Marco de Wit 14 helmikuun, 2023

 

Laiton Lehti ei ole missään vaiheessa uskonut rokotteisiin, koska yksi asia on aina puuttunut: Rokotetun ja rokottamattoman kylän vertailu.

 

Tällaista vertailua viranomaiset eivät ole suostuneet tekemään, koska se olisi kuulemma moraalitonta. Ai miksikö? No, koska olisi moraalitonta kannustaa jotain kylää olemaan rokottamaton!

 

Nyt tätä samaa logiikkaa käytetään myös koronarokotteisiin: Viranomaiset eivät suostu paljastamaan tilastoja rokottamattomien ja rokotettujen kuolleisuudesta.

 

 

Rokotettu Thai-prinsessa koomassa! Mikseivät viranomaiset suostu paljastamaan rokotettujen kuolleisuusmääriä?

 

 

On kuitenkin yksi helppo keino tutkia rokotettujen kuolinsyitä. Lähes kaikki huippu-urheilijat ovat nimittäin rokotettu. Mutta yllätys, yllätys. Viranomaiset kieltäytyvät tekemästä näille yllättävästi kuolleille rokotetuille urheilijoille perusteellisia ruumiinavauksia, joissa tutkittaisiin myös koronarokotteen mahdollisia vaikutuksia!

 

 

 

Niinpä ainoa keino tutkia koronarokotteen mahdollista myrkyllisyyttä on tutkia kokonaiskuolleisuutta. Onneksi tietoa alkaa vähitellen tulemaan. Eikä näytä hyvältä!

 

 

 

Päivänselvä koronarokotteisiin liittyvä ylikuolleisuus on saanut monet koronapiikkien kannattajat myöntämään olleensa vääränsä. Yksi näistä on tohtori Campbell.

 

 

 

 

28 thoughts on “Koronarokotteet tehoavat: Ylikuolleisuus jatkaa nousuaan!

 1. Ihmisillä on surkea elämä ja ihmisiä kuolee sen takia, että te kirotut hölmöt kuvittelette Suomen ja maailman johdossa olevan jotain ”älykkäitä”, jotka tietävät teitä paremmin ja ovat teitä ”älykkäämpiä”. Paskat he tiedä yhtään teitä paremmin! Yrittäkää herätä ja ymmärtää. Ihmisiä kuolee sen takia, että näitä mädättäviä kusipäitä kuunnellaan, jolloin he pystyvät huijaamaan teitä.

 2. Kaikki ”älykkäänä” esiintyvät ovat vasta vuosien jälkeen myöntäneet tässä ja miljoonassa muussa asiassa olleensa väärässä. Älkää koskaan luottako ja kuunnelko mitään mitä nämä teidän kansaanne vihaavat, pettävät ja mädättävät kusipäät kertovat. He ovat yhteiskunnan johdossa vain koska ovat niin häikäilemättömiä ja epärehellisiä valehtelijoita. Siinä kaikki. Paskat he teitä paremmin tiedä yhtään mitään. He vain esittävät tietävänsä teitä paremmin päästäkseen vetämään rahaa liiveihinsä.

  1. Kuvan naamasta näkyy, että viikatemies on tulossa karman kanssa kahteen pekkaan koputtelemaan ovelle piakkoin. Siitä ei rahalla saa maksettua itseään ulos, vaikka missä saatananpalvojaisissa notkuisi päivät läpeensä.

 3. https://youtu.be/dBRJorDjG88

  Tässä yksi esimerkki lisää siitä miksi sinun ei pidä antaa naisten päättää yhtään mistään elämässään ja antaa heille yhtään mitään valtaa yhtään mihinkään. He murhaavat sinut, sinun lapsesi, sinun perheesi ja sinun kansasi.

 4. Kaikki ”älykkäät” ovat aina olleet täydellisiä pellejä, mädättäjiä ja ihmisten pahimpia vihollisia. ”Hupsista, no ehkä ollaan oltu väärässä pari vuotta tai pari kymmentä vuotta, mutta nyt minä vähän päden tässä ja kerron teille. Blaablaablaa. Avoimia rajoja ja kaikkea muuta minä kuitenkin vielä kannatan, koska minä olen älykäs ja te olette vain niin tyhmiä, että ette tajua mitään.”.

 5. Tehokkaiksi noita virkamiehet tiedotustilaisuuksissa Suomessskin mainostivat ja varsinkin eräs porilainen lintu jonka nimeä ei pidä mainita.

  Joka päivä urheiljoita kuolee äkillisiin sydänpysähdyksiin. Valtion väkisin tarjoilema myrkkypiikki tappaa moninkertaisesti kuin Ukrainan sota. Siksi se sota on järjestetty, että huomio siirretään pois suunnitelmallisesti toteutetusta hiljaisesta kansanmurhasta ja hedelmällisyyden tuhoamisesta.

 6. Jess, hollannin narkkarit toisena. Ja kärjessä parantumaton natsivaltio, ikuinen bio- ja kemiallisten aseiden autistinen nyhvertäjä sekä sionismin ykkösrahoittaja ja israelin alkuperäinen luoja Saksa. Hienoa.

