Marco de Wit 17 helmikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti on kertonut miten verkko vain kiristyy strategisesti tärkeän ukrainalaisen kaupungin, Bakhmutin ympärillä. Jos se kaatuu, niin sitten kaatuu moni muukin kaupunki ja pahimmillaan jopa koko rintama.

 

Loppu lähestyy: Puolan presidentti myönsi Venäjän jyräävän Ukrainan!

 

 

Nyt ukrainan viranomaiset ovat alkaneet evakuoimaan viranomaisia ja tärkeitä papereita Bakhmutista.

 

 

 

Samaan aikaan Bakhmutiin tuodaan kuitenkin koko ajan lisää reservejä. Väkiluvultaan alunperin lähes 10 kertaa Suomea suuremmassa maassa miehiä nimittäin riittää. Tosin kymmenes osittainen liikekannallepano ei näytä oikein enää onnistuvan, koska miesten motivaatio laskee päivä päivältä. Näitä videoita tulee jatkuvasti yhä enemmän.

 

 

 

 

Tässä kuvassa näkyy miten Ukraina on siirtänyt joukkoja joka puolelta Bakhmutiin. Siis myös pohjoiselta rintamalta! Tämän takia Venäjä on lisännyt hyökkäyksiä pohjoista avainkaupunki Kupianskia vastaan.

 

Ukrainalaiset ovat vastanneet siirtämällä erikois- eli natsijoukkoja pitämään kuria eli estämään ukrainalaisten perääntyminen. Nämä natsijoukot huomaa alla olevista vaakunoista.

 

 

 

Kupianskin lähelle siirretty natsijoukko muuten omaa aika selvän nimen ja vaakunan. Eivät juuri karvojaan peittele! Tässä on suvakeilla taas hieman selittelemistä.

 

 

 

Ei ihme, että ukrainalaiset sotilaat haluavat perääntyä ja jopa paeta. Kukapa haluaisi taistella, kun vastustajalla on kymmenkertainen tulivoima ja omat ammukset alkavat olla lopussa!

 

Tässä YK:n entinen asetarkastaja kertoo miten Venäjä tulee jyräämään Ukrainan.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

29 thoughts on “Verkko kiristyy: Ukrainalaiset evakuoivat Bakhmutia!

 1. Muistakaa, että Naton liittolaisten, eli ukrainalaisten natsien ja jihadistien päätehtävä tulee Suomessa olemaan niin ikään suomalaisten vainoaminen, pakottaminen sotaan Venäjää vastaan ja suomalaisten karkaamisen estäminen. Ukrainan natsit tulevat ampumaan suomalaisia selkään, jos nämä yrittävät paeta ja vastustaa Naton operaatiota Suomessa Venäjää vastaan. Siinä on teidän suomalaisten kohtalo, kun annatte ukrainalaisten tulla naisineen Suomeen. He tappavat teidät kaikki ja tulevat näännyttämään teidät myös nälkään.

  1. Kyllä. Todellisuudessa ”pakolaisuudeksi” naamioitu massamaahantuonti on joukkojen siirtoa ja kohteena ovat Suomalaiset. Vuoden 2015-2016 uusinta. Miehitys tapahtuu silmiemme alla ja idiootit kirkuu kuola valuen slaavaaaaa.

   No, eivät toki kaikki. Täällä maaseudulla tilanteen vakavuus on kyllä hyvin tiedossa, pieniin kyliin ja kuntiin tuupataan aivan käsittämättömiä määriä näitä ns.”pakolaisia” -tyyppejä jotka tulevat satojen kilometrien päästä rintamalinjoista, täysin rauhallisilta alueilta.

   Jo pelkkä vaisto sanoo että meille tulee tämän porukan kanssa vielä melkoiset peijaiset. Viisaimmat ovat jo aloittaneet varautumisen tuleviin koitoksiin.

  2. Minä tiedän että suomalaisia ajetaan takaa metsissä öisin, olen nähnyt sen. Se on tuleva kohtalomme jos emme tee mitään.

