Marco de Wit 19 helmikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Suvakit ja natottajat ovat nykyään sama asia. Ei siis ihme, että elävät molemmat fantasiamaailmassa kuvitellen Ukrainan olevan voitolla. Niinpä Laittoman Lehden on pitänyt muistuttaa kuinka Venäjä koko ajan jyrää Ukrainaa.

 

 

Verkko kiristyy: Ukrainalaiset evakuoivat Bakhmutia!

 

 

Viikko sitten venäläiset wagner-palkkasotilaat valtasivat tärkeän Bakhmutin avainkaupunin pohjoispuolella olevan Krasna Hora -esikaupungin. Samalla Laiton Lehti ennusti wagnereiden pian valtaavan Paraskoviivka-esikaupungin.

 

 

 

 

 

 

 

Niin kävikin ja jo muutamassa päivässä. Tässä ukrainalaisten pakoreitti Paraskoviivkasta.

 

 

 

 

Wagnerit ottivat itsestään kuvan Paraskoviivkassa. Alkaa muuten vaikuttaa siltä, että nämä Wagner-pojathan kilpailevat keskenään siitä kuka ehtii ensimmäisenä valloittaa seuraavan kylän, jotta pääsevät kuvaan!

 

Eikä pelkästään kunnianhimosta, vaan näissä valloituskuvissa esiintyminen on sodan jälkeisille tuleville työtehtäville aika kovaa valuuttaa!

 

 

Kuvassa linkki lähteeseen

 

 

 

Seuraavana onkin vuorossa sitten strategisesti erittäin tärkeä kylä Berkhivka.

 

 

 

Tästä kuvasta näkee Berkhivkan olevan laaksossa, joten sen valloittaminen ei pitäisi kestää kovin kauaa.

 

 

 

 

 

 

 

Tässä kokonaistilanne Bakhmutin pohjoispuolella. Kartta on kuitenkin jo vanhentunut, koska wagnerit jyräävät täydellä vauhdilla. Tällä alueella ei nimittäin juuri ole niitä kuuluisia Naton rakennuttamia linnoitteita. Se on nyt mies miestä vastaan!

 

 

 

 

Tuo on kuitenkin vain alkua. Venäläisillä on selvästi pyrkimyksenä tehdä triplamotitus. Eli ensin saada Bakhmut lähes mottiin ja sitten käynnistää koko Donbassin motitus.

 

 

Jos Donbassin motitus onnistuu hyvin, niin sitten alkaa hyökkäys Pohjois-Ukrainan Sumyn alueelta päämääränä koko Itä-Ukrainan motitus.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

25 thoughts on “Paraskoviivka kaatunut: Wagnerit etenevät Bakhmutissa!

 1. Mafiamedia väittää, että Wagnerin tappiot ovat hirmuiset ja se kärsii ammuspulasta, kun Venäjän armeija ei toimita niille ammuksia. Tuo sota kestää ihmiskunnan loppuun asti.

 2. Suomen miehet!
  Varatkaa valkoinen lippu valmiiksi globalistihallitsijoitamme vastaan!

  1. Onneksi tuli ostettua lakanoita joulunkantissa melkoinen kasa. Minä en ainakaan nouse Venäjää vastaan sillä se ei ole tehnyt elettäkään uhatakseen Suomea. Sen sijaan. politikkomme ovat vieneet Suomen sotaan Venäjää vastaan aseistamalla Ukrainaa joka on YK:n mandaattien mukaan kielletty. Ne ovat vieneet Suomen sotaan myös höpöttämällä NATO-liittymisestä ja tuhoamalla kaikki poliittiset sillat ja vittuilemalla Venäjälle. Joten, vanha viisaus:”Sitä saa mitä tilaa” on kohtalomme.

   No, verojen maksusta aseistukseemme en pääse eroon muuta kuin kuolemalla. Mutta onnekseni ihmiselämän pituus on rajallinen. Hulluksihan sitä tulisi jos kaikenmaaailman Marineja pitäisi katsella esim. 500 vuotta.

  2. Amerikkalainen, brittiläinen, ruotsalainen vai yhden ryhmän vihollinenko siellä huutelee heiluttamaan valkoista lippua? Vai ”älykäs” maanpetturi?

 3. Minusta se kalju halla-aho,Mika aaltola ja Sanna Marin tulisi lähettää etulinjaan siellä itä-ukrainassa. Unohtamatta Pekka toveria.

  1. Sen Aaltolan naaman näkeminen ja narisevan äänen kuuleminen pistää vituttaan aina ihan huolella. Habituksesta oikein huokuu limaisuus ja korruptio.

 4. Wagnerin supersotilaat nöyryyttävät valenatseja joka päivä ja tämän takia Ukrainan esinahaton natsipresidentti ja suvakit on nyt hyvin raivoissaan!

  Soledarin valtaus jo todisti, että wagnereita ei voi pysäyttää. Tästä raivostuneena suvakit ovat alkaneet väittää, että wagnerit ovat terroristeja kansainvälinen rikollisjärjestö! Jos asia on näin, niin miksei suvakit mene Donbassiin jahtaamaan wagnereita? Ettei vaan suvakkeja ja naton homoja pelota?!!

  Wagnerin supersotilaita on alkanut kerääntymään myös Zaporizzian alueelle ja Valko-Venäjälle. Kohta rytisee ja suvakit masentuu entisestään!

