Marco de Wit 13 helmikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Alusta asti Laiton Lehti on sanonut, että Venäjä tulee jyräämään Ukrainan. Tämä ei tietystikään ole normatiivinen, vaan faktuaalinen väite. Venäjä nyt vaan on niin paljon suurempi ja voimakkaampi valtio kuin Ukraina.

 

Onko Venäjä rauhanomainen, imperialistinen vai globalistinen? Putin ja Niinistö WEF:in agentteja?

 

 

Toki Venäjä yllättyi Ukrainan vastarinnasta ja läntisen avun valtavasta määrästä, mutta ei sen tarvinnut tehdä muuta kuin lisätä sotatarviketuotantoa ja julistaa osittainen liikekannallepano. Niinpä nyt Venäjä on selvästi jyräämässä Ukrainan.

 

Jopa Ukrainan kovin liittolainen eli Puolan presidentti tämän myöntää. Tosin hän tietysti vielä elättelee toivoita läntisen avun voimakkaasta lisäämisestä ja amerikkalaisten sotkeentumisesta sotaan, mutta kaikki tietävät tämän olevan fantasiaa.

 

Paitsi tietysti valtamedian ja Pekka ”CIA” Toverin satuihin tosissaan uskovat sairaalloisen naivit suomalaiset.

 

 

Kuvassa linkki juttuun. Käytä Google-kääntäjää.

 

 

Venäjän voitto on päivänselvä, koska se etenee joka päivä askel askeleelta maailman kovimman ja suurimman linnoiteketjun läpi. Ei auta, vaikka Ukrainan juutalainen presidentti on yrittänyt hidastaa venäläisten etenemistä lähettämällä kosher-teurastukseen yli 150 000 antisemiittistä ukrainalaista.

 

Kymmeniä tuhansia on viime aikoina teurastettu myös Bakhmutin lihamyllyssä. Ukrainan kymmeneskään liikekannallepano ei ole kuitenkaan auttanut palauttamaan miehistövahvuutta, joten nyt kosher-lihamyllyyn lähetetään myös lapsia.

 

Ukrainalaisten lapsisotilaat viimeinen yritys estää Bakhmutin ja Siverskin kaatuminen?

 

 

Ukrainalaisten viimeisimpänä keinona on uhata venäläisiä wagner-sotilaita kemiallisilla aseilla.

 

Ukrainalaiset yrittävät estää rintamansa romahduksen kemiallisilla aseilla?

 

 

Sekään ei kuitenkaan auta. Nyt wagnerit ovat valloittaneet myös Krasna Horan. Tässä tilanne pari päivää sitten.

 

 

 

Eilen Krashna Hora sitten valloitettiin.

 

 

 

Viime hetkellä ukrainalaiset pakenivat sulkeutuvasta motista ja nyt puolustavat Paraskoviikkaa. Tosin sekin motitetaan kohta.

 

 

 

 

 

Eilen illalla ukrainalaiset alkoivat myös paniikissa vetäytymään Paraskoviivkasta, kun tajusivat olevansa lähes saarrettu.

 

 

 

 

 

 

Huvittavaa Krasna Horan valtaamisessa oli se, että wagnerien johtaja nimenomaan korosti, ettei valtaamiseen ole ottanut osaa ketään muu kuin wagnerit. Kuulemma Venäjän armeija korostaa mieluummin omien sotilaidensa toimintaa, joten viime aikoina wagnerit ovat monin paikoin kieltäytyneet yhteistyöstä Venäjän armeijan kanssa saadakseen itselleen KAIKEN kunnian.

 

 

 

 

Tämä kaikki tietysti sopii Putinille. Hän selvästi suorastaan yllyttää palkka-armeijoitaan kilpailemaan sekä keskenään että Venäjän armeijan kanssa. Tätä Laiton Lehti on sanonut jo alusta asti: Keisarien valta perustuu aina siihen, että keisari pystyy sekä harjoittamaan että kilpailuttamaan sotilasjoukkojaan.

