Marco de Wit 14 helmikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ukraina ja Natomaat ovat koko ajan selittäneet Ukrainan olevan voitolla ja Venäjän häviöllä Ukrainan sodassa.

 

Siis vaikka sotaa on koko ajan käyty vain Ukrainan alueella, josta se on jo menettänyt viidenneksen.

 

Toisaalta nykyisenä postmodernina aikanahan voittokin on vain relativistinen käsite ja määritelmäkysymys, kuten possukin toteaa.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

39 thoughts on “Päivän kuva: Ukrainan voitto

  1. Ei ne uskalla. Ei usalaisista ole sotimaan ja sitä paitsi häviävät tämän rakenteilla olevan skisman. USA:n tappio on mahtava juttu. Vihaan siionisteja ja USA:n masinoimaa kulttuurimarxismia. Multipolaarinen maailman on paljon parempi vaihtoehto kuin jenkkien maailmanhallitus, jossa siionistit ja niiden kätyrit imee kaikki hillot omiin liiveihin. Ei ne meille jättäis juuri yhtään mitään.

  2. Ei ne uskalla. Ei usalaisista ole sotimaan ja sitä paitsi häviävät tämän rakenteilla olevan skisman. USA:n tappio on mahtava juttu. Vihaan siionisteja ja USA:n masinoimaa kulttuurimarxismia. Multipolaarinen maailman on paljon parempi vaihtoehto kuin jenkkien maailmanhallitus, jossa siionistit ja niiden kätyrit imee kaikki hillot omiin liiveihin. Ei ne meille jättäis juuri yhtään mitään.

 1. Eläi­met hyl­kää­vät mus­tat lä­hi­öt.
  –    Sys­te­mic Ra­cism Ma­kes Ani­mals Aban­don Black Neigh­bor­hoods, Re­se­arc­hers Say
  –    https://archive.today/JG0sw

  Tie­teel­lis­ten tut­ki­mus­ten lu­ki­jan pi­tää tie­tää
  –    «Kuin­ka Prav­daa lu­etaan».

  Siir­ty­kääm­me het­kek­si Neu­vos­to­liit­toon. Lu­em­me Prav­das­ta uu­ti­sen: «Si­pe­ri­an kau­ko-idäs­sä ei ole pi­det­ty neu­vos­to­vas­tais­ta mie­le­no­soi­tus­ta».
  –    Ei­pä tie­ten­kään. Ei­hän sel­lai­nen ole edes mah­dol­lis­ta,
  –    mut­ta mik­si val­ta­me­dia kir­joit­taa uu­ti­sen sel­lai­ses­ta mi­tä ei ole ta­pah­tu­nut.

  Täs­tä mi­tään­ta­pah­tu­mat­to­muu­den uu­ti­soin­nis­ta on pal­jo eri­lai­sia va­ri­aa­ti­oi­ta,
  –    nii­tä jul­kais­taan päi­vit­täin val­ta­me­di­an si­vuil­la.

  1. Toimittajat on aivopesty, mutta ne eivät itse sitä tajua, kun eivät tunne psyop-menetelmiä ja pitävät niitä huuhaana. Uskovaisia ovat, eikä omilla aivoillaan ajattelevia. Lisäksi täysin hybridikeskuksen lietsomassa sotapsykoosissa. CIA:n ohjekirjasta: ”Ota ensin toimittajien mielet hallintaan, heidän kautta KANSA TULEE PERÄSSÄ”, vaikka oman kaulansa katkaisuun.

  1. Häh? Miten niin ”ohi”? ”Sekaantuneet”? Ei mitään sotaa ollut ilman länsimaita. Vai kenen luulet järjestäneen maidanin verilöylyn ja vuosikymmenten natsikasvatuksen, puhumattakaan donbassin pommituksesta?

