Marco de Wit 15 helmikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Kaikkien tutkimusten mukaan luottamus viranomaisiin ja poliitikkoihin on ylivoimaisesti suurinta nimenomaan Suomessa. Edes järjetön koronatyrannia, myrkkypiikit, femakkohallitus ja sotakiima eivät näytä vähentäneen luottamusta.

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Laittoman Lehden mukaan syy suomalaisten naiviudelle on valkoisille ainutlaatuinen pohjoisen sijainnin luoma metsästäjä-keräilijägeenistö, joka synnyttää kommunistisen psyykkeen. Karmaisevia esimerkkejä tästä ovat kateellisuus, naivius, alkoholismi, betamaisuus ja feministinen konsensushakuisuus. Toisaalta hyviä luonteenpiirre-esimerkkejä ovat rehellisyys, perusälykkyys ja ahkeruus. Naivius ja konsensushakuisuus tekee kuitenkin ihmisistä valtiouskovaisia. Lisäksi on helppo kaapata Suomen valtio ja kansa palvelemaan muiden maiden agendaa.

 

Evoluutiopsykologia. Osa XV. Lukija: Suomalaisten perverssi harha: Valtiouskovaisuus

 

 

Mutta miksi sitten unkarilaiset ovat niin eri maata? Yksinkertaista: Unkarilaiset siirtyivät etelään, jossa heistä kehittyi paimentolaiskansa. Näin unkarilaisista tuli pienuudestaan huolimatta hyvin itsenäismielinen valloittajakansa. Niinpä unkarilaiset pystyivätkin valloittamaan itselleen paikan Keski-Euroopasta.

 

Evoluutiopsykologia. Osa XIV: Miksi suomalaiset ovat alistuvia ja unkarilaiset itsenäisiä?

 

 

Lähes kaikki muut valkoiset ovat puolestaan indoeurooppalaisia maanviljelyskansoja, jotka ovat sitten pystyneet valloittamaan koko maailman.

 

Valloittajakansa indoeurooppalaiset vs. suomensukuiset kansat

 

 

Maailmanvalloittajina indoeurooppalaiset ja varsinkin heidän johtajat eli germaanit ovat tietysti hyviä alistamaan muut kansat sekä väkivallalla että varsinkin valheilla ja huijauksilla. Toisaalta myös tämän takia indoeurooppalaisia on vaikea huijata heidän omienkaan hallitsijoiden taholta. Tämä selittää indoeurooppalaisten kansojen suhteellisen suuremman yksilönvapauden.

 

Se selittää myös ns. imperialismin paradoksin eli vapaimmat maat luovat vauraimman talouden, joka puolestaan mahdollistaa suurimman armeijan, jolla on sitten helppo valloittaa tai muuten alistaa muut maat. Tämän vuoksi Britannia ja USA ovat olleet maailman suurimmat imperiumit.

 

Germaanit huomaavatkin huijaukset paljon helpommin kuin mitä suomalaiset. Alla esimerkki tilastosta. Se on ikävä kyllä jo vuoden vanha, mutta siitä huolimatta huomaa miten germaanien usko lääkäreihin ja lääkemafiaan on alkanut selvästi heikentyä.

 

Toimittajiin ja poliitikkoihin germaanit eivät ole uskoneet missään vaiheessa. Itse asiassa niihin luottaa germaaneista vain pari prosenttia, kun Suomessa puhutaan enemmistöstä kansalaisia! Näin massiiviset erot ovat selvästi geneettisiä.

 

 

Kuvassa linkki tutkimukseen

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

19 thoughts on “Ihmisten luottamus lääkäreihin ja poliitikkoihin laskenut entisestään. Paitsi Suomessa!

 1. Samasta syystä Suomeen on jäänyt valkoiset uskottomat ja täysin vastenmieliset suomalaiset huorat, joita kukaan mies ei halua. Edes ulkomaalaiset valkoiset miehet eivät halua valkoista suomalaista huoraa, sillä maailma on täynnä paljon parempia valkoisia naisia. Jopa ulkomailla sekä miehet, että naiset kysyvät, että miksi suomalaiset naiset ovat niin rumia, miksi suomalaiset naiset vihaavat poikia ja miehiä.

  Tulemme poistamaan tämän suomalaisten huorien perimän laillisin keinoin ja otamme oikeita kunnon valkoisia naisia tilalle. Suomalaiset naiset ovat synnyttämässä nälänhädän, sekä matujen sisällis-sodan, jossa suomalaiset huorat sekä nääntyvät hitaasti nälkään, että jokainen heistä joutuu matujen raiskaamaksi.

 2. Amerikkalainen ja brittiläinen saasta on aina ollut täysin eläimellistä ja rikollista saastaa. Naiset ovat Laittoman Lehden mukaan pitäneet huolta geneettisestä laadusta. Haha. Suomalaiset valkoiset huorat nussivat kirjaimellisesti maailman pahinta roskaväkeä, kuten lisäksi myös kehitysmaalaisia. Mitä sairaampi perimä, sitä parempi suomalaiselle huoralle.

