33 thoughts on “Päivän video: Naiszombi

 1. Montako otit? Koronapiikki muuttaa oikeasti ihmiset Zombeiksi, ei se ole salaliittoteoriaa. Ei ole nainen, vaikka tuosta tulee mieleen vasemmiston laihat naisministerit.

  1. Neljä rokotusta olen ottanut eikä mitään sivuvaikutuksia ole ilmennyt. Viidennen menen ottamaan jos tarvetta on. En myöskään tunne ketään, jonka elämä olisi muuttunut miksikään. Monet salaliittoteoreetikotkin ovat salassa ottaneet rokotuksen.

   1. Sama täällä, neljä hihassa eikä sivuvaikutuksia itsellä tai tutuilla. Antaa tietämättömien pelätä.

   2. Siinäkö selitys horinoittesi tasoon? No, kerran otettu -aina otettu. Toki jokainen saa leikkiä omalla hengellään sillä elämmehän maailmankaikkeuden vapaimmassa maassa.

    1. Ota nyt luupin alle tällainen kommentointi, onko tämä hyvää argumentointia? ”Konservatiivinen” poppoo saa vaikka herjata vammaisia mutta sehän de witin mielestä briljanttia argumentointia.

     1. Sinulle on jo ystävällisesti selitetty, että totta kai täällä on kaksoisstandardi käytössäännöissä aivan kuin sinun kotonasikin tai klubissasi. Suvakkivierailta odotetaan kohtuullisia käytöstapoja ja edellytetään pääasiassa argumentaatiota.

      Mieti asiaa aivan kuin menisit konservatiiviklubiin väittelemään ja sitten alat herjailemaan. Sananvapaus tarkoittaa sitä, että voit perustaa lehtiä ja kerhoja sekä itse päättää kuka vierailee kerhossa tai kommenttipalstalla.

      Sananvapaus sallii monenlaisten lehtien ja kerhojen perustamisen. Se EI tarkoita, että kenellä tahansa on oikeus ängetä mihin tahansa kommenttiosioon tai kerhoon.

      Kummallista, ettei tämä ole suvakeille selvää. Nhätävävästi he ajattelevat kollektiivisesti niin, että joka kaikenlainen keskustelu kielletään tai sallitaan. Ehkä tämä myös liittyy jotenkin suomalaisten kommunistiseen metsästäjä-keräiljägeeneihin ja siihen, että aina pyritään konsensukseen ja kaikilla pitää olla samanlainen linja eikä tule mieleen, että voi olla monia erilaisia säännöstöjä, yhteisöjä, kerhoja ja medioita, joissa kaikissa voi olla erilaiset sisäiset sääännöt.

      Toivottavasti tämä selvensi lehden linjaa.

 2. Sitä ne likasimmat, köyhimmät huumeet saavat aikaan, varsinkin miehissä, kuten toisesta pätkästä näkee, monet neekerit veti/vetää sitä juoksee autoon liikkuvaan taviksen ja yhdessä poliisinkin, ei tunne kipua ja 2 viikon vierot, yritä siinä sitte vapautua kun kivutkin on in.
  Zombihuume, sehän se eli mauste eli spice. https://www.findance.com/uutiset/49245/mies-sahasi-oman-jalkansa-irti-oli-niin-sanotun-zombiehuumeen-vaikutuksen-alaisena
  https://search.brave.com/search?q=zombi+huume

 3. Sitä ne likasimmat, köyhimmät huumeet saavat aikaan, varsinkin miehissä näkee käyttäytymisestä, kuten toisesta pätkästä näkee.
  monet neekerit veti/vetää sitä juoksee autoon liikkuvaan taviksen ja yhdessä poliisinkin, ei tunne kipua ja 2 viikon vierot, yritä siinä sitte vapautua kun kivutkin on in.
  Zombihuume, sehän se eli mauste eli spice. https://www.findance.com/uutiset/49245/mies-sahasi-oman-jalkansa-irti-oli-niin-sanotun-zombiehuumeen-vaikutuksen-alaisena
  https://search.brave.com/search?q=zombi+huume

 4. Yrttejä ja kemikaaleja sekaisin, spice.
  Nykyään fentanyyliä vetää piruparat.
  Lain nimessä näin joskus neekerin joka puukotti itseä eikä tuntenut mitään kynttilän kanssa tulitikkuineen lusikassa lämmitteli ja veti kannabista ja roinaa sekaisin, puukkoa muillekin tarjota mutta tuli tazeria joka ei yllättävästi tehonnut ja kuten eräässä sai kolme yrittää saaha maahan tazereineen, kun ei tunne kipua, ei väsymystä, kunnes loppuu yllättäen happi kehosta kun alkaa palautumaan ja voi Floyd sentään ei mitään Yrjöllä mahdollisuutta selvitä, viimeistään putkassa olisi kuollut.

