Marco de Wit 15 helmikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laittoman Lehden teesin mukaan kansallismielinen kenttä on täynnä idän ja lännen agentteja ja muita sabotöörejä, koska Suomi on geopolitiikan keskiössä Pietarin porteilla.

 

 

Myyrien valtakunnan aikajana: Onko VKK-puoluekin persujen ja keskustan johtama valeoppositio?

 

 

Laiton Lehti on kuitenkin ollut varovainen nimien kanssa, koska todisteiden pitää olla todella vedenpitävät ennen kuin syyttää ketään agentiksi tai edes epäilee sabotööriksi. Niinpä annamme erilaisille kansallismielisille henkilöille agentti- ja sabotööripisteitä. Korkeimmat pisteet ovat tietysti 100%, mutta sitä on vaikea antaa. Harvapa itse myöntää olevansa sabotööri.

 

Kaikkein lähimpänä sataa pyörivät sabotööripisteet on tietysti saanut Juha Korhonen. Tämä jo mm. siitäkin hyvästä, että hän on yhdessä Vale-SKE:n Matti Loimupalon kanssa tehnyt kaikkensa saadakseen lopetettua Laittoman Lehden yhteistyössä polpon kanssa.

 

Kuvassa linkki videoon

 

 

 

Juha Korhonen on myös kirjaimellisesti yllyttänyt poliittiseen terroriin ja väkivaltaan estääkseen alkuperäisen SKE-puolueen vaalitapahtuman viime eduskuntavaaleissa. Tällöin hän myös syyllistyi selvään rikokseen ja vieläpä vaalirikokseen. Ehkä Ossi Tiihonen uskoi, kun Korhonen selitti kaiken olleen vain pientä vitsailua?

 

 

 

 

Videoita ja kuvakaappauksia Juha Korhosen rikollisesta käytöksestä, naisiinkin kohdistuvista väkivaltauhkailuista sekä myös tämän farssimaisesta Natorahoitteisesta Lohikäärmekultista olisi vaikka kuinka paljon, mutta ainakaan näin ennen vaaleja ei viitsisi tuoda näitä juttuja esiin varsinkin, kun kaikki muut näyttävät lopettaneet sabotoinnin.

 

Juha Korhonen on kuitenkin kaikista sitkein sabotööri. Itse asiassa hän oli myös James Hirvisaaren läheinen yhteistyökumppani, kun he yhdessä tuhosivat aitokansallismielisten vaaliliiton ja siten myös kaikki mahdollisuudet viime eduskuntavaaleissa. Kumpaakaan asia ei kuitenkaan haitannut, vaan riemuitsivat persujen menestyksestä.

 

Myyrien valtakunta. Osa 8: James Hirvisaaren kootut selitykset

 

 

Samalla sabotöörilinjalla Korhonen on jatkanut myös viime aikoina. Hän on pomppinut natsien, persujen ja putinistien porukoissa käyden sekoilemassa kaikissa mahdollisissa leireissä. Siis oikeasti hän on ollut muutaman vuoden sisällä sekä natsien Vastarinnan että putinistisen toimittajaliiton jäsen samalla kuitenkin koko ajan fanittaen persuja. Jos tämä ei ole epäilyttävää, niin mikä sitten?

 

Kaiken kukkuraksi hän on sekopäisesti eri järjestöissä pyöriessään samalla levittänyt väkivaltauhkauksia ja kaikenlaisia riitoja joka paikkaan. Niinpä kaikkialta hänet on heitetty ulos tai lähtenyt ovet paukkuen. Tuskin kenelläkään on kansallismielisissä piireissä niin huono maine kuin Korhosella.

 

Korhonen sai myös sotkettua viime syksyn mielenosoituksia. Jostain syystä Tiihosta ei näytä kovasti rasittaneen, että Korhonen puukotti häntäkin selkään. Masokismia vai parempaa selkäänpuukotusta?

 

Joko alkaa riittää? -mielenosoitus lässähti! Miksi Juha Korhonen? (Myyrien vai sekopäiden valtakunta?)

 

 

Koko Vapauden Liiton johto mukaanlukien useampi vaaliliiton Kristalli-puolueen jäsen tietää Korhos-ongelmasta, mutta jostain syystä ei välitä. Sinänsä Laitonta Lehteä ei häiritse, jos Vapauden Liitto ottaa Korhosen ehdokkaakseen likaamaan toimintaansa. Omapa on maineensa, mutta miksi Vapauden Liitto jatkuvasti vielä kaiken kukkuraksi aktiivisesti promoaa arkkisabotööri Korhosta ympäri Suomea??

