Marco de Wit 16 helmikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on todistellut, että Sinimusta puolue pyrkii tapattamaan suomalaiset viimeiseen mieheen ja naiseen tekemällä heistä virolaisten, puolalaisten ja juutalaisten sijaistaistelijoita Venäjää vastaan.

 

Laiton Lehti on myös paljastanut kuinka Sinimustat väittävät vastustavansa Natoa, mutta samalla ihan ohjelmaansa myöten vaativat Suomea liittoutumaan kaikista sotahulluimpien Nato-maiden eli Baltian maiden ja varsinkin Puolan kanssa!

 

Joo, me Sinimustat halutaan pitää Suomi erossa sotilasliitto Naton jäsenyydestä. Sen sijaan Suomen pitää sotilaallisesti liittoutua sotahulluimpien Nato-maiden kanssa. Siinä on suuri ero! Kyllä suomalaiset tämän uskoo.

 

Myyrien valtakunta. Osa X. Sinimustat: Suomi liittoon imperialistisen Puolan kanssa!

 

 

Sinimustat ovat siis innokkaasti mukaan juutalaisten tuhatvuotisessa sodassa Venäjää vastaan. Sinimustat näkevät venäläiset valtavan suurena pahana ja Suomen pahimpina vihollisina, joten heidän on jatkuvasti vähäteltävä sionistien ja germaanien kansanmurhia.

 

Tämän kaksoisstandardin takia sinimustat jopa vähättelevät sitä miten ruotsalaiset tekivät noin tuhat vuotta sitten Suomesta riistomaan ja EDELLEEN RKP:n kanssa kansanmurhaavat suomalaisia entistä kovemmin positiivisen syrjinnän ja kulttuurimarxismin yhdistelmällä.

 

 

Historioitsija Teemu Keskisarja: Suomi ei ollut Ruotsin siirtomaa, vaan vielä pahempaa: Riistomaa!

 

 

Sinimustat myös vähättelevät miten Ruotsi ja Norja kansanmurhasivat Norjassa ja Ruotsissa asuvia suomalaisia mm. Länsipohjassa ja Ruijassa.

 

Norjassa aitosuomalainen Mettä-Suomen tasavalta julistautui itsenäiseksi. Suomessa hiirenhiljaisuus!

 

 

Eikä tässä kaikki. Yrittäessään esittää Venäjän maailman pahimpana maana, jonka kimppuun Suomen on hyökättävä, Sinimustien on myös vähäteltävä sekä sionistien että USA:n ja Britannian pahuutta. Siis vaikka tämä satanistinen Rothschildien, Rockefellerien ja Windsorien johtama kolmikko pyörittää ja voimistaa valkoisia kansanmurhaavaa yksinapaisen globalistista maailmanjärjestystä!

 

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa XI: Putin

 

 

Venäjän demonisointi

Oikeuttaakseen interventionistisen ulkopolitiikan eli mm. aseiden lähettämisen de facto Natomaa Ukrainalle Sinimustien ei ole pelkästään vähäteltävä lännen satanistisuutta, vaan myös yritettävä demonisoida Venäjää valheilla. Yksi esimerkki tästä löytyy Sinimustien omasta ohjelmasta. Siinä valitetaan Venäjästä ja sen harjoittamasta geopolitiikasta, muttei SANAAKAAN USA:sta ja Israelista sekä niiden harjoittamasta monta kertaa vaarallisemmasta geopolitiikasta. Katso itse:

Puolueemme ulkopoliittisessa ohjelmassa linjataan selvästi, että liikkeemme pitää Venäjää ja sen harjoittamaa geopolitiikkaa tuntuvana sotilaallisena uhkana maallemme. 

 

 

USA:n uhasta ei puhuta mitään. Lisäksi Sinimustat yrittävät lisäksi samaistaa Venäjän Neuvostoliittoon, vaikka jälkimmäinen oli juutalaisbolshevikkien perustama hirmuhallinto. Neuvostoliittoa ja Venäjää ei voi verratakaan samana päivänä. Venäjän ulkopolitiikassakaan ei enää pyritä sosialistiseen maailmanvallankumoukseen, vaan Venäjä toimii täysin normaalisti samalla tavalla kuin KAIKKI suurvallat toimivat AINA eli offensiivisen realismin lakien mukaan.