  1. Ei vaan kaikki huumeet laillisiksi ja Alko myymään niitä. Jopa kristillisdemokraattiset fhdokkaat ovat esittäneet sitä vaalikoneessa. SIIS KRISTILLISDEMOKRAATIT VAATIVAT HUUMEITA MYYTÄVÄKSI ALKOON.

   Lentääkö ajatus yhtään tuota pitemmälle noilla huumefanaatikoille. KUINKA YHTEISKUNTA TOIMII, KUN KAIKKI OVAT SEKAISIN? Vastaus: ei se toimikaan.

   Huumefanaatikot ovat käyneet kaikki koulutuksen ja lisäksi oppineet armeijassa että OMAN JÄRJEN KÄYTTÖ ON KIELLETTY.

 5. Tappavat huumeet.

  Mieti kahdesti ennen huumeiden käyttöä, haluatko elää vai haluako tulla eläväksi zombiksi.

  Tappavat ja rippuvaisuuteen johtavat huumeet, tupakka ja alkoholi tuhoavat ainoan elämäsi … sillä elämä ei toista itseään.

  Noin 185 miljoonasta maailman laajuisesti huumeiden käyttäjästä 26-36 miljoonan arvioidaan käyttävän opioideja päähuumeena.

  Heistä arviolta 13–26 miljoonaa käyttää heroiinia pää huumeensa.

  Euroopassa arviolta yli miljoona ihmistä käyttää haitallisesti opioideja, joilla on voimakkain riippuvuutta aiheuttava vaikutus kaikista huumeista.

  Huumekuolemista opioideja esiintyy 70–90 prosentissa tapauksista.

  Viime vuosina Yhdysvaltoja on kohdannut erittäin laaja opioidi epidemia, joka on vaatinut yli 200 000 ihmishenkeä.

  Viime aikoina fentanyyli on ollut erityisen suuri kuolleisuuden aiheuttaja.

 6. Taitaa olla tavallinen Meta:n käyttäjä. Tuollaisiksi ihmiset tulevat kun kommunikoivat some-alustoilla.

 7. Tä­hän as­ti Kii­na on pi­tä­nyt USA:n huu­meen­käy­tön ai­sois­sa, mut­ta ir­ti­sa­noi so­pi­muk­sen [vii­me vuon­na].
  –    So­pi­mus oli alun pe­rin teh­ty, jot­ta DeepS­ta­ten huu­me­kau­pal­la oli­si vä­hem­män kil­pai­li­joi­ta.
  –    Va­paa­kaup­pa on rat­kai­su mo­niin on­gel­miin.

  Huu­me­käy­tön mää­räl­lis­ten ti­las­to­jen si­jaan pi­täi­si seu­ra­ta huu­mei­den hin­to­ja ka­tu­kau­pas­sa.

 8. Kiinasta fentanyylia Usaan käyttöön käy paskan tie, ihan kuin ei Meksiko jo aiheuttaisi tarpeeksi pahaa, nyt super pahaa, mutta muoti tulee muoti menee, paitsi Meksiko kun on perushuumepreikämaa. Australia toinen suuri Meksikosta kärsijä, mutta kysynnän ja tarjonnan laki idiotismiinkin.

  1. Ai jaha. Nytkö Kiina antaa USA:n maistaa omaa lääkettään? Britit tuhosivat Kiinaa huumeilla 1800-luvulla ja nyt sama tapahtuu toisin päin.

 9. GLOBALITEN aikoma ja KIROAMA maanpäällinen HELVETTI näyttää tasan tältä kuin YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISEN” lava-auton lavalla istuva IHMISPARKA, joka on lähempänä ARMONLAUKAUSTA kuin ELÄMÄN PELASTAMISTA elämälle. Vain SUURIN VOIMA voi PELASTAA pahuuden ORJUUDESTA ja AVATA paholaisen ruosteiset LUKOT!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*