 

Putinin sunnitelma on nyt onnistunut jopa paremmin kuin hän itsekään arvasi. Varsinkin Wagnerit ovat supersotilaista koostuvat maailman kaikkien aikojen ylivoimaisesti tehokkain armeija. Ukrainalaisilla ei ole kertakaikkiaan yhtään mitään mahdollisuuksia, vaan käytännössä toimivat vain harjoitussäkkeinä.

 

Ja mitä tekivät Amerikan vastaus Wagnereille eli suurisuiset Mozartit? Lähtivät häntä koipien välissä karkuun Bakhmutista!

 

 

Onko Ukraina Putinin yksityisarmeijan karaistusuuni, Salusa Secundus?

 

 

Tässä kokonaistilanne. Erityisen tärkeää on eteläisen Chasiv Yarin ja Bakhmutin huoltotien katkaiseminen. Siis ei pelkästään tulituksella, vaan ihan fyysisesti joukoilla.

 

Loppu lähestyy!

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

32 thoughts on “Loppu lähestyy: Puolan presidentti myönsi Venäjän jyräävän Ukrainan!

 1. Afganistanin muutama vuohipaimen kalashikoveilla voitti sekä ryssät että jenkit. Ei Venäjä ole mitään voittanut. Lännellä on 10 kertaa enemmän aseita kuin Venäjällä. Kaikki riippuu siitä kuinka kauan Ukraina jaksaa taistella. Eka vuosi vasta mennyt.

  1. Itseään SS-upseerina pitävän sanomisiin on turha luottaa. Natsi-Saksan tavoitteet olivat epärealistisia. Hitler haaveili Suur-Saksasta vielä neuvostoliittolaisten kolkutellessa jo Berliinin portteja. Eversti Douglas McGregorin mukaan Natolla riittää ammuksia pariksi kuukaudeksi(saattoi olla vähemmän), eikä tuotantoa ajeta hetkessä ylös.

  2. Olet ilmeisesti niitä Naton Operaatio Gladion maanpetturi-upseereita, kuten Lauri Törni oli. Laiton Lehtikään ei uskalla kirjoittaa totuutta siitä kuinka Lauri Törni oli totaalinen maanpetturi, joka oli osa Operaatio Gladion Stay Behind-verkostoa, jonka oli tarkoitus varmistaa amerikkalaisten ja brittien, sekä ruotsalaisten valta Suomessa.

 2. Prigozin on tosin sanonut että sota voi kestää vielä parikin vuotta. Riippuen varmaan kuinka paljon reservejä Ukrainalla on. Käsittääkseni yksikään venäl. varusmies ei ole astunut Ukrainan maaperälle vaan hommaa on hoitaneet conscripts eli palkkasotilaat.
  Uskon myös että mahdollisista miestappioista huolimatta Wagner pystyy ylläpitämään iskukykyistä joukkojaan kun sinne värväytyy koko ajan uusia sotilaita Venäjältä ja sen naapurimaista, kuten Checnya.

  Joka tapauksessa Euroopassa aletaan sammutella valoja kun jokainen maa velkaantuu pahasti aseavun myötä eikä asiaa auta valtiojohtajat marineista anderssoneihin.

  1. Siis oikein checnya. Opi kirjoittamaan oikein. De witille: vai että loppu lähestyy, eihän nuo kartat kerro mitään. Jokainen voi vedellä erivärisiä viivoja ja nuolia sinne tänne. Montako kuukautta de wit on povannut Ukrainalaisten häviötä ja bahmutin sortumista. Keväällä 2022 de wit jo julisti venäjän voittoa ja veti vielä offensiivisen realismin kehiin selittääkseen venäjän voittoa. Ei näihin sotakarttoihin usko muut kuin kadyrovfani hetkinen. Ja Wagnerin supersotilaita? Hah. Kyllä kai silloin kun he tappavat ja raiskaavat ihmisiä Afrikassa ja auttavat esim. Malin diktaattoria pysymään vallassa. Wagnereita voi verrata ss-joukkoihin, tarkoitus ei ole kuin tuhota ja tappaa siviileitä.