 

Onko Venäjä rauhanomainen, imperialistinen vai globalistinen? Putin ja Niinistö WEF:in agentteja?

 

 

Itse asiassa Venäjä on ollut suoranainen pehmo, kun on hyväksynyt Naton laajentumisen rajoilleen asti. USA ei ikinä moista vastustajan laajentumista hyväksyisi. Niinpä on täysin järjetöntä samaistaa Venäjä pahuuden imperiumiin, Neuvostoliittoon.

 

Venäjän federaatio on pyrkinyt omissa ulostuloissaan maalaamaan itsestään kuvaa konservatiivisena ja nationalistisena toimijana, vaikka todellisuudessa maa on monilta osin samanlainen monikansallinen ja sotilaallinen imperiumi kuin sen kommunistinen edeltäjänsäkin, jonka historialliseen perintöön Venäjäkin suhtautuu hyvin myönteisesti.

 

 

Herääkin kysymys kuinka paljon Venäjän oikein pitää antaa U$raelille (USA/Israel/Nato) periksi, että Sinimustat olisivat tyytyväisiä? Riittääkö vasta kun Venäjä on täysin saarrettu ja juutalaisoligarkit saatu takaisin Venäjän johtoon?

 

Venäjän konservatismi

Venäjä ei todellakaan ole mikään satanistista sosialismia levittävä Neuvostoliitto, joten nyt tulee se Sinimustien suuri valhe:

 

Näennäisen kansallismielisestä julkisivusta huolimatta Venäjän hallinto harjoittaa aktiivisia tukahduttamistoimia slaavinationalisteja vastaan, antaen ankaria tuomioita antisemitistisistä ja muukalaisvihamielisistä ulostuloista.

 

 

Sinimustat eivät anna mitään viitteitä, vaan yrittävät antaa sen valheellisen kuvan, että Venäjän vihapuhelainsäädäntö olisi jopa pahempi kuin läntinen vihapuhelainsäädäntö. Todellisuudessa ero on nykyään valtavan suuri päinvastaiseen suuntaan. Lännessä ja varsinkin Suomessa saa paljon helpommin tuomioita esim. juutalaisten ja sionistien kritisoimisesta puhumattakaan pervojen kritisoimisesta. Itse asiassa Venäjä nimenomaan puolustaa perhearvoja, kun taas länsi yrittää ne satanistisella tavalla tuhota.

 

 

Onko Venäjällä tapahtunut konservatiivinen vallankumous?

 

 

Sinimustat ovat muuten tässäkin hyvin paljon persujen kaltaisia. Molemmat vähättelevät miten pahaksi tilanne on lännessä mennyt. Sen enempää persut kuin sinimustatkaan eivät siten suostu puhumaan Mossadin johtamista eliitin pedoringeistä ja satanismista, koska se on kuulemma liioittelua. Toisaalta tämän persujen ja sinimustien asenteen ymmärtää, koska he haluavat aina selittää Venäjän olevan se maailman ylivoimaisesti suurin pahis.

 

Sinimustat ovat vielä hyvin nuoria, joten heitä ei näytä kovasti häiritsevän miten varsinkin suomalaiset lapset teurastetaan (abortti), vieroitetaan (feminismi), aivopestään (koulu, valtamedia), ryöstetään (kartellitalous), orjuutetaan (pos.syrjintä, vihreä siirtymä), kidnapataan (exät, sossu), leikellään (transuilu ja ympärileikkaus), myrkytetään (rokotukset) ja tehdään tykinruuaksi (sotahulluus). Toisaalta eiväthän nuo nyt niin vakavia asioita ole verrattuna Venäjän suunnattomaan pahuuteen. Satanistinen länsikin on pikku juttu Venäjään verrattuna. Prioriteetit ennenkaikkea!

