15 thoughts on “Päivän video: Massamyrkyttäjä

 1. Välillä pohdiskelen, että pitäisikö molemmat täytyisi lopettaa tuollaisella useamman päivän kidutuksella,suomessa myös samanlaista kuonajohtajaa joiden ns. koronahoito olisi syytä aloittaa kynsien ja hampaiden yksittäisillä repimisillä, polvien summittaisella vasaroinnilla. Unohtaa ei myöskään sovi unohtaa ystävällismielistä hukuttamisrituaalia vaikkapa vain vesisaavissa iloisesti kusipääyä edestakaisin heilutellen. Ai jai… Karma..aikasi on tullut.

  1. Samaa joskus itekin hekumoinut. Samarinille reiät täyteen pikaliimaa ja eikun potku persuuksiin. Toisaalta inhimmillisyys eli henkisesti raskas oikeudenkäynti ja perinteinen hirttokin löysällä solmulla riittäisi tai noitarovio

 2. Ei suomalaisia ole jalostettu mielipiteen ilmaisuun eikä kapinointiin, vaan ruotsalaisten ja venäläisten vinkuleluksi ja räsynukeksi. Ja pöntöt vieläpä tykkäävät siitä.

 3. No niin no… Amerikassahan rokotekuolemat luokitellaan itsemurhiksi koska henkilö on mennyt ja ottanut kokeellisen rokotteen jonka osa sivuvaikutuksista tiedettiin. Eli omaa tyhmyyttään.

  Harmi että vassareita ja transuja kuolee niinkin vähän…

 4. Suomessa sinut vietäisiin jos menisit edes näköetäisyyden päähän jostain miljardööriglobalisteista tai sanoisit yhdenkin poikkipuolisen sanan virkamiehille tai poliitikoille.

  1. Joskus viisitoista vuotta sitten näin roskalavalla pvc-putkia ja mietin että ottaisiko rakenteluun pari. Jossain jonkun Helsingin metroaseman luona. Päätin kuitenkin kysyä vartijoilta että olisiko ok, ymmärrän jos ei saa ottaa. Ne kaksi 25-vuotiasta vartijaa säikähtivät tilannetta niin paljon että hyvä etteivät ottaneet jotain etälamautinta esille tai kutsuneet armeijaa apuun. Piti antaa niille heti hätäterapiaa ja vakuuttaa, että en aio ottaa niitä putkia, etteivät kusseet housuihinsa tai traumatisoituneet.

 5. Sinänsä hyvä että raivotaan näille rikollisille miljardööreille jotka ovat aivot myrkkypiikki massamurhien takana. Ei vain auta. Tässäkin huudetaan kovaa Arrest Bill Gates! ei tule tapahtumaan. Poliisi nimenomaan suojelee näitä miljardööri murhaajia. Poliisi tietää mitä rikoksia on tehty mutta ei välitä.

  Kovissa mellakoissa vuonna 2001 eri puolilla eurooppaa katukiviä lensi tällaisten limusiinien ja poliisiautojen ikkunoista läpi.

  Unohtakaa kaikki käteenvetämis vaalit. Äänestäjiä pidetään pilkkana. Vaalit on rikollisen valtaklikin rituaali jolla he sairaalloisella tavalla puhdistavat omantuntonsa.

 6. Suomessa Bill Gates olisi JOUTUNUT kokemaan todella RANKKOJA aikoja. Hänet olisi nimittäin NUOLTU KUOLIAAKSI!!! Olikohan SUOMALAISKANSALLISEEN tapaan SAATANA auton takokontissa???

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*