 

Tämä kysymys herää varsinkin silloin, kun Tiihonen raahaa mukanaan uusimaalaista Korhosta jopa Tampereelle! Miksi ihmeessä? Eihän Korhonen ole edes Vapauden Liiton jäsen! Eikä taatusti mikään kristalli!

 

Katsoppa tätä mainosta:

 

 

 

Pirkanmaalla olisi mahdollista saada ainakin Virtanen läpi, JOS ehdokaslistat olisivat hyvät ja vaalityö aktiivista. Ongelmana on kuitenkin, että sekä Vapauden Liitolla että Kristallipuolueella on Pirkanmaalla aivan liian vähän ehdokkaita listojen ollessa puolityhjät.

 

Niinpä olisi EHDOTTOMAN tärkeää saada Pirkanmaalle PALJON lisää ehdokkaita vaaliliittoon ja mieluummin tietysti edes jonkinlaisia ääniharavoita. Tätä työtä ei taatusti helpota, että monissa piireissä vihattu Juha Korhonen mainostaa Pirkanmaan Vapauden Liiton ja Kristallien kutsuneen hänet vierailulle ehdokastilaisuuteen!

 

Korhonen tietysti itsekin tajuaa mitä hän tekee vaaliliiton ehdokashankinnalle ja vaalityölle, mutta sabotöörinä ja julkisuushakuisena tyrkkynä hän ei tietenkään välitä. Mutta miksei Tiihonen ja kumppanit välitä?

 

Järki hoi! Mitä ihmettä Vapauden Liitossa ja Kristalleissa oikein tapahtuu??

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

30 thoughts on “Myyrien valtakunta. Osa XI. Vapauden Liitto antaa Juha Korhosen sabotoida vaaliliiton vaalikampanjan!?!

 1. Ehkä Ossi Tiihonen tuo yhden tunnetuimmista sabotääreistä tahallaan mukaan? Ehkä Tuukka Kuru ei ole mitenkään typerä, vaan hän ja muut ovat tarkoituksella tuoneet kaikkein pahimmat sabotäärit Sinimustien johtoon päsmäröimään. Olisiko mitenkään mahdollista?

  1. Ossi Tiihonen on itse sabotööri, ei kai kukaan vakavissaan usko, että Ossi Tiihonen olisi mitään muuta kuin eliitin poika?

 2. Jotkut semi-petturit eivät välttämättä kehtaa suoraan tuhota ja myyräillä, joten mm. Supo on tehnyt diilejä, että päästävät heidän myyrät sabotoimaan, jolloin semi-pettureiden ei tarvitse liata käsiään ja kaikki ovat tyytyväisiä. Semi-myyrien ei tarvitse itse liata käsiään ja kukaan ei ala pitämään petturina.

 3. Hörhöjä ei oteta mukaan muiden kuin mlnipuolueiden toimintaan. Samanlaisia sekoja kuin jossakin vihervassareissa, mutta vihervassarit sen verran älykkäitä, että eri nimikkeillä aakkosprojekteissaprojekteissa tai jopa virkamiehinä nauttivat palkkaa ja muita tukia. Minipuolueidrn hörhöt elävät jollakin työmarkkina- tai toimeentulotuella, kun eivät kelpaa, halua tai pääse mihinkään työpaikkaan.

  Kyllä tavallinen yksityisen sektorin palkkatyötä tekevä normaali kansalainen on harvinaisuus puolueissa aktiivina ja ehdokkaana.

 4. Korhonen puhuu kansantajuisesti ja napakasti. Hän on myös suosittu, eikä vähiten tokentuben ansiosta, vaikka kuinka pahalta se toisista tuntuisi. Siksi on ihan ilmeistä, miksi on kysytty puhuja. Sen sijaan Korhosen viimeaikaisista toimista arvostelua voisi löytää tokentuben vähäisestä markkinoinnista ja viimeaikaisten tokentubettajien rikosilmoitusten yhteydessä panikoinnista. Jos samat rikossyytteen alaiset videot löytyy toisilta videoalustoilta tulee odottaa maltilla miten syytteet niihin alustoihim kohdistuu.

  1. Siis jos nämä vastaukset eivät ole provoja niin ei hyvää päivää. Missä psykoosissa ne oikein elää. Ja vielä puolueen johto??