  Vielä kun saataisiin jenkeissä ja ausseissa nousuun.

 7. Jos Hollannissa yikuolleisuus olisi 37% ja Saksassa 43% niin kuka sielä enää asuu??

  Tai toisinpäin jos vuonna 2020 väestömäärä oli 17,134,872 ja viime maanantaina se oli 17,233,781 niin missä se yikuolleisuus näkyy??

  Näihin prosentteihin olisi joskus kiva saada numeroita ikäryhmittäin ja roduittain. Muutoin ne ovat abstrakteja lukuja joilla ei juuri ole merkitystä. Paitsi populistinen.

  1. Matematiikka on ihmeellistä.
   Eikö 🤔
   Esimerkki. Jos normaalisti kuolee 1000 valkoista heteroa ja nyt kuolee 37% enemmän, niin matematiikan lukujen mukaan kuolleita olisi nyt 1370. Homoista ja transuista mun matematiikan taidot eivät riitä laskemaan.
   Lihavoitu otsikko ei kenties ymmärrä että ei tuo ylikuolleisuus prosentti sisällä niin jotka eivät ole kuolleet. Sen lisäksi tuo luku ei erittele käsittääkseni rokotettuja ja rokottamattomia, joten jos nämä ryhmät eroteltaisiin niin rokotettujen kohdalla luku olisi todennäköisesti korkeampi ja muiden kohdalla oltaisiin 0% tasolla tai jopa alle, koska monet ovat alkaneet käyttämään vitamiineja sekä kiinnittämään huomiota terveyteensä muutenkin.

   1. Ja juuri siksi olisikin kiva saada numeroarvoja näiden abstraktien prosenttien sijaan. Yleisesti tuppaa olemaan niin että prosentit ovat Stubin-prosentteja. Eikä kappalemääristä laskettuna niitä saa sitten millään. Meinaan jos syntyvyys on laskussa ja kuolleisuus kasvussa niin miten väkimäärä kasvaa? Matujenkin avulla sen pitäisi olla enintään sama ukuarvo.

    No, ehkä joskus nähdään kappalemääriä ja vielä roduittain eroteltuina näiden prosenttien sijaan.

   1. Niitäpä ei olekaan rokotettu. Mustaa vahvaa Afrikkaa ei rokotettu, valkoiset heikot kansat rokotettiin. Mitä se tarkoittaa?

    1. Se tarkoittaa eliitille tyhmempää työvoimaa tulevaisuudessa. Eivät puheidensa mukaan kaipaa ajattelijoita vaan orjia palvelijoiksi.

     1. Eliitti on tajunnut ettei koulutusta sotkemalla saa riittävän paljon ja nopeasti valkoisia lapsia tyhjennettyä. Siksi pitää nopeasti tuoda lisää kouluttamattomia tummia, jotka eivät osaa pitää puoliaan työorjamarkkinoilla.

  2. ”Tai toisinpäin jos vuonna 2020 väestömäärä oli 17,134,872 ja viime maanantaina se oli 17,233,781 niin missä se yikuolleisuus näkyy??”

   Todellinen matematiikkanero meillä tässä. Luulee, että jos maassa on satatuhatta ihmistä enemmän kuin vuosi sitten, niin eihän ketään ole voinut kuolla? Ja vielä useampi kysymysmerkki koska jos ihmisiä on Nyt Enemmän Niin Eihän Kukaan Ole Voinut Kuolla Kun Sitten Niitä Pitäisi Olla Vähemmän???

   Ja joku vielä luulee, että tässä maassa tulee muutos.

   Kuules nyt. Laivassa on sata ihmistä, yksi putoaa yli laidan. Satamassa kaksi uutta tulee kyytiin. ”E-Ei Kukaan Ole Voinut Pudota Yli Laidan Kun Nyt On Enemmän Ihmisiä Kyydissä”

  3. ”abstrakteja lukuja joilla ei juuri ole merkitystä. Paitsi populistinen.” Hohhoijaa.

   Ylikuolleisuus prosentti kertoo siitä kuinka paljon on lisääntynyt vakiotrendiin verratuna valittulla aikavälillä, joka saa mielummin olla pitkä.

   Väestödata lasketaan ja ilmoitetaan usein per 100 000 asukasta kohti. Näin voi helpommin verrata eri maita.
   Eli jos pitkän aikavälin luku johonkin on vaikka 110 per 100 000 ja yhtäkkiä onkin 145 per 100 000 niin se on erittäin merkittävää.

 8. Lammasimmuniteetti tarkoittaa
  toimenpidettä, jossa
  äiti vie vauvansa myrkytettäväksi,
  jotta naapurin isoäiti ei kuolisi.

  1. Oma isäni taas pakotti siskoni ja lapsenlapsensa rokotteelle vain sen takia, että on virkamiehen perseennuolija. Samaan aikaan niistää räkänsä käteen, heittää sen siitä maahan ja sitten avaa samalla kädellä ravintolan, ruokakaupan jne. ovet. Eli millään varsinaisella taudinestoajatuksella ei ole liikkeellä.