  1. Se parhaiten nauraa, joka viimeisenä nauraa ja se ei ole hetkinen pedo-kadyrovin fani. Miten on de wit, kun nuo wagneritkin pitää maskeja vaikka ei enää tarvitsisi? Suurin syy taitaa olla se, että he naamioivat itsensä pelätessään joutuvansa Ukrainan voiton jälkeen sotarikoksista tuomiolle.

   1. Hei aku! Olet paatunut islamofoobi, bidenisti ja apinaruttofani, mutta yritä ymmärtää, että iloiset tsetseenit olivat merkittävässä asemassa Mariupolin valtauksessa, joka on modernin sodankäynnin suurin kaupunkitaistelu.

    Tämän lisäksi komentaja Kadyrov pelasti esinahattoman azovin valenatsien ”adolf”-koiran ja nyt viaton luontokappale elää rauhallista elämää Kadyrovin palatsissa, jossa on nyt myös ukrainalaisia sotavankeja orjina, joita hänen poikansa toivat sotasaaliina!

    Aku, lopeta vihaaminen ja tsetseenifobia. Se on kuvottavaa!

    1. Entä juutalainen Jevgeni Prigozhin,
     vankilakundista catering- ja ravintolaoligarkiksi, trollitehtailijaksi ja Wagner-palkka-armeijan perustajaksi. Putin rakastaa häntä.

    2. Kadyrov palautti Adolfin viime jouluna omistajalleen, koska hän ei kestänyt katsella uskolllisen koiran ikävöivän omistajaansa. Kadyrov on hyvin eläinrakas ja Adolfin takia järjestettiin tapaaminen Itä-Ukrainan rintamalinjalla. Video onnellisesta jälleennäkemisestä löytyy Kadyrovin Telegrammista.

 5. Antautuminen ei ole mikään vaihtoehto. Mikä petturi ja mädättäjä se sinä olet? Tämä amerikkalainen, brittiläinen, ruotsalainen ja yhden ryhmän satanistisaasta murhaa meidän lapsemme ja perheemme ja sinä kehoitat antautumaan jonkun valkoisen lipun kanssa, että meidän lapset ja perheet murhataan!

 6. Ilman ammuksiakin Wagnerit etenevät, onpa kummallista porukkaa. Ihme kyllä PT-mediassa ei ollut ainakaan äsken tuoretta juttua, että rintama on pysynyt paikoillaan viikkoja jos ei jopa kuukausia.

  1. Kummallista jos Venäjän valtio haluaa alkaa sabotoimaan Wagnerien toimintaa ja Putin haluaa vain kertoa Venäjän armeijan saavutuksista ja jopa kampittaa wagnereita. Todella törkeää jos näin on.

  2. Erimielisyyksiä, Putin tapattaa itsensä ja Venäjänsä (Neukku yrityksen). Venäjä, Ukraina, judet ja Neo-natsit tappavat toisensa. Melkoinen Putinin soppa, jonka Jevgeni Prigozhin keitti!

 7. Olette itseänne vastaan, siedättekin tuhoutua! Mongolit Tšingis-kaanin johdolla valloitti Venäjän ja pariutuivat kuten neekeriorjat Usalaisten kanssa ja mulatoituvat. Asukkaat ovat Mongoli-Venäläisiä ja yllättävästi Kiinaan päin eikä länteen, eri uskonto, eri rotu. Miksi silti hyysäätte suomalais-alankomaalaisen Marcon kanssa. Uhkaa puolustatte.

  1. Venäjä ei pariutunut kenenkään kanssa. Eivätkä mongolit NAIMAAN menneet mihinkään vaan VALTAAMAAN, ORJUUTTAMAAN, MURHAAMAAN, RYÖSTÄMÄÄN + muuta mukavaa. Kun liikkellä oltiin. Silloin mentiin eikä meinattu, sillä VALLOITETUT kansat / maat olivat PÄÄASIA. Nuo nopeat RATSASTAJAT olivat kuin Saksan salamasota PANSSARIVAUNUILLA. Venäläinen NAINEN ei HUORAA eivätkä TAATUSTI halunneet VINOSULMÄISIÄ raakalaisia, joilla oli KOTONAAN vaimo ja lapset sekä HEIMOKULTTUURI ja asema omassa yhteisössään, joka VAATI tiettyä KÄYTÖSTÄ ja SUORASELKÄISYYTTÄ, jolla sai KUNNIOITUSTA kotiyhteisössä. Mongolivalloittajat olivat kurinalaisia ja järjestäytyneitä eli SOTAKONE, jossa EI KUSIPÄITÄ kaivattu. Ja, jos oli sellainen mukaan luikerrellut. Tapansa näytettyään, NYLETTGIIN ELÄVÄLTÄ, jos aikaa siihen oli ja jos EI ollut niin ONNEKKAASTI kuoli ÄKKIÄ!!!

   1. Venäjän federaatio on monikansallinen yhteiskunta, koti yli 160 etniselle ryhmälle, johon sisältyy alkuperäiskansoja.

 8. HEIKOT ovat EVÄÄT lännen KUNNIATTOMILLA PASKIAISILLA, jonka KEPIN nokassa TÖRRÖTTÄÄ ”suomen YLE ym. VALEHTELIJAT + ”ASIANTUNTIJAT”.

 9. Dewitt jos venäjä olisi mahti valtio, oiisi se jo vallannut ukraina. Jokin siinä nyt ei toimi venäjä ei oikein ole saanut vallattua lilliputti valtiota? Voitko kertoa historoitsijana mistä johtuu ?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*