4 thoughts on “Päivän kuva: Jenspa

  1. Illat pimenee mutta Tampere-talossa loistavat valot…

    Aikanaan merkittävä investointi Pekka Paavolalta, vaikka nyt pari salkullista bonuuksiaan nostikin ja autolla ajeli ympäri pohjoismaita. Suomessa oli tulossa Koiviston ja Ahon aiheuttama lama jolloin silloinen kaupungijohtaja Pekka päätti että rakennetaas Tampere-talo. Rahaa oli tullut kaupungille kerrostaloaloneliöistä ja sitä oli rekka-lasteittain. Ja tuolla kolmen vuoden rakennustyömaalla pidettiin pahin lama loitolla Tampereen seudulta. Kansa ei vaan halua muistella sitä vaan sen että Pekka ”otti Paavolat”.

    1. Muistan ERITTÄIN hyvin tuon kesän, jossa ”Ruokolahden leijonan” virkaa toimitti Pekka Paavola, jonka tyyräilyikstä radioitiin ja TV-uutiset raportoivat kuin kuulentoa. Sen muistan, että ”perusteena” Pekka Paavola kertoi olevan ”verenpaineen hoito” ”Euroopan kiertueellaan”. ”Oi, niitä aikoja…”

  2. KOMIA on ”kämppä”, mutta vielä KAUNIINPI on JENSPA. Eli NAINEN on luonnonkaunis TAIDETEOS. Tietysti ”maalaajasta” riippuen, sillä EN ole ABSRAKTIN taiteen ystävä!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*