Marco de Wit 20 helmikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

 

Suvakit ja natottajat ovat nykyään sama asia. Ei siis ihme, että elävät molemmat fantasiamaailmassa kuvitellen Ukrainan olevan voitolla. Niinpä Laittoman Lehden on pitänyt muistuttaa kuinka Venäjä koko ajan jyrää Ukrainaa.

 

Vasta viimeisen viikon aikana jopa kovimmat natottajat ovat joutuneet myöntämään Venäjän etenemisen.

 

Loppu lähestyy: Puolan presidentti myönsi Venäjän jyräävän Ukrainan!

 

 

Nyt sitten Nato-narratiivi on muuttunut tunnustaen Venäjän etenemisen, mutta väittäen Venäjän kärsivän valtavia tappioita. Samalla natottajat ovat kuitenkin hiirenhiljaa ukrainalaisten tappiosta. Miksi moinen räikeä kaksoisstandardi? No, koska Venäjän massiivisen tykistöylivoiman takia ukrainlaisten tappiot ovat moninkertaiset venäläisiin verrattuna.

 

Itse asiassa kokonaistappiot ovat tähän mennessä Ukrainalla jotain 150 000 – 200 000 KUOLLUTTA, kun Venäjällä niitä ei voi olla kuin enintään jotain 40 000 – 60 000. Nämä venäläisten tappiot näyttäisi myös vahvistavan Britannian ääripuolueellinen ukrainalaismielinen tiedustelupalvelu, joka väittää venäläistappioiden olevan noin 175 000 – 200 000 miestä eli kuolleita olevan noin 40 000 – 60 000 ja vakavasti haavoittuneita noin 140 000.

 

Kuvassa linkki Hesarin aikajanalle

 

 

Länsitiedustelupalvelut ja niiden dominoimat länsimediat tietysti vaikenevat kahdesta asiasta:

 

1. Venäjän tappiot eivät armeijassa

Ylivoimaisesti suurin osa Venäjän kuolleista on Donbassin miliisijoukkoja sekä mm. Wagner- ja Akhmat- palkkasoturijoukkoja sekä varsinkin Wagnerin vankisotilaita. Venäjän armeija tuskin on menettänyt kuolleena edes 25 000 miestä.

 

2. Ukrainan tappiot moninkertaiset

Sodassa noin 80-90 % kuolee tykistö- ja ohjusiskuissa, joissa Venäjällä on noin 7-10 kertainen ylivoima. On siis ihan selvää, että ukrainan kuolintappiot ovat moninkertaiset venäläisiin verrattuna. Lisäksi normaalisti vakavasti vammautuneita on tuplasti tai triplasti. Tämä tarkoittaisi *vähintään* PUOLTA MILJOONAA ukrainalaista kuollutta ja vakavasti vammautunuta.

 

Mietippä, jos Venäjä päättää pysäyttää Suomen liukumisen Naton etuvartioksi hyökkäämällä Suomeen. Täällä ei oikeasti nuoret miehet riittäisi edes vuoden sotaan!

 

Siis olettaen, että nykyiset vätysnuoret edes pystyisivät mihinkään sotaan. Nykypäivän nuoria miehiä ei voi verratakaan talvisodan nuoriin miehiin, joista muuten myös monet kieltäytyivät sotimasta. Nykyään varmaan 90% kieltäytyisi viettämästä poterossa päivääkään.

 

 

Itse asiassa talvisodassa Suomi menetti 75 000 miestä kuolleena ja haavoittuneena. Siis vaikka se kesti vain kolmisen kuukautta! Neuvostoliitto ei ehtinyt edes päästä kunnolla vauhtiin lopettaen vain, koska pelkäsi Britannian tulevan Suomen puolelle.

 

Jatkosodan kuolleet ja vammautuneet puolestaan oli Suomen puoleisella rintamalla noin neljännesmiljoona miestä. Tällöinkään Neuvostoliitto ei edes täysillä yrittänyt hyökätä, koska tarvitsi joukkojaan Saksan nujertamiseen.

 

 

Mietippä siis mitä tulee käymään Venäjän valloitettua Ukrainan ja kääntäessään täyden huomionsa Suomeen! Suomen väkiluku on lähes kymmenen kertaa Ukrainan väkilukua pienempi, joten ei nyky-Suomi kestä puolen miljoonan miehen menettämistä miljoonasta nyt puhumattakaan.

