Marco de Wit 19 helmikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

 

Yhteiskunnan feminisoituminen on mennyt niin pitkälle, että konservatiivitkin alkavat olla samanlaisia mielensäpahoittajia kuin feministitkin. Tämä nähtiin taas, kun mukamas konservatiivinen Sky -kanava syytti mestarigolfari Tiger Woodsia seksismistä

 

No mitä Woods sitten teki? Vitsaili kaverilleen antamalla tälle tampoonin, kun tämä oli epäonnistunut lyönnissään.

 

 

 

Sky-uutiset teki tästä suuren jutun ja näytti kuvaa tampoonista.

 

 

Tämän takia Woods on kuulemma kauhea seksisti!

 

Saas nähdä saako hän kohta porttikiellon golfkentille.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Konservatiivisuvakit syyttävät Tiger Woodsia seksismistä: Katso video ”kaameasta” tampoonivitsistä!

  1. Käytän tamponia nenässäni aina, kun on nenäverenvuoro. Nenäverenvuoto kannattaa pysäyttää hyytymisellä, eikä laittaa päätä takakenoon, jolloin veri valuisi nieluun.

    1. Minä vastaavasti annan veren valua vessanpönttöön tai lavuaariin. Kun se saa vapaana vuotaa niin ptkään kuin vuotaa (~20min) niin seuraavaan vuorokauteeen se ei vuoda. Kärsin nimittäin siitä että keväällä ja syksyllä nenä vuotaa noin 2vk. Ja jos öisinkin joutuisi heräilemään verenvuotoon, se vaikeuttaisi elämää todella paljon.

  2. Eräs MAAILMAA pystyssä pitävä PYLVÄS on UNOHDETTU! Nimittäin: ”POJAT ovat POIKIA!!!” Hyvin HARVALLA naisella on HUUMORINTAJUN LAATUA, jota ”ITSEIRONIAKSI” kutsutaan. TOISIN kuin ME MIEHET, jotka ”UIMME” naisten PÄÄLLEMME kylvämästä ALATYYLISESTÄ ”huumorista”! Siksipä WOKE liberaalit ja FEMINISTIT (tietenkin) ovat NAISIA, jotka jakavat näin ”keskenään” tuon liki luojan antaman KIRON hedelmät!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*