Marco de Wit 20 helmikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ukrainan sota todistaa hyvin yhden vanhan evoluutiopsykologisen totuuden: Suomalaiset miehet pystyvät olemaan aivan yhtä vieraantuneita todellisuudesta kuin suomalaiset naiset ja jopa pahimmat feministit.

 

Sekä miehet että naiset kannattavat suomalaisten uhraamista muiden kansojen eduille. Naiset haluavat toisaalta lähettää Suomen rahat kehitysmaihin ja vielä kaiken kukkuraksi avata rajat kehitysmaalaisille ”pakolaisille”. Miehet ovat ihan samanlaisia eli toisaalta haluavat lähettää sekä Suomen rahat että aseet ”liittolaismaihin” ja vielä kaiken kukkuraksi avata näiden ”pakolaisille” rajat Suomeen.

 

Kummallekaan ei tule mieleen, että ensinnäkin Suomi voisi pysyä puolueettomanan ja toiseksi pakolaiset voidaan hyvin sijoittaa kriisialueiden lähellä oleville pakolaisleireille. Näitä sitten halukkaat voivat rahoittaa näin auttaen pakolaisia kaikista tehokkaiten.

 

Pyry-Lii Soinio ja Sinimustat: Rajat auki 100 000 slaaville + piikki auki + sotaitsemurha RKP:n ja juutalaisten puolesta!

 

 

Sekä suomalaiset naiset että miehet tajuavat:

 

1. Rahojen/aseiden lahjoittamisen köyhdyttävän suomalaisia

2. Rajojen avaamisen heikentävän suomalaisuutta ja lisäävän Suomen rikollisuutta

3. Ulkomaisiin kriiseihin sotkeentumisen heikentävän Suomen turvallisuutta

 

Kummatkaan eivät kuitenkaan välitä, koska suomalaisten uhraaminen muiden puolesta on kuulemma ”moraalista”. Suomalaiset haluavat siis uhrata itsensä muiden puolesta, VAIKKA vaarat ovat Suomessa kaikista suurimmat Suomen kansan pienen koon ja aran geopoliittisen sijainnin takia.

 

Mutta miksi suomalaiset ovat niin altruistisen uhrautuvia? Yksinkertaista: Ainutlaatuinen metsästäjä-keräilijägeenistö tekee suomalaisista hyvin valtiouskovaisia, jotka on helppo aivopestä mihin hulluuteen tahansa.

 

Evoluutiopsykologia. Osa XV. Lukija: Suomalaisten perverssi harha: Valtiouskovaisuus

 

 

Niinpä ei ole ihme, että matutus, koronatyrannia, myrkkypiikit ja sotahullu natotus ovat uponneet suomalaisiin kuin kuuma veitsi voihin. Tämän takia suomalaiset ottavat myös ihan tosissaan läntisen propagandan luullen Ukrainan olevan voittamassa Venäjän.

 

Tässä muutama esimerkki Youtuben farssipropagandasta, jotka vain suomalaiset ottavat ihan täysin tosissaan luullen Ukrainan olevan voitolla. Niinpä myös suomalaiset ovatkin kaikista sotahulluimpia. Siis vaikka amerikkalaisista jo enemmistö vastustaa Ukrainan sotaa vaatien rauhaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

62 thoughts on “Miksi suomalaiset uskovat niin helposti sotahullujen valheisiin Ukrainan voitosta?

 1. Venäjän perinteiset uskonnot ovat ordoToksinen kristinusko, islam, buddhalaisuus sekä juutalaisuus.

  1. Hetkinen. Perinteiset? Eli jos eräs vaikutusvaltainen ja rikas ryhmä tunkeutuu maahasi ja ei millään suostu poistumaan, niin he ovat ”perinteisesti” osa maata?

   1. Ei niitä pakolla ole otettu ja pidetty, sillä Venäjän federaatio on myös monikansallinen yhteiskunta, koti yli 160 etniselle ryhmälle, johon sisältyy alkuperäiskansoja.

  2. Sinimustat toivoo amerikkalaisten tapaan rauhaa ja vastustaa Ukrainan sotaa, mutta pakkohan on puolustautua rauhattomuutta vastaan. Jos Venäjä hyökkää uhka toteutuu ja rauha ei oo maas, eikä venäläisillä hyvä tahto.

