4 thoughts on “Päivän Jenspa

  1. Eikös sitä byllymäkeen laskiaisen kunniaksi?:-| Vai laskiaistiistainako sitten vasta. Toki laskiais-sana merkitsee myös paastoon laskeutumista ja pääsiäisen alusajan alkamista.

  2. JUHLATUULELLA!!! Ottakoot NE ilon IRTI elämästä VIELÄ kun VOIVAT!!! Ne TOSIKOT, jotka TIETÄVÄT jo aivan LIIKAA, jo IKÄNSÄKIN takia. ONNEN KYYNELEET ovat kuin VIHKIVETTÄ, jossain siellä, missä ROOMAN PAAVI ei ole VIELÄ käynyt. Sillä tuo YHDEN MAAILMANUSKONNON arkkitehti, joka JUMALATTOMUUDESSAAN vaeltaa EI omaa sen enempää PYHYYTTÄ kuin NE tahot, jotka NWO:n kimpussa aikaansa KULUTTAVAT ja ETENKIN maailman IHMISTEN ihmisoikeuksia ULOSMITTAAVAT! MOLEMMAT puoskarit ovat ITSEÄÄN täynnä, mutta vaun kuitenkin KURJIA RENKIÄ, sille, joka tätä MAAILMAA on AIKOJEN alusta KIUSANNUT ja valtaansa kietonut!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*