36 thoughts on “Päivän kuva: BLM

 1. Py­hä­päi­vän epis­to­la: Olen yk­si­näi­nen
  –    Juha Molari: Us­kon mies – yk­si­näi­nen muu­ka­lai­nen ny­ky­maa­il­mas­sa
  –    https://archive.today/HFgyQ

  … So­lo­veitc­hik käyt­tää Aa­da­min ja Ee­van ta­ri­naa pon­nah­dus­lau­ta­na ja ni­voo yh­teen sel­lais­ten mer­kit­tä­vien län­si­mais­ten fi­lo­so­fien kuin Kier­ke­gaar­din ja Kan­tin oi­val­luk­sia se­kä in­no­va­tii­vi­sia Ge­ne­sik­sen (1. Moo­sek­sen kir­jan) lu­ku­ta­po­ja tar­jo­tak­seen opas­tus­ta us­ko­vil­le ny­ky­maa­il­mas­sa.

  1. Mene sinä Li kuule syömään kirppuja, kuteita ja täitä. Kommunismin seuraus on aina ollut nälänhätä ja puute kaikista perustarpeista. Raju elintason kuten juuri nyt. Koko maailma on syöksymässä kommunistien pula-aikaan.

  2. Minäkin olen yksinäinen, mutta se on oma päätös. En ole mukana yhteiskunnan oravanpyörässä. Asun maalla ja katselen uutisista miten huonosti kaupunkilaisilla menee. Paljonko ne hengittää pienhiukkasia ja kivipölyä vuodessa keuhkoihinsa. Ja miten niiden täytyy käydä erilaisilla saleilla ja maksaa niistä hirvittäviä hintoja.

   Siinä on salia tarpeeksi kun menee liiteriin ja pistää pölliä klavuiks. Kesällä vijelee ryytimaata ja muun aikaa ottaa päivänokosia. Ei tarvitse huolehtia energian hinnoista eikä sähkautojen latauspisteistä. Kaiken saa lähikaupassta ja hyvin riittää rahat kun ei tarvitse erikseen matkustella lomillle. Jos haluaa hiihtää niin pistää sukset jalkaan. Tai jos haluaa kalaan niin sen kun menee tuohon järvelle.

   1. Jep…olet enempi kuin oikeassa. Mut hei,instagrammia ja kyykkysalia ilman ei nykyään pärjää? Heh…ja somekin voi räjähtää.Voi hitsi . Ei muuta kuin hyviä kalakelejä ja jos Ilveksen satut näkemään niin morjesta puolestani, luontomme hienoin eläin.

   2. Juuri noin. Eikä yksinäisyydestä tarvitse kärsiä, kun ei ole veemäisiä salavihaisia kerrostalokyttääjiä naapureina. Tiet voivat olla tukossa talviaamuina, mutta sekin on plussaa, eipähän kukaan häiritse. Talvella hiihtäen kauppaan ja kesällä pyörällä. Eikä tule päästöjä toisin kuin kaupunkivihreillä. Kuka täysjärkinen sekopäämetropoleihin haluaisikaan.

  1. Siinäpä Annalena Baerbock näyttää mikä on naisen matematiikka ja eurohumppaisen huippupoliitikon taso.

 2. Pil­lin­vi­hel­tä­jä Uk­rai­nas­ta. And­rii Te­li­zhen­ko
  –   Ukrainian Whistleblower: U.S. «Basically Destroyed Our Government»
  –   https://archive.is/9NAi3

  Si­nän­sä ei mi­kään uu­ti­nen, näin­hän on teh­ty jo Suo­mes­sa­kin, ja kai­kis­sa va­sal­li­val­ti­ois­sa.

  Näi­tä pil­lin­vi­hel­tä­jiä al­kaa nyt il­mes­tyä ti­he­ään tah­tiin, kun uk­rai­nan joh­to­mie­hil­le al­kaa pal­jas­tua, et­tä heil­le ei ole­kaan va­rat­tu­na tai­vas­paik­kaa ul­ko­mail­la, kun Ze­lens­ki nos­te­taan ylös tai­vaal­le ja vie­dään tur­va­paik­kaan na­ton hä­vit­tä­jien saat­ta­ma­na.

  1. Zelenskyhän osti jo Sveitsitä ison Villan ennen joulua. Sinne se menee ”maanpakoon” ja busineksiaan hoitelemaan kun sota on ohi.

   Aika outoa muuten että normaalit maahanmuuttajat eivät saa ostaa Sveitsistä kiinteistöjä, mutta tuo ukrainlaisena sai.

