10 thoughts on “Päivän video: Lapseton

  1. Niin on. Toi muijahan on yli viiskymppinen, sillähän on jo harmaat juuret. Ei yli viiskymppisellä ole enää lapsia. Ne on jo aikuisia joilla on omat puolisot ja omat kodit ja omat lapset.

 1. Suomalaiset valkoiset huorat ovat ainakin kuvottavan vastenmielisiä, joita kukaan mies ei halua. Kuvottavan rumia, umpilaiskoja ja vihaavia lehmiä. Suomessa miesten on aina pitänyt tehdä kaikki työt. Suomalaiset huorat eivät ole koskaan tehneet yhtään mitään tässä maassa, vaan ovat olleet pelkkiä elättejä ja siipeilijöitä, jotka nussivat matuja.

 2. Tän täytyy olla parodia, sillä ilman lottoittoa (tai senkään avustuksella) ei tuollaista elämää eletä. Ja miksi siis herätä klo 6 aamulla jos menee takaisin nukkumaan? Tai miksi mastuboida… anteeksi meditoida lentokoneessa kun sen voi tehdä sängyssäkin? Tai mihin tuollainen tarvitsee miestä jos se on tyytyväinen masturbaattoriinsa?

  No, tuon näköisellä naamalla ja noilla selluliiteilla (otetaampa tiukat farkut pois niin levikkeet paljastuu) se oikeasti elää yksinäistä elämää ja koittaa täyttää puutekohtansa elämästään kaikella muulla ”kiireisellä” että ei huomaisi olevansa yksin ja onneton.

 3. Suomessahan suomalaiset naiset ovat täysiä itsekkäitä, umpilaiskoja ja häikäilemättömiä huoria. Kukaan ei halua koskea heihin.

 4. Kolmasosa naisista keskittyy itseensä ja uraansa. Se on luonnonlaki. Kolmasosa tekisi vaikka kuinka monta. Kolmasosa haluaa lapsia, mutta ei saa, joko ei ole sopivaa miestä tai ei ole lapsionnea.

  Sama suhdeluku pätee miehiinkin.

  1. Ei ole sopivaa miestä on useimmiten pelkkää roskaa. Laittoman Lehden 5 prosentin totuus on täyttä totta. Materialistisille valkoisille huorille ei vain yksinkertaisesti kelpaa kuin suunnattomat rahat ja luksus.

   1. Ei aina tunnu kelpaavan edes ne. No… suunnattomia rahamääriä ei ole mutta muutamia satoja tuhansia on käteistilillä. Luksustakaan ei ole, on vain itse tehty omakotitalo jonka saisi muuttaa mieleisekseen (kunhan siitä ei tule ”steriili”).

    Olen ollut tarkoituksella hiljaa koska haluan oikeasti löytää ihmisen joka viehättyy luonteestani eikä materiasta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*