  3. Ei mitään buddhalaisuutta ole Venäjän alueella. Taitaa kuitenkin usko ”tsaariin” olevan samalla tasolla kuin naiivistien usko KAIKKIIN auktoriteetteihin eräässä maassa, joita ovat englanninkieliset viihdesaasta, aivopesu, ohjeet Natosta, EU:n byrokraattikoneistolta.

   Suomalaiset EIVÄT OLE ENÄÄ ANSAINNEET ITSENÄISYYTTÄ. Sehän loppui peruskoulun, mafiamedian ja viihdesaastan aivopesulla hiljaisesti.

   Pysy lokerossa, tottele, älä ajattele!

   1. On. Buddhalaisuutta pidetään yhtenä Venäjän perinteisinä uskontoina, jonka valtio tunnustaa ja jota laki suojelee. Venäjällä harjoitetaan pääsääntöisesti Tiibetin buddhalaisuutta. Temppeleistä käytetään usein nimitystä datsan.

    1. Mikä osa Venäjästä? Just katoin kartasta uskontojen levinnäisyyden ja buddhalaisuutta on Kaakkois-Aasiassa. Pieniä yhteisöjä voi olla melkein kaikkialla mutta ei valtauskontona. Venäjällä uskontoja ei ole kielletty, sen jälkeen kun Neuvostoliitto romahti.

     1. Pienenä, kolmosena, tietenkin ortodoksi isoin. Islamia aika paljon, neljäntenä eli viimeisenä juutalaisuus.

    2. Datsa on kesähuvila, jossa maaorjat olivat palvelijoina. Tsuhna oli taas tyhmä savupirtti metsästäjä-kalastaja räsy-pekka suomalainen, joka vei tuotteitaan myytäväksi Pietariin. Tiesittekö muuten, että Itä-Suomesta vietiin valtavasti hamppua Pietariin, myös pontikkaa. Muinaista idänkauppa. Laukkuryssiä on myös tapettu, jos olivat liian tuttavallisia naisväelle.

     1. Laukkuryssä vie, romanit vie, näkki vie kaivoon, jos et ole kunnolla. Kuin iso niiden laukku sitten on. Pihapaskakaivossa ennen oli näkki nykyään ei ole kuin näkkileipää ilman pihapaskakaivoa. Ei ole vesikaivoakaan, on suo mistä imuttaa pellolle, sen verran vähä ettei kärsi, kyllä ne sateet enimmän työn tekee. Lehmän urea varmistaa kasvun, vaikkei enää ole kaikenlaista ainetta mukana, kielletty. Biodynaamisia on nykypellon antimet.

   2. ”Ei mitään buddhalaisuutta ole Venäjän alueella.”

    Mutu-tuntumalla kaiketi noin väität? Luepa Kalmykiasta.

    1. Venäjällä arvioidaan olevan 500 000 buddhalaista. Eniten buddhalaisia on Tuvan (62 %), Kalmukian (38 %) ja Burjatian (20 %) tasavalloissa.

    2. Venäjällä buddhalaisuuden omaksuivat ensin burjaatit, yksi monista mongolilaisista, jotka asettuivat Venäjän maille.
     Vuotta 1741 pidetään uskonnon virallisena saapumisena Venäjälle.
     Tämän päivämäärän jälkeen buddhalaisuus levisi moniin eri venäläisiin ryhmiin, mukaan lukien kalmykit ja Tuvinians. Tämä uskonto kärsi myös Neuvostoliiton aikana: monet temppelit tuhoutuivat kokonaan ja buddhalaiset munkit teloitettiin.
     Onneksi 1990-luvulla buddhalaisuus sai virallisen tunnustuksen ja alkoi kukoistaa.
     https://imwechsel.com/fi/venajan-uskonnot/
     Venäjällä on ollut juutalaisten asuntoja vuosisatojen ajan, vaikka heitä on vainottu. Pietarin kaltaisissa paikoissa on kuitenkin säilynyt suhteellisen suuri juutalaisyhteisö.

 2. Onneksi vaihtoehtomediassa tuodaan totuutta ja toisenlaistakin näkemystä esille. Media vaan on aivopessyt ihmiset niin pahasti että esim. Vauva.fi palstalla huudetaan kuorossa median kertomia ”totuuksia” ja kun joku laittaa jotain vastafaktaa niin hänet haukutaan putinistiksi ja kommentit usein myös sensuroidaan pois.