   1. Tappaa siviilejä? Kuten ukrinalaiset jenkkien ym kieroiluilla alkaen vuodesta 2014? Ja ukrit esim Mariupoliin meni ekaksi niitä siviilejä pommittamaan, eikö ne sit ollut omia? Vain oikeus ja kohtuus että sentään 8 vuoden jälkeen annetaan vähän takaisin. Ne sun idolis on sentään hyökkäillyt johonkin Guatemalaan ym. heh heh…Vietnamissakin turpiin ? heh . Melkoinen sotilasmahti ruostuvine koneineen.

 3. Samaan aikaan Biden on aloittanut sodan ufoja ja ilmapalloja vastaan. Usan ilmavoimat odottaa parhaillaan käskyä ampua seuraavat kohteet alas lasten synttärijuhlissa.

   1. F-35 ei ole missään käytössä. Vain Suomen neito-kenraalit ovat tarpeeksi tyhmiä ja lahjottavissa metallinpalasilla.

  1. Ei herra Vanupuikko edes erota niitä toisistaan. Spekseiverssin mainokseen olisi ihan huikee hahmo.

   1. Pitäähän sairaiden ja rikollisten amerikkalaisten ja brittien keksiä aina jotain valheita, jotta voivat varastaa muilta. Nyt sitten keksivät jonkun naurettavan jutun jostain vakoilupalloista, joita on joka puolella. Amerikkalaiset ja britit vakoilevat kaikkia muita, sekaantuvat koko ajan kaikkien muiden asioihin ja miehittäjät kaikkia muita, mutta kehtaapas vastustaa heitä ja ruotsalaisia, niin he vielä kostavat.

 4. Niin… Ei Ukrainaa vaan ukrainan armeijan. Vielä ollaan tiettävästi Venäjään liittyneiden autonomisten alueiden mailla, joista ajetaan ukrainalaisia pois. Mutta suremmin ei kai vielä olla menty Ukrainan maaperälle. Toisin kuin Suomalaiset menivät aikoinaan Neuvostoliiton puolelle.

 5. Ystävänpäivänä olisi hieno ele jokaiselta käydä muistamassa ystäväämme pääministeri Viktor Orbania ja hänen hallintoaan Unkarin suurlähetystöllä ja jättämään kiitokset ja tsemppaukset hänen kamppailustaan myös Suomen vapauden puolesta ja kaikesta muustakin hienosta työstä mitä hän on tehnyt Euroopalle ja Unkarin kansalle!

  1. Jep…Magneettimedian jonkun jutun kommenteissa oli kirjemalli Orbanille valmiiksi väsätty. Huomenna ajattelin suorittaa tervehdyksen Budapestin suuntaan. Kehun perään vielä Unkarin futismaajoukkuetta niin pysytään väleissä ja tulee natot torpattua siinä sivussa. Siinäpä Haavisto lentelet kerjuulentojasi.

    1. Laku-Aku , pimppi on miehelle parasta,sori jos tuotan pettymyksen aralle pyrstöreiällesi ,mut liity vaikka vihreisiin niin etköhän pääse omiesi joukkoon ja sitten aamulla osastolle eheytymään.Muista kysyä pystytkö sitten myös synnyttämään,edes järkevää tekstiä. Ja kysy ihmeessä myös noista kalvavista hevosfetisseistä,katos aika sairasta.Mut sulle tietty just sopivaa.Koeta jaksella kakkoskairaaja.

  2. Suomalaisista miehistä ei koskaan olekaan kuin suuriin sanoihin, nettiöyhöttämiseen nettipalstoilla, sekä kukkien kantamiseen. Muuten ovat pelkkiä auktoriteettisokeita pelkureita.

 6. https://edition.cnn.com/2023/02/13/politics/unknown-objects-leaders-response/index.html

  Osana loputonta sairaiden ja rikollisten amerikkalaisten ja brittien valheiden verkkoa, nyt he ovat kehittäneet narratiivin kiinalaisista ”vakoilupalloista”, joita on joka puolella ja tästä he saavat tekosyyn lisätä Kiinan eristämistä. Ainoastaan amerikkalainen ja brittiläinen vihollisemme saa vakoilla ja miehittää kaikkia muita, sekä sekaantua kaikkien muiden kansojen asioihin joka puolella maailmaa.