 9. Nimenomaan. Ne toimivat aivan kuten niiden oli tarkoitettukin toimivan. Miksi siis puuttua hyvin käyntiin lähteneeseen väestövähentämiseen? Not gonna happen, pökköä pesään vaan.

 10. Paljonko ylikuolleisuus on Venäjällä (Sputkik-rokote) ja Kiinassa (Sinopharm) ?
  Nämä rokotteet ovat perinteisiä, ei m-RNA tekniikkaan perustuvia.

  1. Venäjällä ei ole minkäänsortin julkista lääkehaittarekisteriä eli kaikki on arvailujen varassa. Voisi tietysti ihmetellä tätäkin…? Mutta jos nyt pistät vaikka Bitchuteen hakukenttään sanan Sputnik niin samoja kammovideoita löytyy pilvinpimein rokotehaitoista kuin muistakin.

   Kun ihmiset nyt suostuisivat tajuamaan että mitään Koronavirusta ei ole olemassakaan niin alkaisivat myös pikkuhiljaa tajuamaan että Venäjä on kusetuksessa täysillä mukana ja sitä kautta koko Ukrainan sotakin joutuu toiseen valoon: KAIKKI on suunniteltua globaalilla tasolla ja nämä Koronatoimet yhdistettynä Ukrainen sodan erinäisiin vaikutuksiin globaalilla tasolla satavat kaikki NWO-laariin.

   1. Putin on kipapää. Mitään ei tapahdu ilman kipaherran tahtoa. Ukkinsa oli jo mädättäjä ja kokki. Olisi voinut tappaa Stalinin, mutta elätti sitä hyvillä ruuilla liian pitkään ja vähemmistökansat kärsivät työläisten unelmamaassa turhaan useita vuosia. Ehkä oli maailmanhistorian pimein tyyppi tähän asti.

 11. Viisas ja empaattinen henkilö kirjoitti: ” Haluan kiittää sinua rakkaudestasi ja sitoutumisestasi tuoda totuus esiin miljooniin sydämiin ympäri maailmaa.

  Kiitos todellisesta totuudesta maailman tapahtumista ja asioista, joita et löydä valtamediasta. Tämä totuus muuttuu onneksi monen ihmisen elämässä … joka ikinen hetki.

  Totuuden puolustaminen on aitoa rakkautta, joka vuorostaan ​​sitoo meidät kaikki yhteen huolimatta etäisyydestä ja muista tiellä olevista esteistä, jotka pakottavat meidät muuttamaan käyttäytymistämme sellaiseksi, jota emme halua olla.

 12. AMERIKASTA kuuluu SAATANAAAA!!! DEMOKRAATTI -hallinto on suunnannut kaikkein TAPPAVIMMAT MYRKYLLISIMMÄT * * * MYRKKYPIIKIT * * * PUNAISIIN osavaltioihin eli MAGA:laisiin KANNATTAJIIN, joihin TARKOITUKSELLA pitoisuudet olivat erittäin korkeita. KONSERVATIIVEJA kuoli noin VIIKOSSA piikityksen jälkeen ja yksitoista kertaa ENEMMÄN kuin SINISISSÄ OSAVALTIOISSA. Ja REPUBLIKAANEJA on kuollut MYRKKYPIIKKIEN MURHAAMINA 100 000 ihmistä. DEMOKRAATTI osavaltioihin HALLINTO lähetti ainoastaan LUME-PIIKKEJÄ tai ”KESYJÄ” piikkejä, joiden MYRKKY pitoisuus oli niin vähäinen, ettei sillä ollut KUMMOISIA vaikutuksia piikin saaneisiin. Samalla MYRLKKYPIIKKI FIRMAT kokeilivat erilaisia pitoutuuksia saadakseen TULEVAISUUDEN kannalta selville kuinka paljon tarvitaan ”JÖÖTIÄ”, että Kenedy, Kenedy…!!! USA:ssa on käynnissä selvä KONSERVATIIVIEN KANSANMURHA eli DEMOJKRAATIT murhaavat poliittisen KILPAILIJANSA kuten tekivät TOSI KOMMUNISTIT Bolsevikit (Lenin, Stalin) Venäjällä Lokakuun vallankumouksessa ja sitä seuraavassa Venäjän sisällissodassa. BOLSEVIKIT sai vaaleissa 10%:n kannatuksen eli MARGINAALISSA suhteessa KAIKKIIN muihin puolueisiin, mutta VALTA otettiin VÄÄRYYDELLÄ kiväärillä ja PISTIMILLÄ!!! Piikkifirman ent. (ollut jo vuosikausia pois) on LASKENUT ja koonnut DATAA USA:n virallisista FDA:n ym. saatavista tilastoista ylikuolleisuuksista maan sisällä ja niiden JAKAUTUMISESTA paikkakunnittain. Tämä TIETÄISI minusta jo AVOINTA SISÄLLISSODAN julistusta MAGA:lle Demokraattien, FBI:n, SYVÄVALTION, YK:n, George Soroksen, WEF:n, RINOJEN ja KAIKKIEN GLOBALISTI-KOMMUNISTIEN + NWO:n toimesta!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*