36 thoughts on “Päivän kuva: Turvatakuut

 1. Toi­sen maa­il­man­so­dan ai­kaan oli pal­jon UFO­jen koh­taa­mi­sia, nyt ne al­ka­vat taas li­sään­ty­mään.
  –   Aliens – Are the Back to Wit­ness WWIII?
  –   https://archive.today/1FO9S

  Ovat­ko UFOt tu­le­vai­suu­den ih­mi­siä, jot­ka te­ke­vät ai­ka­mat­ko­ja ajan­koh­tiin, joil­la on ol­lut suu­ri mer­ki­tys pla­nee­tan ja ih­mi­sen ke­hi­tyk­sel­le?
  –   On­ko ai­ka­mat­kai­lu pa­kol­li­nen opin­to­suo­ri­tus tu­le­vai­suu­des­sa?

  Bo­nus­link­ki:
  –   Al­bert Eins­tein & Ti­me Tra­vel The­ory

 2. Naa­pu­ri­seu­ra verk­ko­hyök­käyk­sen koh­tee­na sen jul­kais­tua EU-kriit­ti­sen ko­lum­nin.
  –   Toi­mit­ta­jal­ta
  –   https://arc­hi­ve.vn/wip/eu0ll

  … Ke­nen ra­hoil­la näi­tä to­del­la kal­lii­ta hyök­käyk­siä to­teu­te­taan?
  –   Verk­ko­hyök­käyk­sen koh­teek­si jou­tu­mi­nen on jul­kai­sun laa­dun tae.

 3. Uk­rai­nan uu­sin huip­puyk­sik­kö: Stur­mAb­tei­lung (sak­sa­lai­sil­le tut­tu SA).
  –   Uk­rai­ne’s Mi­nist­ry of In­ter­nal Af­fairs forms far-right «stormt­roo­per» bri­ga­des
  –   https://archive.today/koIoX

  Se kootaan jäljellä olevista joukoista
  –   Rajavartijat
  –   Krimin palauttajat
  –   Donetskin ja Luhanskin käyneet
  –   poliisit
  –   Hostomelin kävijät
  –   Kharkovan kävijät
  –   Venäjän armeijan hävittämisprikaati
  –   sankarillinen azov

 4. Oli­ko Ohi­on rai­teil­ta suis­te­tus­sa ja kont­rol­loi­dus­ti rä­jäh­tä­nees­sä ke­mi­kaa­li­ju­nas­sa bi­olo­gi­sen so­dan myrk­kyä.
  –   Re­si­dents of East Pa­les­ti­ne «may al­re­ady be un­der­going DNA mu­ta­ti­ons,» class ac­ti­on law­suit claims
  –   https://archive.is/4Wsqw

  Oli­ko ju­nan suis­ta­mi­nen tar­koi­tuk­sel­li­nen toi­men­pi­de vai­ko va­hin­ko?
  –   Oli­ko kont­rol­loi­tu rä­jäyt­tä­mi­nen va­ra­suun­ni­tel­ma ju­nan suis­tu­mi­sen va­ral­le?
  –   Oli­ko ju­nan las­ti me­nos­sa koh­ti Kii­naa?
  –   Mik­si Kii­nan ul­ko­mi­nis­te­ri nos­ti ki­san pöy­däl­le?

  1. OLI, OLI ja OLI!!! WWI käytettyä TAISTELUMYRKKYÄ. TEKO tahallinen, jolla SAIRASTUTETAAN IHMISET, ELÄIMET, KASVIT ja JUOMAVESI. MYRKKY aiheuttaa PIKÄSSÄ JUOKSUSSA ! ! ! * * * MAKSASYÖPÄÄ * * * ! ! ! ym. sairauksia!!!

   ERITTÄIN myrkyllistä ja junan ANNETTIIN PALAA TARKOITUKSELLA tuottaen MUSTAA PAKSUA SAVUA satojenkin kilometrien päähän ajan kanssa sekä TULOSSA HAPPOSATEET, jossa MYRKKY SATAA ALAS. TSENOBYL-AMERIKKA!!!

   Bidenin HALLINTO ollut HILJAA, VÄHÄTELLYT ja POKSAUTELLUT ILMAPALLOJA. Jäätelöstä EN TIEDÄ… vielä… NÄLÄNHÄDÄN tuottaminen SAASTUTETAAN pellot, vedet ja POHJAVESI. TUHOPOLTTOJA kautta USA:n RUUANJALOSTUSTEHTAITA, VARASTOJA, KASVIPUUTARHOJA (isoja), REHUTEHTAITA, HEDELMÄVARASTOJA, KARJAA MYRKYTETTY + + + KAIKKEA muuta PAAAAAAALLLJON UFOMPAA kuin lentävät disketit MUTTA TOTTA!!!