 

 

Putin syyttää länttä satanistiseksi! Persut ja toimittaja Anna Nuutinen pimittävät satanismiongelman?

 

 

Unkarin konservatismi

Demonisoidessaan Venäjää ja tukiessaan sionistien sijaistaistelijaa, Ukrainaa Sinimustien pitää myös vähätellä ja pimittää Unkarin loistava kansallismielinen konservatiivinen vastavallankumous. Ehkäpä tämän takia Sinimustien puolueohjelmassa nimenomaan puhutaan vain kohtalonyhteydestä itämerensuomalaisisten kanssa EIKÄ siis suomalais-ugrilaisten kansojen tai edes Unkarin kanssa.

 

Itse asiassa Unkarin mallia Sinimustat eivät ohjelmassaan suostu mainitsemaan sanallakaan. Siis vaikka unkarilaiset ovat nimenomaan erittäin itsenäismielisiä ja pistäneet Soroksen johtamat juutalaiset kuriin Unkarissa! Sinimustat ovat siis tässäkin pimityksessä persujen kaltaisia. Kumpaakaan ei kovasti haittaisi, jos juutalaiset kaataisivat Unkarin johtajan, Orbanin. Näin Unkarikin saataisiin yhteiseen EU-rintamaan Venäjää vastaan.

 

 

Juutalaisoligarkki George Soros myöntää: Soros-imperiumi rahoittanut Ukrainaa 25 vuotta!

 

 

Puola Natohuora

Unkarin mallin sijasta Sinimustat puhuvat ohjelmassaan siitä miten Suomen muka pitäisi liittoutua Puolan kanssa! HALOO! Puola on tunnetusti koko historiansa ajan ollut liittoutunut juutalaisten kanssa! Kaiken kukkuraksi Puolan konservatismi on paljon lievempää kuin mitä Unkarin varsinkin, kun Puola aina huoraa Naton ja EU:n kanssa saadakseen niiden tuen Venäjää vastaan Puolan imperiumin palauttamiseksi.

 

Puolan toimintastrategiakin on paljon huonompi kuin Unkarin, koska sotahulluus tietysti entistä voimakkaammin kääntää nuorison ja varsinkin tykinruuaksi tarkoitetut nuoret miehet konservatiiveja vastaan. Itse asiassa Puolassa tulevaisuus eli nuoriso on hyvin voimakkaasti konservatiiveja vastaan.

 

 

Miksi Puola sallii Pride-marssit?

 

 

Jatkuu osassa XI.2.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

42 thoughts on “Myyrien valtakunta. Osa XI.1. Vastustavatko Sinimustat Unkarin mallia? Kansanmurhariski?

 1. Sinimustat ja koronahulluus, sinimustat ja auktoritaarisuus sekä sosialismi, sinimustat ja hiilidioksidipanikointi, sinimustat ja suurimpien vihollisten hyödyllisenä idioottina oleminen, sinimustat ja lapsitason geopolitiikka, sinimustat ja yksipuolinen uhmakkuus sekä sotakiima, ja niin edelleen.

  Lista on pitkä, mutta se että siihen mahtuu koko värisuora kaikista normimummojen ja pappojen poliittisista yleispsykooseista tekee heistä erityisrn hassun pikku vivahteen pellemaailmaan sen kaikissa muodoissa.

  1. Osuva tiivistelmä. Ikävä kyllä. Tämä kertoo jälleen karua kieltään suomalaisten kansallismielisten tasosta. Tosin olen vakuuttanut, että suurimpana syynä naiviuden lisäksi systemaattinen Nato-operaatio. Kannattaa muistaa, että Sinimustatkin olivat alunperin Bergroth-Halla-ahon opetuslapsia.

