8 thoughts on “Testo -sarjakuva

 1. Lääkärit myös leikkelevät pikkulapsia ja syöttävät lapsille hormoniblokkereita. Käytännössä kaikki lääkärit ovat pelkkiä valehtelijoita ja huijareita.

  1. Koronakusetuksen jälkeen luottamus on nolla näihin myrkkypiikkejä tyrkyttäviin puoskareihin.

   Vai oliko se taas kerran työpaikka ja legendaarinen ASUNTOLAINA mikä pisti puoskarit hiljaiseksi? Vain muutama uskalsi avata suunsa -kiitos ja kunnia näille rohkeille yksilöille!

 2. Akuutissa( ohjelma töllössä) oli kertomus jossa kaveri väsynykseen ym lopulta kaikkien tutkimusten jälkeen testoa sai.Kuulemma auttoi. Nyt mieheyden metsästäjät kaiketi puhelinsoitolla pääsevät eheytyshoitojen pariin . Meneeköhän ihan maalaisjärjellä putkeen. Jokos ovat aloittaneet ”aataminomenan” paisutushoidot? Se se on tulevaisuutta…Phaisseri …haloo. Tosin oliskohan luovutus myös mahdollista? Kaulasiirrännäinen.

   1. Jep..sinkkiä pitäisi kuulemma jaksotella käytössä,ettei koko elämäänsä noita naamaansa lätki.Ja eiköhän se kehokin tuota jostain älykkäästi prosessoi. Eturauhasvaivojen vuoksi kannattaakohan otella laisinkaan,tiedä häntä.

    1. Minä olen lätkinyt sinkkiä naamaan c-vitaminin ja d-vitamiinin ohella aika huolettomasti, terveyttä vaaliakseni. Nyt iski paniikki. Olenko sittenkin tuhoon tuomittu?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*