Marco de Wit 16 helmikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Valtakunnanvainoaja järkkäsi jo syytteen pelkkien ÄO-tutkimusten kertomisesta, joten tuleeko tästäkin syyte? Ehkäpä peräti yhdistetään tilasto- ja tekstitysrikos ääriviharikokseksi?

 

 

Nykyään jopa suvakit myöntävät, että mustat ja kehitysmaalaiset maahanmuuttajat tekevät suhteessa paljon enemmän vakavia rikoksia ryöstöistä raiskauksiin kuin mitä valkoiset.

 

Suvakit kuitenkin hyvin nopeasti sitten huomauttavat, että mustien yliedustus johtuu alhaisesta tulotasosta. Jos vain mustien vanhemmat olisivat yhtä korkeatuloisia kuin valkoisten, niin sitten mustat lapset saisivat hyvän kotikasvatuksen, koulutuksen ja elämän mahdollisuudet. Jos vain saisimme nostettua mustien tulot valkoisten tasolle koulutuksella, tukiaisilla ja positiivisella syrjinnällä, niin heidän mustien jälkeläisten rikosprosenttinsa tipahtaisi valkoisten tasolle.

 

Tilastot näyttävät kuitenkin sanovan jotain aivan muuta. Varsinkin nyt, kun ollaan vihdoin saatu suuri määrä dataa.

 

 

 

Tässä vielä tiivistelmä. Sininen viiva on valkoisten ja musta viiva mustien rikollisuusprosentti vanhempien tulojen kasvaessa. Punainen on niiden välinen suhdeluku eli kuinka monta kertaa suurempi mustien rikollisuusprosentti on verrattuna valkoisiin ottaen vanhempien tulotason huomioon.

 

 

Toki on suvakeilla vielä yksi argumentti jäljellä: Mustien tulotason nostaminen ei auta, vaan rakenteellisen (näkymättömän/olemattoman) rasismin poistamiseksi on muutettava koko valkoinen yhteiskunta mustille vieläkin paremmin sopivaksi.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

16 thoughts on “Tutkimus: Rikkaiden mustien jälkeläisten vankeusprosentti kymmenkertainen vastaaviin valkoisiin verrattuna!

 1. Tarvitsemme paljon neekereitä ja värillisiä ihmisiä, jotta rakenteellinen rasismi poistuu. Tämä on se ratkaisu. Kun ympärillä kaikki muutkin ovat neekereitä tai värillisiä, niin kaikki ongelmat kyllä poistuvat.

  1. Tatu Vanhanen poistunut jo, roturealisti (totuus rasisti), RIP. Matista tuli mustalammas, kirjaimellisesti. Nuoli Alta tv:llä vuosia sitte kekkereitten prsettä, pskoine diaesityksineen kun ei saanu selvää.

 2. Eli siis, johdonmukaisella ogiikalla neekerit pitää pitää köyhinä. = pitää ne kotimaissaan. Niinkö?

  1. Kaikki rodut omissa maassa, omine uskoiseen. Kansakunnat sitten vain yhdistää samojen rotujen ja uskontojen maita.

 3. Väkivaltaisuus ja verenhimo tuli pahimmillaan ilmi Ruandassa, jossa neekerit villiintyivät ja aloittivat toistensa veriteurastuksen!

  Missäs ne ihmissyöjät asustaa? Ettei vaan Afrikassa?!!

  1. Eikun ne ovat vihreitä kasvissyöjiä.

   Punavihervassarit tulevat vielä syömään ihmislihaa, kun hyönteiset syövät viljasadon, viljansiemenet ja jauhot, jonka jälkeen punavihervassarit syövät hyönteiset, jonka seurauksena hyönteiset kuolevat sukupuuttoon, josta seuraa, kun kotieläintuotantoa ei ole vihreän siirtymän ja ilmastopaniikin takia, jäljelle jää vain ihmiset, jotka punavihervassarit syövät sukupuuttoon, kuten itsensäkin, kun eivät kykene lisääntymään sukupuolenkorjaustensa takia.

   Elämme erikoisia aikoja. Sukupuutto uhkaa jopa ihmistä.

  2. Aivan, ei onnistuisi rauha ja rasismittomuus, aina pitäisi heidän myös pigmentin täyden erilaisuuden eli albinisminkin takia tappaa koska näyttää valkoiselta vaikka on muuten kuin mustaihoinen (esim. nenä leveä, lämpimään sopeutunut), on ne niin fiksuja. Pääasia että eivät haittaa meitä. Ei laiteta esim. latinoita ja mustia yhteen, erikseen rodut ja uskonto.

   1. Kyllä minulle kelpaa latino tai pigmenttinainen.

    Olisi se somaa pigmenttinainen savusaunan hämyssä juhannuksena. Näkyisi pimeässä kauniin valkoiset hampaat ja valkoiset silmämunat.

   1. Hei Aku. Modetkin jo sanovat, että sinulle on tullut päähänpiittymä väittää Kadyrovin olevan homo, koska spammaat tätä väitettä joka toiseen kommenttiisi. Tämä on kyllä jo liian paksua, koska homous nyt taatusti on viimeinen asia mistä Kadyrovia voi syttää. Tai anna sitten jotain todisteita linkkeineen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*