   1. Kyllä se kannattaa muistaa. Eräänlainen persupuun verso. He eivät ole olleet ihan täysin avoimena aikeistaan, vaan ovat pelanneet antamalla ymmärtää ja imagolla. Täytyy katsoa mitkä ovat teot ja ulostulot ja milloin ovat hiljaa jne. Sitten kun sitä vertaa ovelaan sanapeliin esim. puolueohjelmassa asiat näyttäytyvät selkeämmin.

 2. Unkarin ulkoministeri vähän aikaa sitten jälleen hyvin tuomitsi Venäjän vastaiset pakotteet ja Ukrainan aseistamisen sekä kutsui EU:ta yhdeksi maailman korruptoituneimmaksi paikaksi.

  1. Nimenomaan. Unkarin ja Sinimustien ihaileman Puolan ulkopolitiikat ovatkin ihan päinvastaisia. Tästä huolimattaa Sinimsutat fanittavat sairaan sotahulluja puolalaisia.

 3. Sinimustien ohjelma on sakea kompromissi ryssävihaisten natottajien ja lievästi itsenäisyysmielisten kanssa. Vanhaa IKL ja AKS perintöä halutaan puskea väkisin läpi, vaikka ne syntyivät vasta tsaarin Venäjän jälkeen kun naapuriin oli syntynyt kommunistinen hirmuvaltio.

  1. Jep. Nämä Sinimustat ja persut ovat ihan oikeasti jämähtäneet 30-luvulle. PAITSI tietenkin suhteessaan ruotsinkielisiin. Kuru esim. ilmoitti vaalikoneessaan ihailevansa Simojokea, mutta on hiirenhiljaa siitä miten tämä vihasi Serlachiuksia maanpettureina ja miten näiden oppipoika/frontti Matti ”CIA” Putkonen Lipposen oikeana kätenä sitten tuhosi Suomen itsenäisyyden ja nyt on viemässä Suomea pakolla Natoon. Tämän suurpahikse maanpetturuuden ja myös äänestyskonefarssin paljastaminen on Kurun mielestä kuulemma ”vieraisiin pöytiin huutelemista”. Sitten jotkut vielä ihmettelevät miksi annan Kurulle korkeat Natoagenttipisteet.

  1. Joo. Tästä on tullut paljon viestiä. Kuru ja vpj ovat ihan oikeasti kovemmin vihreän totalitaristisen siirtymän puolella kuin mitä vihreätkään. Tämän päälle vielä verojen rakastaminen, yms. sosialismi. Eli yhdistävät viher- ja punasosialismin. Toisaalta sitähän se fasismi on. Pitää varmaan siitäkin kirjoittaa.

 4. Jos Venäjä on täydellisen paha, niin miksi elintaso nousi Krimillä sen jälkeen kun se liittyi Venäjään? Onko elintason nousu sitä ääretöntä pahuutta?

  Puolan presidentti Duda näyttää enemmänkin Ukrainan esinahattoman natsipresidentin sukulaiselta!

 5. Onkohan yksikään näistä ”kansallismielisistä” pienpuolueista loppupeleissä oikealla asialla vai onko todella niin että kaikki ”kansallismieliset” puolueet ovat sionistien kusetuksia ja ovat olemassa vain siksi ettei kansallismieliset kansalaiset pystyisi äänestämään keskitetysti mitään tahoa joka pystyyisi näin muodostumaan varteenotettavaksi vastavoimaksi globalistien hullutuksille? Mikäki tuo LL:nkin promoama ja itsenikin vähiten huonona vaihtoehtona pitämä Vapauden Liittokin paljastuu kusetukseksi tuo edellä mainittu näkemys on viimeistään siinä kohtaa vahvistettu.

  Onko muuten Jaana Kavoniuksesta tai Jaanan Totuuspuolueesta kuulunut pitkään aikaan mitään? Ilmeisesti noita kannatusilmoituksia ei ole vieläkään saatu täyteen… sitä onko tässä todella sabotaasia supon/polpon puolelta en lähde nyt spekuloimaan mutta mietin enemmän seuraavaa; Jaana aikoinaan totesi että VKK:ssa valta ei näytä kuuluvan kansalle vaan vain neljällä perustajajäsenellä ja lähti sitten perustamaan tuota Totuuspuoluettaan. Miten tuo kansan tahdon kuuntelu ja yhteistyön tekeminen muiden samanmielisten tahojen kanssa on sujunut Jaanan itsensä puolelta? Ainakaan tuota jälkimmäistä en ole pahemmin havainnut viime aikoina? Kanta vaaliliittoon on myös jäänyt epäselväksi?