 

Tosin se saattaa silti olla edessä, koska Suomesta on viime aikoina tullut samanlainen isotteleva suurisuu kuin Virosta. Toisaalta tämähän on yksi offensiivisen realismin peruslaista: Sitä suurempi suu mitä pienemmät rahkeet. Kääpiöt ovat tunnetusti suurisuisia.

 

 

Niinpä Venäjä sitten palauttaa maan pinnalle. Elämän tosiasiat ovat nimittäin tätä: Ukraina on väkiluvultaan noin 4 kertaa pienempi ja Suomi noin 27 kertaa pienempi kuin Venäjä. Sotamateriaalissa ero on tietysti vielä valtavan paljon suurempi. Revipä siitä sitten yhdessä suvakkien kanssa, jos kerran haluat elää fantasiamaailmassa.

 

Mutta ei hätää. Natottaja-suvakkien fantasiat vain suurenevat: Nyt he kuvittelevat Naton ja juutalaisten tulevan tosissaan Ukrainan ja Suomen avuksi. Vielä mitä! Amerikkalaiset ja juutalaiset vaan nauravat tyhmille sijaistaistelijoille vapaaehtoisesta kosher-teurastamoon astumisesta.

 

Venäjä nyt vaan on niin valtavan paljon suurempi, että totta kai Venäjä jyrää. Presidentti Paasikivi oli oikeassa, kun sanoi tosiasioiden tunnustamisen olevan viisauden alku.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

31 thoughts on “Ukrainan sota: Venäjän tappiot noin 150 000 miestä ja Ukrainan noin 500 000 miestä!

 1. Persut ja Kokoomus tällä hetkellä kaikkein sotahulluimmat puolueet ja siihen päälle Marinin, Halla-ahon ja Niinistön sekoilut. Mihin on järki kadonnut Suomesta?

 2. Hintakatto tuli Wagnereitten aseille täyteen.

  Mitä tuo kuva meinaa? Hintakatto ase, jolla USA kuvittelee ampuvansa EU:n, EU taas USA:n.

  Amerikkalaiset ei EU:lle tullimaksuitta anna kun ei EU:kaan. Aikoinaan EU itse viritteli kaikenlaisia räikeän protektionistisia virityksiä, mutta moiset olivat ongelma ja kauhistelun aihe vain, kun Trump ajoi niitä. Tuo tulee kuvasta mieleen.

 3. On niitä Venäjän tuhoa yrittäneitä ollut aiemminkin. Se ei tule onnistumaan.

  Oletteko huomenneet kuinka ip-saastat ovat aloittaneet kampanjan urheilijoiden asepalvelusta vastaan?

  Naton tarkoitus on lakkauttaa Suomen oma puolustus. Ensin tyhjennetään Suomen pienet ase- js ammusvarastot Ukrainaan. Nyt mafiamedia harmittelee, kun AKT:n lakko on pysäyttänyt aselatoimitukset Ukrainaan. PV mukana AKT:n juonessa. Se ei taida olla kovin innolla luopumassa puolustusvelvoitteestaan aseiden suhteen. Natointoiset kenraalit, mafiamedia ja lahjotut aivottomat ammattipoliitikot ne asetoimituksia järjestelevät Ukrainaan.

  Kun Puolustusvoimat lähettää aseita Ukrainaan, onko kyseessä virkavelvollisuuden laiminlyönti/virka-aseman väärinkäyttö?

  1. ”Kun Puolustusvoimat lähettää aseita Ukrainaan, onko kyseessä virkavelvollisuuden laiminlyönti/virka-aseman väärinkäyttö?”

   Ei ole ja puolustusvoimat eivät tee päätöksiä tuen lähettämisestä.

  1. MENE PAIKAN PÄÄLLE katsomaan!!! Ellei KESTÄ TOTUUTTA oli se mitä HYVÄNSÄ! EI sellaisesta ole ELÄJÄKSI!!! Katso KARTTAA ja YRITÄ edes käyttää AIVOJASI lopputuloksen YMMÄRTÄMISEKSI: Sinulle on VALEHDELTU yötäpäivää.

   Aivan sama kuin VIINAN kanssa. NOUSUHUMALA jipii, mutta KRAPULA PUM, PUM!!! Ne, jotka VALEHTELIVAT tekivät SINULLE VÄÄRIN. EI me ”PUTINISTIT” ym. ”KUSPÄÄT”, jotka EIVÄT ottaneet PUOLTA vaan REAALITEETIT olivat kylmää rautaa eikä MUUTA!!!