   Luuleeko ne saavansa enemmän piparia kun syvähalailee kettutyttöjä? Miksi turkistarhaus olisi lopetettava? Se tuo miljoonia vuodessa Suomelle. Entäs sitten possujen ja nautojen tarhaus?? Olisiko rukistarhaus eettisesti hyväksyttävämpää jos ne ketut syötäisiin nylkemisen jälkeen?

   Olen koko ajan vain tyytyväisempi että en aikoinaan allekirjoittanut SiniMustien kannattajakorttia. Silloin ei vielä puolueeen virallinen linja ollut muotoutunut eikä puolueohjelmaa ollut. Pohdin että miksi siis tukea ryhmää minkä agendoista ei tiedä mitään.

   No, nyt tiedetään SiniMustien agenda: Se on SUVA:kki agenda. Sen tehtävänä on kurjistaa suomalaisten elintasoa.

   Jos vaikka puolueen johdolla henkilkohtaisesti menisikin huonosti, niin ei kai se tarkoita että muillakin menee huonosti. Onneksi laitoin ryytimaan siemenet kasvamaan jo. Näyttää että oma viljely on se joka tarjoaa ruokaa ensi talveksi. Ja jatkoiksi.

   1. Haluat lisätä haittaa, jos et ymmärrä tai jaksa lukea. Haluat myös Suomen kurjemmaksi tietämättömyydelläsi.

    1. Kyllä minä noista vaalikone-vastauksista olen ymmärtävänäni puolueen johdon kannan yksiselitteisesti. ”Täytyykö Suomen pitää kiinni ilmastotavoitteistaan vaikka se tarkoittaisi talouden kurjistumista”. Ööö… Miten tuon voi tulkita ”väärin”?? Jos puolueen johto pitää kiinni ”ilmastotavoitteistaan”, niin se tarkoittaa asuntojen sisälämpötilojen laskua, hiilivety- ja sähköautojen kieltämistä. Liikkumisen, muutoin kuin lihasvoimalla, kieltämisen jne jne jne… Ei olisi internettiä koska kissavideoiden tiedonsiirto kuluttaa enemmän energiaa kuin serverit itse jne jne jne…

     Se mitä Suomi tupruttelee maailman ilmastoon, sillä ei ole mitään merkitystä, ei edes pohjoismaisella tasolla, saati sitten euroopan tasolla. Meille tärkeää on edulliset energiamuodot koska joudumme lämmittämään kiinteistöjämme seitsemän kuukautta vuodessa. Joudumme liikkumaan pitkiä matkoja ja joudumme kasvattamaan kasvhuoneissa ruokaa kylmissä ja pimeissä olosuhteissa. Sama eäinpuolella.

     Niin että jos puoluejohdon vastaukset eivät kurjista suomalaisten elämää ja taloutta niin mikä sitten? Edes Marin ei pysty viisikkonsa kanssa tuollaisiin vastauksiin. Eikä Esko Aho tai Mauno Koivisto.

     Kuten sanottua, tulevan vuoden sato on jo ruukkukylvetty ja nyt odotellaan itämistä. Minun ruokani hinta ei nouse vaan laskee tulevaisuudessa.

     1. Joo, hyvä pointti. Laiton Lehti saanut valtavasti kuvakaappauksia varsikin Tuukka Kurun TÄYSIN ÄLYTTÖMISTÄ globalistisista vastauksista. Kuvottavaa. Pitää kirjoittaa siitä juttu.

  2. Turkiksia luonnollisesti käyttävät jotka pyytävät ruokansa hyödyntääkseen kaiken ja esim. mursusta nahan. Turha sotkeminen ja luontoon päässyt jo 100 vuotta sitten vahingossa tarhoilta eli on aina lopettaa haittaeläimen olo, aina sattuu vahingossa karkaamisia ja miksi turhaa hienosto pellejä varten olla, vähän kuin äidilläni roikkui aikoinaan oravalakista, ei tosin hienosto vaan tavallinen äiti ja ei niin kallis kun yksi orava.

  3. Luonnon suojelussa ja luonnon kanssa harmoniassa eläminen on suotavaa. Hulluus on kuitenkin sairautta.

   Vieläkin pahempi asia tuossa videossa oli tuo ilmiselvä yhteinen linja, joka epäilemättä peruja rahoittajatahonsa vaatimuksista.

 5. Kannattaa katsoa näiden pienpuolueiden omia sivuja, Vapauden liitto ja Totuuspuolue. En ole itse ”hoksannut” edes katsoa aiemmin, mutta niiden perusteellakin voi päätellä itse, kannattaako oikeasti näitä puoluejohtajia. Sama tietenkin muiden pienpuolueiden kanssa.

