10 thoughts on “Päivän video: Todistustaakka

 1. Imperialismia tukevat amerikkalaiset, britit ja ruotsalaiset ovatkin lämpimien ja helppojen ympäristöjen hyvin sairaita, epärehellisiä ja rikollisia eläimiä, jotka ovat nyt saastuttaneet yhä pohjoisempaa perimää elämän muututtua helpommaksi. Ankarassa luonnonvalinnassa ja yksin he eivät koskaan pärjää, vaan he tarvitsevat aina loisisännän joka elättää heidät.

 2. Jos tieteessä esitetään vaihtoehtoinen hypoteesi, tämän hypoteesin kannattajilla on todistustaakka vahvistettua hypoteesia vastaan.

  Kun keskustellaan ilmiön olemassaolosta tieteessä, olemassaolon puolustajalla on yleensä todistustaakka, koska olemassaolo on yleensä helpompi todistaa kuin ei-olemattomuus.

 3. Tämän neekerin kunniaa pyöräillä sen parhaaksi katsomassa paikassa loukattiin. Sen älykkyyttä aliarvioitiin ja siksi sillä oli oikeus toimia apinan tavoin: Katkoa risuja ja uhitella. No… pyöräilihän se lasten pyörällä…

 4. Näköjään Etelä-Afrikassa on maanviljelys aika vaarallinen ammatti, onko tässä myös Suomen tulevaisuus väestön vaihdon jälkeen.
  Maatilahyökkäykset ja maatilamurhat 2022:

  Tammikuu 2022 – 14 maatilahyökkäystä ja 4 maatilamurhaa.
  Helmikuu 2022 – 17 maatilahyökkäystä ja 3 maatilamurhaa.
  Maaliskuu 2022 – 7 maatilahyökkäystä ja 1 maatilamurha.
  Huhtikuu 2022 – 12 maatilahyökkäystä ja 3 maatilamurhaa.
  Toukokuu 2022 – 10 maatilahyökkäystä ja 2 maatilamurhaa.
  Kesäkuu 2022 – 3 maatilan hyökkäystä ja 1 maatilamurha.
  Heinäkuu 2022 – 15 maatilahyökkäystä ja 7 maatilamurhaa.
  Elokuu 2022 – 15 maatilahyökkäystä ja 3 maatilamurhaa.
  Syyskuu 2022 – 15 maatilahyökkäystä ja 7 maatilamurhaa.
  Lokakuu 2022 – 13 maatilahyökkäystä ja 3 maatilamurhaa.
  Marraskuu 2022 – 21 maatilahyökkäystä ja 4 maatilamurhaa.
  Joulukuu 2022 – 14 maatilahyökkäystä ja 1 maatilamurha.

  Maatilahyökkäykset ja maatilamurhat 2023:

  Tammikuu 2023 – 22 maatilahyökkäystä ja 3 maatilamurhaa.

  https://southafricatoday.net/south-africa-news/22-farm-attacks-3-farm-murders-in-south-africa-january-2023/

  1. Ja minkä tahojen luulet olevan tämän kehityksen taustalla? Etelä-Afrikan poliittinen johto on samaa globaalia elitististä kulttia kuin kaikissa muissakin maissa. He tämän touhun ovat siunanneet ja katsovat toiseen suuntaan ja sormien läpi. Maatalouden alasajo ja yksityisomistamisen tuhonta menossa siellä aivan kuten muuallakin. Tämä ei ole mikään ”neekeri”-ilmiö kuten taas yritetään lokeroida ja väittää.

  2. Vasemmisto on hyökännyt v. 1966 lähtien maaseutua vastaan. ” Tapa talonpoika päivässä- teemalla. Kyllä Etelä-Afrikan talonpoikatapot ovat näpertelyä sen rinnalla mitä demarit ja vihreät ovat tehneet ja tekevät Suomessa siihen asti, kun viimeinenkin ruoantuottaja on saatu taloustapettua. Prkl

  3. Etelä -Afrikka on BRICS-maita, Brasilia, Russia, India, China, South-Africa. Onko eräs V. Putin huolestunut tuosta asiasta?

 5. Olisko Italiasta löytynyt tämä sikäläinen vihervasuri raidepyöräilijä. AC Milanin verkkareissa ottamassa pelipäivän (vai työpäivän ? ) alkulämpöjä. Tosin vain villi arvaus,koska suihkuruskettuneet adrenaalihirviöt tunkevat jo leipäpussienkin kylkiin. Vetoankin yleisesti rehevimpiä maatuskoja antamaan rajattomasti hellyyttä ja pöheikköä näille työvoimapulan paikkaajille hermotasapainon löytämiseksi ,sillä onhan jopa oman Erkkolandiamme tulevaisuus näiden raatajien käsissä.

 6. OIKEA ********* KÄYTTÄYTYY juuri tuolla TVALLA!!! Tyyppi oli varmaankin menossa ”TÖIHIN” eli hakemaan KELA:sta harkinnanvaraista. Juuri hänen ”ammattikuntaansa” tarkoitetulle KAISTALLA, jota eivät TUKI valkoijsta ylivaltaa potevat RAHINÖITSIJÄT kun puljun TÄTI ei suostu antamaan……. 20 Euroa kun puuttuu juuri se ja se lomake, jossa pitäisi olla vielä kahvikupin pohjasta jäänyt kuivunut rengas!!! Tämähän saisi päättyä jo tähän, mutta en MALTA lisäämättä YLEISEN JÄRJESTYKSEN vuoksi, että poliisit raahasivat RAUDOITETTUNA kyseisen YLEISTÄ PAHENNUSTA herättäneen LALLISTA suoraan alenevassapolvessa olleen ÄÄRIRASISTIIN. Jonka ”ARVOPOHJA” ei likipitäenkään täyttänyt EI AUKTORITÄÄRISEN yhteiskunnan eli ”HYVINVOINTIVALTION” käytösnormistoa, jossa VIHAPUHEELLA EI ole sijaa edes HYVINVOINTI-SELLISSÄ!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*