   WANHAT PIERUT ovat nähneet sotia, lukeneet niistä ja ELÄMÄ on OPETTANUT lainalaisuuksia ja SEN. ETTEI pidä USKOA kaikkea MITÄ sanotaan. MAAILMA on KÄYTETTYJEN AUTOJEN KAUPPA!!! ” PÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLYKÄINEN!!!!”

 4. Molemmat maat harjoittavat täysin tietoista depopulaatiotaan. Nuorien ja vähän vanhempienkin miesten eliminointi muuttaa nopeasti yhteiskuntarakennetta + entisestään vähentää sitä mahdollisuutta että syntyisi kansannousu kun pölhökustaat vihoviimein heräävät koomastaan ja tajuavat mistä tässä kaikessa on oikeasti kyse. = NWO

  1. Siittäjiä tuotu jo valmiiksi paikkaamaan miesvajetta. Ei ne matut tulleet tänne sotimaan v. 2015, vaan siittäjiksi. Väestönvaihto .

   Puhdas valkoinen rotu tappaa itsensä, Venäjä ja Ukraina. Putin taitaakin olla melkoinen WEF-tyyppi.

   1. ”Putin taitaakin olla melkoinen WEF-tyyppi.”

    Juuri näin, eli kyllä on.

    Kaikille vaan ei aukea vaikka kuinka vääntäisi.

 5. Ukrainalla ei ole 500 tuhatta miestä. Nämä on taas näitä Himars järjestelmiä tuhottu 300 vaikka niitä on lähetetty vain 16.

  1. Kyse on vain taistelumielialan ylläpidosta rajan molemmin puolin.

   Orban on siionisti pahemmasta päästä.

  2. Orban taitaa olla ainoita jotka eivät ole sekaantuneet lapsiin jne. Trumpikin on aikoinaan sekaantunut lasten raiskauksiin ja muuhun.

 6. Viime kuussa turkkilainen media julkaisi artikkelin nahistelevien osapuolien tappioista ja lähteenä käytettiin esinahattoman mossadin raporttia.

  Venäjän puolella kaatuneita oli noin 18400 ja haavoittuneita noin 44000. Valenatseja oli pelkästään kaatunut 157000! Haavottuneita oli myös järjetön määrä. Käsittääkseni esinahattoman mossadin raportissa kaatuneiksi valenatseiksi ei laskettu kadonneita, joita on väitetysti jo 35000!

  SLAVA ESINAHATTOMUUS!

 7. – Tässä sodassa puolustetaan uutta maailmanjärjestystä, eli epäinhimillistä ja sadistista maailmandiktatuuria, joka pitää kaikkia muita paitsi pientä rahaeliittiä vihollisinaan. Siis myös Suomea ja suomalaisia.

  – Se, että suomalaiset asevelvolliset on ylipäätään kavallettu pelinappulaksi tähän sotaan on kylmäävin maanpetos, mitä kuvitella saattaa. Uskon, että demareiden tätinaistenkin mielet muuttuvat, kun heidän lapsensa talutetaan juoksuhautoihin maailmandiktatuuria puolustumaan.

  – Kuolonuhrit molemmilla puolilla ovat sotaan syyllisten kontolla, ja niihin lukeutuvat myös ne, jotka askartelivat sotaa rauhan sijaan. Asiamies Niinistö kuuluu tähän paskaporukkaan. Mielestäni hänen olisi pitänyt vaatia Ukrainaa noudattamaan Minskin sopimusta reunaehtona yhdelläkkään Venäjä vastaisille toimelle.

  – Sota-Sannasta on kuoriutunut pissis-ihmishirviö, jonka oikea loppusijoutuspaikka on helvatun tulessa.

 8. Itse vasta heräsin tähän kusetukseen statistiikan osalta kun joku CNN tai vastaava myönsi 100 000-200 000 tappiot molemmin puolin. Värikynää sikäli että kuolleita venäl. / Wagner- sotilaita noin 40-60 000 ja loput haavoittuneita kun taas Ukrainalla noin 150 000-200 000 kuollutta. Ei oltu laskettu mukaan ukrainalaisia haavoittuneita.
  Pakostihan Ukraina kärsii suurista tappioista kun katsoo millaisilla aseilla Venäjä pommittaa Ukrainaa.