  Parempia lähteitä joskus ovat näiden ihmisten twitter ja instagram -sivustot, kertovat enemmän siitä ihmisestä kuin viralliset puoluesivut. Toki ne viralliset sivutkin kannattaa tsekata.

  1. Mitä pelleilyä se Totuuspuoluekin on kun ei suostu vaaliliittoon? Yksinkö se Jaana on ehdolla vai onko ollenkaan? Miksi koittaa perustaa puolue jos ei halua vaaleihin? Miksi johtaa puoluetta jos ei halua olla ehdolla (VKK, SKE)?

   1. Hyviä kysymyksiä. Tilanne on tällä hetkellä uskomaton farssi. Paljon pahempi kuin ihmiset tietävätkään, mutta Laiton Lehti ei ole vielä halunnut paljastaa koko totuutta, koska vaalit tulossa.

    Vaalifarssin taso on jälleen sitä luokkaa, että epäilyt tahallisesta sabotaasista vahvistuvat entisestään. Tämän takia julkaisemme Myyrien valtakunta -sarjaa. Tosin nimen voi kohta muuttaa Mielisairaiden valtakunnaksi. Niin hullua meno on näissäkin vaaleissa.

    Ihan oikeasti tällaista vaalimenoa ei ole missään muussa maassa. Joko suomalaiset ovat seinähulluja tai sitten myyriä joka puolella. Toki voi olla molempiakin. Mielisairaiden, burgereiden ja muiden hyödyllisten idioottien nostaminen vapaus- ja kansallismielisten puolueiden johtoon on nimittäin se polpon tehokas ikivanha strategia varsinkin, kun samalla se automaattisesti toteuttaa hajoita ja hallitse -strategiaa.

    Näin muuten poliisit ja tiedustelupalvelut toimivat myös järjestäytyneen rikollisuuden kanssa eli päästävät rikollisjengien johtajiksi vain vasikoita ja myyriä tai vaihtoehtoisesti myös hulluja ja sekopäitä (päämääränä tuhota kyseinen rikollisjengi poliisin kanssa yhteistyössä olevan myyrärikollisjengin tieltä).

    Puolueetkin ovat tietyllä tavalla mafioita, jotka pyrkivät kuppaamaan veronmaksajilta rahaa ja kartelleja eli koostuvat hyvin itsekkäistä ihmisistä, jotka on helppo ostaa tai manipuloida. Näinollen sama hajotusstrategia toimii puolueiden kuin rikollisjengien/mafiosojenkin manipulointiin.

    1. Ole Marco hereillä kun ehdokaslistat on vahvistettu. Sen jälkeen voit olla ensimmäinen joka uutisoi muutoksesta, siis jos kaikki menee niinkuin on suunniteltu. Ja sen jälkeen huoramedia parkuu…

     1. Ikävä kyllä… Ei kannata odottaa yllätystä. Suomalaisille pienpuolueille eivät kelvanneet muutokseen tarvittavat ääniharavat. Ne haluaa rypeä omassa itsesäälissään ja uhriutua oppositiossa, jos sinne edes pääsevät.

      Ite en tule äänestämään tulevissa vaaleissa koska pienpuolueiden johtajat ovat näköjään kaikki egoisteja eikä niiden tarkoituskaan ole muuttaa tuevaisuuttamme.

   2. Tämän takia kehotin katsomaan näiden omia henk koht sometilejä ja puoluiden sivuja. Kuten Marco on todennut, näyttää siltä, tai on jopa hyvinkin selvää jo itselleni, että nämä VKK, Totuuspuolue ja Vapauden puolue ovat kontrollissa ja todennäköisesti perustettu vain sekoittamaan pakkaa tarjoamalla muka vaihtoehdon valtapuolueille. Totuuspuolueella ei taida olla kannattajakorttejakaa vielä tarpeeksi?

    Kristillisdemokraatit eivät ole tällä hetkellä sellainen puolue, jota haluaisin äänestää, koska en tiedä, millaisia ihmisiä oikeasti ovat. Mutta näen sen kuitenkin ainoana vaihtoehtona tulevaisuudelle, jos joskus olisi jotain muutosta tulossa. Mitään pikaista ratkaisua on tuskin odotettavissa. Voisitko Marco tehdä analyysin myös kristillisistä?

 6. Rajua taistelua siitä ketkä saa 0,1 kannatuksen vaaleissa.

  Markkinoinnista ei kellään minkäänlaista käsitystä. Näkymätömiä

  Varsinkin galluppeja välttää kuin ruttoa.

