9 thoughts on “Tekoäly -sarjakuva

  1. SE onkin sinun AINOA valheellinen ILOSI, sillä VALHEESSA eläjä ei PETÄ kuin vain ja ainoastaan ITSEÄÄN!!!

 1. Miltä tuntui siis olla aidosti rakastunut?

  Romanttisia intohimoja, euforiaa, kiihtyviä tunteita, nopeita sydämenlyöntejä, punastuvia poskia ja perhosia vatsassa.

  Elimistössä vapautui stressihormoni kortisolia ja aivoissa vapautui dopamiinia, joka oli tärkeä signaaliaine.

  Dopamiini loi nautinnon ja kiihottumisen tunteita.

  Rakkaus antoi meille supervoimia.

  Kun olimme rakastuneita, niin kehossa vapautui oksitosiinia, mikä kohotti fyysisen kivun sietokykyämme ja teki meistä vahvempia.

  Mikään ei ollut kauniimpaa kuin rakastuminen.

  Se oli yksinkertaisesti uskomaton tunne, jota kukaan ei halunnut olla ilman.

  Miksi siis haluamme olla ilman näitä maailman parhaita aitoja tunteita tekniikan robotti maailmassa?

  Jokin syvempi syy kuin ulkonäkö, sukupuoli tai maa missä asumme, täytyy siihenkin kysymykseen löytyä.

  1. Riippuvuus. Ruutu kiihottaa aivojen mielihyväkeskusta. Kohta maataan sohvalla kypärä päässä ja eletään kybermaailmassa. Robotit hoitavat kaiken työn ja hoitavat kaikkien järjestelmien toiminnan ja ylläpidon. Muutama sata vuotta ehkä ihmistä tarvitaan, mutta kohtahan tekoäly ja robotit tekevät kaiken. Voidaankin sitten palata takaisin luontoon.

 2. Kaksi hyvää uutista politiikasta tänään. Kertoo osaltaan sen, että Suomen suunta alkaa kääntyä oikeaan suuntaan. Vihervassarisuuntaus saavutti hulluuden huippunsa tämän hallituksen aikana, vai jatkaako kokoomus sitä vielä seuraavassa hallituksessa?

  1. Vihreiden ääniharava ”kaksi kertaa anteeksi” Petelius ei ole ehdokkaana enää missään.

  2. Teemu Keskisarja on ehdokkaana Uudellamaalla. TEEMAT: – päätösvallan siirto metsäasioissa Brysseliin karmea kansallinen virhe, – englannin kieli on pakkosyöttöä ja kulttuurillinen syöpä ja uhka Suomelle, – Suomen kieli ja mieli.

  Harmi kun en voi äänestää Keskisarjaa, eri vaalipiiri. Pitäisi ollakin ehdokkaat ilman vaalipiirejä.

 3. Sieltä sinä olet tullut ja päin vittua menossa, multiin kohtapuolin kaik vuan käymme ja maan polttavi Saatanan myrsky tuli, peijoona vieköön, vielä päälle ikirouta raiskaa maan. Kehittikikö elää, no totta Helvetissä, tai siis taivaassa, no ei sielläkään vaan meistä tulee avaruusnatseja. Tulevaisuudessa avaruudessa meillä on vain päät omia sillä olet, ajattelet (mutta älä NWO:sti).

 4. WEFn HULLUT aikovat VALJASTAA orjaluokan IHMISASEMASSA olevat ja eritoten HEIDÄN aivonsa SODANKÄYNTIIN käyttäen aivojen ja keinoälyn KAPASITEETTIVOIMAA ”rakastumisen voimaan” verrattavaan SOTAAN!!! Eivät RIIVIÖT aivan tyydy RÄKSÄNPESIEN hajottamiseen. Eipä se hääviä olekaan kun rooliinsa SITOUTUNEET vanhemnmat PASKOVAT päälle minkä ehtivät. Mutta kuin sanoin: ”POJAT ovat POIKIA!!!”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*