Marco de Wit 17 helmikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Muistakaa nyt ihmeessä, ettei länsi ole se pääpahis, vaan Venäjä. Muistakaa hyökätä Venäjän kimppuun eikä lännen. Muistakaa!

 

Tietysti persuilta ja sinimustilta voisi kysyä, että missä se heidän raja menee? Mitä lännen pitäisi tehdä, että siitä tulisi pääpahis?

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

17 thoughts on “Päivän video: Transupiirretty

 1. Marconkin pitää tuomita Jevgeni Viktorovitš Prigožin, sehän se sopan keitti, ihme sotahullu juutalainen oligarkki. Naurettava spedeilijä sukulaisineen mediassa, mutta yksi sodan aiheuttajista.

   1. Kuinkahan toimiva on tuo strategia että ei pistetä natottajille, juuti-jenkkihegemoneille ja muille pridettäjille kapuloita rattaisiin, mutta toivona on se että jonakin päivänä pääsisi Suomen suurimmaksi puolueeksi, jolloin määräävät kaiken, mikä on sallittua, mikä ei?

 2. Laulussa lauletaan myös käytännössä kuinka eri jalkaparimäärällä varustetut eläimet ja ihmiset ovat kaikki yhtä suurta Pride-paraatia (four by four ja five by five).

 3. Muistakaa että näennäisistä erimielisyykistä huolimatta länsi ja itä on pelaa samaa NWO-peliä. Globalistit rakastavat vastakkainasettelua, muuten kukaan ei suostu tykinruoaksi.

 4. Läntiset valkoiset naiset ovat melkein kaikki pelkkiä materialistisia rahan perässä juoksevia huoria, jotka nussivat matuja, samalla kun heillä on valtavat vaatimukset valkoisille miehille. Slaavinaiselle ei tulisi koskaan mieleenkään nussia matumiehiä ja eivät ole samaan tapaan rahan ja luksuksen perään kuin lännen valkoiset huorat, kuten myös Suomessa. Heille ei koskaan riitä mikään, vaan pitää olla valtavan paksu lompakko ja iso tili tai he eivät katsokaan miestä. Mies on heille vain iso pankkitili tai pano. Samaan tapaan varsinkin suomalaisia naisia pitää kohdella ja nähdä pelkkinä rahan perässä juoksevina materialistisina katuhuorina.

 5. Minulle näytetään koko ajan upean monikulttuurisia neekeri -ja homomainoksia joka paikassa ja myös sosiaalisessa mediassa saan näitä todella upeita ja hienoja neekeri -ja homomainoksia.

  Kauppoihin mennessä joka puolella tuodaan todella upeasti esille neekereitä ja homoja, sekä sekarotuisia. Tämä on todella upeaa.

  1. Näin on. Ei edes automainoksissa ole suomalaista kunnon miestä.

   Ponssen esitteissä ei ole tummia töissä. Olisi se outoa nähdä kenialainen metsuri suomalaisessa metsässä lumihangessa kahlaamassa.

 6. https://youtube.com/shorts/Lw5kAP2agWE

  Ritarillisuus kuoli, koska valkoiset naiset itse tappoivat sen, koska he kohtelevat valkoisia miehiä kuin saastaa ja paskaa ja eivät kunnioita heitä, vaikka olisivat kuinka hyviä ja kunnollisia miehiä. Naiset saavat nyt mitä mitä ovat tilanneet. Varsinkin suomalaiset valkoiset naiset ovat melkein kaikki pelkkiä materialistisia, epärehellisiä ja uskottomia huoria.

  1. Varsinkin varisverkossa ja vasemmistossa naiset ovat yhteistä omaisuutta. Yhteisomistuksen kannattajat ovat löytäneet kotinsa marxismissa. Porvarien pitää maksaa vassarien pervoilut ja rahanjako diktaattoreille.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*