 3. Venäjän rajanaapureita ovat Norja, Suomi, Viro, Latvia, Liettua, Puola, Valko-Venäjä, Ukraina, Georgia, Azerbaidžan, Kazakstan, Kiina, Mongolia ja Pohjois-Korea. Lisäksi muun muassa Ruotsiin, Saksaan, Turkkiin, Japaniin, Etelä-Koreaan ja Yhdysvaltojen Alaskaan on vain vähän merimatkaa.

  Venäjän vihaamia maita ovat kauan olleet Suomi ja muut Euroopan unionin jäsenmaat, Yhdysvallat, Kanada, Iso-Britannia, Ukraina, Montenegro, Sveitsi, Albania, Andorra, Islanti, Liechtenstein, Monaco, Norja, San Marino, Pohjois-Makedonia, Japani, Etelä-Korea, Australia, Mikronesia, Uusi-Seelanti, Singapore ja Taiwan.

  1. Vihaavatko ne myös pyllyttäjä-vihreitä vai ovatko vihreät KGB:n proxyagentteja?. Huhut kertovat, että Pyllyttäjä-Pekka viihtyi nuorena miehenä Venäjän hoopiireissä

  2. Paskan marjat, Venäjä ole koskaan Suomea vihannut. Ja jenkkejä ja eu:ta nyt vihaa kuka hyvänsä järkevä ihminen, etenkin vuodesta 2020 alkaen.

 4. Me täysillä valoilla ajelevat ollaan ihan kusessa näiden slava-hörhöjen kanssa. Hulluuden ja idiotismin taso on jo sellainen että alkaa ihan oikeasti ”pelottamaan” mihin tämä farssi päättyy. Mutta sen lupaan ja takaan että jos nämä perkeleet saa sotkettu Suomen MEILLE TÄYSIN KUULUMATTOMAAN SOTAAN niin teen kaikkeni että mahdollisimman monen slaavailian slaavailut on lopullisesti ohi. Eikö se nyt oikeasti riittänyt että tämä maa on viimevuosina ryöstetty täysin pers’aukiseksi transulandiaksi?

  1. Helsinki on kuin slummi ja jokin kehitysalue maalaisen silmin tarkasteltuna. Keskusta kuin kuollut. Ja sitten ihmetellään miksi maalaiset eivät tule osoittamaan mieltä Helsinkiin. Se paikka ei ole tarkoitettu suomalaiselle enää, ei edes käyntiä siellä.

 5. Eivät amerikkalaiset ja britit koskaan halua rauhaa, vaan jos eivät ole voittamassa, niin haluavat sillä hetkellä joskus sotimisen lopettamista. Jos he ovat voitolla, niin jokainen rikollinen ja sairas amerikkalainen ja brittiläinen haluaa sotaa. Amerikkalaiset ja brittiläiset ovat täysin sairaita ja rikollisia orja -ja huumekauppiaita, varkaita, kiduttajia ja sadisteja, jotka pitää saada puhdistettua ja poistettua keskuudestamme laillisin keinoin sekä heidän perimään osittain saastuneet, kuten myös kaikki ruotsalaiset ja ruotsalainen perimä laillisin keinoin pois keskuudestamme. Saasta ulos perimästä.

 6. Marco, miksi sinä et voi jo vihdoin tajuta olevasi klassisen liberalismin kannattaja, etkä mikään libretaristi? Kaikki mitä tässäkin toitotat ja vaadit on a) suomalaisilta hivenen patriotismia ja b) yhteiskuntasopimuksen noudattamista ja c)kansallisvaltioiden suvereeniutta oman territorionsa asioiden suhteen.

  1. Marco perustaa oman Kaikki saa tehdä mitä huvittaa!-puolueen, KSTMH! ja liittoutuu Mitä Vittua!-puolueen kanssa, MV!.

 7. Mikä on lopullinen ratkaisu täysin sairaille, rikollisille ja sadistisille imperialistisille amerikkalaisille ja brittiläisille, sekä ruotsalaisille loisille, joiden evolutiivinen strategia on ollut koko ajan vain loisia muista ja muiden työstä, sekä resursseista? Miten heidän saastuttama perimä saadaan ulos Suomesta? Mikä on suomalaisten huorien tuomio siitä, että ovat jatkuvasti saastuttaneet suomalaista perimää sairaaseen saastaan? Paskat he mistään geneettisestä laadusta välitä yhtään mitään. Pelkkää roskaa, kuten kaikki nyt näkevät.