 3. Kuvituskuvassa on yksi virhe: minnekään ulos aavikolle tai vuoristoon et enää pääse. Vaan istut sellissäsi älykaupungissa, identtisten sellien ruudukossa, etkä sieltä liiku.

 4. Amerikkalainen ja brittiläinen eläinsaasta on päässyt lisääntymään helpossa ympäristössään kuin torakat. Miten tätä loisivaa saastaa vähennetään laillisin keinoin ja poistetaan laillisin keinoin keskuudestamme? Helpolla he eivät suostu poistumaan keskuudestamme, koska he katsovat aina oikeudekseen olla joka paikassa minne he leviävät, jolloin heitä pitää poistaa täysin laillisin keinoin ja siirtää laillisin keinoin laillisille leireille. Tämä saasta itsekin pistää vihollisensa ja vastustajaa aina leireille, mutta mehän emme näännytä heitä nälkään ja pakota heitä nälissään syömään omaa paskaansa kuolemanleireillään, kuten he tekivät mm. saksalaisille.

  Yhdysvaltojen johtaja vielä totesi kuolemanleireistään, että he eivät tapa saksalaisia vankeja tarpeeksi tehokkaasti. Huomatkaa miten amerikkalaiset ja britit ovat vielä täysin ylpeitä kaikista rikoksistaan, oikein kehuskelevat ja naureskelevat niille, kuten ”Vittu kun me tapettiin niitä vietnamilaisia niin perkeleesti. Vittu kun me ei tapettu saksalaisia ollenkaan niin paljon kuin haluttiin. Kukaan ei tiennyt, että me oltiin siellä Laosissa ja Vietnamissa tappamassa niitä vinos… ei kun siviilejä siis. Vittu kukaan ei tiennyt miten me kaupattiin ja myytiin sitä heroiinia joka puolelle. Hehehe. Ihan pientä pedofiilirinkiä pyöritettiin Bosniassa, Kosovossa, Afganistanissa jne. Hehe. Kukaan ei tiennyt tai voinut todistaa, että me sitä tehtiin. Hehe.”.

  Huomatkaa miten tämä amerikkalainen ja brittiläinen sairas eläimellinen saasta moraalisignaloi samaan aikaan ja jatkuvasti kehuskelee kuinka he ovat niitä hyviä, moraalisia ja kuinka he vapauttavat kaikki muut pahuudesta ja diktaattoreista.

  Amerikkalaiset ja britit uskovat käänteiseen todistustaakkaan ja he sitten kääntelevät näitä sääntöjään aina sen mukaan miten sillä hetkellä sopii. Välillä asia on näin ja välillä asia onkin toisin.

 5. Vaikken epäile tämän gerontokratian hulluutta niin nuo gallupit ovat ihan päästä temmattuja vuodesta toiseen

 6. Mä taidan olla jotenkin outolintu tässä,
  kun en luota enää lääkäreihin, en poliitikkoihin,
  en kansalaisiin, enkä etenkään mielipidetutkimuksiin.
  Yksi harvoista asioista, mihin enää luotan,
  on se, että aurinko kiertää maata.

 7. Väestökatoon on kelpo syy…kattokaas esim. noita kuvan kolmea kurttusta kalkkunaa. Kuka noista sauhut lykkäisi? Ai niin…Uusvirran Olavi,ja olis ainoa.

 8. Marcolla on selkeesti joku simpanssin geenistö kun uskoo tilastoihin ja galluppehin.
  Vale-emävale-tilasto….koskaan kuullut?

 9. Ja mikä pahinta: usko ja luottamus foliohattupelleihin ei ole kasvanut. Luojan kiitos olemme sivistysvaltio.

 10. En tiedä meneekö tämä tuon metsästäjä-keräilijägeenistön tai suomalaisille tyypillisen authoriteettiuskon ja orjamentaliteetin alle mutta itse olen huomannut että media pystyy kirjaimellisesti päättämään mitä mieltä suurin osa suomalaisista on mistäkin asiasta. Tästä oli joku tutkimus ja siinä todettiin että ~70% suomalaisista luottaa täysin valtamedian sanomisiin ja jopa muiden ”läntisen arvoyhteisön” maiden edustajillakin tuo vastaava luku oli jossain 30-40% paikkeilla.

  Jos ottaa huomioon että sen jälkeen kun YLE päätti että suurin osa kansasta on NATO-jäsenyyden puolella sen reilusti alle 1000 ihmisen valikoidun otannan gallupin perusteella ja tämän jälkeen median puolella NATO”keskustelu” on ollut täysin yksipuolista propagandaa, puheet siitä että asiasta voitaisiin pitää kansanäänestys on unohtunut täysin ja normilammas on sitä mieltä että jos suurin osa kansasta, kaikki poliitikot ja media ovat tuota mieltä niin minunkin pitää olla tuota mieltä.

