11 thoughts on “Päivän video: Ryöstö

  1. Tätä minä olen jo pidempään sanonut:”Aseen esille vetäminen olisi paljon harkitumpaa jos ei tietäisi kenellä muilla on ase”. Ei, pistoolit pitäisi saada paljon nykyistä laillisemmiksi. Näin kaveri joak suunnittelee ryöstöä tai muuta aseellista offensiivia, ei voi tietää kuinka monella ympäröivistä henkilöistä on ase. Esim. entisajan pankkiryöstöt jäisivät todennäköisesti toteuttamatta kun virkailijoilla ja asiakkailla olisi aseet.

  2. Niin, mutta poliisit suojelee ja poliisit tulevat apuun jos tarvitsee. Lässyn lässyn lässyn… valtio pitää sinut turvassa… lässyn lässyn…

  3. ”Kultturisidonnaista” KÄYTÖSTÄ kuten SEKIN, että VALKOINEN MIES on SYYPÄÄ aivan KAIKKEEN. Etenkin SILLOIN kun SIUNATUSSA TILASSA ollut VALKOINEN NAINEN tekee NAISENTYÖN ja syndydeeraa VALKOISEN VAAVIN kunnes puna NYRKKINAAMASTA katoaa!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*