5 thoughts on “Media-sarjakuva

  1. Media hallitsee kaikkia muita paitsi minua? Näinhän ihmismieli ajattelee joka asiasta. Eihän kukaan meinaa kuollakaan. Ehei, minäpä olen se, joka voittaa kuoleman! Olen keksinyt keinon tähän. Kukaan muu ei siihen pysty. Nämä ovat puolustusmekanismeja; tapoja selviytyä, säilyttää järkensä ja keksiä mielekkyyttä elämäänsä.

  2. HALLITSIJAT ovat HALLINNEET ALUSTA ASTI!!! LÄNSIMEDIAT isossa MAAILMASSA suunnilleen WWI ja KRIISEISSÄ sitä ennen. SUOMESSA WWII jälkeen uuden IDÄNPOLITIIKAN vuoksi kohtalaisesti, mutta sen TIESIVÄT kaikki. PALjOUS-ALENNUS alkoi SUOMESSA v. 1994 lähtölaukaus EU-JÄSENYYS ”KANSANÄÄNESTYS”, jossa ISO RAHA + HELSINGIN SANOMAT + sossu YLE (internationaali) PAKKO LOBBASIVAT EU jäseneksi. Sen JÄLKEEN propaganda HULLUMPAA ja FUNDAMENTALISEMPAA kuin NEUVOSTO YYA-SOPIMUS aikoina, jolloin kyse oli pelkästä TURVALLISUUSPOLITIIKASTA ja GEOPOLITIIKASTA! KEKKOSESTA tehty PASKA, mutta VÄÄRIN meni! KEKKONEN on KUNKKU ja on ja PYSYY kaikkine inhimillisine VIKOINEEN, joita SANNASSA & KUMPP. EI OLE!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*