  Välillä (ja aina vain useammin) tuntuu siltä että suomen ”aitokansallismielinen” kenttä pienpuolueineen on vain huono vitsi ja tämäkin vain niinä päivinä kun se on joten kuten kasassa. Mitäpä jos näiden uusien puolueiden perustamisen ja aina vain pienempiin ryhmiin jakautumisen sijaan käyttäisimme globalistien omia aseita heitä itseään vastaan ja kaappaisimme jonkun ”oikean” asemansa vakiinnuttaneen puolueen (Kristillisdemokraatit voisi olla sopiva kohde) omia myyriä ja soluttautujia käyttäen? Vai onko tämäkin jotain johon vain globalisteilla on oikeus ja meidän täytyy vain tyytyä kiistelemään keskenämme merkityksettömistä asioista?

  1. Käytännössä on mahdoton käyttää globalistien aseita heitä itseään vastaan, koska heillä on se rahakone ja valtamedia hyppysissä. Puolueen valtaaminen huomattaisiin nopeasti, jolloin valtamedia alkaisi pitää meteliä ja monet vastaiskut alkaisivat.

   Esimerkiksi Bergroth-Halla-aho sai vallattua Sisun kautta persut vain Naton tuella. Tätä selitin kaikille monta vuotta, mutta kukaan ei uskonut ja nyt kun kaikki huomaavat minun olleen oikeassa, niin kaikki ovat hiljaa. Tämä on yksi syy miksi kirjoitan Myyrien valtakunta-sarjaa, jotta ihmiset tajuaisivat miten Nato valtaa tai manipuloi puolueita.

   Sinimustat tietysti toinen kuvottava esimerkki. Tämänkin arvasin jo yli kymmenen vuotta sitten, kun yritin käännyttää Kurua aitoon konservatismiin, mutta silloin jo huomasin tyypin olevan äärimmäinen natofanaatikko ja epäilin jopa olevan Nato-agentti, koska kaikenlainen rehellinen historiallinen keskustelu oli hänen kanssaan mahdotonta. Taisi muuten silloin vierailla tai jopa asua Natomaa Turkissa, tms. En enää muista.

   Ei Kuru niistä ajoista ole oikeasti muuttunut, kuten nähtätiin LL julkaisemassa kirjeenvaihdossamme. Sekin näytti Kurun olevan täynnä räikeitä kaksoisstandardeja. Osittain voi olla itsepäisyyttää, mutta tuskinpa, koska 10 vuodessa on ehtinyt kaikki asiat miettiä kunnolla läpi. Kyse on siis jostain henkilökohtaisista solmuista tai Nato-operaatiosta. Kannattaa muistaa hänen olevan armeijafanaatikko, joka taatusti tekee mitä maanpetturiupseerit sanovat. Voi jopa olla tiedustelujoukoissa tai yhteydessä niihin. Jonkun kannattaa suoraan kysyä.

   Näiden Kurun kaksoisstandardien takia tämä Kurun kuvio, jossa Sinimustat väitävät olevansa Nato-vastaisia, mutta samalla haluavat liittoutua sotahulluimpien Natomaiden kanssa on todella farssimainen sairas kuvio, joka haiskahtaa vahvasti TAAS nato-operaatiolta.

   Ylipäätään tämä on niin yleistä Suomen kansallismielisessä kentässä, että sabotöörejä on joka puolella. Minun on asia niin helppo huomata, koska historioitsijana haistan heti kaksoisstandardit ja agendat. Tämän takia Kurun kaltaiset historiaa hyvin osaavat tyypit eivät koskaan suostu keskustelemaan minun kanssani kunnolla, koska huomaan nopeasti mikä on heidän oikea agendansa.

