Free speech 16 helmikuun, 2023

 

Tässä sionistien yllyttämien USA:n ja muiden Natomaiden saavutuksia. On se Israelilla helppoa, kun saa valkoiset tuhoamaan juutalaisten viholliset.

 

Persujen ja Sinimustien johdolla suomalaisetkin oikein jonottavat päästäkseen tositoimiin levittämään jihadismia, kun eivät ehtineet mukaan Libya operaatioon Stubbin intoilusta huolimatta.

 

 

 

9 thoughts on “Jihadismin salaisuus: Ennen ja jälkeen Nato -sarjakuva

 1. Juutalaisten sotia
  voisi kutsua vaikka nenäpäiviksi.
  Lapsia varmasti piristäisi,
  jos jälkiraivauksen suorittaisivat pellet.

 2. Ylen A-studiossa ollaan eilen kauhisteltu kuinka Israelissa on kauhean äärioikeistolainen hallitus ja mainittu jopa USA:n Israel lobby ja juutalaisten vaikutusvalta maahan.

  1. VIHAPUHETTA. YLE ON ANTISIIONISTINEN. Pitää ilmoittaa Mossadille, niin ne tulevat putsaamaan Ylen!

 3. Tätä samaa ”demokratiaa” jota USA on levittänyt vuosikymmenet, minä olen ihmetellyt. Toivottavasti USA ei koskaan tule levittämään samaa demokratiaa Suomeen. Toisaalta, kai niitä kaivelee se yhä edelleen että Amerikka valloitettiin Englannin kruunun alusmaaksi. Ja että ne itse elivät aliusmaana. Sinnehän työnnettiin euroopan kuona sen jälkeen kun Australiaan oli lähetetty ensimmäinen satsi.

 4. USA:n köyhimmässä valkoisessa kaupungissa on alhaisempi rikostaso, kuin maan rikkaimmassa mustassa kaupungissa. Myös koulujen SAT-tulosten vertailu on mielenkiintoista: kun tulotaso perheessä on alle 20 000 $, niin SAT-tasokokeen keskiarvo mustille on 798 ja valkoisille 978. Kun tulot ovat yli 200 000 $, tulokset mustille 981 ja valkoisille 1130.

  1. Ei niitä valkoisten koulut kiinnosta. Mustien pitää tehdä omat koulun ja omat opetussuunnitelmat. He ovat liian älykkäitä valkoisten kouluihin ja yliopistoihin.

 5. Kuvat puhukoot puolestaan!!! Euroopan vuorokin on tullut, sillä PAHUUDEN VALTAKUNTA ei säästä KETÄÄN kun se TIETÄÄ oman LOPPUNSA olevan LÄHELLÄ!!! Aivan kuten v. 1945 Adolf Hitlerin BUNKKERISSA olleet ihmiset aloittivat MIELETTÖMÄN VILLIN JUHLIMISEN kun väistämätön LOPPU lähestyi. Välittämättä edes Adolf Hitlerin olosta hänen omassa huoneessaan, josta tosin kohta tultiin esittämään pyyntö JUHLAHUMUN vähentämisestä. ”Pääkoordinaattorina” koko iloittelulle oli Hitlerin rakastajatar ja kohta aviovaimo Eva Braun.

Comments are closed.