 8. Jotenkin suomalaiset on saatu sotapsykoosiin ja siihen raivoon joka tarvitaan että järkevä ajattelu pysähtyy. Minä olen näistä asioista esim. työpaikalla ja asiakaskunnassa melko hiljaa koska olen huomannut miten järkevinä pitämäni ihmiset puhuvat täyttä paskaa ihan totena.

  Eräskin ex-kommunisti, oikein telaketju-taistolainen, sanoi minulle:”Et kai sinä oikesti usko vaihtoehtomediaan? Hesarissahan luki…”. Se oli viimeinen kerta kun puhuin hänen kanssaan.

  Ja muutenkin, olen aina ihmetellyt suomalaisten ”ryssävihaa”. Jos mietitään Saksaa ja Venäjää, niin nehän tappoivat toisiaan hirvittäviä määrä toisessa maailmansodassa, jonka Iso-Britania aloitti. Mutta tänä päivänä niiden keskinäinen kauppa on toedlla merkittävää ja ne ovat ylimmät ystävät keskenään. Ja kun Obama vaati sanktioita, niin saksalaiset totesivat ”Meidän tuotteita saa ostaa kolmensien maiden kautta. Eli emme toteuta niitä”. Ja mitä tekivät suomalaiset? Valio ja muut pistivät boikotit pystyyn, jolloi Iso-Britanialainen Tesco ja Ranskalainen Perkins valtasivat suomalaisten markkinat.

  Meillä on paljon kansaa jotka olisi voinut päästää lakanoille.

  1. Toimittaja ovat pahiten aivopestyjä. He levittäjät sotapsykoosia ja aiemmin koronapaniikkia. Täysin kriminaalia valkokaulusporukkaa. Ammattivalehtelijoita.

  2. ”Venäjä on väkivaltainen alistaja ja Suomi viaton, neitseellinen uhri.” Venäjä, Venäjä, Venäjä!

 9. LaitonLehti on selkeästi omistautunut sille että ihmiset eivät ikinäkoskaan ymmärtäisi omaa potentiaaliaan. LL haluaa lyödä kaikki ihmiset henkisesti maanrakoon ja lietsoa vihaa kaikkien ja mahdollisten ihmisryhmien välille.

  LL:n peruspilari on se että millekään ei voi mitään (koska geenit) ja seuraava artikkeli on sitten ihmisten haukkuminen milloin miksikin koska eivät tee millekään mitään. – Eikö tässä ole ristiriita? Eihän ihmiset voi millekään mitään ”koska geenit”? Alkuräjähdyksessä tämä varmaan jo hakattiin kiveen.

  Eihän koskaan vaan vahingossakaan keskitytä siihen mitä paskaa vanhemmat tuputtavat lapsilleen? (toivottavasti Marcolla ei ole lapsia). Mitä koululaitos suoltaa, televisio, radio, internet ja typerät vaihtoehtomediaksi itseään kutsuvat tahot? Eikä puhuta siitä miten ihmiset on myrkytetty suunnilleen syntymästä asti kaikenlaisilla kemikaleilla, rokotteilla ja säteilyillä, ruoka ei ole enää edes ruokaa vaan teollisesti käsiteltyä roskaa. Jotta ne aivot toimisivat niille pitäisi antaa oikeanlaista polttoainetta niin fyysisesti kuin henkisesti. Heikkoa ihmistä on helppo ohjata ja manipuloida ja tähän rakoon ne ovat iskeneet vuosisadat.

  Mutta ei…se on se metsästäjä-keräilijägeeni…..
  LL on ehkä negatiivisin media mitä maailmasta löytyy.

  1. Ei kannata ees yrittää, eikä äänestää. Vikisemälläkö äänestämättömien kanssako tässä jotain saatte aikaan?

   1. Äänestää epäopivia puolueita, äänestää itseään tyhmempiä lammasmaisia ehdokkaita? Laiskoja tyhmiä velttoja pyrkyreitä kaikki. Äiti pesee niiden hampaat ja solmii kengännauhat.

 10. Meidän bäähääministeri ja bähäättäjät kyllä tietävät! Kuunnelkaa aisantuntijoita! Uutisissa sanottiin, uutisissa luki… Venäjä romahtaa ja Venäjältä loppuu aseet ja Putin kuolee huomenna, ylihuomenna, viikon päästä kuukauden päästä tai ainakin puolen vuoden päästä. Kuunnelkaa kun Mika Salminen ja Mika Aaltola julistavat sanaa! Niin luki lehdessä, niin sanottiin tv-uutisissa bähää bähää luottakaa bähäättäjiin! Kuunnelkaa aisantuntijoita! Antakaa työrauha!