  Ps. Demokratia tulee sanoista ”kansan tahto”. Sen selvittämistä vältetään kuin futtoa.

  1. kansallisaktivismi olisi mielestäni parempi nimitys,kansallismielisyys kuulostaa aika epämääräiseltä,mitä vaaliliittoon tulee,se voisi yhdessä tuumin poikia jopa lyhyen ja ytimekkään mainoksen valtamedian puolella.

   1. Tätä sanaa ”kansallismielinen” käytetään koska se ei tarkoita yhtään mitään. Ihminen voi olla ”kansallismielinen” ilman että hän on isänmaallinen. Kansallismielinen voi olla vaikkapa samaa mieltä israelialisten kanssa. Silloin hän on sen kansan ”mielinen”.

    Se sijaan isänmaallinen tarkoittaakin jo sitä että hän omaa identiteettinsä ja maaimankatsomuksensa isänsä maasta, eli todennäköisesti myös siitä maasta mistä syntyi. Poikkeksena esim. toisen polven turkkilaiset Saksassa. Mutta ne niitä isänmaallisia vasta ovatkin. Aina puhumassa Turkista.

    Siksi minä en tule koskaan äänestämään yhtään ”kansallismielistä” ryhmää tai ehdokasta. Mutta aina isänmaallisia. Sillä isoisämme tappelivat tämän maan hyväksi paikaksi suomalaisille asua, elää ja lisääntyä. Tosin, nykyisin se ei enää ole sitä. Ja artikkeli vahvisti SiniMustien agendan.

 7. Tuohon videoon liittyen, olipas se joku oma kylä-teema niin kovin riekkumisen ja tirskumisen kohteena ”isokaseilla” sun muilla hupiukoilla tuolloin, lähtikö se omakylä-ajatus sinänsä niiden ns. vihavirkkaajien, Karinka Marian ja isänmaallisen Aden puheista Margit Rantasalon sohvalla, miten lienee? Sinänsähän mm. tehostettuun energiayhteistyöhön perustuvat ”omakylät”, asuinyhteisöt ovat yleistymään päin ja ihan järkisyistäkin. Ei tunnu niin oudolta ainakaan johonkin Janus Putkosen ja kumppanien Fennomaa-hankkeeseen verrattuna. Onko siinä kyseessä joku siirtomaa-alue Donetskissa vai onko se joku ns. virtuaalijuttu, pitänee kai perehtyä asiaan vähän enemmän. Taitaa Putkonen ollakin tänään vieraana erään Mikko Paukkusen Bodi 2.0-kanavalla youtubessa.

 8. Korhonen oli hetken aikaa MVlehden vetäjänä. Sinä aikana lehti ”kuohittiin”, kaikki poliisin poistoon vaatimat julkaisut poistettiin. Kun homma oli valmis, Juha postui MVlehdestä kohti uusia haasteita.

 9. Ainoa tapa miten aito kansallismieliset saisi 5% olisi se, että laiton lehti pitäisi joka päivä ”uuden” puoluegallupin. Bandwagon efekti alkaisi rullaamaan.

  Porukka voisi ”sopia” gallupin avulla ketä kaikki äänestää.

  Nyt porukalla ei pienintäkään hajua onko joku saamassa ääniä. Pitävät täysin merkityksettömänä äänestämistä.

  Mutta jos gallupeista näkisi että joku nousee ja alkaisi pärjäämään, niin porukka innostuisi. Äänestäminen ei siten olisi merkityksetömtä.

  Jos tuota ei tehdä niim veikkaan 0,1% kannatusta airo kansallismielisille

 10. Laittoman Lehden esittämä myyrien pisteyttäminen on nerokas idea! Esim. myyrä-Korhonen saa esim. pituudesta hyvin heikot pisteet. Ei ole mikään salaisuus, että hän on lähes kääpiön kokoinen!

  Pisteyttämistä voitaisiin soveltaa vaikkapa polpon yhteydessä. Esim. eräs Helsingin poliisissa oleva ”pyllytär” saisi ehdottomasti täydet pisteet feminismistä ja ehkä jopa apinaruton fanittamisesta!

  Helsingin poliisissa on myös paljastunut poliisi, joka sai täydet pisteet sodomiasta. Kyseinen virkamies paljastui homopedofiiliksi, joka työskenteli seksirikososastolla!

  Me emme tarvitse sateenkaaripoliiseja!

  1. Handsheikki on samanlainen kuin vapaamuurarien, itse asiassa koko Handsheikki on vapaamuurarillista – all opposition is controlled opposition

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*