   Juuri eilen muuten huomasin valaikoneesta miten Kurun laittoi ykkösihanteekseen Simojoen, joka muistaakseni kritisoi murskaavasti Serlachiuksia maanpettureina! Miksi ssitten kuitenkin Kuru on hiirenhiljaa heidän tehokkaimmasta/tuhoisimmasta kasvattipojasta/frontista eli Matti ”CIA” Putkosesta, jonka käsittääkseni itsekin tuntee. Mielenkiintoista olisi kuulla miten Kuru tämänkin selittää. No, ei tietenkään selitä, vaan on hiljaA. Kuru tietää suomalaisen aktivistikentän olevan niin sivistymättömiä, etteivät tajua mistään mitäään.

   Pahinta tässä kaikessa onkin, etten oikeasti osaa juuri yhtään Suomen historiaa, koska olen yleisen eli maailmanhistorian linjalta ja erikoistunut aatehistoriaan ja historian teoriaan. Jos minä pystyn pienellä Suomen historian lukemisella tajuamaan nämä kansallismielisen kentän Serlachius, Zabludowich, Niinistö, Lipponen-Putkonen, yms. Natokuviot, niin miksei muut?? JOko he eivät lue yhtään mitään eli ovat Naton hyödyllisiä idiootteja tai ovat jonkin asteisia natoagentteja tai -huoria.

   Huom. Tämä farssimainen tilanne Suomen kansallismielisessä kentässä on oikeasti AINUTLAATUINEN. Ei missään muussa maassa lähes jokainen aktivisti ole käytännössä umpimätä. Tämän takia olen muistuttanut Suomen olevan Pietarin porteilla ja näin täysin solutettu ja mädätetty.

    1. Ei hän ole koskaan osoittanut mitään kiinostusta keskustelemaan kanssani, vaikka molemmat rakastamme historiaa. Silloin kun olen yrittänyt, niin se on ollut kuin tervenjuontia. Itse asiassa hän ei suostunut edes vastaamaan julkiseen vastauskirjeeseeni, joka julkaistiin Laittomassa Lehdessä, vaikka siinä oltiin pääsemässä asioiden ytimeen. Tai juuri siksi.

     Kannattaa myös huomata, että aiemmin Sinimustat esittivät LL kommenttiosioisssa vastaväitteitaä LL-juttuihin, mutta ovat täysin lopettaneet sen. Ainoastaan yksi alkoholisti yrittää enää selitellä Sinimustien epäloogisuuksia, mutta ovat tainneet vaientaa myös hänet.

     Jokainen vähänkään älykäs Sinimusta tajuaa heidän ohjelmansa ja toimintansa olevan täynnä ristiitoja ja Naton kokokoisia porsaanreikiä, joten tietystikään he eivät suostu asiasta puhumaan sanallakaan.

     1. Kukaan jaksa samaa käydä käytyä edelleen läpi.
      Marco vain jatkaa disinformaatiolla. Mihin lie pyrkii.

   1. Entä äärivasemmisto? Varisverkosto? Kuka niitä rahoittaa ja antaa älyllistä tukea? Veronmaksajat? KGB? Yliopistot? Entä piilopuoluetuki puoluejärjestöille?