 2. Mik­si me­dia ei ker­ro Ohi­on tu­hos­ta, jo­ka on ver­rat­ta­vis­sa Tsher­no­byl’iin?
  –    Ohio Train Crash and Che­mi­cal Exp­lo­si­on Bu­ried by Me­dia
  –    https://archive.is/rEy1f

  … Ylei­sön huo­mio kiin­ni­te­tään UFO’ihin
  –    Toi­mit­ta­jia pi­dä­te­tään Ohi­os­sa.
  –    Net­ti­ro­bo­tit suol­ta­vat kom­ment­te­ja ja jut­tu­ja, et­tä ei täs­sä mi­tään oi­ke­as­taan ole ta­pah­tu­nut …

  Oli­ko vau­nuis­sa ke­mi­al­li­sia asei­ta mat­kal­la Kii­naan?
  –    On­ko Ohio re­pub­li­kaa­nien alu­eel­la ja pi­tää­kö se sik­si tu­ho­ta?

  Ai­koi­naan [Hen­ry Kis­sin­ger] sa­noi, et­tä jos UFO:ja ei oli­si, ne pi­täi­si kek­siä.
  –    Nar­ra­tii­vi me­nee sa­man kaa­van mu­kaan kuin Pen­ta­go­nin ko­ro­na-hyök­käys ih­mis­kun­taa vas­taan: Nos­te­taan suu­ri hä­ly,
  –    et­tä vaa­ral­li­set UFO:t ovat val­loit­ta­mas­sa maa­pal­lon,
  –    et­tä vain yh­dis­ty­mäl­lä «yh­tei­sen» so­ti­las­joh­don al­le, ih­mis­kun­ta voi pe­las­tua.
  –    Kun kan­sa­kun­nat on saa­tu nar­rat­tua maa­il­man­hal­li­tuk­sen alai­suu­teen, leh­dis­tö ja me­dia toi­tot­taa «suur­ta voit­toa» ul­ko­ava­ruu­den hyök­käyk­sel­tä
  –    ja sim­sa­la­bim: uh­ka ka­to­aa jul­ki­suu­des­ta yh­tä no­pe­as­ti kuin se sin­ne tu­li­kin.

  Voi­ko maa­il­man­hal­li­tus to­teu­tua vain «yh­tei­sen uhan» edes­sä
  –    ja on­ko tuo uh­ka Pen­ta­gon?

 3. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009391321.html

  Ainoastaan amerikkalaiset ja brittiläiset vihollisemme saavat vakoilla kaikkia muita maailman ihmisiä, sekaantua kaikkien muiden asioihin ja kaapata vallan itselleen. He sitten raivostuvat suunnattomasti jos joku kehtaa vastustaa heitä ja ei alistu heille. Silloin heille käy todella huonosti. Ainoastaan heillä on oikeus pitää valtaa ja kansanmurhata muut maailman ihmiset.

  1. Moldovan nykyinen länsiliittouman hallitsema nukkeämmä vain koittaa tukahduttaa maansa oppositiota ja antaa lisää jalansijaa valtion lisäksi myös läntisille tiedustelupalveluille.

 4. Helsingin mediamafia, neitokenraalit ja vale Saulit ja Pekat ovat paniikissa. Niiden pitää lähettää koko ajan lisää raskasta aseistusta Ukrainaan hyvesignaloinnin takia sekä siksi, että Ukraina ei voi hävitä, koska sotaan yllyttäjät joutuvat itse tuomiolle hävityn sodan seurauksena. Käy kuten tulee käymään vielä rpäonnistuneen piikitysoperaation jälkeen.

 5. Kehtaapas vastustaa amerikkalaisia, brittiläisiä ja ruotsalaisia vihollisiamme ja olla alistumatta heille, niin sinulle käy todella huonosti!