  1. Putin oli jo ennen Ukrainan sotaa kaikkialla, samoin hänen agenttejaan oli joka puolella ja kaikkiin vaaleihinkin oli soluttautunut vaikuttamaan. Trumpinkin valitsi presidentiksi.

   Miksi Putin ei estänyt Marinin valintaa sattumabääministeriksi?

 11. Ottakaa rokote! Rokottamattomat ovat vaaraksi muille! Katsokaa näitä tartuntalukuja! Tänne ei ole asiaa ilman maskia, sinä vaarannat muiden terveyden. Rokottamattomat pitäisi sulkea yhteiskunnasta. Maskipakko! Voit kuolla jos et ota rokotetta. Maski suojaa, maski pelastaa, rokote suojaa, rokote pelastaa. Lapset kotiin, yhteiskunta kiinni!

 12. Seuraavaksi sitten pysyviä vieraan vallan joukkoja ja tukikohtia Suomeen sekä heidän ydinaseita. Valmistellaan Suomen maaperälle oma hyökkäysalusta valmiiksi sotaan Venäjää vastaan ja tykinruualle omat karsinat josta heidät vapautetaan hyökkäykseen. Sotahuudoiksi: Naton ja EU:n yhteisten arvojen puolesta!

  1. Naton logo tulee pakolliseksi Suomen urheilujoukkueiden edustusasuun Suomen lipun viereen. Suomen lippua ei ole sotilasparaateissa, vaan NATON LIPPU. Sotilaiden arkkuja ei kääritä Suomen lippuun, vaan NATON LIPPUUN.

   Siinä muutama esimerkki mitä Nato-jäsenyys merkitsee symbolien tasolla arjessa.

 13. Samaa de wit yrittää melkein joka päivä syöttää, julkaisee kuinka Ukraina on jo tuhottu ja venäjä etenee suurin happauksin bakhmutissa, noin 10 metriä viikossa ja wagnerit pian loppuvat. On aikamoinen kiepautus de witiltä sanoa, että ei venäjän armeijan sotilaita ole kuollut nimeksikään vaan muita on kuollut. Kohta alkaa kuolla hetkisen fanittaman kadyrovin sotilaita kuin kärpäsiä, kunhan hän saa edes joukkonsa pystyyn. Epäilen sitä. Ei hän ainakaan itse uskalla poistua kansalta ryövätystä palatsistaan. Hän pelkää, että takaisin ei ole tulemista.

  1. Sinua kuitenkin kiinnostaa…. Olen itsekin huomannut, että hullujen seuraaminen on kiinnostava harrastus. Siksi seuraan sekopääpoliitikkojen epäonnistumisia mafiamediasta. Riittää tosiaan otsikoiden lukeminen. Idioottien esittelyä.

 14. Suvakkien piti pelastaa maapallo ilmastonmuutokselta ja ihmiset piti pelastaa ”globaalilta pandemialta”, mutta sitten alkoi denazifikaatio!

  Nyt suvakit on hätätilassa, koska tuli ylipääsemättömiä esteitä vastaan ja suvakkiprojektit keskeytyi!

  Nyt suvakkien korttitaloa pidetään pystyssä massiivisella propagandalla ja sensuurilla. Hetkinen! Meno on kuin Neuvostoliitossa loppuaikoina!

  Virallisen tarinan mukaan Venäjä suorittaa ”kansanmurhaista hyökkäyssotaa” ja rosvoaa. Jos asia on todellakin näin, niin miksi Krimistä ei tehty jättimäistä keskitysleiriä, jossa uunit pauhaa yötä päivää? Miksi Krimillä ei ole tapahtunut ”buchan verilöylyä”?!!

  Miten suvakit selittää sen, että liityttyään Venäjään Krimillä elintaso nousi?

  1. Venäjällä mm. sääntely ei ole niin pahaa kuin EU:ssa ja lännessä, eikä setelikone käy yhtä kovalla vauhdilla. Ukrainalaisten ei olisi kannattanut lähteä leikkimään mädän lännen kanssa, joka tulee tuhoamaan heidät joka tasolla.