  1. Jos suomalaiset haluavat välttää joutumasta sotaan, niin ensimmäinen askel olisi välttää Natoon liittyminen.

   Nämä luvut pitäisi saada valtamedian kautta ulos, jolloin voisi toivoa tavallisen tuulipuvun heräävän ajattelemaan sotimisen järkevyyttä. Tällä hetkellä kansalaiset on saatu uskomaan Ukrainan menestykseen ja kukapa ei olisi valmis olemaan voittajan puolella?

 9. Kuten huomaamme, sodassa ei voittajia ole. On vain paljon kuolleita joilla oli eri liput hihassa. He kaikki tottelivat ja uskoivat jotakin. Ilman sotilaita ei olisi sotiakaan. Meitä on huijattu.

  1. Omat aiheuttavat sodissa suurimmat tappiot ja ne ovat yhtä pahoja kuin viholliset. Ison osan Ukrainan tappioista selittää sotilaspoliisen jq qzov-natsien teurastuspartiot omien linjojen takana. Omien tappaminen on helppoa teknisesti. Jatkosodassakin karkureita ammuttiin perääntymisvaiheessa, vai oletteko tavanneet Kuinka monta sotaveteraanikarkuria. Kuolinsyyksi mainittu esim. hermojen pettäminen ja itsemurha.

 10. Dewitt miksi suuri venäjä ei ole saanut ukrainaa valloitettua, eikö sinun isosti kehumat erikoissotilaatkaan pysty siihen kerro historioitsijana mikä on onko niin että ukrainan sotilaat tekevät venäjän joukkojen kulun mahdottomaksi mä ennustan että ukraina tulee voittamaan sodan, toki se tulee kestämään pitkään….lisäksi turhaan jauhaat että ukrainan hävittyä hyökätään suomeen kerrotko miksi niin?

  1. HEH, HEH!!! Noilla PUHEILLA ei OLE PASKAN VÄÄRTIÄ!!! Et TIEDÄ sodasta MITÄÄN, joten MENE iltapaskaan ”ASIANTUNTIJAKSI”!!! T-FORDILLA voittaa F1 MESTARUUDEN ja peräti jomka AINOAN osakilpailun ilman VARIKKOKÄYNTEJÄ!!! Miksi sota tulee? Siksi kun ”SE” kutsutaan ”kylään”! Ja sekin on sen TOISEN syytä, että tuli kun PYYDETTIIN! Aina väärinpäin!

  2. Tänään mafiamedia väitti, että Ukrainalta loppuvat ammukset parissa viikossa. Eilen väittivät, että Venäjä ei anna ammukset wagnereille ennen kuin Prigozhin nuolee puolustusministeriön virkamiesten saappaita polvillaan. Molemmilta loppuu ammukset. Mitä sitten?

  3. Onko maamiinat käytössä Ukrainalla? Venäläisillä on. Tuotakaan ei kukaan kerro.

   Puolustusvoimat hankkii tarkkuuskiväärejä ym tarvikkeita kaikille joukko-osastoille. Osumatarkkuus 1400 metriin saakka. Vihdoin järkipäätös.

   Seuraava sota on hajautetun ja liikkuvan tulenkäytön sota, jonka maavoimat ratkaisevat. Liikkuvaa rqskasta tykistöä tarvitaan lisää. Yksi tarkka-ampuja pitää pelotevaikutuksen yllä isolla alueella. Turha enää mitään juoksuhautoja on rakennella. Iske ja häivy. Tarkka-ampuja jää asemiin hoitelemaan vihollisen vastahyökkäyksen. Sekä miinoitteet vihollisen kulku-uralla. Selvitään pienillä sotilastappioilla. Vähän kuin taleban-sissien menetelmällä. Maasto ja sen tuntemus ja hyväksikäyttö antaa puolustajalle 10-kertaisen edun.

   NATOA EMME TARVITSE!

   1. Ei ole hirveästi väliä jos teet tuhat huonoa päätöstä ja tuhoat koko maan ja välillä teet yhden järkevän päätöksen.

 11. https://youtube.com/shorts/_1VMepKuUmY

  Todellisuudessa Venäjä ei halunnut hyökätä slaaviveljensä kimppuun ja varsinkaan pommittaa sitä maantasalle. Itseasiassa Venäjä sotii edelleen vasta kevyesti toisella kädellä. Venäjän kohtelu ei-slaaveja kohtaan olisi miljoona kertaa raaempaa, mitä suomalaiset eivät ymmärrä ja kuvittelevat Venäjän olevan heikko ja Naton olevan joku vahva, voimakas, yhtenäinen, hyvä ja moraalinen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*