  Ilmeiseti tuolla iltapäivälehtien ”Keskusta yrittää loata suositun Sanna Marinin”, ”Sanna Marinin hallituksen suosio huipussaan” otsikoiden seassa on myös ollut pari otsikkoa siitä miten lääkärit ja lääketeollisuus ovat suoriutuneet koronapandemiasta hyvin nyt kun tuota ylikuolleisuutta on vihdoin ruvennut ilmenemään ja päättäjien tahto on alkanut toteutumaan?

  Pitäisiköhän tuota suomalaisten sokeaa luottamusta valtamediaan tutkia erillisenä ilmiönä vai laittaa se vain tuonne authoriteettiuskovaisuuden alle?

 11. Kyllä minä luotan nykyisiin politikkoihimme 100%:sti. Luotan siihen että ne sössii kaikki asiat, täyttävät omat taskunsa parhaansa mukaan, ajavat Suomen taloudelliseen konkurssiin ja vievät Suomen sotaan Venäjää vastaan. uotan myös siihen että ne elävät jossain psykoosissa ja niillä on useampi kuin yksi F-alkuinen diagnoosi. Näissä asioissa minä luotan politikkoihimme täysin.

 12. Valikoiva havainto kyky on psykologinen termi, joka kuvaa kuinka aivomme sulkevat pois tietoisuudestamme asiat, jotka eivät sovi juurtuneeseen käsitekehykseemme.

  – ”Näemme sitä mitä haluamme nähdä ja kuulemme sitä mitä haluamme kuulla”.

  Tärkeitä tekijöitä, jotka ohjaavat tätä tulkintaprosessia, ovat henkilökohtaiset kokemuksemme, mielialamme ja elämän tilanteemme.

  Hyväuskoisuus ja epäily on tulkinta kysymys.

  Liiallinen naiivius siihen että uskot kaiken kuulemasi on yhtä haitallista ja vammauttavaa kuin liiallinen epäluulo jossa epäilet kaikkea ja kaikkia.

  Se voi kuulostaa kyyniseltä ja synkältä, mutta paras tapa välttää pettymystä on ajatella juuri näin;

  ”Jos odotukset ovat alhaisemmat, niin myös pettymykset ovat pienempiä.”

  Älä siis odota mitään, mutta ole valmis kaikkeen. That’$ it!

 13. Nyt on aika nostaa rikollinen poliisi esille.

  Liian vähälle huomiolle on jäänyt esim sivusto johon entinen poliisi on koonnut yhteen aika läjän poliisin rikoksia.

  Suomessa poliitikot, toimittajat, poliisit ja tuomarit pääsevät ihan liian helpolla.

  Hyvä veli järjestelmä suojelee.

  Huomatkaa myös että eduskuntavaaleissa ei yksikään ehdokas ota esille yhteiskuntaa sisältä rapauttavaa järjestelmää johon poikkeuksetta kaikki merkittävät päättäjät ja julkkikset kuuluvat. Maailmanlaajuinen vapaamuurari järjestelmä.

  ”Vääriä mielipiteitä” kyttää peräti 200 poliisia Suomessa! Oikea STASI valtio.

 14. Suomen AIVOPESEVÄ VALTAMEDIA vastaa 1:1 POHJOIS-KOREAN vastaavaa . Suomi-ihmiset ovat niin TYHYMIÄ, että siitä tekee mieli SYYTTÄÄ itseään JUMALAA!!! Suomi-tallukat jonottaisivat KILTISTI NISKALAUKSELLEKIN soramontun reunalle, vaikka näkisivät edellä olleen TELOITUKSEN ”suorana”. YLE olisi tekemässä juttua ja aivan KAIKKI olisivat niin PERKELEEN tyytyväisiä. Mitä nyt kylmä viima NIPISTELEE nenäpäätä. KIESUSSSS!!!

 15. Artikkelin otsikko ja jutun ensimmäinen lause on onnistunut pääkirjoittajalta hyvin. Tämän jälkeen pääkirjoittaja, hänelle tyypilliseen tapaan, sukeltaa kirjoituksessaan niin syviin historian vesiin ettei hänen kirjoituksestaan ota mitään selvää. Olkoon De Wit vaikka millainen historian tutkija niin sillä ei ole mitään tekemistä nyky-maailman suhteen. Historia oli ja meni, nyt mennään nyky-Suomessa, herää jo!
  Pääkirjoittajan lakeijat, jokaiseen artikkeliin löytyvät samat kommentoijat, vastaavat jokaiseen artikkeliin niinkuin pääkirjoittaja haluaa!
  Sensuuri? Sananvapaus?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*