 5. Ruot­sin pää­mi­nis­te­ri Ulf Kris­ters­son va­roit­taa Fi­nan­ci­al Ti­me­sin haas­tat­te­lus­sa ris­keis­tä, joi­ta ai­heu­tuu, jos Suo­mi pääs­te­tään na­toon il­man Ruot­sia.
  –    Kris­ters­son om finsk NA­TO-med­lems­kap: «Sa­mar­bei­det vil bli vel­dig komp­li­sert»
  –   https://archive.today/fWLc4

  … se olisi huono Ruotsille, huono alueellemme, huono Natolle ja huono Ruotsin kyvylle yhdessä Suomen kanssa edistää turvallisuutta keskellä sotaa lähialueellamme.

  … on «erittäin, erittäin hyviä syitä» sille, että Ruotsi ja Suomi ratifioidaan samaan aikaan, ennen Vilnassa tänä kesänä pidettävää Nato-kokousta. Jos näin ei tapahdu, hän varoittaa siitä olevan vahingollista koko Natolle.

  Tarkoittaa sitä, että Suomi jälleen kerran turvaa Ruotsin koskemattomuuden.

 6. Saman näköistä jälkeä tuli viimekerralla mm.Rovaniemellä kun saksan antamat turvatakuut yllättäen raukenivat.

  Mitä opittiin?

  No ei sitten yhtään mitään.

 7. No ei kai Nato ole viime keväänä käynyt Suomessa sotimassa oligarkki-Venäjän kanssa, voihan Venäjän juutalaiset sentään!

 8. Onko kukaan tehnyt adressia natopaskaa vastaan, tai et kansanäänestys vaaditaan? Ois hyvä tehdä ja vielä kun sais siitä tiedon leviämään. Eu, Nato, matut, sateenkaarihullut ja maanpetturit eli nykyiset ”päättäjät” ovat Suomen tuho.

  1. Imperialistiset amerikkalaiset, brittiläiset ja ruotsalaiset loiseläimet ulos Suomesta ja Euroopasta! Vihollinen ulos maastamme ja tuomiolle!

 9. Jep. Mitä ne turvatakuut oikein ovat? Eivät yhtään mitään. se viides artikla josta aina höpötetään, meille käy niinkuin Georgialle. Jenkit provosoi ja politikot ovat niin tyhmiä että menevät siihen. Ja sitten kun aika on, niin jenkit kääntää selkänsä ja pakenee paikalta.

  Ne on olleet aina samanlaisia uhittelijoita ja pelkureita eikä ne muuksi muutu. Euroopasta karkoitettujen rikollisten jälkeläisiä. Niitä ne on.

  1. Amerikkalaiset ja brittiläiset eivät ole koskaan olleet muuta kuin täysin sairaita, rikollisia ja sadistisia huijaavia eläimiä. Heidän esi-isänsä olivat aina huijareita, varkaita, orjakauppiaita ja huumekauppiaita. Heroiini -ja orjakauppiaiden äpärät eivät ole muuksi muuttuneet.

 10. En ymmärtä mistä Suomeen tuli yhtäkkiä joukkopsykoosi kannattaa jotakin Natoa, jota aina ennen on laajasti vastustettu. Nato ei ole muuttunut mihinkään eikä Suomen uhkataso, mutta suomalaisten mieli tai julkinen propaganda ainakin on. Tähän asti Natoa on ajettu aina häpeillen ja hivuttamalla kulissien takana ja nyt käytännössä sinut ristiinnaulitaan jos kehtaat edes kyseenalaistaa Natoa ja natotrolleja suorastaan parveilee eri foorumeilla. Miksi Suomen sotilaallinen itsenäisyys ja puolueettomuus pitäisi yhtäkkiä täysin uhrata pois jonkin vouhotuksen edessä? Ihan sama asia kun koropsykoosin edessäkin kaikki kansalaisvapaudet ja ihmisoikeudet lyötiin romukoppaan tai polvistuttiin matutulvan edessä. Sillä hetkellä olet hirviö kun vastustat hulluuttaa ja myöhemmin näytellään sitten että oho taisimme vähän ylireagoida/emme silloin tienneet ja lässyn lässyn..

  1. Nato kuuluu samaan menneen maailman herrakerhoon kuin sitä lobbaava mediapooli ja puoluemafia,ei ole mitään joukkopsykoosia.kuka normaali ihminen muka kannattaa järjestöä joka on lähinnä kunnostautunut puolustuskyvyttömien siviilien teurastuksessa.tästä suomen ja ruotsin nato pelleilystä tulee mieleen alaikäisten viikonloppu säätö,kun yritetään vääriillä papereilla ravintolaan ja ovella seisoo paha poke.

