9 thoughts on “Antisemiittinen sarjakuva

  1. Jones, miksi spämmäät tuota kaikkien faktojen vastaista höpöhypoteesiasi kaikille foorumeille joille sinulla on vielä kirjoitusoikeus? Sen enempää virallinen historiankirjoitus kuin revisionistiset huippututkijat ei tunne mitään tuollaista. Reviosionistiset tutkijat ovat paljastaneet tuhansia valheita ja vääristelyjä, varmasti olisivat paljastaneet myös väittämäsi valheet ja vääristelyt jos niitä olisi olemassa muuallakin kuin sinun korviesi välissä. Tuohon wikilinkkiisikin on annettu kritiikkiä useiden kommentoijien toimesta eri foorumeilla.

   1. Fiktiontarkastaja, jokaisen neuvostoliiton gulagin johdossa oli juutalainen. Merkittävä tekijä slaavien ja muiden gojimien kansanmurhassa.

   2. Minä olen se joka kirjoittaa totuuden. Meille ollaan vuosikymmeniä valehdeltu että olisimme muka arjalaisia, vaikka arjalaiset ovat lähi-itäläisiä.
    https://fi.wikipedia.org/wiki/Iran
    -Persiankieliset iranilaiset ovat sassanidien kaudesta alkaen käyttäneet maasta nimitystä Iran, joka tarkoittaa ”arjalaisten valtakuntaa”,
    Jokainen varmaan käsittää, että pelkästään iranilaiset eivät ole arjalaisia.

    Olen tuonut muitakin arkoja asioita esille. Esimerkiksi sen, että juutalaisten uskonnollinen risti on hakaristi.
    Hakaristi italialaisessa synagoogassa:
    http://www.proswastika.org/news.php?extend.141.6
    Hakaristi unkarilaisessa synagoogassa:
    http://www.proswastika.org/news.php?extend.829.6

    Sekä senkin että juutalaiset olivat yhteistyössä natsien kanssa toisessa maailmansodassa, jolloin natsit auttoivat puhdasrotuisia juutalaisia muuttamaan Israeliin.
    https://english.almayadeen.net/articles/analysis/one-of-historys-ugly-pages:-nazi-zionist-cooperation

    Sekä sekin on totta, että juutalaiset itse polttivat keskitysleireillä sekarotuisia ja valkoisia:
    https://fi.wikipedia.org/wiki/Sonderkommando_(tuhoamisleiri)

    Nämä linkin jutut olisi hyvä laittaa koneelle muistiin, ennenkuin ne sensuroidaan.

 1. Onneksi yhä edelleen peilistä aamuisin näkyy valkoinen heteromies. Kiitän herraa siitä että en syntynyt juutalaiseksi.

 2. Kun israelilaiset, joista 95%:lla EI ole minkäänlaista seemiläistä alkuperää (Johns Hopkinsin sairaalan geenikartoitus; kasaarijuutalaiset ovat turkinsukuisia sekasikiöitä, jotka yhdistivät oman satanisminsa juutalaisuuteen vasta joskus tuhat vuotta sitten) pommittaa, ampuu, kiduttaa ja myrkyttää palestiinalaisia, jotka OVAT 100%:sti seemiläisiä, ja leikkaa heiltä elimet myytäväksi, se ei kuulemma ole antisemitismiä. Mutta sen arvostelu—ei, pelkkä mainitseminen ON antisemitismiä. Chutzpah vauhdissa.

  Katsokaapa juutalaisten määrä maailmassa vuosittain. Väitetyn ”holokaustin” aikana juutalaisten määrä kasvoi parillasadalla tuhannella.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*