Lopputuloksena esimerkiksi maailman rumin ihminen Antti Kurvinen. Tai joku hemmetin Riikka Purra täysin vääristyneine leukoineen. Näyttää melkein niiltä kaloilta, jotka aikovat kohtapuoliin uida selin ja siirtää silmät takaraivoon.

 14. Älä koskaan anna mitään arvoa valkoiselle suomalaiselle huoralle. Hekin vähät välittävät sinusta, miehistä, lapsista ja perheistä. Heitä kiinnostaa miehessä vain ja ainoastaan raha, jotka he ottavat lähes aina itselleen avioeron kautta ja heittävät miehen helvettiin.

 15. Luulisi, että LUONNONLAKI riittää!! Jos EI saa ukkoa tai akkaa. Se on kirjoitettu tähtiin tai DÖDÖ PETTÄÄ AINA!!! Ja mitä tulee PEILIIN. Sen voi aina SÄRKEÄ ja tulee PAREMPI mieli!

Comments are closed.