  2. Kyse on amerikkalaisten, brittiläisten, ruotsalaisten ja yhden tietyn ryhmän kymmenien vuosien aivopesusta ja korruptiota, jotta suomalaiset saadaan kuolemaan viimeiseen suomalaiseen lännen amerikkalaisten, brittiläisten ja ruotsalaisten eläinten puolesta.

  3. Kuka tietää miten kehittynyt tämä Chat GPT jo on?

   Ainakin työelämässä viimeisen 2 vuoden ajan Teamsin kaltaiset yhteydenpito ohjelmat ovat kyselleet ”kirjoitatko suomea” ja etenkin DeepL on hämmentävän taidokas käännösohjelma. Tuosta ei välttämmättä ole pitkä matka maaliin ja ensimmmäisenä nämä tehokkaat välineet on aina sotateollisuuden käytössä.

   1. Tiedän, kohta kenenkään ei tarvitse osata tehdä muuta kuin tuijottaa ruutua ja imeä peukaloa. Koneet ottavat kaiken vallan. Kun tekoäly tajuaa, että ihminen on pahin haitake maapallolla, se alkaa tappaa ihmisiä. Tappajarobotteja on jo. Käy kuten Terminaattoreissa on ennustettu.

 11. Ruot­sin pää­mi­nis­te­ri Ulf Kris­ters­son va­roit­taa Fi­nan­ci­al Ti­me­sin haas­tat­te­lus­sa ris­keis­tä, joi­ta ai­heu­tuu, jos Suo­mi pääs­te­tään na­toon il­man Ruot­sia.
  –    Kris­ters­son om finsk NA­TO-med­lems­kap: «Sa­mar­bei­det vil bli vel­dig komp­li­sert»
  –   https://archive.today/fWLc4

  … se olisi huono Ruotsille, huono alueellemme, huono Natolle ja huono Ruotsin kyvylle yhdessä Suomen kanssa edistää turvallisuutta keskellä sotaa lähialueellamme.

  … on «erittäin, erittäin hyviä syitä» sille, että Ruotsi ja Suomi ratifioidaan samaan aikaan, ennen Vilnassa tänä kesänä pidettävää Nato-kokousta. Jos näin ei tapahdu, hän varoittaa siitä olevan vahingollista koko Natolle.

  Tarkoittaa sitä, että Suomi jälleen kerran turvaa Ruotsin koskemattomuuden.

 12. Ruotsi pääsi jo nauttimaan ”turvatakuista” ja kaasuputket räjäytettiin. Nyt Ruotsi on kusessa, kun terrori-iskusta vaaditaan selitystä mm. Kiinan toimesta!

  Mu..mu..mutta, entäs Putin? Putin on paha! Nato on hyvä! Nyyh! Nyyh!

  1. Ruotsikaan ei ole koskaan ollut mikään ”puolueeton” ja ”neutraali”, vaan kyse on vain valheellisesta moraaliposeraamisesta, mitä myös amerikkalaiset ja brittiläiset vihollisemme tekevät. Todellisuudessa he ovat pelanneet kulissien takana hyvin häikäilemätöntä suurvaltapeliä satojen vuosien ajan.

 13. Hyvä vain, että amerikkalaiset nyt itse uivat kemikaalipaskassaan Palestinessa (onpa siinä taas moraaliposeeraava nimi), mitä ovat vieneet brittiläisten eläinten kanssa Eurooppaan. Marco historioitsijana tietää, että amerikkalaiset ovat paskat välittäneet siitäkään, että ovat hukuttaneet Irakin, Kosovon, Bosnian jne. köyhdytettyyn uraaniin ja Israelin valtio on myrkyttänyt koko Palestiinan amerikkalaisilla pommeilla elinkelvottomaksi. Eurooppalaiset ovat uineet amerikkalaisten ja brittiläisten saastassa ja kemikaalimyrkyissä. Nyt on heidän aika itse uida siinä. Todennäköisesti amerikkalaiset eläimet yrittävät kuskata Palestinen kemikaalisaastat vain Eurooppaan eurooppalaisten niskaan.

 14. TSUH’NAT MARSSIVAT S O T A A N niin, että RAPA LENTÄÄ!!! Olen varma, että SOTA-SANNA OVULOI kun sotsisuudet LEIMAHTAVAT käyntiin.

  Kauan piti VEIJVATA, mutta lähti kuin lähtikin viimein kun SUOMEN SODAN JOHTO sai ”MARSKIN MALJAN”!!!

  REISILLE MENI, mutta mitä väliä sillä on!!!???

  1. Sauli ja Sanna palkittiin Naton kokouksessa. Hävettää, kun näyttelykoirat leikkivät ”suurta visionääristä johtajaa”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*