 6. Sinimustan Soturin kynästä: Siinä on oma romanttinen tunnelmansa, kun juokset satojen metrien matkaa asemapaikalta toiselle vihollisen konekiväärin nakuttaessa rytmiä ja ehkä myös hieman vauhtia askeleillesi.
  Suomen Puolustusvoimilla on yksi tarkoitus: puolustaa Suomea sotilaallisen hyökkäyksen osuessa kohdalle. Käytännössä se tarkoittaa vain yhtä valtiota, jota varten harjoitellaan ja varaudutaan. Ja se valtio ei ole Ruotsi.
  Sinimustassa Suomessa maanpuolustus olisi merkittävästi korkeammalle arvostettua kuin mitä se on tänä päivänä. Se tukisi enemmän koko puolustusvoimia aina varusmiehistä työntekijöihin sekä rahoittaisi avokätisemmin uusia ase- ja varustehankintoja. Ilmeisesti SML soturin lempikappale on Hectorin ”Sota on kaunis”.
  Twitterin puolella Maanpuolustuskorkeakoulun strategisen laitoksen johtaja, everstiluutnantti Torsti Sirén (MV-lehden ikivinkuja) tuntuvat tykkäävän SML ehdokkaan(vanha SKE katutaistelija) Miki Sileonin kanssa klipeistä joissa aiheutetaan toisille ihmisille väkivaltaa. Onko tämä sairaalloisen väkivallan ihannointi Puolustusvoimissa ja Sinimustissa jotenkin normaalia vai onko kyseessä Eufobia?

  1. >   puolustaa Suomea sotilaallisen hyökkäyksen
   >   osuessa kohdalle. Käytännössä se tarkoittaa
   >   vain yhtä valtiota,

   Tä­mä asen­ne on ol­lut käy­tän­tö jo ai­na­kin toi­ses­ta maa­il­man so­das­ta al­ka­en.
   –    Se on ol­lut pa­ha st­ra­te­gi­nen vir­he ja es­tä­nyt kan­saa si­säis­tä­mäs­tä riip­pu­mat­to­muu­den kä­si­tet­tä.
   –    Ei­kös jo Kek­ko­nen­kin pu­hu­nut in­teg­roi­tu­mi­ses­ta län­teen ja käyt­ti [Poh­jo­lan liit­toa, Nord-jo­ta­kin] tie­nä riip­pu­vuu­teen län­nes­tä.

   Oli­si ym­mär­ret­tä­vä, et­tä jo­kai­nen so­pi­mus, vaik­ka­pa vain «va­paa­kau­pas­ta» (tai na­tos­ta) teh­dään iso­jen eh­doil­la tai sit­ten si­tä ei teh­dä ol­len­kaan

  2. Ei se konekiväärillä osuminen edestä kohti ampuen ole mitenkään helppoa. Pitää päästä ampumaan sivulta rynnäkölvään jalkaväkeen. Tarkkuuskivääri on tehokkain tappaja kun mitataan panos/ tuottavuus-suhdetta. Tuo tajuttiin jo ekassa maailmansodassa.

   Suomen puolustajina tehokkaimpia ovat tarkka-ampujat. Muutama tuhat sellaista karkottaa jopa suurvalta-armeijan edullisesti ja tehokkaasti melua pitämättä ja näkymättömissä.

  1. Katsotaan nyt. Ei ole vielä ihan selvää onko Tiihonen lintu vai kala. Tietysti Korhosen kanssa jatkuva pyöriminen on valtava punainen lippu, mutta ehkäpä hänellä ei ole kovasti vaihtoehtoja, jos nyt vaan kaikki muut ovat äärimmäisen passiisivia. Tiihonen varmaan järkyttynty suomalaisten ”aktivistien” sekopäisyydestä, passiivisuudesta ja laiskuudesta.

   Tästä huolimatta se, että jatkuvasti pyörii Suomen päivänselvimmän rikollisen arkkisabotöörin kanssa haisee kilometrien päähän varsinkin kun samaan aikaan on pitänyt jäsenyyden ja ehdokkuuksien kriteerit tiukkoina. Vapauden Liittoon ei pikkurikollisia hyväksytä, mutta suurrikolliset pääsevät sisään ja saavatpa vielä puheenjohtajan kanssa johtaa hommaa. Voit arvata tämän jo herättäneen melkoisesti pahaa verta monissa piireissä. Moni on Tiihosen linjasta järkyttynyt varsikin, kun Tiihonen näin sabotoi erittäin tärkeää ehdokashankintaa tukitiimien toiminnasta puhumattakaan.