 3. Onko tämä vitsi? Liian helposti älykkäät alistuvat orjuuteen. Ovatko nuo mustaksi värjättyjä suomalaisia?

  1. Suomaalaiset ovat kehittyneet huipputason erityisasiantuntijoiksi velanoton ammattilaisiksi vasemmistolaisen täystuhohallituksen kaudella. Kaikki ammattipoliitikot ovat aivovammaisia elättejä ja vajakkeja.

  1. Haha. Kuka yllättyi?
   Tuskinpa edes persu, millään kun ei ole mitään väliä, kunhan joku välillä sanoo ”matut, öyh.”

   1. Mitä wittua! Älyn puolittaja. Onneksi aloittelija, ei edes tarkista oikolukemalla sekunneissa tekstiä, neekerimiehen pitää pois, mutta on jo paljastunut mätisangoksi, luonnollisen veden kaloja ei ole tullut.

   2. Pari vuotta twitteriä vasta käyttänyt. Suurimman osan ajasta hyysännyt apinoita, jotka kuuluisi viidakkoon. Mistä olet tullut sinne sinun on mentävä. Nyt ovat mutantoituneita jotka eivät sovi rotunsa luo eikä tänne.

  2. Mitä vikaa tuossa perheessä on? Ei mitään normaali suomalainen perhe. Typerykset ottavat lapset silmätikuksi, mitä ne ovat aimo miehelle tehneet. Sivistymätöntä. Onko aimokaan puhdas suomalainen,tuskin.

   1. Mitä vikaa? Hei haloo! Ettei vaan lapset ole sekarotuisia puolimatuja?!! Missä on isä/isät?!!

    1. Itse olet sellainen miksi muita haukut. Lasten isä on insinööri. Niihin töihin ei hetkisen kyky riitä. Ja mitä sinä osaat muutakuin solvata.

     1. En ole koskaan haukkunut ketään! Miksi herjaat minua? En todellakaan solvaa! Hei haloo!

      Jos sekarotuisten puolimatujen hyvin ruskettunut isä/isät ovat insinöörejä, niin millä alalla? Ettei vaan kyseessä ole kebab-insinöörit, khat-insinöörit tai vuohi-insinöörit?!!

   2. Ongelma ei ole tuo perhe, vaan persujen valehtelu ja kaksinaamaisuus. Kannattajille vakuutellaan yhtä ja tehdään juuri päinvastoin. Sanat ja teot eivät ole ykteismitallisia, se on ongelma persujohdolla ja persujen kannattajien helppo höynäytettävyys.

  1. Samoin suomaalaiset. Halpuuttamalla menee, mutta menköön. Onhan se yhteisön oma hiljainen päätös.

 4. Tässä on faktaa mitä turvapaikanhakija maksaa veronmaksajille..
  https://valtioneuvosto.fi/paatokset/paatos?decisionId=0900908f807e68e0
  Yhden aikuisen turvapaikanhakijan maahantulon, vastaanottopalvelujen, turvapaikkahakemuksen käsittelyn (ml. käännös- ja tulkkausmenot) kustannukset Maahanmuuttovirastossa olisivat 16 500 euro. Yhden aikuisen siirtyminen kotoutumislain mukaisten kustannusten korvausten piiriin merkitsee yhteensä noin 40 000 euron/v kokonaiskustannuksia.

 5. YK AIKOO poistaa KAIKKI IHMISTEN PERUSOIKEUDET liittyen WHO:n YLIKANSALLISEEN diktaattiin, jossa sille ANNETAAN KAIKKI VALTA JA KUNNIATTOMUUS yli maailman YK:n jäsenvaltioiden PERUSTUSLAIN, IHMISOIKEUYKSIEN, PERUSVAPAUKSIAN ja ihmisen OMASTA VAPAASTA TAHDOSTA päättää esim. ”kuin apteekin hyllyltä tulleisiin” UUSIIN muka”PANDEMIOIHIN”, JOISSA piikitetään PIIKKIEN JÄLKEEN uusia MYRKKYPIIKKEJÄ!!! WHO määrää LÄÄKETEOLLISUUDEN DIKTATUURIN ja ÄÄRETTÖMÄN RAHANAHNEUDEN vallitessa sen MIELEN mukaan välittämättä PASKAAKAAN todellisista MURHALUVUISTA. Joka saa KANSALLISSOSIALISTISEN SAKSAN näyttämään YK:n rinnalla ” HAMMASKEIJULTA”!!! Ja tämä on TOTTA, joka SANA!!! Joku Venäjä tai muu ”UHKA” millä VALTAKUSIPÄÄ-MEDIA pelottelee on LÖYSÄÄ PASKAA!!!

Comments are closed.