 15. Yksi syy voi tietysti olla se, miten Ukrainan sota on markkinoitu. Se on myyty klassisella hyvä vs paha – asetelmalla, jossa Venäjä on yksiselitteisesti paha. Sadut, kirjallisuus, elokuvat opettavat meille pienestä pitäen, että hyvä voittaa pahan. Ukrainan sodassa ihmisille on annettu ”turvapaikanhakijakriisin” tavoin helppo tapa asettua hyvän puolelle pahaa vastaan, hyvesignaloida. Ihmiset ovat pohjimmiltaan mukavuudenhaluisia. Eivät he halua vaikeampia tapoja olla hyviä. Jos koraani sanoi, että avionrikkoja on kivitettävä, eivät he yritä ymmärtää tuon avionrikkojan syitä. Jos Venäjä hyökkää, eivät he yritä ymmärtää sen syitä hyökkäykseen. Ymmärrys on kuitenkin neutraali asia, eikä se vaadi kummankaan osapuolen puolelle asettumista.

  Toisaalta osataan vedota suomalaisten rationaalisuuteen ja auktoriteettiuskoon. Ukrainan sota on onnistuttu myymään myös ”aivan järjenvastaisena” aggressiona Venäjän taholta. Ikäänkuin sota olisi yhtäkkiä syttynyt yksinomaan Venäjän aloitteesta, eikä sitä olisi edeltänyt jo pitkä liuta tapahtumia tai että Ukraina olisi pelkkä passiivinen, täysin viaton uhri. On tietysti niin, että Ukrainaan hyökättiin ja se tällä hetkellä käy pääasiassa puolustuksellista sotaa alueellaan, jonka rajat on kansainvälisesti tunnustettu. Sillä on myös sekä itsenäisyyteen että rajoihin oikeus, mikäli sen kansan enemmistö näin tahtoo

  Kolmanneksi ihmiset eivät ymmärrä talouden vaikutusta politiikkaan, eivätkä imperialismin kätketympiä muotoja. He eivät myöskään tajua, että EU on aivan samalla tavalla valtaa, myös sotilaallista, käyttävä organisaatio kuin USA, Venäjä, Kiina tai Intia ja että sen intressit ovat osittain konfliktissa näiden muiden kanssa. Ihmiset pitävät EU:ta jonkinlaisena demokratian ja konsensuksen mallimaana ja näkevät siinä kiillotetut tähdet ja eihän heitä voi siitä syyttää, kun EU:n ansiosta voi lentää äkkilähdöllä etelään ryyppäämään ilman, että edes passia tarvitsee näyttää. Mutta entä, jos yksi syy Ukrainan kriisiin olisi se, että EU:n (ja NATO:n) laajentuminen itään olisi ristiriudassa Venäjän intressien kanssa?

 16. Huono muisti on yksi selitys myös sekä olematon historian tietämys sekä syyn ja seurauksen yhteys. Siis olematon aivotoiminta.

 17. Dewitt olen kysynyt tätä ennenkin saatko venäjän puolelta korvausta? Yksin kertainen kysymys huhut kertovat että saat eikö se ole rikollista ottaa lahjuksia..?

  1. TOTUUTTA puhutaan ILMATTEEKSI, koska MORAALI on ARVOKKAAMPAA kuin RAHA. RAHA HUORAT valehtelevat RAHASTA, sillä KUN moraalia EI ole. Sen TILALLA on RAHA, koska MÄTÄ ihminen EI edes VaLEHTELE ilman tulevaa HYÖTYÄ. VALHEELLA tavoitellaan välitöntä VOITTOA ja RIKKAUKSIA. ”TOTUUDEN puhuja EI saa edes YÖSIJAA”!!! KAIKKI, jotka TOTUUTTA haastavat. Eivät VOITA mitään. PÄINVASTOIN!!! He MENETTÄVÄT sen vähänkin mitä heillä on OLLUT. ”PARHAASSA” tapauksessa oman henkensäkin. ”Hyvä omatunto on hyvä päänalunen” – ARKUSSAKIN!!!
   Kannattas sun ottaa NATO:n hybridikeskukseen yhteyttä ja pyytää fyrkkendaalia, sillä TROLLAAMISELLAKIN on HINTANSA. NIMITTÄIN isossa MAAILMASSA!!!

 18. POHJOIS-KOREALLA MENNNÄÄN ja TYHMÄT tsuhnat itkevät ONNESTA! Eikä edes MEITÄ edellä olevat pohjois-korealaiset, jotka HIEKKAA silmiinsä hinkkaavat. TSUHNAT ovat SPONTAANEJA suolavetten AIRUEITA!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*