   Tämä Tiihosen kaksoisstandardi on tietysti kuvottava, mutta toisaalta hän on tällä hetkellä ainoa, joka edes yrittää pyörittää vaaliliittoa. Suomen kansallismielisessä skenessä lähes KAIKKI ovat laiskureita tai sekopäitä, joten ei kannata liikaa Tiihosta julkisesti kritisoida, vaikka tekisikin mieli aina julkaista kuvakaappaus jostain Korhosen sikailsuta tai rikollinen uhkauksesta aina, kun Tiihonen jotain selittää. Voisi laittaa esim. Tiihosen kuvan viereen Korhosen tekemään uhkauksiin tai muita sikailujaan jopa vankilasta käsin, jossa muuten on Korhonenkin tainnut viihtyä. Todellisuushan on ihan oikeastikin tätä, ettei Tiihosta ollenkaan rasita Korhosen rikokset ja sabotaasit. Päinvastoin. Tässä on muuten niin puhtoisella Tiihosella massiivinen kaksoisstandardi, joka haisee kuuhun asti.

   Olet kyllä oikeassa, että Tiihonen on Korhosen kanssa vähätellyt myös vapaamuuriongelmaa eikä tajua kyseessä olevan suureksi osaksi j-frontti, mutta toivottavasti se johtuu vain tietämättömyydestä. Kannattaa muistaa, että vielä pari vuotta sitten Tiihonen oli ihan tavallinen persu. Tämän takia hän ei suostunut Purraakaan oikeasti haastamaan, joka on tietysti toinen suuri punainen lippu. Toivotaan kuitenkin kaiken olleen naiviuden syytä ja hänen heräävän vähitellen.

   Olen aiemmin kirjoittanut myyräilyn tuntomerkki-listan. Tutkitaan rauhassa täyttyvätkö Tiihosen kanssa. Tämä vie aikaa varsinkin, kun Tiihonen on itsepäinen luonne, jolla kestää kauan sulatella sitä punapilleriä.

   1. Kiitos vastauksesta.

    Ihmisiä ja ryhmiä ei tulisi kohdella eri tavalla – kaikki kriittisen suurennuslasin alle.

  2. Sinimustat otti vaaliehdokkaaksi äärinatottaja miki sileonin plus minua ihmetyttää tuo partisaani azov ihannointi vaikka kaikki tiedämme että azov on sionisti-jutkun luoma kerroin siitä partisaanin kommentti kentässä nii ihmiset sai jonku täysin psykoosi vaiheen päälle että sellasta mietin että mitä nuo on vetänyt jos ei kestä totuuttaa mutta joo sinimustat on ilmiselvä valeoppositio puolue

   1. Partisaani on sinimustien megafoni – liturgista laulua se on, samanlaista kuin Kuru ja kellaripoika. Siionistit hiovat tällaisia pelleryhittymiä

 7. Kaikki NATO.n liittyneet maat ovat luopuneet asevelvollisuudestaan 10v kuluessa.
  Miten se lisää turvallisuutta?

  1. Naton turvallisuutta lisää Suomen 280000 reserviläisen päiväraha-armeija.

   Sauli toimii ihmiskauppiaana. Ihmiset aina käyvät kauppatavaraksi, kun kaikki kiinteä ja irtain on myyty ja varastettu.

 8. Persut enää prossun päässä, jes. Kaikki äänestämään perussuomalaisia! Saahaan jytky, voitto ja päättämään kerrankin. Kenet sitten huonoista, no kokoomus.

 9. Vihaa kaikkia pienpuolueita disinformaatioähkyllä, myyrittelemällä, salaliittohörhöilyllä. Mies taitaa olla päästänsä sekaisin, ei millään pahalla.

 10. KANSALLISTASOLLA liikkuvat ”ääliöt” eivät YMMÄRRÄ * * * ISOA KUVAA, * * * vaikka RAUTALANGASTA mallin vääntäisi!!! Mutta mistäpä NURKKAJUMALAN palvojat siitä tietoa saisivat sen enempää kuin MAITOPURKIN sisältöselosteesta!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*