 7. Mitä? Missäs viipyy se t-paitapelle huutelemassa rahojensa perään? Ihme vinkuja koko ukko. Neuvottelemalla tai ajoissa hoitamalla asiat kuntoon olisi paljolta säästytty,mutta ei pöhkölle mitään voi kun pakko oli sota saada judekerhon kera pystyyn.Lopputukos ei ainakaan parane,se on selvä sanoi Tohveli Pekka ja Leuka-Aaltola mitä vaan. Miks muuten moni ukrainan kansalainen pakenee esim Serbiaan? Nooh..taitaa tuo ukrainan valtion mädätysprojekti vituttaa. kertokaas viisaammat. Väittäisin jopa suurimman osan kansalaisista(ainakin vanhempi sukupolvi) olevan enempi Venäjämielisiä.

 8. Suvakit aina hokee, että ”maailma muuttuu ja se pitää vaan hyväksyä”

  Okei, okei suvakit me tavalliset kansalaiset ymmärretään, mutta entäs nyt kun ”BAKHMUT IST ESINAHATONFREI!”???

  Tuliko suvakeille nyt paha mieli kun maailma muuttui entistä sivistyneemmäksi?!!

  220 vuotta kusetusta ja uuden Khazarian rakentamista on päättynyt!

  Ei hätää suvakit! Aina voi fanittaa homoja ja apinaruttoa!!!

 9. Jos sivistys mitataan kadyrov-fanin hetkisen mittareilla, niin takapakkia tulee ja rajusti. Oletko jo vieraillut wagnerien laajoilla hautausmailla ja vienyt sinne kukkia? wagnerien johtajakin vei. Suomi on siitä hyvä maa, että hetkinenkin voi fanittaa murhaajia ja pedofiili-kadyrovia.

 10. Ihmiset vihdoin näkevät itse minkälaisia rikollisia, epärehellisiä, valehtelevia ja täysin sairaita eläimiä amerikkalaiset ja britit ovat aina olleet.

 11. Amerikkalaisista ja briteistä ei ole ylipäätään ollut oikeissa sodissa yhtään mihinkään. He ovat orja -ja huumekauppiaita, pedorinkien pyörittäjä, varkaita jne.

 12. Esimerkiksi tässä linkissä https://www.youtube.com/live/ZC5XBBkyVSA?feature=share Thaimaan uutisissa (alkaa puolivälissä) kerrotaan kuinka Venäjä jyrää Bakhmutin.
  Ainoastaan terminaalisen naiivit suomalaiset uskovat Pekka Toverin ja Martti J (run) Karin kaltaisten NATO agitaattorien valheisiin. Pitäisi ymmärtää myös että kansainvälisten sopimusten velvoittamana Venäjän on vastattava natsismin noususta myös entisten neuvostotasavaltojen alueella.
  Ennen kaikkea 8 vuotta siviilen pommitusta. Tässä käsitellään Ukrainaa silkki hansikkain. Kyse on länsiliittouman sodasta Venäjää vastaan.
  Tarjoaisin rauhan neuvotteluissa pidätettyjä sotarikollisia sota-Zannasta Halla-ahoon vangittuina rauhan symboleina, mikäli pääsemme irti sodasta.

 13. Älä vasikoi perhettäsi ja rakkaitasi maatamme ja kansaamme miehittävälle sairaalle ja rikolliselle amerikkalaiselle ja brittiläiselle vihollisellemme tai olet kansanpetturi.

 14. Aivan kuten säätilojenkin suhteen. Ilmat ovat erilaset paikkakunnittain ja maakohtaisesti. Joten tällä kurjaakin kurjemmalla ”aasinsillalla” meinaan vain sitä, että täällä Suomessa ollaa kaiketi vielä VOITONPUOLELLA!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*