 6. Amerikkalaiset ja britit ovat aina olleet surkeita sotimaan. Tämän takia kaikki on heille aina määritelmäpeliä, itsensä ylistämistä ja vastapuolen demonisointia. He eivät ole koskaan osanneet yhtään mitään, jolloin he uhkailevat, kiristävät, pyörittävät huumekauppaa ja pedofiilirinkejä jne. JA ovat kaikesta avoimen ylpeitä! He oikeasti kehuvat kaikella tällä.

 7. Suomi sentään pystyi valtaamaan takaisin sekä omat alueensa että Neuvostoliiton alueita yhdessä vaiheessa, mutta Ukraina ei ole pystynyt valtaamaan lähellekään edes kaikkia omiaan.

 8. Tässä se nähdään mitä koulutus tekee. Jos opiskelee niin ihmiset sivistyvät. Mutta jos ei opiskele, ihmisistä tulee tyhmiä. Ja se näkyy mm. Sannan twiitissä. Ei ole ollut hereillä koulun tunneilla tai sitten ei vaan ymmärrä kuulemaansa+lukemaana. Harvemmin sodan voittanut osapuoli joutuu maksamaan sotakorvauksia.

  Muuten, tiesittekös että Neuvostoliitto ei vaatinut kaikkien sotakorvausten maksamista, mutta Iso-Britania vaati niiden maksamista viimeiseen markkaan asti. Ja nyt politikkomme väkipakolla pakottavat Suomi-neitoa samaan sänkyyn tuon Iso-Britanian ja Setä Samulin kanssa. Todellista NATO-huoraamista.

  1. Sinä siis luulet, että koulutus opettaa sinulle TOTUUKSIA. Tekniset ja matemaattiset ja ammatilliset alat kyllä, mutta muuten on huuhaata kuten viihdesaasta. Puhujia riittää, mutta tekijöitä ei ole.

   1. Ehkä itselläni oli tarkastelupiste hukassa. Olenhan saanut teknisen koulutuksen. Sitä helposti unohtaa nuo humanistiset huuhaat.

  2. Nimenomaan ”koulutus” tekee ihmisistä entistä vammaisempia. Kaikki yhteiskunnan ja maailman johdossa olevat ovat pelkkiä idiootteja ja vammaisia, jotka eivät tiedä mistään mitään.

   1. Ylipäätään, mitä oppineempi ihminen, sen tehokkaammin kaikki ulkoa annettu omaksutaan.

    Tämä johtaa monesti jopa kilpailuun siitä, kuka on kaikkein oppivaisin yksilö. Tunnolliset oppijat sitten lopulta vertailevat omaksumaansa mm. työpaikkojen lounastauolla ja muualla ”sivityneesti” asioita käsitellen.

    Surullista.

  1. Niinpäs muuten onkin, saa nähdä saako kisapassia tuo esitys.. Noin minuutin kohdilla (Pentagon-teema?) tuntuu varsin alleviivatulta ja mitä kaikkea muutakin, selvä yhteys juu myös V. Zelenskyn jonkun vuoden takaisiin esityksiin, siltä vaikuttaa.

 9. Suomi halutaan nyt väkisin saada Natoon yksin ja jopa ennen vaaleja. Ruotsi jää perään nauramaan ja tuskin tulee koskaan liittymään.

  1. Juuri noin. Hannu Hanhi osaa pelata Suomi- nimisellä nappulalla. Typerä solttu, joka on tehty sitä varten.

   Ruotsalaiset jalostivat suomalaiset psyykkisesti ja geneettisesti siihen tehtävään vuosisatojen ajan.

   Tekemään rqskasta työtä, maksamaan kiltisti verot ja sotimaan viimeiseen veritippaan asti. Sen me osaamme, olipa hallitsija oma tai vieras.

   Jos ei huvita sotiminen Ruotsin ja Naton puolesta niin muuta Ruotsiin. Kansalaisuuden saa helposti. Ruotsin kansalaisena et joudu sotaan, kun suomalaiset on luotu siihen.