   Onneksi voimme aina erota reservistä jolloin kotirintamalle jäävät koteja suojaamaan mahdollisimman moni suomalainen. Ja rintalemme menevät sitten ”ne muut”.

   Lukekaapa kirja ”Hyvän historia” niin ymärrätte paremmin ihmisluontoa. Se kannattaa… siis kummatkin.

    1. Eikö ne meille aseita annakaan? Pitäähän puolisotilaalliset kodinturvajoukot olla. Pelkääkö viranomainen enemmän omia maalaisia kuin vihollisia ulkoa. Missä ne sadat tuhannet kiinalaiset rynkyt ovat joita Elisabeth Rehn osti? Haluan ainakin yhden heti, jos tilanne kuumenee. Mielellään yksi rynkky per perheenjäsen. Lisäksi ammuksia vuoden tarpeiksi vähintään.

    2. Tämän kun saisi kirjallisena ja jonkun kenraalin allekirjoituksella, kuten eropaperinikin, niin olisin tyytyväinen.

     Minä en muiden sotia sodi. Selvitelkööt ne jotka asiat sotki.

 2. Freikorps Ukraini. No tämä on vain tämmöinen pikku juttu, joka ei tarkoita mitään! Nämä ovat niitä hyviä natseja!

 3. Ukrainan ja venäjän, natsit ja juutalaiset, tappavat toisensa. Rauhallista perjantaita kaikille.

 4. Kuka sitä nyt haluaa vapaaehtoisesti kosher-teurastukseen, itsemurhatehtäville ja pelkkään lihamyllyyn, paitsi suomalaiset.

  Ukrainalaiset natsit tulevat ampumaan Suomessa suomalaisia selkään ja kiduttavat, että suomalaiset saadaan pakotettua sotaan Venäjää vastaan. Mikä siinä amerikkalaisilla ja brittiläisillä, sekä ruotsalaisilla vihollisillamme ollessa, kun suomalaiset kuolevat viimeiseen suomalaiseen amerikkalaisten, brittien, ruotsalaisten ja juutalaisten puolesta.

 5. 220 vuotta mädätystä, juonittelua ja erehdyttämistä on tullut päätökseen.

  BAKHMUT IST ESINAHATONFREI!

  Ukrainan mobilisoidut pääsevät tappelemaan apinaruton, esinahattomuuden, myrkkypiikkien ja naton homojen puolesta, joten ei mikään ihme, että rintamalle lähtö voi olla nihkeää. En minäkään lähtisi!

  1. En minäkään olisi uskonut, että Venäjällä on ykskaks maayhteyskin Krimille ja Azovin meri on nyt Venäjän sisämeri. Eikä tuossa mennyt kauan.

  2. Tuo huippuasiantuntija on ”ukrainalainen”ja sukunimi kertoo lopun. Noita satuja on jo kuultu.

 6. Bahmutia pystytään kuulemma huoltamaan neuvostoliiton aikaisen maanalaisen tunneli verkon kautta. Paraskovikan pohjoisosa on uutisen mukaan venäläisten hallussa. Paraskovika on tärkeä sillanpää asema Bahmutista pohjoiseen

 7. Videon Scott Ritter on pidätetty pedoilusta useaan otteeseen ja istui siitä vankilassakin vuosia. Vähän mopo siis lähtenyt käsistä jo pitemmän aikaa enkä uskoisi sanaakaan mitä sanoo.

  1. Saas nähä milloin Colonel Macgregorille järjestetään ansa ja sitten syyte? Colonel on onneksi niin vanha jo, ettei ainakaan mikään seksiansa toimi. Ei edes websex-ansa, mihin Ritter lankesi. Hiekkamyrskyn everstin kommentit on rautaa.

   1. Musta kans Ritter on kova tyyppi. Kertoo faktaa eikä mitään miten toivoisi asioiden olevan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*