   1. Vois kai sinne muuttaakkin, mutta sielä matuongelmat ovat pajon Suomea konkreettisemmat ja ei sitä mettänpuolimmaista kieltä kukaan osaa. Ne kielet jotka taipuu: saksa, ranska ja hollanti, niihinkään maihin ei tee mieli.

    Mutta yhä edelleen voi erota reservin palveluksesta. Viime vuonnahan paperit täytti noin 15 000 miestä, vaikka jukisesti puhuttiinkin vain ”hyväksyttyjen eropapereiden” määrästä. No, lisää eroajia ja kyllä alkaa NATO-kiima laantua.

    Suomi taitaa olla euroopan viimeisiä valkoisia paikkoja. Jos minä olisin suomenruotsalainen niin myisin omaisuteni Ruotsissa ja muuttaisin Suomeen. Niin teki kaverini ja osti omakotitalon Lohjata sekä kesämökin järvenrannalta Pirkanmaalta. Ja rahaa jäikin vielä. Ei tarvitse hötkyillä…

    Sillä jos esim. ne 720 000 ruotsin suomalaista muuttaisivat tänne niin johan meillä olisi hyvät oltavat. Ruotsi maksaisi eläkkeet ja työttömyyskorvaukset. Tänne tulisi firmoja ja taloutemme epyisi ennennäkemättömän nopeasti.

 10. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/e94251da-ce50-485a-9f08-4fd85c5e539c

  Yhdysvaltojen, Iso-Britannian ja Israelin levittämä vakoilupallo-narratiivi on jälleen jotain niin törkeää ja kaksinaamaista. Amerikkalaiset ja brittiläiset eläimet haluavat false flageilläkin tekosyyn eristää Kiinaa ja saada syyn sotaan Kiinaa vastaan. Amerikkalaisille, brittiläisille, sekä Suomen tapauksessa ruotsalaisille eläimille pitää antaa viimeinen ratkaisu laillisin keinoin.

  1. Tärkein pointti on löytää tekosyy sille miksi
   –    USA:n ei tarvitse maksaa velkojaan Kiinalle.
   Se haetaan vaikka kiven alta.
   –    Muuten dollari romahtaa.

 11. https://youtu.be/wCdtme7SvwE

  Joe Bidenin lasten ja naisten nuuskimisfetissi. Ottakaa huomioon, että Biden tietää tasan tarkkaan, että ihmiset pitävät tätä hyvin outona ja he ovat huomanneet tämän, mutta hän vain jatkaa varsinkin pikkulasten nuuskimista.

 12. Me tulemme vielä laillisin keinoin sulkemaan amerikkalaiset, brittiläiset ja Israelin valtion läntisen sivilisaation ulkopuolelle ja laillisin keinoin ajamaan Yhdysvallat ja Iso-Britannian kivikaudelle. Me emme antaudu ja luovuta.

 13. Suomi juoksee ILOLLA lankkua pitkin HAISEEN (Hai) MEREEN, sillä ameeriikoista on kuulunut, että SUOMI hoitelee Venäjän YKSINKIN kuin taistelusta PERÄÄNTYVÄ ennen kuin ALKIKAAN – ruottalainen puuteripää kenraali suomalaisen piikatytön. Ettei vain ”HULLU-UHO” saanut näin ”alkunsa”???

 14. https://www.telegraph.co.uk/world-news/2023/02/14/us-pilots-describe-mysterious-object-ufo-mission/

  Valehtelevat amerikkalaiset ja brittiläiset vihollisemme levittävät nyt valtavaa valhetta jostain Kiinan palloista, sekä ovat samalla hiljaa siitä kuinka he myös vakoilevat kaikkia muita maailman ihmisiä ja puuttuvat KAIKKIEN maailman ihmisten elämään. Näin he yrittävät valehtelemalla ja liioittelemalla lisätä Kiinan pakotteita ja päästä sotimaan Kiinan kanssa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*